A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Dia, Isten éltessen sokáig!!!

Ez a mai nap nem az én napom, kiderült, hogy mivel nem rendezett a jogviszonyom, a számfejtő úgy gondoltam január közepe táján, nekem nem fejt, amíg nincs vmi eredmény, majd jól el is felejtkezett rólam, mert állítólag másképp kell számolni, ha aktív vagy ha passzív jogon kapom a gyedet, tehát ha munkaviszonyban vagyok vagy sem. Eredmény: letiltott a gyedem, nem kapok semmit, amíg nem döntenek, se a bennmaradt másfél havi fizumat, se a gyedemet, ami különben jogilag jár....most ne robbanjak fel??? Persze két hitelt is ebből fizetünk, így pár nap és jönnek a nyakunkra a bankok is.
Komolyan, ez annyira megalázó, és ezek után még nekem kell kuncsorognom... :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry:
Így sztem a szerda sem jön össze, Zsófi szavaival, elment a "kedvünk".

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziszka, nem is ronda:)))) imádom a sült malacot (is:)))

Luca receptjét (kígyórétes) megnéztem, de nekem ez a bevagdosás nem egyértelmű:((( a 40 cm-es oldalon hosszában 8 cm-et 2 ujjnyi vastagon bevagdosni...??!! segítesetek, hogy is fog az kinézni? nem értem, hogy hajtom rá? esetleg nincs kép róla? :))) vizuális tipus vagyok:)

sniky

Skiny:A hosszabbik oldalt kell sréhen mintha halszálka lenne bevagdosni 8cm hosszan,befeké és két ujjnyi szélesen. Sasjnos nekem ami van kép az nagyon rossz minőségű így inkább nem skenneltem be, majd akkor csinálok egyet róla és beteszem. oks?
én is vizuális típus vagyok így megértem,ha nehézségeid vannak.
feluca
Mezőszemere

Apró, és ezt megcsinálhatják?
Nagyon durva!!!! Mit tudsz ez ellen tenni?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ja, és Binyek már válaszolt, hétfőn ha nem lesznek betegek, akkor mindenképpen jönnek :)

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Jelentkezem gyorsan, míg alszik a pöckös :)
Sajna elkapta a náthát ő is, de remélem túl leszünk rajta hamar. Szörcsizik, szívjuk az orrát, hát elég ilyesztő zöld trutykó van benne, de a dokinéni megnézte és hát ez van, majd kilábalunk. Egy tündér ez a gyerek, csak az esti első elalvás gázosabb. Általában éjfél fele alszik el éjjelre, addig szórakoztató program van, utánna 4 és 7 majd 10 fele kel. Ezzel ki tudok egyezni.
A fütyivel vannak gondjaim, mert minden 2. pisi kifolyik és nyakig pisis a gyerek, minden nap használunk legalább 4 bodyt és rucit.
JUlcsi nekem elfogadták az eredeti fénymásolatát, de elvileg a 300 napnál nem régebbi kellett volna, de épp aznap akartam megkérni, mikor szültem, így azt mondták jó az.
Zorka továbbra is tündéri, alig bírjuk visszatartani, mert puszilja és simizi, ezért is kapta el a takonykórt. Nélkülem egész jól bírta, de látszott, hogy nem egész a dolog, de amikor hazajöttem a tesónak jobban örűlt mint nekem.
Visszaolvasni nem annyira tudok, de igyekszem!
Majd még jövök!

Puszi
Ritus

Kép
rituspoc

Apró - nagyon durva, ami a munkahelyeden folyik, nagyon remélem, hogy sikerül pozitív irányban változtatni a dolgokon!

Sajnos a kombinált tesztet csak a 11-13. héten csinálják. Még van egy másik, az integrált talán a 16-18. héten, ami még biztosabb eredményt ad, de az 15ezer forint, és szerintem kell hozzá a kombinált teszt eredménye. Más vizsgálatról nem tudok. Szerintem ha a 12. heti genetikai tarkóredős UH megnyugtató eredményt adott, nincs miért izgulnod, az én doktorom szerint az elegendő, Emmánál csak az volt.
Többieknek:ha mást is érdekel, a sejtbank nem csak az ÁEK-ban csinál ingyenes kombinált tesztet, több kórházzal van szerződésük, vidéken is. Ha valakit érint, utána tud nézni a neten.

