A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

kicsidodi! :)

Csúúúcs az utolsó kép, amin büszkén szétnéz. :lol: :lol: :lol:

gabi1! :)

Réka? Szemed?

Kép
Kép
200907?

agi125r! :)

"Hgabi: örülök, hogy javulgatnak a lányok Egyszer nem figyelsz oda, és Vica komplett fogsorral mosolyog rád"
A nagymamáéval. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hendegabi! :)

Én csak most szerettem volna megnézni a sikitozós videót :oops: , de nem tudtam. Levetted? :roll:

Apa altatós videó: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

anettoo, anitja, csibe83, bertina, loislane, lola29?????

Nem láttam az időjárás előrejelzéseket, így most nagyot nézek, miszerint: jééééééé, esik a hó :shock: :shock: :shock: !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.02.06 19:50-kor.

Kép
Kép
200907?

Általában igyekszem megérteni az embereket. De van amikor meg eszembe se jut megkísérelni:

http://babanet.hu/hetrol-hetre.php?content=articles-2581

Kép
Kép
200907?

Bond

Mi a kérdésed az Avatar bakival kapcsolatban?
Vendég

Bond: nem vettem le....
csak neked noch ein mal:
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/k ... xHWN9KH615

Kép
Kép]
hendegabi

Főiskolások, egy kérdés.
Konkrétan mit jelent a kollokvium? Szóbeli v. mi?

Kép
Kép]
hendegabi

sillia! :)

Csak gyorsabn, mert Huginak enni kéne. :oops:

A szerelmesek egymásra találnak az Életfánál (vagy hogy hívták :oops: :oops: ) :arrow: elalszanak :arrow: reggel a lány felébred a gépek dübörgésére, a srác nem :arrow: elkezdi elvonszolni onnan, a srác nagy nehezen magához tér :arrow: ......... :arrow: kidől a Nagy Fa :arrow: elpusztult a Na'vyk lakhelye :cry: :cry: :cry: :arrow: egyetlen hely maradt csak nekik, ahová mehetnek: az Életfa.
Na, dehát onnan jöttek nem????? Onnan támadtak először az emberek. Akkor az, hogy nem pusztult el? :roll: :roll: :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

[quote="hendegabi"]B írta:hendegabiond: nem vettem le....
csak neked noch ein mal:
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/k ... xHWN9KH615

Köszi szépen! :D Még jó, hogy levettem a hangot egy kicsit. :lol: :lol: :lol:

Ez pedig tőlem neked, viszonzásul:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Kollokvium

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Lorca!
De jó, hogy benéztél! Kórház: :( :( , de a lényeg, hogy Dani jobban van! :D

Sillia!
Lóci nagyon aranyos még mindig! A nem mosolygós kép kimondottan tetszik!
Igen, sajnos májusban kezdek újra dolgozni. :cry: :cry: :cry: :cry:
Nemsokára elmegyek abba a bölcsibe, ahová szeretném majd vinni, körülnézek, beszélek a vezetőnővel (akihez van kapcsolatom szerencsére).
Nálam ilyen gond nincs, mint nálatok. Petra imád Anyuval lenni, de jól elvan az anyósommal is. Májustól szeptemberig Anyunál lesz, így attól az időszaktól ilyen értelemben nem is félek. Az már más kérdés, hogy én hogy fogom bírni lelkileg (szarul).
Sajnos nekünk sokat számít anyagilag, kevesebb, mint a felét kapom most Gyedként a fizumnak. Szóval sokkal kevesebb így a pénz.
Apa munkája meg olyan, hogy ha van, akkor sok van, és jó pénz, de ha éppen nincs, akkor nincs pénz sem. És ez tök kiszámíthatatlan.
Tavaly a térdműtéte miatt 4 hónapig nem tudott dolgozni, közben mindent meg kellett venni Petrának, így egy csomó tartalékot feléltünk.
Szóval muszáj visszamenni. :cry: :cry:

Bond!
Mi is postán kaptunk vissza idén az Elműtől.

