Sziasztok!
Már megint jól eltűntem,olyan lusta vagyok

csak az olvasásig jutok mindig
Először is mindenkinek nagyon szépen köszönjük a szülinapi köszöntéseket,Milán örült a képeknek
Tündi:Akkor megint apa nélkül lesztek

Tavasz,nyár bizti gyorsabban telik majd,többet tudtok kimozdulni,jönni-menni...Örülök,hogy jobbak már az éjszakáitok

És igazad van,inkább egy kis pótlás,mint éhezzen.Melyik oviba akartok menni Lucával?
Milánt egyébként apa hordja oviba,de ugye ők korábban mennek-később jönnek...Majd csak jön már a jobb idő,meg nem lesznek rossz útviszonyok,habár megint mond havazást
Judit:Milán sem alszik itthon,oviban viszont igen...Ovónők szerint szinte mindig elsőként alszik el,utolsóként ébred

Mondjuk ő nem koránkelő típus,ha itthon van...
4D-hez ++++++

Marcinak jobbulást++++++
Milán is taknyos,mi még csak a sűrű-fehér trutyinál tartunk,viszont köhög elég csúnyán,úgyhogy a héten már ő is itthon marad.Fülfájástól én is félek,elég volt a múltkor

Állandóan fújatom az orrát,meg orrsprayzünk,orrszívózunk.Sokszor alig jön valami,pedig hallom,hogy "tele"az orra
Erika:Csini a pocid,gyönyörű az útrakész Réka

Édes lehet ahogyan "csókázik"
Azt hiszem te kérdezted a torta ízét?Ha nem bocsi

Tészta semmi extra,8 tojásos vizes piskóta,krém :csoki krém,mascarpónéval.Nem a magam fényezésére

,de isteni fini volt

Hú most úgy megkívántam...Kívűl tejszín volt,kis kék szinezővel

Nagyon gyorsan elfogyott.
Már tervezem Luci és Dius tortáját,együtt ünnepelünk

Nekik valami csajszis díszítés lesz,krémet még nem tudom...
Kriszti:Már megvan a jogsid?Vagy mondtad hétfőn?

Dávid gyönyörű és hatalmas
Milánnal ma voltunk státuszon,106 cm,17kg.Védőnő azt mondta ezek nagyon jó paraméterek...Ezenkívűl volt látás-hallás vizsgálat,minden rendben van vele

Meg volt egy rakat kérdés...
Luci súlyára,hosszára leszek majd kíváncsi,vele 1 hónap múlva megyünk.
Amúgy nemigazán történik felénk semmi különös...elvagyunk,várjuk a tavaszt!!!