Szopi után tök jól le tudtam tenni, már szépen szuszogott, amikor elindultam kifelé, de megint felkukorékolt. Passz.2004.09.09 11:28
2004.09.09 12:53
2004.09.09 13:27
2004.09.09 19:28
Tápira mi Mildibét használtunk és használunk a mai napig. Én nem is próbáltam mást, Marcusnál nagyon bevált. És ő is volt, hogy egyszer többet evett, mint az adag, egyszer meg kevesebbet, ne aggódj. Lehet, hogy azért lesz 7x evés, mert nem eszi meg egyszer-egyszer mindet. Ha meg igen, akkor sincs gond, főleg nála, hogy viszonylag kis súllyal született! Ha szopizna csak, akkor sem tudnád "szabályozni", hogy csak 90-100at szopizzon és ne mondjuk 120-150-et, nemde?
Ő szereti a hideg, szeles időt - jobban, mint a meleget.
Ne aggódj!
Doki meg az SZTK-s főorvos volt....
No comment! Ma meg ortho-n voltam, ott megvizsgált a doki alaposan, de nagoyn lassú volt... majd elaludtam!
Egyébként Marcus nálunk is már kevesebbszer alszik délelőtt, bár a kocsiba még húzza, ha reggel korán kel (5-7 között vmikor).

2004.09.10 11:12
Az egyébként, hogy délután 3 órát lehúz, nem jelenti azt, hogy délelőtt is kéne, mert Regi a mai napig simán alszik 3 órát délutánonként!!! Legalább jól kipiheni magát. Szerintem se erőltesd már a délelőttit.
Léccccciiii
Egyébként kb másfél évig Reginél én is mindennap máshogy éreztem, hogy hiányzott a cég, hol nem...most már nem vagyok így vele
2004.09.10 11:29
Nekem ez az időszak volt a horror, baromira be voltam tojva, hogy szétveri Miksa a buksiját, akkorákat esett. Most is sokat zúg, de sokkal ügyesebben tompítja az esést.
Viszont az igazsághoz hozzátartozik, hogy ma fél 7-kor felvert minket, pedig van, hogy máskor 8-fél 9-ig is alszik. Úgyhogy bazira álmos volt, simán beleájult a szopiba.
Jelenleg megint borított mindent a kissrác
2004.09.10 18:53
"
2004.09.10 18:58
De ez a hétvégi fíííling
Aztán ki tudja! A suli miatt azért nem sürgetném, mert lenne időm levizsgázni addig...
És hogy sikerült az ebéd? 2004.09.10 21:21
2004.09.10 21:27
Ebéd jól sikerült, ha nem is pecsenyezsíros krumplipürét evett Miksabuckó, de a libacombomból kapott
Nagyon nyami volt neki. Csak az szar egy kicsit, hogy az embernek megint dolgoznia kellett menni. Evvan. Én is megyek lefeküdni, hátha ma kialszom magam.
2004.09.10 21:44
2004.09.11 07:37
Milyen telót kaptál? Én is most kaptam egy újat a házasságinkra
Emma majd megszokja biztos a társaságot, de azért érdekes, mert a játszóban bírta a nyüzsit, nem? Nem írtad, mi újság krém-ügyben?
Csúcsszupik a képek!!! Igazán ügyes kiscsaj Vikó, lepipálja a fiúkat
És milyen kis husi lett, vagy csak nekem nem tűnt fel eddig? Eddig olyan "normi" (na érted, hogy mondom) volt az alkata, most meg olyan jó gyúrnivaló lett
De a piskótát, sajtos, joghurtot nagyon tömi ő is
Biztos nem lesz bajuk, Reginél arra emlékszem, hogy egy évesen már nem főztem külön neki, azt ette amit mi, még ha pöri is volt, akkor is! És hát közeledik ez az időszak...
Egyfolytában nyüszögött (Regi szavaival élve...), és állandóan a kiságy felső sarkaiba kotorja be magát, ahol persze megmozdulni nem tud, akkor meg az a baj. Ja, és 5 (!!!) órakor kelt
Rendes volt apája, felkelt hozzá, én még alhattam.
De hogy megint mitől volt ez?
Szerintem fog most nem jön, bár nyáladzik, de nincs bedagadva az ínye meg nem is piros. 2004.09.11 08:10
(Ma ilyen szóismétlős vagyok
) Nekem a fűzfaágas kép tetszik a legjobban, olyan kis vagány azon! És fantasztikus, ahogyan igyekszik a céljai felé a többi képen is! 26-ás tali áll még?
