A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 07:00-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

czigka! :)

Valóban szép Verona. :lol: :lol: :lol: De a fácánok azokat a helyeket szeretik, ahol nem zavarják őket az emberek. :roll:
Úgyhogy, ha nem haragszol nem cserélnék veled. :roll: :roll: :roll: Rókát meg erre is látni naponta. Kicsit máshogy néz ki, de attól még róka. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Zsiri szeme: Apa, orra: te, szája: Apa (legalábbis külalakját tekintve :twisted: :twisted: :lol: :lol: ), a füle talán Apa, orca rész: te. Szerintem. Vagy nem. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 07:01-kor.
Vendég

Bond:
Dora, Dorottya nevnap tegnap volt. Ma Romeo es Todor nevnap van.

Te irtad:
"Amennyiben érdekel valakit Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes :

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! Wink

Laughing Laughing Laughing Laughing"

Ebbol en arra gondoltam, hogy esetleg Te unnepeled a nevnapodat ma. De megneztem a naptarat es ma Romeo es Todor van. Ezek pedig ferfi nevek. Azert kerdeztem, hogy kinek? :lol: :lol: :lol:

Czigka:
Csak azert kerdeztem, hogy hol laktok,mert gondolom nem valami forgalmas nagyvarosi reszen hanem valami szep helyen. Nem akartam am pontos lakcimet. :oops: :D

Kép
Kép
bucus80

Bocsika, de a ti naptáratok szerint van vasárnap. Én még csak szombatnál tartok. :roll: Lassan járj, lassaban telik az idő. Én így őrzöm a fiatalságomat. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

czigka! :)

Apa? Biciklivel? Arra? Aha... :roll: :roll: :roll: Jól bevitt téged az erdőbe! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Köszönjük szépen a dicséreteket, a gyógycsontot és minden jót, amit Samunak küldtök! :D

Bond!
"Lassan járj, lassaban telik az idő. Én így őrzöm a fiatalságomat." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

H.Gabi!
Én az amariliszről is olvastam, hogy mérgező! Vigyázz vele!

Boo!
Az ajtó kenegetés sajnos elmaradt, mert már tegnap Apa agyára mentem, így majd megcsinálom hétköznap, amikor nem látja. :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyerekek, Petra annyira belejött ebbe a négykézláb hintázásba, hogy kinyitja a szemét, és már csinálja. Ha kispasi lenne, Apa nagyon büszke lenne rá! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Annyira tetszik neki, hogy alig tud elaludni saját magától. :lol: :lol: :lol: :lol: Ma is 4-től 5-ig nyomta a riszát az ágyban, mire aztán eldőlt és bealudt (pont mikor jött hozzá látogatóba anyósom).

Ja! és képzeljétek! Tízóraira már megeszik 140-150grammokat és néhány napja nem kér szopit utána. Sőt már ebéd után sem kér sokszor. Vannak napok, amikor reggeltől estig nem is akar szopizni. Azért éjszaka még 2x szopizik, meg reggel és este.

Kép
katy76

Kép
katy76

Bucus!
Persze-persze jó az az 1-2-szer kelés, csak Bodzi alapból nem az a felkelős típus, azért írtam, hogy én más az 1-től is kész vagyok, amit mostanában leművel. A fenék megpaskolgatás oké, de rád nézve uúgy megzavarja az alvásodat, ezért kellemetlen. Nálunk Szonjival és Marcival volt az, hogy édesdeden aludtak, majd amikor az a nyomorult cumi kiesett a szájukból, ment a műsor. Tehát nekünk is csak annyira kellett felkelni, hogy visszanyomjuk a cumit, na de ezt egy éjszaka alatt 6-8-szor. Ezt kiküszöbölve Bodzinak nem adtam cumit, alszik is az ujjával, mint a (hermelin)bunda. Csak győzzem leszoktatni az ujjáról majd.
Ja, Szonji végül Raggi papadicsommadár lesz. Nagyon jópofa jelmezt kaptunk hozzá, szombaton már itt parádézott benne.

H.Gabi!
El is hiszem, hogy aggaszt a hőemelkedés, de ezek a tünetek simán lehetnek a fogacskától (hő, kaki állag).

