Sziasztok!
Szisz, tényleg nem hiszem, hogy menni fog, afp után rohanok haza, Peti holnap 24 órázik, így a hétfője kivételesen szabad (elengedték soron kívül) ezért nem kell hajnalban keltenem Levit.
Viszont lenne még több mint egy fél napunk hármasban, amit ki szeretnénk használni!
Másfelől meg nem gondolom, hogy örülnétek nekünk, Levi ugyan sztem "csak" fogzik, mert semmi tünete nincs a lázon kívül, az viszont magas sajna. Azért gondolom, hogy fog, mert a 4 szem jön és az amúgy szorulós gyermekem ma mindkét gatyaszárát telepakolta...
Viszont én túl sokáig voltam egészséges, kemény másfél hétig és meg is elégelte a szervezetem ezt a különleges állapotot, így ki sem látszom a náthából. Sztem semmi komoly, de abból elég extra, mert szó szerint nem bírom a szememet sem kinyitni annyira dáthás lettem. Agyrém!
Boni, jaj, mi történt tesódékkal? A nagy hó miatt? Még szerencse, hogy a picúrral nem lett gond! A szopit hogy oldják meg? Vagy az már nincs? Hamar, hamar gyógyulást!
Nektek is javulást! Akkor majd vmikor később zavargok emaillel, megkérdeztem egy eladót az auchanban az égitestekről, de semmi esély, illetve a szőnyeg ügyében is...
Nagyon nagyon jó talit hétfőre, azért irigykedem ám rendesen! Majd csak összejön valamikor, hogy arra járjunk.
Zsófi, ha Szisz bevállalja, egyszer szívesen leviszlek Benneteket még szülés meg nagyon nagy pocak előtt...hm?
Luca, az 5 méter egyenmérték, nincs rövidebb, de abszolút nem zavaró, sőt. Nem tudom, milyen kötéseket használsz, de sógornőm nem szélesebb mint Te és simán elfér rajta ennyi anyag, nem zavaró!
Szóval nekünk bevált, illetve én csak Matyival próbáltam, és tetszett. Majd meglátjuk...
Niki, éljen a kis kukis! De jó lesz Barnusnak. Aztán majd a harmadik kiscsaj lesz!!!
Barbi, én sem tudok hozzászólni nagyon érdemben a témához, csak azt tudom, hogy itthon tényleg minden szülő azért drukkol, küzd, hogy maradhasson még egy évet a gyereke oviban. Sztem ennek is lehet reális oka.
Persze Te tudod a dolgot, Te ismered a gyerekeidet és csodás, hogy ennyire össze vannak nőve, de ugye ha mégis egy suli, meg minden, nem lehet az, hogy elvonulnak, szünetekben csak kettesben, meg amikor lehet, és így Iminek sem lesz még csak lehetősége sem kinyílni, hiszen ezt látja a nővérétől? Nem tudom, ez csak egy gondolat...mert bármennyire is szuper ez a ragaszkodás, átcsaphat visszatartó erőbe is...
ÉS természetesen a múltkor semmi kritikai szándék nem volt a hsz-ben, amit írtam, ne haragudj, ha félreérthető voltam, azzal, hogy a lurkók kinn maradnak....inkább annyi, hogy tök jó, hogy így is bevállalsz ilyen progikat!
Na, lépek homeos bogyózni, meg lámpázni.
Levi ma délután 2 órát aludt, fél6ig, nem tudom, mikor szuszózunk, de nekem már most lőnék a pizsit.