Majd szerdán megyünk doktorhoz, és akkor megkérdezem, hány foga van a kölyöknek

Kriszta Motorola V600-ast kaptam, mindent tud, tán túl sok mindent is
2004.09.11 12:58
2004.09.11 14:19
éjjel Emmának 2x szívtam le az orrát, ma tul képp folymatosan szívom. épp most próbál aludni, nem nagyon megy neki. más baja nics, csak dől az orrából
ja, és én ismegfáztam, nekem a torkom is fáj. Úgyhogy elrobogtam reggel sé vettem egy pár homeopátiás cuccot, ma óránként kapja megfázás elleni bogyót, meg orrcseppet. ja, és vettem hirtelem felindulásból egy fülhőmérőt is, mert elegem lett hogy nem tudom megmérni a lázát, mert a fenekéneka közelébe se lehet mrá vinni jó ideje, a hónaljában meg alig tudom lefogni, üvölt az egy perc alatt amíg mérem. 2004.09.11 16:25
Nekem is kapar a torkom már napok óta, esténként fájogat is. A gyerekek is szürcsögnek már, de még nem folyik sehol semmi
Emmának gyors gyógyulást!!!
Tényleg nagyon jó motyóik vannak. Vitaminból Regi már a Béres Aktivál Kid-et kapja, amit te is írtál, remélem, bejön, már nyáron elkezdtem adni, mert sokszor mondják, hogy az a probléma hogy minden szülő akkor kezdi adni, amikor már megvan a nyavalya. Tavaly Vitacolan-t kapott, de az semmire nem volt jó, viszont Máténak lehet, hogy már fogom adni, mert tavaly még az anyatej védte Regi bacijaitól, de idén már nem fogja
2004.09.12 07:59
Vannak dolgok, amikre sosem jövök rá magamtól
Mennyiért vetted és milyet? 2004.09.12 13:26
De azt hittem még meleg van, még nem kezdődik.
2004.09.12 18:48
Nagoyn aranyosak a képek Vikóról!
2004.09.12 18:53
2004.09.13 15:36
Olvassák ezt annyian, hogy inkább nem teregetek ki mindent
De ha egy aloe verás zöld kencéről van szó, ami szinte mindenre jó, akkor a sógornőm akart rábeszélni, hogy annak mindig lennie kellene itthon. De ez csak sejtés
És mennyi ideje hiszed őket lányoknak?
Asszem ezt már egyszer leírtam nektek, hogy milyen, amikor a kissrác figyelemelterelő hadműveletet hajt végre
Naszóval ilyen nem is tudom, mikor volt utoljára, mármint hogy nem aludt el. Muszáj volt ágyba tennem, először azt hitte, hogy ez vicc, de aztán rájött, hogy nem, majd 1,5 óra nyűglődés, ének, hátsimi, százszori visszafektetés után végül újra szopiztunk, és akkor 11 után végre bealudt. Szóval ti hogy csináljátok? 2004.09.13 19:26
Általában beválik.
2004.09.13 19:58
Miksa mindig belealszik (belealudt
)a szopiba, így nekem fogalmam sincs ezekről. Régebben volt olyan, hogy nem aludt teljesen, ébren tettem a kiságyba, de akkor meg még ne tudott állni
Akkor elmolyolt a játékaival, kis tompa fény mellett simán ott lehetett hagyni és be is aludt. De most valami mást kell kitalálnom. Segíccség!
2004.09.13 20:35
Egy hangja nem volt, vagy aludt, vagy játszott, szerencsénkre a mekiben még itthon kapott lufit, úgyhogy azzal jó sokáig elszórakozott hátul
Reginél se volt, kb két és fél évesen kezdte igényelni, azóta van neki mindennap.
), és jövő hétvégén anyósékhoz megyünk ünnepelni...ja, és vmikor szüret is lesz, úgyhogy egyelőre passz...
2004.09.14 10:51
2004.09.14 12:07
Csak nem figyeltél, de idemásolom neked, amit Hanzika vasárnap írt:
), hogy Vikóca sem marad fekve.
, de egyelőre nem tudok jobbat. És olyan vidámak az esték
Na jó, Hanziékkal randizgattunk azért.