Boo!
Ilyen érték mellett csoda, hogy még van a vérdenek nyomása. Nem vagy te egy kicsit kimerülve? Alszol eleget?
Zsiri sztem egy az egyben vegyes felvágott, de élőben lehet, hogy egyértelműbb.
Az a halálom, amikor kiszívjuk a gyerek orrát, már nyugtatnánk meg, orrszívó kimosva, porszívó elpakolva, erre: szutyog. A 'csába, műsor kezdődik előre, de nálunk sem jön már semmi.

Bond!
Az igent Marci sem sűrűn modja, igaz Ő még csak mostanában kezdett ráérezni a beszéd ízére, de azt zabálnivalóan mondja, hogy "pejszepejsze". A mai új szava a pillanat, de persze nem ilyen tisztán, hanem olyan édesvagymajdmegeszlekérte módon.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szánkózás:
Jóapájuk elvitte a nagyokat, hogy legyen egy kis nyugi itthon. Ketteskét úgy hozta haza, mintha KO-val kapott volna ki egy boxmeccsen. De hogy az érintettet idézzem, 'nem sirtam, csak egy picikét'. A kis édes az utolsó körnél - mikor máskor??? - lefejelte a szánkó szélét és egy nagy monoklit csinált magának.

Ma bölcsi játszóházban voltak. Egy anyuka meglehetősen rémülten nézte a család kerge birkáját, majd megértően megjegyezte, érti, hogy miért van a gyereken monokli.

Ági125,
sárgarépa által ejtett foltok
semmivel, ha jól emlékszem. Inkább próbálj mindent egyenletesen beborítani répával, úgy nem fog feltűnni. Egyébként nálam az első tipp a domestos és Cif folt kiszedés téren.

Hendegabi,
de nem vagyok benn 100%-ig biztos, hogy végig tudom csinálni. Pedig csak olyanba szeretnék belevágni
Ha nem is kezded el, soha nem fogod megtudni. Még egy jó hét a leadásig. Ha még csak le sem adod a jelentkezést, két hét múlva megbánod. 8)

tegnap megint 37,9 volt este a hője
Jolly Joker mondat: esetleg a foga?

Bond,
Róka??? Gazdaságos állatok, városban a szemétből és kóbor macskákból élnek. Tesómék kertjében láttam utoljára rókacsaládot, anyuci négy kisrókájával. De Londonban tényleg tömegével vannak.

a harmadiknál mert kezdte kifejteni a véleményét anyja szánkóhúzás tudományáról.
Látszik, hogy második gyerek, tudja, hogy nem kell azonnal panaszkodni. :lol:

Mozi:
Most már itthon is kezdik bevezetni a babás mozit, mint normál nyugati országokban. Nem hinném, hogy nagy kasszasiker lesz, de szerda délelőttönként van vmelyik moziban.

Kispocok,
Oltás: nálunk egyáltalán nem fakadt ki
Nem feltétlenül kell kifakadia. Csak legyen reakció. A dokinénidnek elvben már többször meg kellett néznie, uh ha nem lenne elég jó, csak szólt volna.

Kép KépKép
lorca

Bond, igen a gyerekdokinak megemlítettem, de nem foglalkozott vele. Márciusban váltunk orvost, aki sokkal alaposabb, na majd talán ő.
Marci első szava a cici volt. :lol: És van remény, mert mostanában kezdi mondani az igen szót, igaz halkan. :lol:

Boo, tegnap, mikor olvasgattam vissza pont itt volt anyum és Zsiri képére nézve mondta, hogy na látod ő is milyen kis husis baba! Nagyon jók ezek a fürcsis képek, no meg a családi is!

Szonibaba, most nézem, hogy a te Marcid, meg az én Marcim majdnem egy idős! :D

kispiskóta

Boo

Próbáltam elemezni hogy Zsiri kire hasonlít, közben rájöttem hogy TI hasonlítotok a legjobban egymásra apával :D

Bond

Szánlózás :mrgreen: :mrgreen:

Avatarbakiról a véleményem majd küldöm priviben :wink:

Dorkáknak Dorottyáknak boldog névnapot !(így utólag)

MINDEN BABA GYÖNYÖRŰ!!