Szerda - egy barátnőmmel szerda délelőttre beszéltünk meg talit, ha át tudom tenni máskorra, mi is csatlakozunk Emmával.

sushy

Zsófi, ez az erőmű saját üdülője :wink:

Mazska, vigyázz Magadra!!

Nekem is vissza kell vennem kicsit... ma voltunk Enivel Anyóséknál, és mire megjöttünk, és felcipeltem a 4-re, eléggé sajgott a derekam... Igaz holnap meg Anyuékhoz megyünk, meg tornára, de az biztos jót fog tenni, meg jön a húgom és együtt megyünk, szóval ő cipeli ha kell...

De jó lesz nektek ez a szerdai tali :wink: Csináljatok sok képet!! :D

Aproo, ez egyre durvább :evil: [/quote]

yuyu79

Ritus, jobbulást a kis Zalánnak!! Hol folyik ki a pisi, a derekánál? Na majd én is megtudom.... azt tudom, hogy a kukit lefelé kell hajtani, de gondolom ez nem új Neked se ;-) És a szopival minden oké? Sokat eszik? És Zorka hogy viseli, mikor a picivel foglalkozol? Semmi gond vele? Bár gondolom még otthon van Veletek Apa...

Húh, jó hogy Binyekék is jönnek, remélem sokan leszünk :)

yuyu79

sziasztok!

Ritus, igen, csak ezt tudtam volna én is javasolni, hogy jól el kell igazgatni azt a kis pöcköcskét, akkor nem lehet gond, illetve pelusváltás esetleg, ha így is kifolyik! nálunk a DMes, meg a Libero jött be leginkább! ezekből nem szoktunk kifolyni!

Aproo, nagyon sajnálom a kálváriádat! szörnyű ez az önkori, ennyi tesze-tosza embert! ha valamit nem tud, miért nem jár utána!? megértem, hogy nem önhatalmúlag dönt, de neki is jobb, ha lezár egy ügyet, nem pedig tologatja az aktádat! áhhh! szörnyű! sajnálom a szerdát, azért, ha esetleg összejön, akkor...

na megyek, mert főzni akartam, de kiment a fejemből!!!

ja, Anna, akkor most hogyhogy megcsináltattad ezt a vizsgálatot!? azért mert ingyenes, vagy az uh-n gond volt!? remélem, hogy nem!!!

Julcsi, pihizz te is!

sophie27

Szisz, azon kívül, hogy felrobbanok, adtam nekik 2 napot, ha nincs semmi eredmény a hivatalos utalási határidőig,( 3.-a )akkor időpont nélkül bemegyek és elmondom, amit hetek óta érzek az egésszel kapcsolatban!

Ja, és megjött a labor. Nem a legjobb, de legalább megvan múltkori éjjel indoka: foszfát és homok, szóval minden ami a vesekő előszobája... :cry: :cry: :cry: Most rengeteget kéne innom, napi 3-5 litert, de annyira nem kívánom, hogy az rettenet.

Megyek is, vmi innivalóba fojtom bánatom...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apró, most olvastam csak, mert egyszerre írtunk és most láttam, hogy mi van. Nagyon sajnálom ami veled történik, még mindig nem gondolod, hogy vmi keményebb eszközhöz kéne nyúlj, mer tsajnos azt hiszem azzal, hogy bemész és elmondod a sérelmeidet, nem sokat érsz... legalábbis, amit eddig írtál róluk. Ne hagyd már magad, nem lehet így kitolni az emberrel.... én tuti lépnék, bár ez ,ár nem sokkal lehet rosszabb...:( nagyon sajnálom!!!

feluca, köszi a képet előre is, addig van még pár recept úgyis, amit kipróbálok, max. ha nem bírok magammal, akkor simán feltekerem:)))

sniky

Aproo baccus hogy az a a.... nagyon rádjár a rúd ((((()))))

Szisz remélem bank nem mondja le mi is kb akkor érkezünk..jön egy barátnőm hozzánk, 3/4 9kor ér be Népligetbe busz, megvárjuk míg hozzánk ér, ő megy dolgára, aztán már megyünk is. kb fél óra az út ha jól számoltam.
Vendég

Julcsi te is pinenj...