Annyi mindent akartam írni, de vagy 3 oldalt olvastam egyszerre vissza, és egy csomó mindent elfelejtettem menet közben. :roll: :roll:

H.Gabi!
Meg tudtam nézni a videót, nagyon édik a lányok! És úgy hasonlítanak egymásra! :D

Boo, Nyuszi, Kispocok!
Gyógyuljatok meg hamar!!!

Nem akarok senkit kihagyni, úgyhogy név nélkül írom, hogy minden baba csuda aranyos!!!!!

Petra legújabb szokása:
ha nem akar még aludni, akkor négykézlábra áll, és úgy hintázik, közben hisztizik. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én hagyom, aztán előbb-utóbb úgyis elfárad és elalszik.
Valamelyik nap rekordot döntött:
Anyunál voltunk, ott volt a tesóm is a gyerekekkel. Petra annyira fel volt dobva az unokatesóitól, hogy egyszerűen nem tudott elaludni. 1 órán keresztül ment a hiszti, aztán egyszer csak elhallgatott. :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo!
Te kérdezted a hisztit? Petra kezdené, de mondtam már neki, hogy most szokjon le róla, mielőtt nagyon belemerülne! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

H.Gabi!
Egészen pontosan beszélgetést jelent, de igen, gyakorlatilag ez a szóbeli vizsga.

Kép
katy76

[quote="ancsurti"]
írta:
ancsurti
Hangi mozgasfejlodese:kifejlesztett egy technikat,miszerint,feltolja az egnek a segget,aztan eldol oldalra,es egy picit kozben csuszik homlokon :lol: :lol: :lol: igy stabilan halad,ezt mindket oldalra nyomja....normal kuszast meg nem tud igazan kivitelezni,de addig jo,mert aztan lehet hajkurasznom :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ti is szoktatok úgy lenni, hogy ha nem látjátok a gyerek száját (bukik-e), de halljátok a hangot akkor nem tudjátok eldönteni, hogy melyik végén ereszt? :shock: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Manó dumák.

Minden nap kakaóval kezdjük a napot, anélkül nincs élet. (Figyelsz, boo? :wink: :lol: :lol: )
Vissza aludtunk. Ébredés után mindig ( :P :P :P ) elmondja, hogy:
- Szejeted Anyát.
- Igen? És szeretni jó?
- Jó?
- És mit érzel olyankor?
- Kakajót.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A már jól ismert dobozára támaszkodva erőködik, kakilni akar. Látom, de nem szólok, mert akkor nem tud koncentrálni és abbahagyja. De most is észre vesz.
- Anya?
- Igen?
- Hugi?
- Ő is itt van.
- Anya Hugival foglalkozik!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Katy: köszi.
Bond: én is megtaláltam ezt, de akár latinul is írhatták volna.... nem lettem tőle okosabb. :oops:

Nemrég hallottam, hogy a monitor tele van baktériummal,porral és bacilussal belülről és ez veszélyes lehet az egészségedre.Az alábbi linket tőlem kapjátok ajándékba, hogy megelőzze az egészségeteket esetleg fenyegető veszélyt.

Kattints a linkre, hogy a monitorod megtisztuljon:

http://WWW.raincitystory.Com/flash/screenclean.swf

Kép
Kép]
hendegabi

Pfúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fordítok akkor. Szóbeli lássukvalóbanmegfelelszeakövetelményeknek történés. :lol:

Kép
Kép
200907?

H.Gabi!
Ez nagyon édes!!!!! Amúgy is imádom a mopszokat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem is meséltem, hogy pénteken voltunk a Samuval varratszedésen. Ő már ugyan a felét kiszedte, de rendes volt, azért hagyott valamit a doktornak is. :lol: :lol: :lol:
Nagyon szépen használja a lábacskáját, most sokkal gyorsabban gyógyul, mint tavaly a másik lába. :D Már lépcsőzik, két lábra áll, úgy kéri a simit, szóval szépen terheli. :D :D

Kép
katy76

Sziasztok!

Katy, sajnálom, hogy májusban vissza kell menned, de az jó, hogy szeptemberig anyuddal lesz Petra. Ha társaságban vagyunk Bendő is se akar aludni.