Kép Lóci a madzagevő :D
Vendég

Katy!
Nagyon szép Petra! És a fogacskái tündériek!
Samunak mi is gyógycuppot küldünk az itthoni kutyukkal együtt.

Kispocok!
Nimród is nagyon helyes pasika!!!

Boo!
Zsiri tényleg vegyes Bébi, de szerintem Ti is hasonlítotok 1másra. Cukik a fürcsis fotók! Teagyűjtemény :) :)

HGabi!
Nagyon szép az amarillis!

Kispiskóta!
Hogy áll Bendő a súllyal??? Mi most stagnáltunk a 10650g-nál.
:shock: :roll:

Sillia!
Lóci valami gyönyörű....hihetetlen a mosolya és ahogy a szemei is mosolyognak hozzá!!!!! Szépek vagytok a fotón!

Bucus!
Nem, nem....tényleg mesterien értik, hogy mit nem kellene!

Dodi, Dorkili!
Boldog névnapot Nektek!!!

Ármin most talált egy új játékot és hahotázik éppen: Apa lába :lol: :lol: Annyira nevet, hogy én is itt kacagok!!!

Boo és Sillia!
Elnézést én csesztem el a videó linket, megnéztem

http://www.youtube.com/watch?v=PCSMyaewQSg.

De rájöttem, hogy Bucus azért tudta megnézni, mert ha megnézi, hogy még milyen videóm van a youtubon, ott ugyebár maga a videó rajta van, nem ez a rossz link

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a sárgarépás válaszokat, ezek szerint felejtős :(

Teljesen off, de olyan jót röhögtem:
http://www.kisalfold.hu/rabakozi_hirek/ ... _/2140578/

Ezek után szegény röfi megérdemelte volna, hogy végelgyengülésben múljon ki.... :)

Kép
agi125r

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Biztos méz? :roll: Azt 1 éves kor alatt jobb nem adni!
Még tegnap akartam írni, hogy a Ti doktornénitek aranyat ér, érdemes tanácsot kérni tőle, ha ennyit bírt mondani, hogy porszívózzátok Zsiri orrát! Mintha nélküle nem csinálnátok egy ideje. :evil: :evil: :roll: :roll:

Petra ma éjjel fél 12-kor négykézlábra állt, és úgy gondolta, hogy már sokat aludt. 2-ig ment a négykézlábazás. Olyan, mint a keljfeljancsi, ahogy lefektetem, már a térdére támaszkodik azonnal, nehogy másodperceket veszítsen. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aztá 2-től 8-ig aludtunk, de 8-kor megint erre mentem be a szobájába.

Valakinek a gyereke csinálja ezt ilyen intenzitással? :roll: :roll:

Sillia!
Szépek vagytok! És olyan kislányos vagy! :wink:

Kép
katy76

Sziasztok! :)

szonibaba!

Még a múltkorról felejtettem el.
Labello nekünk tökéletesen perfekt. Úgyis mondhatnám, hogy nem kell 28-szor újra kenni, hogy ne legyen száraz, kicserepedett a szánk.
Illetve marhára kiszárad(t) a bőröm telente. Most vettem Garnier Intenzív Ápolás vízmegkötő testápolót, és nagyon jó. :) :) :) Természetesen van benne folyékony paraffin. :wink:

katy76!

Fa ápolás. Azt hittem eddig, hogy mindenem megvan. De most már látom, hogy mi hiányzik az életemből. :roll: :lol: :lol: :lol:

Huginak is szokása, hogy az éjszaka közepén neki áll négykézlábalni a paplan alatt. Továbbá mérgesen közli, hogy: "hee, hööö, hi". Magyarán: "Aggyá mán enni!".
Ha ez napközben fordul elő kaja közben, akkor a jelentése hasonló, csak kibővül a "Jajj, de finom"-mal. :lol: :lol:

hendegabi!

Kapacskodj! Jön a gyerek foga. Ennyi az egész. :wink:

lorca!

Monokli: :roll: Ezek szerint van még remény számomra. :lol: (Bocs. :roll: :oops: :lol: )

Annak idején Manó is lefelejlte a havat, de arról színtisztán ő tehetett. És ráadásul sikerült is videón elkapni. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

kispiskóta!