Csandi?

Vera?
Vendég

ja Ritus nekünk a HUggies pelus vált be egyedül és a Tesco gazdaságos :lol:
Vendég

Sziasztok!

Apró, gyere majd a fejleményekkel!
Ha köved van, akkor ez nagy szívás ugye? A terhesség alatt nem tudnak vele semmit csinálni...van egy ismerősöm ilyen helyzetben, csak ő nem kismama, és azzal ijesztgetik, hogy még előtte meg kell műttetnie...
Ritus, jó hallani rólatok, és olyan jó, hogy Zorka is imádja a tesót, remélem hamar elmúlik ez a hülye nátha! Kuki ügyben nem tudok okosat, de nagyon érdekel a fejlemény, hátha egyszer szükség lesz erre a tudásra :D

Anna, jó lenne, ha el tudnátok jönni, szuszu is írt, hogy velünk tart :D :D :D

Barni, nagyon eltűntél, minden rendben?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Zsófi - minden rendben volt az UH-n, de én gondoltam, ha ingyenes a vizsgálat, akkor miért ne, menjünk a lehető legbiztosabbra :). Ha fizetni kellett volna, tuti nem megyek el. Egyébként maga az UH-t végző orvos (Hajdú Krisztina) adta meg mindenkinek a sejtbank telefonszámát a kórházban.

sushy

Hellóka!

Dia! Boldog szülinapot!

Mazska! Én se tudok okosat, csak annyit, hogy próbálj pihizni! Remélem nem lesz semmi gond! Jlcsi! Szintén! :wink:

APró! Ez már tényleg egy rossz vicca amit művelnek veled a munkahelyen! Ne hagyd magad!
Tökéletes naphoz gratula! 3 havonta nekünk is összejön néha egy ilyen... :D

Szerdai tali: most nem tűnik valószínűnek, hogy Bp-re megyünk aznap, mert ma még semmi hír nem volt az elektromos bekötést végz kft-nél rólunk, szóval így időpontunk sincs még. Azt meg nem tartom valószínűnek, hogy ha holnap beszélek velük, másnap már jönnének is :evil:

Szisz! Február 8-at beírtam fejbe, remélem tudunk menni. És addigra a takonykórból is kivergődünk biztosan.

panna1

Vasárnap tök szép hóesés volt Szegeden, építettünk is szép nagy hóembert, unokaöcsikkel volt hócsata, szánkózás, bobozás is.
Tegnap elég durva utunk volt azért Szegedről Pécsre: sok helyen hóátfúvás az úton, ahol 60-nál gyorsabban nem nagyon tudtunk menni. Úgy döcögött, mintha földúton lennénk. Szerencsére férjem céges pick-upjával voltunk, ami 4 kerekes, így annyira nem fostam. Réka meg végigszunyálta majdnem a teljes utat, bő 2órát aludt szerencsére.

Itthon voszont volt hiszti, először mikor kocsizós ruhában bevonszoltam a hóból, hogy felöltöztessem (este f6-kor érkeztünk) pufiszerkóba, aztán azért mert meglátta a fánkot és én nem egy egészet adtam neki, hanem csak egy felet (persze már fullra be volt öltözve ő is, én is), aztán kint azért, mert bekötöttem a száját meg az orrát a sállal. Aztán sikerült hólapátolásra bírnom, meg csináltunk mini-hóembert, úgyhogy kielégítődött a havazós vágya.

