Vaya, teljesen igazad van! Miért is ne diétázhatnék light-osan? Legalább a kenyér és vöröshúsok kiiktatásával, tejet meg amúgy sem iszom... Eddig csak azért nem tettem (diétázást), mert kb. 8-10 évig abban a hitben éltem, h. tejtermék allergiám van és csak sajtot ettem, mert annak más a feldolgozási módja... elég furcsának találtam az egészet, de mivel sem allergiológus, sem gasztroenterológus nem tudott velem mit kezdeni (ui. nem láttak semmi problémát), magam kísérletezgettem. Aztán az első lombiknál, mikor muszáj volt fehérjét ennem, rájöttem, h. nincs is tőle semmi bajom. És rá kellett ébrednem, h. az eddigi panaszaimat (pattanások-félék, ill. emésztési gondok) mind az endo miatt vannak és most már biztos vagyok benne, h. hormonális
Szal örültem, h. ehetek mindenfélét és többé nem kell diétáznom! De végül is amit te is írsz, az betartható! Még szerencse, h. nem vagyok egy nagy húsfaló... viszont a kenyeret imádom
Viszont a szójával te is vigyázz, ill. mindenki, főleg, aki endos, mert tele van ösztrogénnel, ráadásul szinte mindenbe raknak pótlásként
És természetesen nem ijesztgetni karalak, de ha neked vannak ilyen rossz éjszakáid, akkor azért csak ott van vhol az endo... nem

Úgy hogy nagyon figyelj oda te is, mert hétfőtől nagy események fognak zajlani a pocidban!
Amúgy nekem nincsenek fájdalmaim, de állítólag a probléma súlyossága nem áll egyenes arányban a fájdalom nagyságával...
(Még csak neked írtam, de ár tele lesz negyed oldal

)
Szia Mezsu, üdv. nálunk! Én is csak Szűcs dokit és Skriba dokinőt ismerem, nekem az előbbi az orvosom, de szívből ajánlom!
Nem tudom, h. van-e magánrendelése, de biztos! Ha érdekel, meg tudom kérdezni!
Dorkabab, amúgy még sosem voltál kinezesnél???
Szerintem nagyon hasznos, nekem inkább más jött be, de lehet, h. ezt már "átbeszéltük"...
Sajti, tetszik mi?: Sz. ügynök
Hát akkor is, majdnem egyszerre fogunk szülni, de jó, ill. még sokan másokkal is innen a fórumról!!!

(Heni, Angyal,.....)
Majd összehozunk egy pocakos-, ill. baba-bulit!
Keddre mennek a drukkok, de a laptető sem semmi
Figyi, lehet, h. hülyeség (laptető, varázslat), de kit izgat, ha hiszünk benne, akkor minden sikerülhet! Lásd Zsu, ill. Mieza hozzáállását! Követendő példák!
Mi az a szatymazi Red Bull?
Káposztalé már azért nem kell a fejedbe, mert nem fér
Mieza, ill. többiek, én is megyek hétfőn uhu-ra, úh. kérem az energiákat, drukkokat... köszönöm előre is!
Te tanultad, h. kell ilyen pozitívan állni a dolgokhoz vagy így jöttél erre bolygóra? De nem viccből kérdezem!
Köszönjük, h. vagy nekünk!!!
Heni, szerintem ez a hiszti-para sokunknál kijön a stimu alatt, valszín normális, tegnap én is egész reggel bőgtem, aztán pikk-pakk elmúlt! Már küldtem is neked szeretet-csomagot, meg kellett érkeznie! Szóval ne kenődj el, minden alkalom más és más, múltkor úgy volt, most meg így van/lesz és tökéletes lesz most, hidd el!