Marci első szava: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sillia!

Szépek vagytok nagyon! :D

agi125r!

Röfi: :lol: :lol: :lol: (Szegényke :cry: :cry: :cry: )

boo!

Tuti, hogy nem vagytok testvérek Apával? :shock: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Szirup honnan jött, mi a neve? :?:

El szeretnénk menni a torkos csütörtökre, de az általunk ismert jó éttermekben, már nincs, vagy csak korán (kb. 5-ig) van szabad hely. :roll: :? Tippek...?

(Egyébként összeszedtem nektek, hogy az utóbbi napokban milyen hús jellegű dolgot, illetve zöldséget vettemmagamhoz. Mindjárt leírom)

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

Szóval.
Ilyesmiket ettem:
- tepertős, krumplis, és sajtos pogácsa: a tepertőt a disznó adja, de a bors az növény! :lol: Növény továbbá a krumpli is.
- Kb. 1 év után ettem a Burger Kingben. A hal hús, de a csavart sültkrumpli növény eredetű. Az olaj is, és a krumpli is. :lol: :lol: :lol: (De hogy csavarják??) :roll:
- Apa a hétvégén csinál bolognai makarónit, és zacskós levest is. A darált sertéshús adja magát, csakúgy, mint az alá vágott bacon szalonna. De a bazsalikom, és egyéb fűszerek növények. :roll: A tészta lisztből készül, a búza pedig még legutóbb növénynek számított. :lol: :lol:
A zacsis levesben máj volt, tészta, meg zöldségek.
- maradt még a bacon szalonnából, így azt "kellett" enni vöröshagymával. A hagyma növény. De volt párizsi is. Az állat.
- kenyerek: különöző gabon féflékből készülnek.
- ezen kívűl előfordultak még sonka jellegű felvágottak.
- teákat is ittam. Növények azok is, csakúgy, mint a mellékelt citrom.

Ez az étrend milyennek számít? (Trének :? :oops: )

Kép
Kép
200907?

Breki!
Én nem találom a belinkelt oldalon a videót! :roll:
Köszi a dicséretet és a gyógypuszit! :wink:

Röfi: :cry: :cry: :cry: :cry:

G-pont: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hiszti: elkerülhetetlen rossz :roll: :roll: :? :? :? :?

Kép
katy76

Bond!
Te aztán jól meg tudod magyarázni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Belém erőszakkal se lehetne zacskós levest önteni. :x :x :x :x Nem tudom, hogy mennyi idő alatt van kész, de egy sima zöldségleves nem több 40 percnél. És az tényleg zöldségből van! :wink:

Ilyeneket kéne enned:
Spenótos tészta, paradicsomos tészta (igazi passzírozott paradicsomból, nem sűrítményből!!), rakott padlizsán, töltött padlizsán, töltött cukkini, párolt hús/hal párolt zöldséggel, zöldséges köleskása/rizottó, mindenféle főzelék.
És ezek mind kb. 1 óra alatt ekészíthetők és nem nehezek. :wink:

Közel másfél év után ismét megjött. :( :( :(
Várható volt, hiszen Petra lényegesen kevesebbszer szopizik. :(

Kép
katy76

Lorca:
[quote]H írta:endegabi,
de nem vagyok benn 100%-ig biztos, hogy végig tudom csinálni. Pedig csak olyanba szeretnék belevágni
Ha nem is kezded el, soha nem fogod megtudni. Még egy jó hét a leadásig. Ha még csak le sem adod a jelentkezést, két hét múlva megbánod.

Igazad van!

Bond: G pont…. na, ennek sem volt sokszor orgazmusa…. :roll:

Katy:

[quote]K írta:özel másfél év után ismét megjött. :( :( :(

Én is pont ennyire várom ezt a percet!!!!!

Na, megjártuk megint az orvost. Írtó sokan voltak, és persze a "vénasszonyok" nem értek rá. Nem baj, kéznél volt a kaja. Többen diszkréten másfelé néztek, mikor szépen pólóm alá benyúlva kiigazítottam a cicit a tartójából, fal felé fordítottam a széket, és "csöcsrevágtam" legkisebb csemetémet.
Gábor is ott volt, és mikor hazafelé felhoztam ezt a dolgot, annyit mondott, hogy ez teljesen normális dolog, és hogy ügyesen csináltam, minden feltűnés nélkül.