Ma bő 2 órát sikerült levegőznünk, meglátogattuk kedvenc kutyusainkat az utcában, építettünk egy nagy hóembert (aki estére a napsütés miatt kicsit megzakkant), meg helyreállítottuk a kicsit. Vagyis azt újraépítettem, mert RÉka a nagy igyekezetében földig paskolta....

Aztán este vmiért apa-ellenes napot tartott, semmi nem volt jó, amit apa akart, puszit sem adott neki, csak én voltam jó. Ez nem tudom, mitől van, nálatok is van ilyen?

Sniky! Még neked akartam írni, hogy ne aggódj, biztos csak a fogacska miatt nem eszik Barnus, de akkor ezek szerint már megoldódott a dolog.
Kéepeket tolom fel a picasara, ezt is rendezni kell már végre..

panna1

Ritus! Örülök, hogy minden zökkenőmentes nálatok. Fiú-pisiügybe meg majdcsak belerázódtok, segíteni én se tudok...

panna1

Sziasztok!
Zsófi a holnapot mi is fixre vettük,mindenképp megyünk:)

Bence farsangi jelmezéhez kitüzőre lenne szükségünk nem tud valaki valmi jó lelőhelyet? Illetve nincs valakinek olyan amit kölcsön tudna adni?(punk lesz a lelkem)
vera
l.veronika

VEra miért nem gyártatok kitűzőt? karton, matrica és biztostűvel hmm?
jobb hijján.. olyan ügyi vagy...

illetve pl nyugati aluljáróban tuti van a metrókijáratnál.. ilyen direkt kitűzős cuccok d nem tom mennyiért..
Vendég

Boni! Köszi a tippet ilyen egyszerüre nem is gondoltam!
l.veronika

Vagyok én is, csak inkább olvasóban, mint íróban. Amióta Dönci lenyalta a bevásárlóközpontban a korlátot, nemcsak ö, hanem a párom kivételével mindannyian iszonyatosan taknyosak vagyunk. Dönci vagy 3x totál telibe az arcomba hapcizott és legalább kétszer szó szerint a szájamba törölte a teljes orrtartalmát. Na ehhez képest elég jól tartom magam, inhaláltam és a jelek szerint nem lesz gubanc, nem fáj a torkom és a hetek óta tartó éjszakai köhögéseim is megszüntek, már csak levegöt kénbe kapnom az orromon keresztül és minden jó. :) Olyan mennyiségü zsebkendöt használ a banda, hogy az már döfi. Nem is adtam be a múlt hét végén ill. tegnap Regöt és Imit az oviba, mert nem akartam mást se megfertözni ill. másodlagos fertözésre se szert tenni, de a jelek szerint nem vészes - még/már - a helyzet. Szokás szerint Eni bírja a legjobban... :)
Éhes vagyok folyton és mégsincs kedvem enni. Olyan furcsa ez. Dönci viszont helyettem is eszik. Leginkább a savanyú cuccokra bukik mostanában. Én rá vagyok állva a savanyú uborkára, de ö legalább a felét megeszi. Tegnap 3 uborka után visszaszereztem az üres üveget. Gondolom nem véletlen, hogy ennyire szereti a savanyút, mert a terhesség alatt vele is nagyon rá voltam állva erre az ízvilágra. Folyton a savanyú Haribo-t nyomtam, már szinte függö voltam töle. :)
A fogam megnyugodott, csak maradna most már így! Legközelebb 3 bölcsességfogamat akarja megfúrni a doki... :(
A játékbazárra úgy volt, hogy az én speciális barátnöm is jön velem. Megbeszéltük, hogy értemegyek, felhívtam elötte, de nem vette fel és azóta se hívott vissza. Nála mindig az az érzésem, hogy én csak akkor kellek neki, ha ló nincs, mert szamárnak még éppen jó vagyok. Mindig akkor hív, ha unatkozik. Mi vagyok én, társalkodónö? Utálom, ha hetekkel elöre lefixálunk valamit és utána szó nélkül palira vesz, immár sokadjára.
No mindegy, nem borzolom a kedélyállapotomat miatta. Így elvittem a gyerekeket, ök kint játszottak a hóban, amíg én gyorsan végigfutottam a terepen. Nem volt nagy eresztés, mert zömmel babák, babaruhák és kellékek voltak, de egy kis playmobil azért becsúszott (állatok), 3 könyv, némi plüss, aztán ennyi. A lányoknak szereztem egy-egy plüsstündért (nici), Dönci meg rávetette magát a két egyforma, de különbözö színü macira (nici). Még sose érdekelte ennyire egy plüssállat se, de ezektöl teljesen oda meg vissza van. Cipeli és szeretgeti öket, maga a nyugtalanság, ha az egyik mackó átmenetileg elbújik... :)