Bond, én pontosan tudom, hogy a hang után a kaja jön vissza. Annyit bukik, hogy...., remélem nem reflux. Tegnap a barackos kölest képes volt két órával az evés után visszaadni.
:lol: én is a flakonokat szoktam olvasgatni a kádban:lol:

Hgabi, a kollokvium elviekben szóbeli, de nekem volt írásbeli kollokválásom is. Továbbtanulsz?

Lorca, sajnálom, hogy kórházba kellett mennetek, a lényeg, hogy már otthon vagytok!

Minden gyerkőc nagyon szééép!

Dodi, Botond nagyon ügyi, hogy ül!

Ikoka, zsombi meg olyan barna, mintha egész télen napozott volna. :lol:

Mi újra betegek. Én jobban gyerkőcök kevéssé. Nátha, köhögés-de szerencsére láz most sincs. Bende nem kúszik, nem mászik-próbálkozik, de még nem megy.

kispiskóta

Minden betegnek nagyon-gyorsan gyógyulást kívánok, éppúgy a babáknak, mint a mamáknak!

Katy: jó, hogy Samukád jobban van végre, és szuper, hogy gyorsabban gyógyul. Most aztán már nagyon vigyázzatok rá!!!!

Kép
Kép]
hendegabi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 06:58-kor.
Vendég

Czika: :shock:
Bende: :D

Ja, és Dorottyánkat isten éltesse tegnapi névnapja alkalmából!
:D

Kép
Kép]
hendegabi

Bond,
akkor nem tudjátok eldönteni, hogy melyik végén ereszt
Mivel nem bukik, így nálunk elég egyértelmű. :lol: Amúgy sem a hang alapján, hanem inkább szag alapján tájékozódok. Mondjuk az is át tud verni, mert nem minden szag/hang párosítás színes, így néha csak vaklárma az egész.

Cikk. :roll: Jóval érettebbnek látszik a koránál? Mondjuk 12-nek??

Katy,
kevesebb, mint a felét kapom most Gyedként a fizumnak

Egész jó neked. :wink: Ha megkapnám majd a felét az öt évvel ezelőtti fizumnak, máris jobban érezném magam.

hmm...soha nem érek semminek a végére. Lehet, hogy köze van ahhoz, hogy van itthon három gyerek? :wink:

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Jelentem, dokiknál minden ok volt. Bár a bőrgyógyász talált egy igen gyanús anyajegyet, és azt majd nézetnem kell. Egyenlőre daganatra utaló jelet nem látott...

Dorkimnak tegnap volt az első névnapja, nagyon cuki volt, nagyon örült az ajándékoknak! :D

Boo jobbulást!!

Dodi boldog névnapot!!! :wink: :D

Minden betegnek jobbulást!!! Én is göthösködök még.

f.nikici

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Szia Boo,

csak gyorsban vigasztalás, mert telefonról írok.
jó flakonolvasgatást :lol:
én most kezdek kiakadni, hogy lassan 7 hónapja nem tudok úgy fürödni, hogy Nimród ne nyüszizzen. Pedig oooooolyan jó szép nyugodtan ereszteni a forró vizet a hátamra.... Majd kb 10 év múlva....

Zsiri képeit úúúgy imádom, annyira helyes pasi! (még Lóci a másik nagy kedvenc, a rajzolt szemöldökével)
jó ez a kád! Hol vettétek?
És Tényleg, mi a helyzet a leszállnivalókkal Zsirinél?

Tea: most megyek és én is Jól összeszámolom :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Oltás: nálunk egyáltalán nem fakadt ki :shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

27 :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi és Dorkili boldog névnapot Nektek :P !!!!

Boo

Nagyon cuki Zsiri, megzabbantani való ő is :P .Kád bevált?

Mindenki gyógyuljon meg már végre.
Ma Odett életében először szánkózott, nagyon élvezte.

Kép
Kép
orsi777

Boo: oltás: kb 1 hónapja fakadt ki, még látszik, de már alig.
Kispocok: védőnéni nézte? Nem kell újra oltani? Gabi1 Nórájának újra kellett!

Kép
Kép]
hendegabi

Czigka!