Nócim mehet végre oviba, nagyon jó lesz ez mindkettőnknek.
Imádom ezt a kócfejű lányt, de láthatóan unatkozik már itthon, és ilyenkor olyanokat csinál, hogy bizony kihoz vele a sodromból rendesen.

Vicust kérdezte a doki, hogy mi újság (ugye szerdán ő is a fogát mondta), mondtam, hogy kicsit nagyobb a hője, meg nem nagyon akaródzik kanállal enni, higabb kaki.
Mondta, inkább megvizsgálja.
Végeredmény: antibigyó. (Ospen), mert szegénykémet valami baci kiszemelte magának, amíg ő a fogacskáival viaskodik! :evil:

Apa megmarad (hasmars, hasmorgás, görcs - tünetekkel vizsgáltatta meg magát). :roll: :lol:

Most alszanak, mármint Vica és apa, Nócimat az előbb meg majdnem nyakon vágtam, mert ahhoz képest, hogy megkértem: csöndben legyen, előbb görkorcsolyázott a lakásban (ki volt az a hülye, aki azt mondta sógoromnak, hogy vegyen görkorit neki karácsonyra? :roll: :lol: ), utána meg a széket cipelte, amit aztán jól leejtett....... Na jó, megúszta egy fogaim között kipréselt lecseszéssel.

Kép
Kép]
hendegabi

Boo

Nem vagy egyedül az egy órás fürcsivel :roll: :lol: De mentségemre én egyedül fürdetek már egy ideje...de most már egyre könnyebb :lol: Viszont én szigorúan betartom a 23órás elalvást, mivel 7 +-30 percre kel fel Roló. Szerencsés vagyok mert 4hótol ő nem kel fel éjszaka, de úgy gondolom sokat tettem anno az ügy érdekében....
Szal nekem szükségem van a 8órás alvásra, különben nem megy a nap másnap..
Zsiri:ELőször azt gondoltam rád hasonlít, de hogy most már látom Tiedapát... :roll: hát nem tom :roll: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok

hozok nektek egy pár képet ha nem baj, nálunk minden ok. Fog még mindig nincs, nyüszögés emiatt van, főleg éjjel. Rékával ma megyünk vissza dokihoz.

Bettiéknél pénteken volt suli orvos, ahol 140-es vérnyomást mértek neki, úgy hogy most 1 hónapon keresztül naponta 3x kell mérni a vérnyomását, és ha akkor is magas, akkor további kivizsgálás. Van mérőnk itthon de a mandzsetta nem jó, venni kellett gyerekmandzsettát, ami még persze nem jött meg, mert rendelni kellett, ilyet nem tartanak raktáron, 7000 ft volt, azt hittem elájulok, ennyiért már vérnyomás mérőt is lehet kapni, tiszta röhej.

Nem tudom mit csináljak, illetve már kezdem eldönteni hogy megint iskola váltás lesz, csak most Bettivel. Adott egy kitűnő tanuló lány, aki most félév óta hozott, 2, 1, 3-ast, sosem hozott ilyen jegyet. Mivel náluk összevontak két osztályt, így az osztálynak azt a felét nem ismerem, de azokkal barátkozik, mert a régi barátnőit mind elvitték másik suliba, na most utána néztem milyenek ők, mert elég sokat változott Betti rossz irányba, főleg most hogy mellé már kezd kamaszodni is. Hát kellően meglepődtem mikor megláttam hogy 12 évesen totál ki vannak vastagon kenve, körmük vérvörösre festve. Hát én nem akarom hogy ilyenekkel barátkozzon és belevigyék a rosszba, kicsi ő még ahhoz. És eddig kitűnő volt, most meg rontott egy csomót. Szerintetek? Jól teszem ha elviszem egy kicsit szigorúbb suliba?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Gabi!
Én is elvinném másik suliba, azt hiszem. Főleg, ha tanulmányi eredményén is meglátszik a "rossz társaság". Neki pont most kellene belehúznia, hogy könnyen tovább tudjon tanulni. Szerintem nézd meg azt a másik sulit, ahová a régi barátnői járnak!