Sziszka a malac lehet, hogy szerinted ronda volt, de ha finom, akkor megért egy misét. Én ilyet elöször és utoljára gyerekkoromban ettem, de nem emlékszem, hogy ízlett-e?

Mazska neked sok pihenést és fel a fejjel! Én is folyton aggódom magamért/magunkért, de csak rendben lesz minden, nem!?

Panna ti végülis hol építkeztek? Kertes? Valahogy ez nem tudatosult még bennem, csak a sok lotufuti, amit megcsináltok.

Ritus örülök, hogy zömmel (a takonykórtól eltekintve) minden rendben van veletek. Nagyon édes a ded és milyen nagy haja van, mondtam már? :)
Nálunk mindenesetre nem kivitelezhetö a nehéz súlyok nem emelése.

Boni nem válaszoltál, hogy milyem a ti csatahajótok, ha már a panther nagy volt?

Apró ezek a munkahelyedröl és a fizetni nem akarásról szóló történetek teljesen az idegösszeomlás szélére visznek engemet is. Hogy lehet ezt egy családdal, egy várandós anyukával megcsinálni? Én talán már a médiánál kopogtatnék, hátha más is járt hasonlóan és felfigyelnek a történetedre?

Itt megint rengeteg hó esett. Olyan vacak ez így, mert napközben olvad, éjjel szakad, így minden van, jég, latyak és hó is.

Most lassan mennem kell, mert össze kell raknom az eladásra szánt cuccokat, mert pénteken van leadás, szombaton meg bazár. Oda terheseknek elöbb van belépés, ki is fogom használni, de lesz is nagy pusmogás, mert mindenki ismer ott (Eni második ovija volt, mindenki utált minket, de mégis kibírtunk egy évet.), de nem kedvel. Mindegy. Végülis azt gondolhatnak ill. mondhatnak, amit nem szégyelnek.

Ha kihagytam volna valakit, vagy valamit nem említettem volna, elnézést. Még mindig leköt a hányinger, a fejem nem a régi, mindent elfelejtek. :)

Szóval mentem molyolni. Puszi: én
Vendég

Zsófi, mi is megyünk holnap, szerencsére már jól vagyunk, nem fáj semmim és már csak ritkán kell fújjam az orrom:) szóval ott a helyünk:)

sniky

Barbikám örülök hogy bejelentkeztél.nem válaszoltam? pedig úgy emlékszem írtam, hogy Citroen berlingo az újabbik típus.30 cm vel hosszabb magasabb és szélesebb is mint az előző. barátnőd :?

Vera :wink: :lol: csak a matricát utána ragaszd rá, ha már beletűzted a biztosítótűt. mert akkor jobban fogja,meg nem látszik. humi annyiféle jelmezt gyártottunk anno.. voltam Padödö a suliban és oda is sok kitűző kellett! . :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mi is vagyunk, reggel telefonáltak a bankból, nagyon megijedtünk, de végül csak egy papírt kértek...szóval jövünk holnap :D :D :D

Julcsi, Dadomi most meg az sms-re nem válaszol, megkérdeznéd tőle a jövő hétfőt?

Zsófi, majd dobsz egy címet!

