Halihó
Elég nagy a csend mostanában!
Alig írtok!
Sense is hogy eltünt!
Vindo Te kitartó vagy!
Niki nagyon ügyes vagy...le a kalappal!
Maggie: Bercó hogy van?
Panndi mondtam én hogy nagyon fog neki tetszeni...szuper, nagyon ügyes! Emma is olyan sokat fejlődik ott is, szerencsére nagyon jó a gondozónő.....
miért is kell ez a fogyókúra hiretelen, röviden?
Heni jó hogy paátok jól van!
Móni torkos csütörtök? mikor lesz?
huh de jó lenne menni.....
Munka: ma kaptam egy pozitív sms-t, hogy hétfőn hívnak és "félig" már üdvözölnek a csapatban! Csajok annyira örülök. Bízom benne hogy sikeres leszek és szeretni si fogom csinálni és Emmára I-ra is marad időm...!
ezért Emma ma ismerkedik az ággyal a bölcsiben és jövőhéten szokjuk az ottalvás..bízom benne hogy most is nagyon ügyes lesz és sima menet lesz. olyan kis okos, mindent meg lehet beszélni vele.
kérlek még szorítsatok addig nekem míg tuti nem lesz..!!!köszi
egyébként majdnem minden nap láttam a héten kéményseprőt.
Ma angol....már várom...itthon is elkezdtük az angolozást komolyabban. játék közben angolra váltunk fél-egy órára és csak angolul beszélünk hozzá! olyan ügyes, érti a dolgokat...megzabálom mikor angolul beszél!

ismétel minket!
jajaj úgy izgulok..most megint lesz egy változás az életemben, ..aztán ha bejön ez a munka majd jöhet 2-eske, albiba költözhetünk.....apa is nagyon várja már ketteskét, néha többesszáma beszél hogy a gyerekek így, úgy

...
Emmával is 7 hónapos terhes voltam míg "dolgozam"..szóval szerinetm most is fogok amíg bírok.....aztán szülés után meg majd látjuk...