Kép
katy76

Katy azok sajna szana széjjel minden felé mentek, tehát oda felesleges.Beszéltem a régi ofőjével, ( összejárunk ) és ő már mondta hogy hova vigyem, szeptembertől, most erre a 3 hónapra már nem bolygatom, de szeptembertől már igen, nem tetszett neki de ez van.

Kép

gabi1

katy76! :)

Ezek jó receptek. A főziket szeretem, ráadásul feltét nélkül szoktam enni. :wink:
De naponta fél kiló még így is megugorhatatlan nekem. :roll: Nyáron nem nehéz paradicsom, paprika, retek az esti hideg vacsi mellé (ami általában sonka :roll: ). Szeretjük a görög salit, és hasonlókat is. :wink:

hendegabi! :)

BIZTOS, hogy kell az az antibigyó nektek? :roll: :?:

gabi1! :)

Húúúú, ez fogas kérdés. :roll: :roll: :roll: :?:
Eddig is ilyen durva volt a vérnyomása Bettinek? Gondolom nem, mert akkor csak kiderült már volna. :roll: Panaszai nem voltak sosem?
A vastagon kifestett körmű lánykák nem tudnak könnyen rossz útra vinni egy okos, értelmes nagylányt. :wink: Azt nem mondom, hogy ne aggódj, és ne tartsd szárazon a puskaport. :roll: De inkább ülj le beszélgetni Bettivel. Kérdezd meg, hogy akar-e más suliba menni, vagy mit szólna hozzá, mert ha erőből megy, akkor tuti nem fogja komálni (legalábbis jó darabig. Pláne, hogy kamaszodik. :roll: )
Illetve ezek a rossz jegyek nem lehetnek összefüggésben valamilyen egyéb fizikai okkal, ami miatt most 140-es vérnyomást mértek, és lehet, hogy nem is az új osztálytársak a ludasak (annyira)? :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok,

Boo,
köszi :lol: akkor felteszem máshogy a kérdést: milyen kád: mi a neve, márkája? :lol: :lol: :lol: :lol:
Zsiri szerintem is teljes keveréketek :D
Remélem nem kapta el tőled a kórságot komolyan :? :? :?
Én is még mindíg szenvedek, reggel gondoltam elmegyek dokihoz, apa addig itthon Törpével - doki persze szabin van :twisted: :twisted: :twisted:
Teló: igen, olyasmi :oops: telefonon inkább olvasni szoktalak Titeket, de azt naponta többször, aztán amikor előveszem a gépet, jellemzően akkor írok.

na megyek, mert gyerekem nyügi....

KépKép

KépKép
kispocok13

Na még egy kevés. Bocsi, ha sok szóljatok

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Bond vérnyomása eddig jó volt, azt mondta hogy izgult mert úgy volt hogy rajzból dolgozat lesz és az orvosi vizsgálat pont előtte volt. De ettől függetlenül nézni kell neki. Hát beszélgettünk már többször erről, most ma azt mondta hogy ő azt hitte hogy ebben az évben viszem el, de így hogy szeptembertől úgy nem baj mert hogy akkor úgy is elvisznek sokakat az osztályból. Lehet még sem annyira fogja őt izgatni, viszont ezek 2-3 csaj ráadásul 6.-os tehát ők maradnak.

Kép

gabi1

Conversano érdekes gondolatsort tett fel az iwiwen az üzenőfalra. :roll:

Gabi1: Rékának mit mondott az orvos?
Betti ügy: nem csodálom, hogy eleged van. Oda menne, ahova Norbi is jár?

Ancsurti?

Kép
Kép]
hendegabi

Kispiskóta,
Marci első szava :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: igazi pasi :wink: :wink: :wink:

Hgabi,
szerintem is jól csináltad :wink: :wink:

Gabi1,
én is azon gondolkodom, biztos a suliváltás-e a legjobb dolog, és tényleg azok a csajok-e az okai, hogy roszabb jegyeket hoz haza a lányod. A suliváltás nagy stressz ám egy gyereknek, új közösség, szokások, tanárok, stb... gondoljátok át, nincs-e másik megoldás.