Most megyek megpróbálom ágyba dugni a hercegnőt :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

sziasztok!

csak gyorsban, mert takarítunk, és gyerekem 1 óra alvás után már ráncigálja ki a porszívót a sarokból...

szóval. a cím! Bp. XI., Karinthy Frigyes út 13. I emelet 4. 14-es kapucsengő, Cseperedő Játszóház!

délelőtt 10-től lehet menni!

sophie27

Zsófi, én lemaradtam, milyen hely ez a játszóház? Pl. kaját lehet vinni, vagy ott kell venni?

sushy

Zsófi, tényleg azt én is akartam kérdezni, hogy van ott vmi büfélehetőség vagy jobb ha viszünk magunkkal enni-innit:)

sniky

csajok ha valaki aki holnap jön talira használja még a Beba 3 as tápit tegnap megkezdtem egy csomaggal, de ZSiginek fáj tőle a pocakja... ha kell elviszem holnap a játszóba ajcsiba.
Vendég

sziasztok!

sajnos ilyen jellegű infókkal nem tudok szolgálni... :( én biztosan viszek Beninek!

azért meglesem a játszó honlapját... hátha ír valamit erről...
hát, semmit nem láttam erről sajna! :(

amúgy itt családi napközit is tartanak, gondolnám, hogy a melegítés megoldható! (remélem!)

viszont, aki kocsival érkezik, annak egy jótanács, illetve, infó! az allee-ban elég jó áron lehet parkolni. 200 Ft/óra, mondjuk az nem vili, hogy hétköznap még mindig az első 2 óra ingyenes-e, vagy csak a 2., de még így is barátibb, mint amúgy... sajnos a közelben minden parkolási lehetőség fizetős!!!

sophie27

Sziasztok!

Egy kicsit talan jobban, legalabb ez a rozsaszinezes nem jott vissza - probalok sokat fekudni, pihenni.

Ha minden jol megy es jol leszek reggel, akkor mi is elmegyunk holnap, mert mar Lauranak hianyzik a kimozdulas, latom rajta.

Akkor remelem holnap talalkozunk!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Zsófi!jól tudod az alleeban az első 2 óra ingyenes :D
l.veronika

csajok , Zsófi! és a 4es vilivel végállomásig kell menni? :roll:
Vendég

Az Allee milyen messzire van innen kb.?

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Vera, nekem vannak kituzoim, elviszem oket, ha tudok menni holnap.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mazska köszönöm.Az Allee kb.5 percre van gyalog a játszóháztól.
Boni a 6 -os villamostól közelebb van.(pont a játszóház elött áll meg)
l.veronika

Szisz, írtam Dadominak délután anyatanyán, de még nem válaszolt úgy látom... Egyébként mikorra tervezitek hétfőn a talit?

Barbi, jobbulást az egész családnak és hajrá savanyú ubi :lol: Eni is imádja, pedig én nem emlékszem hogy olyan sokat ettem volna terhesen...

Jó talit mindenkinek holnapra, aki ott lesz!!

Eni ma csak 1 és negyed órát aludt délután, így most 9-kor kidőlt... Egyébként ennyit is szokott, de az elmúlt napokban két és fél órát aludt... Mi holnap sünizenére megyünk, ha sikerül, ma meg kismamatornán voltam. Eni meg addig Mamánál volt :wink:

yuyu79

Vera kösziiiiiiiiiiiii :lol:

Mazs remélem ti is tudtok jönni

meg remélem sokan leszünk :wink:
Vendég

Sziasztok!

Velünk semmi változás egyenlőre, még várakozó állásponton voltam, ma estig melóügyben, de jól felhúztam magam, szóval elfogyott a maradék türelem is. Holnap van a határidő utalásügyileg, és tutter nem fog semmi sem történni, mert fogadónap is van, minden ráérő nyugdíjas megszállja a hivatalt. Nekem meg nincs több időm a szórakozásra, szóval úgy tűnik csütörtökön bemegyek egy napi hidegélelemmel és majd alakul a dolog.