Tényleg, miket vettetek? Érdemes kimenni? Nem mintha nem járt volna le tavaly az útlevelem
2004.09.14 19:09
És te egyedül buszoztál a babakocsival? Én még csak villamosra meg metróra mertem felmászni
Az is elég volt
Pl összehasonlításképp egy C&A....mert ugye az itthon is van. Na, kb húszszor annyi ruha, és kb fele akkora ár! Főleg most a nyáriak 1-2 eurora voltak leértékelve, Reginek vettem is pólókat az oviba.
Robi volt dokinál, vmi vírus, holnap megy vérképre és hasonlókra, meg most vizsgálják a légiós betegséget is minden gyanús esetnél.
2004.09.14 19:20
pedig úgy imádok babcuccokból válogatni
2004.09.14 20:16
Nem buszoztam, csak a buszmegálló mellett sétáltunk el
A srác akart és szállt is fel a buszra.
És tényleg, miket vettetek azokon kivül, amiket írtál? Eladásra is?
2004.09.15 11:45
2004.09.15 12:42
Bocsi, de muszáj voltam leírni
A tv-ben látott babát, és mondta, hogy ba-ba
Na, elhallgattam
2004.09.15 18:31
A doktor szerint a másik is majdem, azért ennek örülök. Különebn mindennel elégedett volt, meg én is az vagyok
Voltunk kettesben vásárolni is, hát Miksa kimászott a hordozóból bele a tologatós kosárba. (Nagyjából derékon, csípőcsonton kell vinni ebben a zsákszerű hordozóban, amit egyébként nagyon szeret). Először csak a kocsit rángatta, már az se volt semmi, de akkor még haladtunk. A pénztárnál viszont belekapaszkodott és nem volt mese
Kénytelen voltam hagyni a bevásárlókocsiban üldögélni, szépen végigtapizott mindent, amit vettem, aztán föl akart mászni a futószalagra, de arról lebeszéltem. Aztán a pénztárnál nem akarta odaadni a néninek a csomag baromfivirslit, úgy kellett elszedni tőle, persze visított, mint akit nyúznak
Gondolhatjátok
Megint kettecskén vagyunk. 2004.09.16 07:43
2004.09.16 12:24
2004.09.16 15:09
2004.09.16 16:15
2004.09.16 19:15
Nekem nem teher bekapcsolni a gépet, majdnem automatikus. Végülis szinte egész nap megy, korlátlan az elérésünk, mert az ember sokat használja munkára is. Ja, meg itt van a lakás közepén, aki volt itt, látta. Valahogy mindig belebotlok
Mondjuk főleg akkor tudok jönni, ha a párom nincs itthon, és nem kell neki a gép, ez sajnos gyakran előfordul, mert húzza az igát rendesen. És ha napokig alig látom szegényt, akkor szükségem is van egy kis levelezésre. Most mondjuk focimeccsre ment Újpestre, de szegény olyan fáradt, hogy nem volt hozzá nagyon kedve. Viszont már jó régen megbeszélték többen, és szüksége is van egy kis kikapcsra. 2004.09.17 08:01
Én már megtanultam nyitott szemmel meg séta közben aludni, ilyenek, úgyhogy egyszerre akár 4-5 dolgot is képes vagyok csinálni
Valszeg így tudok jönni sűrűn. Na, meg azért mákom van Mátéval, de szerintem te se panaszkodhatsz Tomira!
Elég nyugis kölkök...
Na, és ha már a sztorizgatásnál vagyok, elmesélem azt is, hogy kb két napja a du-i alvásnál megkaparintotta az éjjeliszekrényről a pzs-met, kb 100 dbra szedte, és a felét el is fogyasztotta....Remélem azért megmarad
Az orrát fájlalta, reggel jó nagy seb lett rajta...Ez 2 nap termése volt
2004.09.17 08:55
Regi műve pedig a saját múltamból ismerős, én számtalanszor vertem össze magamat hasonló szituban. Egyszer pl. báboztunk madzagon lógó mackókkal a tesómmal, csak hát én fejreestem az emeleteságyról. Egyszer pedig ugrottam az ágyra, de lecsúszott a lábam a matrackról, és fakeretet találtam el vádlival. Na, annak most is megvan a nyoma. Ha gondolod, elmondom, miket csináltam később, hogy biztassalak Regi ügyében, de el is hallgathatom, nehogy infarktust kapj
Az éjjel megint volt fönt, de most sima ügy volt a visszaaltatás. Majd jövő hónapban a doktor megmondja, hány foga is van
Inkább kézilabdameccsre jártam, amikor én magam már nem műveltem, az ember visozn szereti a focit. De szegény mostanában csak vesztes meccseken járt (nem UTE-szurkoló, hanem jó foci-szurkoló, mi nem vagyunk újpestiek
). Egyébként a Csepelben focizott még ifjan és fürgén.