Bende nagyon aranyos, de a mikulásvirág mérgező, azzal vigyázz!

http://ingatlanmenedzser.hu/lakberendezes/20080920_10_mergezo_szobanoveny.aspx

Boo!
Zsiri tök édi, ahogy ül a kádban! :D
Mit mondott a doktornéni az orrdugulására? :roll:

Ma hajnali 3/4 4-kor arra ébredtem, hogy Petra a szobájában négykézláb hintázott, és közben dumált. :shock: :shock:
És a legújabb, hogy folyton beveri a fejét az ágy rácsába, mert négykézláb már magasabban van a feje, mint a rácsvédő.

És ma már a hegyállást is gyakorolta! Voltam pocakosan néhányszor pilatesen, lehet, hogy nagyon figyelt??? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindjárt kicsinyítek néhány képet, végre van egy kis időm. (bár le akartam faápolózni a beltéri ajtókat, de majd később megcsinálom)

Kép
katy76

Czigka,
róka nagyon állat! Irígy!!!

Hgabi,
nézte anno, azt mondta minden ok, mert látszik és be van pirosodva... De jogos, rákérdezek még1x!

KépKép

KépKép
kispocok13

Kéretlen belekotty :roll: :
HendeGabi!
írásbeli vizsga, szóbeli vizsga, szóbeli vizsga írásbeli beugróval :arrow: Ezek mind futhatnak kollokvium néven. A szemináriumi dolgozatok és az alapvizsgák (régen szigorlat) különülnek el tőle.
De gondolom főiskolája-egyeteme válogatja :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

H.Gabi!
Most már aztán egy szavad sem lehet! Minden oldalról megmagyaráztuk, hogy mit jelent! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Egyébként nálunk is volt kollokvium címen írásbeli is. A mi fősulinkon is inkább úgy különült el, hogy gyakorlati jegy, kollokvium, szigorlat. Bár én még a bolognai rendszer előtt diplomáztam.)

És akkor néhány kép:

Kis sebesültem:
Kép

Íme a két apró fogacska:
Kép

Niki nagyon szereti Petrát!
Kép

Mama rendbe szedte Petra haját:
Kép

Szundi a kertben a másik mamánál:
Kép

Kép
katy76

Sziasztok! :)

Boo és az esetlegesen még érdeklődők kedvéért az Avatar kapcsán (teljesen jogos az észrevétel :oops: :oops: :oops: )

Vagy priviben tárgyalandó, vagy itt is lehet, de akkor jóóó nagy betűkkel kéretik jelezni, miszerint:

SPOILER!!!!!

És akkor aki nem akarja tudni az adatt dolgot, akkor az jól nem olvassa majd el. :wink:

Kép
Kép
200907?

Ja, igen!

Boo! Mit ápolsz te azon a fakadáson? :shock: :?: Ő köszöni jól el van magának anélkül is. :roll: Én legalábbis nem tudok róla, hogy bármit is tenni kéne vele, illetve sem a véncsoroszlyadoktornéni, sem a védőnő nem mondott semmi effélét.

Kép
Kép
200907?

Amennyiben érdekel valakit :roll: :roll: :roll: :

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

katy76! :)

Gyógycsontot küldök Samunak! :wink: :lol: :lol: :lol:

Képek: :D :D :D :D

kispiskóta! :)

2 óra múlva Bende visszaküldi a kaját ? :roll: Említetted már valakinek? :roll:

czigka! :)

Róka??????????????? De jópofa! :D :D Van valami élelmiszer forrás felétek? Mondjuk Chiken Bar? :lol: :lol: :lol:

Bende nagyon aranyos. :D Jól megy a virághoz, de azért vigyázz vele! (Mármint a virág viszonylatában gondoltam. :lol: :lol: :lol: )

f.nikici! :)

Akkor gyorsan nézesd meg azt az anyajegyet, és gyere vissza a jó hírrel! :wink:

boo! :)

Ha valaki szerint Zsiri hájas, akkor menjen jól a búsba! :evil: :evil: :evil: Teljesen okés, és gyönyörű a kissrác! :wink: (Még akkor is, ha erősen hasonlít az anyjára. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: )

Jegyfoglalásnak örülés. Gyermek elhelyezése meg ne legyen gond: nem korhatáros a film. :lol: :lol: :lol: :lol:

kispocok13! :)