Levi jól van, igazi örökmozgó...nekem ez a legnehezebb a pocakosságban, hogy délután 4 körülre annyira elfáradok, hogy menni alig bírok, és pont akkor kezdődik a délutáni buli a fiatalúrnak, traktorra mászással, havazással, sétával és hancúrozással.

Holnap nekünk ugye védőnő, már többet áttenni nem tudom, de talán talán sikerül elszabadulnunk. Apával megbeszéltem, hogy lehetséges, hogy mi is bemenjünk, de majd még alakul... :roll:
Sok mindentől függ, idő, fáradtság, kelés, szóval olyan jó lenne, de inkább nem élem bele magam.

Hú, Vera, most olvastam a jelmezötletet, szuper! A tiéd, vagy fiadé volt? Sajna nekünk nincs kitűzőnk, de a kézzel gyártott nagyon jó ötlet.

Betegeknek továbbra is javulást!

Barbi, jó hogy jelentkeztél! Amikor Te benn bazározol, a gyerkők egyedül vannak kinn az udvaron? És a nagyobbak vigyáznak Döncire? Persze másképp sehova sem jutnál el.

Anna, akkor lemaradtam az ingyenes kombinált tesztről. A 16. heti már 25 ezer. Azért bejelentkeztem, mert azt mondták, van vmi kedvezmény, de filózom a dolgon, jó messze van, nem tudom megéri-e....azért köszi az utánanézést!

Szisz, a kő nagyon dúrva lenne, ez "csak" homok, de rendesen meg tud kínozni. Bevallom, nem néztem utána, mi lenne ha kő lenne, sztem annyi szörnyűséget lehetne itt összeolvasni a neten, hogy nem borzolom a kedélyeket. Eleve életemben nem volt ilyen magas a vérnyomásom, mint az elmúlt 3-4 hétben (vajon miért), szóval kihagyom a további stresszfaktorokat.... :roll: :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aki tud, segítsen. 300 mázsa gazdátlan alma...

2009 nyarán egy hazai vállalkozással kötöttünk megállapodást, mely
szerint 300 mázsa (30 000 kg) I. osztályú almát szállítunk le nekik
közvetlenül Karácsony előtt. Sajnos a cég eltűnt, az általunk beraktározott
alma pedig azóta is a tárolókban várja a sorsát.
Kérjük, hogy az Ön környezetében lévő kisebb-nagyobb közösségeket,
kollektívákat, iskolakonyhákat, közüzemi étkezdéket legyen szíves
tájékoztatni az alábbi lehetőségről:
Hazai kistermelőktől származó I. osztályú IDARED fajtájú alma
(természetesen minden szükséges igazolással és számlával) bruttó 80 Ft/kg
áron eladó. Nagyobb tételben ingyenes házhozszállítással (mely
egyeztetést igényel). Telephelyünkön (Törökszentmiklóson
(Jász-Nagykun-Szolnok megye) történő átvétel esetén kilogrammonként
bruttó 10 Ft kedvezményt adunk. Köszönjük a segítségét!
Tisztelettel: Kovács Tibor
Email: info@parasztolimpia.hu
Telefon: 06-70/611-0947

Ezt a levelet tegnap kaptam, hátha valakit érdekelne.
feluca
Mezőszemere

Aproo jó lenne ha bejutnál :lol: anyukámnak veseköve volt, elő volt jegyezve műtétre,Pénteken be kellett volna feküdni de hazakönyörögte magát az unokanővérem esküvőjére .Vasárnap ment visza. a lagzit végiugtáncolta és sört ivott. reggel műtét előtt újabb vizsgálat ..
dr anyuhoz:X baj van !
Anyut kiverte a víz, már minden rosszra gondolt.erre a
dr: kitáncolta a köveket! eltűntek..

hihetetlen de tényleg. egyébként a sör segít tisztítani, szóval igyál ha bírsz alkoholmenteset..
Vendég

lányok! mi már fent... :S nem tudom, hogy fogja így bírni Beni a délelőttöt, de bízom benne, hogy jól!