De rátok most már akkor is szakítok időt, ha nincs
Köszi az altatási javaslatokat. Ezt a nevettetése dolgot én nemnagyon mertem volna megpróbálni, mert félnék, hogy Miksa túlságosan felvillanyozódik tőle, átesik a holtponton, és akkor viszont 1,5 óra kb., mire újra álmos lesz. Mennyire mások a gyerekek!
Én már jártam ctg-re, mindenki más meg úgy érezte, hogy ezer év múlva fog szülni. Aztán Hanzika csak 2 héttel utánam szült végül ugye
És mennyit kellett várni Mikabuckóra, 5-ére voltam kiírva, és végül csak 18-án született, akkor se magától. Nem semmi, mennyit szivatott minket a srác. Olyan aranyosan szurkoltatok
És a fénykép
Még el is pityeregtem magam
2004.09.17 08:59
2004.09.17 17:15
) Namost van az Auchanban Pán Péter játszóház, kaptam is szórólapot. Azt mondták, ilyen kis csókáknak is jó, és tényleg láttam elég biztonságosan elkerített helyet, meg apró csúszdát, ilyesmit. Mondjuk be nem mentem. Ráadásul 1 éves korig, illetve a szülőknek ingyenes is. Mondjuk később már húzós azért, mert 1 perc 20 Ft, 10 perc 200 Ft, 1 óra pedig 1200 Ft. Káposztásról, Újpestről sincs messze szerintem, meg tőlünk sem ugye
Ha többen vagyunk, akkor akár a vásárlást is el lehet intézni simán. 2004.09.18 07:27
Jelenleg kezelésre járok a hátammal (még nem sok eredményét érzem), közben a térdem is bedurrant megint, meg előjött a teniszkönyököm (ez nálunk testvér szinten öröklődött)
Szóval, rozoga vagyok
Megint el kellene kezdenem a gyógytornát, de nem tudom, hogy mikor... esti programbe kell majd beiktatnom.
Én beszéltem a kolléganőmmel, akit lecserélnék, és hát február végéig szándékozik lenni, amit meg is értek. Kiváncsi leszek, főnököm mit mond, ha megtudja.
De az enyémet sem kell félteni
Ja, és nálunk is nagy siker a macskatányérok, meg az alom
2004.09.18 08:41
2004.09.19 08:14
. Tegnap már úgy ébredt, hogy tiszta takony volt, este levonva 39 fok a láz, volt fürdő meg kúp, és egész éjjel ébredt szegénykém. Háromnegyed 12-ig eleve el sem tudtam altatni (igaz, hogy azért, mert ment le a láza, és virgonc lett és a porszívóval garázdálkodott), onnan olyan fél 4-ig fél óránként kelt, majd aludt fél 7-ig. Reggel a mi ágyunkban altattam vissza, majd átcsempésztem a sajátjába és fél 9-ig végül sikerült szunyálnia. Reggel is melegnek éreztem, de levonás után 37,6. Azért ez nem jó előjel gondolom, mármint hogy ilyen korán is magas a hője. Arra még nem kapott semmit, 38 fölött csillapítsunk, azt mondta a doktor. Kap Cebion cseppet, ha kell lázcsillapítót, megy az orrszívás, amit nemigen díjaz, de utána imádottjával, a porszívóval játszhat. Kíváncsi leszek ma hogyna oldjuk ezt meg, mert kettecskén vagyunk, az ember dolgozik. Ráadásul nekem is lenne még munkám, de már meg sem jegyzem, hogy valahogy sosem jön úgy ki a lépés, hogy ne éjszaka kelljen befejeznem. De most nem ez a lényeg úgyse.
A babát Miksa először a Dm-es popsitörlőn, illetve a kecskeméti bébiital dobozán (olyan van a kajákon is) tudta megmutatni, illetve egy pólón, amin az ő képe van

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|