Te telefonról irogatsz ide? :shock: Nnaa, aaz igen!! :P

"lassan 7 hónapja nem tudok úgy fürödni, hogy Nimród ne nyüszizzen. Pedig oooooolyan jó szép nyugodtan ereszteni a forró vizet a hátamra.... "
Te rendszeresen szeretsz elsőfokú égési sérüléseket szerezni? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

"még Lóci a másik nagy kedvenc, a rajzolt szemöldökével) "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Remélem, most már tudod, hogy mi a kollokvium. :roll: :lol: :lol: :lol:

Jelentem mi is kivonultunk a hóba családilag. Manó kézzel-lábbal kapálózott a szánkózás ellen, amit egyébként szeret. :o :? Így Hugit tettük bele. Élvezte nagyon, amennyiben ahhoz ilyen fejet kell vágni: :| . :lol: :lol: :lol: Még akkor sem sokat módosult jelentősen, amikor belefúródott a hóba a szánkóval együtt: lent Hugi, rajta a szánkó. A másodikra sem szólt semmit, de a harmadiknál mert kezdte kifejteni a véleményét anyja szánkóhúzás tudományáról. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Manó pedig sétált, hógolyóztunk kicsit, hóembert épített. Amiben bőven lekörözte az anyját, mert ő arra sem képes. :oops: :oops: :oops: (Konkrétan hóbéna vagyok. :oops: :oops: :( :( :( , de gáncsolni jól tudok :twisted: :twisted: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )
Több, mint egy órát voltunk kint, és nagyon jól esett. Itt utoljára '86-'87-ben volt ekkora hó. Ki tudja, mikor lesz legközelebb. :roll:

Kép
Kép
200907?

Manó a hóban sem hazudtolja meg magát.
Hirtelen felbukkan egy gyönyörű szép vizsla, és elkezdené körbe szaglászni, de gazdája nem engedi, tovább mennek. Csóri kutya diszkréten és teljes izgatottságban forgolódik össze-vissza. Manó megszólal:
- Kutyus, ne szaladgáj köjbe-köjbe.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Na, ez most Bond monológja volt. Ki vállalja a következő, önmagával bejegyzéseket váltó szerepét?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 06:59-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 06:59-kor.
Vendég

Boo: már harmadszor pörgettem vissza a fényképekhez. Olyan édes Miron, annyira sokatmondó tekintete van.
Katy: Petrus dögös kiscsaj lesz. Hogy játszik az uncsitesóval!
Samuka egy hős. Gyógyulgasson csak!

Kollokviummal kapcsolatban köszönök mindenkinek minden hozzászólást.
Igen, Bond, már alaposan kifejtettétek!

Már nem tudom, ki kérdezte, de igen, nagyon foglalkoztat a továbbtanulás gondolata. Még egy hetem van rá, hogy döntsek.
Apa nagyon biztat (végre valamiben), de nem vagyok benn 100%-ig biztos, hogy végig tudom csinálni. Pedig csak olyanba szeretnék belevágni!

Vicusnak tegnap megint 37,9 volt este a hője. Tudom, ez sem láz még, de engem nagyon zavar, hogy már napok óta ez megy. Széklete is lazább (normálnál icipicit hígabb, de mostanában mindig szorulásos volt).

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Szonibaba:
Nekem is az lenne a legjobb ha Lottus csak reggel ebredne, de ahhoz kepest ,hogy milyen nehez volt Vele az elso par honap alvasilag, ez az 1-2x keles mar jobban tetszik. Amugy mostanaban mar van hogy eleg ha megpaskolom a feneket es alszik tovabb, utanna mar csak 1x kel fel amikor tenyleg cici is kell Neki.

Tok jo lehet az a buvar ovi. Buvarovi = termeszetbuvar ovi? :roll:
Vegul mi lesz akkor Szonji a jelmezbalban?

Szisz89:
Sok sikert a suli kereseshez. Mit szeretnel tanulni?