remélem, hogy sokan leszünk! :)

Aproo, nem semmi ez a homok dolog! jó lenne, ha neked is kiürülne és nem kínozna tovább!

mi a játszó után nem jövünk még haza, lehet, hogy benézek a munkahelyemre is! még talán vásárolok is, de minden Benitől függ!

na. készülődünk, mert még hajmosás, gyerek rendbeszedés, stb! 10 körül már tuti ott leszünk!

sophie27

Dia neked elfelejtettem gratulálni, ne haragudj! Így utólag is szívböl minden jót kívánok! :)

Apró! Ez a bazár egy nagyon nyugis kis helyen volt, se autó, se idegen nem jár arra. Fél órát voltam bent összesen, Dönci itthon maradt az apjával. A nagyok egy darabig kint voltak, de Regönek hiányoztam és bejöttek megkeresni, tehát ök még fél órát se voltak kint egyedül. Ezzel együtt nem vagyok az a könnyelmü típus, nem örültem, hogy nélkülem akarnak kint lenni egy kicsit, de némi szabadság nem árt remélhetöleg és nem az összes perverz állat vár rájuk valahol lesben...
A most hétvégi bazárra vagy egyedül megyek, vagy csak a nagyokkal, meglátjuk. Szerintem azt is lezavarom egy fél óra alatt, mert szortírozott és célirányosan tudok gyorsan keresni.

Nekem még mindig hányingerem van. :(

Yuyu én se ettem savanyú ubit a terhesség alatt, de minden más savanyút, pl. káposztasalátát és sok savanyú gumicukit. :)

Mennem kell. Nektek jó talit, milyen jó is lenne, ha mi is ott lehetnénk! 8)
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a kedves köszöntést! :D
Hihetetlen, hogy már 29 vagyok.... :shock:

Sajna a mai talira nem tudunk menni, nekünk a délután lett volna jó mivel Virág már olyan fél12 körül alszik, és ha nem, akkor nagyon nyűgi lenne.... Na majd legközelebb. Kérünk ám képeket!!

Aproo,
Nagyon sajnálom ezt a munkahelyi mizériát. Azért remélem utalnak hamarosan!

Kép
Kép
dia123

Aproo,
még azt akartam írni, hogy nekem is vannak "homokjaim", régen fájt sokat a vesém, és nekem is sokat kellet inni stb. UH-n kiderítették, hogy sajnos én is hajlamos vagyok a kövekre. Én a tőzegáfonyalevet ittam sokat, az rendbe hozott, már rég nem fájt a vesém. Ja meg vesehajtó teát is ittam sokat.

Kép
Kép
dia123

Na, mindenki a talin? :wink: Vagy már vége?? Ki hozza az első képeket? :lol:

Aproo, vesehomokhoz nem tudok érdemben hozzászólni... Remélem találsz valamit ami segít... amiket Dia írt, azt lehet terhesen is inni?

Meló: Holnap drukkolok, hogy elérj végre valamit!! De azért próbálj higgadt maradni, nehogy túl magasra szökjön az a vérnyomás :roll: :wink:

yuyu79

Sziasztok!

Itt szakad hó ismét. Remélem,hogy jól sikerült a tali és a gyerkőcök is bírták.

Aproo-A munkahelyi mizériához csak annyit fűznék hozzá, hogy itt Magyarországon már mindent megtehetnek a munkavállalókkal, következmények nélkül. Még, ha el is éri az ember a célját avval,hogy minden fórumon helyet ad sérelmeinek utána elérik, hogy vagy nem megy vissza a munkahelyére,vagy rövid határidőn belül eljön onnan, mert egyszerűen kicsinálják, kinézik.
Tudom, mert annak idején nagybátyám is így járt és ő még szakszervezetis is volt.[/b]
feluca
Mezőszemere

Ágiékkal mi lehet? Rég nem járt erre... tud valaki valamit róluk??

Feluca, itt még nem esik a hó...

yuyu79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?