Bond:
Vegulis igen, csak egy bazinagy uszogumi. :lol: :lol: :lol:
A fiatal anyas linkednel igy neztem :wink: :shock: :?: :shock: :roll: :?
Mano duma :lol: :lol: :lol:

Boo:
Vernyomasod :shock: :shock: :shock: Az nagyon brutal. Remelem mar tenyleg jobban vagy.
Hajra Zsiriszoba rendezes. Lotti is meg mindig velunk alszik, de el sem tudom egyenlore kepzelni, hogy kulon szobaba legyen. Ja es apa nem is akarja, pedig ugy beszeltuk meg meg pocakosan ,hogy feleves koraig lesz csak velunk egy szobaban. Amugy en sem banom.
Avatar jegy :D De joooo! Biztos fog tetszeni.
Tok jo a kadatok. Otthon mi is olyat kaptunk kolcson tesomektol, nagyon tetszett. Nekunk meg mindig a kicsi fajta van.
Kisfiad nagyon helyeske.
Wow, szep kis tea kollekcio. :lol:
Mi nem is kaptunk olyan oltast. :roll:

Katy76:
Orulok,hogy Samu gyorsan gyogyul.
Petra nem semmi kiscsaj. Hajnalban ilyen mutatvanyt csinalni. :)
Kispiskota:
Bende sokat bukik...nem reflux. Hat remeljuk,hogy nem az.
Gyogyuljatok meg gyorsan.

Czigka:
Jo a kilatas a nappalitokbol. Merre laktok?
Itt angliaban nem meglepo ha rokat latok az utcan de otthon? :shock:
Bende nagyon helyes kissrac.

F.nikici:
Eljen, minden oke. Az anyajegyet nezesd meg mielobb, remelhetoleg nem lesz vele semmi gond.
Dorkinak nagyon boldog nevnapot. :D

Dodi:
Nagyon boldog nevnapot!
Mar megint eltuntel. Hogy van a baratnod meg a baba? Mar biztos haza engedtek oket es veluk vagy sokat.

Lanykam ehes... folyt. kov...

Kép
Kép
bucus80

Sziasztok! :D

Sajnos nem tudtam visszaolvasni, mert Katának a "nem szabad" dolgok kellenek mindig :roll: :lol:
Viszont megnéztem a képeket: minden baba csodaszép! :D :D Tényleg mi vagyunk a szép babák topicja :D :D

Van egy életbevágó kérdésem: a sárgarépa által ejtett foltok mivel jönnek le a műanyagokról? Citromlé, szódabikarbóna hatástalan :roll:

Kép
agi125r

Orsi777:
De jo Odettnek, mar volt szankozni. Irigy, irigy
Itt mar reg elolvadt a ho, igaz szankonk sincs. Szerintem nem is lehet itt venni. :roll:

Katy:
Hegyallas :lol: :lol: :lol: :lol:
Petra gyonyoru kislany.

Bond:
Boldog nevnapot kivanok. :D De kinek is? :oops:
Csaladi havas tevekenysegek. :D

Kép
Kép
bucus80

Agi: sajna nem tudom, etetőszéken nálunk is maradt 1-2 pötty.

Sillia: az enyém is kinyílott:

Kép

És egy kép alvóbabámról..... nem győzte kivárni a vacsit.
Kép

Kép
Kép]
hendegabi

Azt mondja tegnap apa:
"Nem is csoda, hogy a gyerekek a "nem" szot tanuljak meg leghamarabb. Mindig olyat csinalnak,meg az kell nekik ami nem szabad. Mi meg nem gyozzuk szajkozni hogy NEM, NEM,NEM" :lol: :lol: :lol: :lol: Es tenyleg milyen igaz. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bucus80

bucus80! :)

Meg kell cáfoljalak. Manó első szava a gomb :shock: :shock: :shock: :shock: volt, és tudta, hogy mihez kösse. A nem csak ezután jött. :lol: :lol: :lol: Viszont az igent még nem sűrűn hallottam a szájából. :lol: :lol: :?

Nem értettem, hogy miért nem tudod, hogy milyen névnap van ma, hiszen ott a naptár. :roll: Aztán nagy nehezen leesett odaát nincsen ilyen szokás. :roll: :oops: :lol: :lol: Ma Dóra, Dorottya nap van.

agi125r! :)

Legyeb erős a te lelked: úgy nagyjából semmivel nem lehet lerobbantani. Max. atombombával. :twisted: :twisted: :? :? :?

ancsurti??????????????????

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?