KépKép

KépKép
kispocok13

[quote="gabi1"]H írta:gabi1át beszélgettünk már többször erről, most ma azt mondta hogy ő azt hitte hogy ebben az évben viszem el, ...

Ezek szerint ő kifejezetten számolt ezzel? :shock:

Kép
Kép
200907?

Csajok! Ti hogy álltok a különböző gabonafélék (akár teljes kiörlésű, akár nem), magvak, müzli, pelyhek, rizs és hasonlók hozzátáplálásával? :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond,
konkrétan sehogy :oops: :oops: :oops: :oops:
Nálunk egyenlőre a következőket kóstoltuk: alma, sütőtök, répa. Tervben az őszibarack és a banán.

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond én még csak rizst adtam Nórának.

kispocok tudom hogy egy iskola váltás mivel jár, ugyan is novemberben ugyanezt megtettük a fiammal, igaz ott a tanárral volt gond, és ott is nagy dilemmában voltam, de végül nagyon jól sült el, és nagyon jót tettünk vele. 1 hét alatt megszokta, befogadták, és a tanár is szuper. Igazából zsákba macskába nem vinném bele, tehát oda ahol nem tudom hogy tutira jó lesz e neki nem vinném, de mivel van egy olyan nagy szerencsénk hogy a Betti volt ofőjével nagyon jó viszonyban vagyunk (összejárunk, ő volt a párom tanárja is) ő szerzi a másik iskolát, és ő mondja meg melyik tanárhoz vigyem, így azzal nem lenne gond. Nyílván nem egyszerű a gyereknek az új hely új tanárok, új gyerekek, de ha ez kell ahhoz hogy ebből a környezetből kivegyem akkor muszáj, itt ebben az osztályban nem tudja azt meg tenni hogy jó akkor majd mással barátkozom, ugyan is nincs más, van 10 lány, ebből 2-vel nem barátkozik, egy román aki hol itt van hol nincs, ő a negyedik, és rajta kívül mindegyik ilyen amit leírtam, plusz a 6.-ból ez a két lány.

Bond hát hogy számolt e vele nem tudom, csak most 3 hete hozta ezeket a rossz jegyeket, saját bevallása szerint (nem szokott hazudni ) nem úgy készült rá ahogyan ezt eddig tette én meg nem ellenőriztem le, mert sosem kellett mindig becsülettel megtanult mindent, és kitűnő volt. Akkor mondtam neki hogy kap pár hét haladékot és ha nem látom a változást akkor elhozom ebéd után és ha még így sincs változás akkor elhozom onnan. Csak ő akkor azt hitte hogy én ezt úgy gondoltam hogy már következő hónaptól, aztán ma hallotta a telefonomat a volt tanárjával, és akkor kérdezte, mire mondtam neki hogy szeptembertől nem pedig mostantól, és akkor mondta hogy szeptembertől nem baj, csak még ne mostantól.

Én nem hiszem hogy más miatt lenne ez a rosszabb jegy. Teljesen a fellegekben jár, állandóan tévézne, állandóan netezne, a telefonra töltöget neki valamelyik osztálytársa filmeket, zenéket. és ez eddig nem volt ennyire. Nem volt ő ilyen.

Rékával voltunk dokinál, füle rendbe jött, arcüreggyulladás még nem, arra kapott gyógyszert még, csütörtökön vissza kell hívnom őt.

Kép

gabi1

kispocok13! :)

Hát, ezt nem tartott sokáig felsorolni. :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok! :D

Komolyan mondom, az alsó két fog kibújása nem okozott annyi gondot, mint ezek a felsők :roll: Szegény Kata egész nap panaszkodik :( Most éjjelre kapott Viburcol kúpot, talán tud majd aludni :)

Katy: Petra keljfeljancsi :D Kata ugyanezt művelte hajnali 4- kor, aztán apa elaltatta 5- re :)

Bond: kiadatod a Hugi- magyar magyar- Hugi szótárat? :lol:
Nő és a G pont :lol: :lol: A műsorvezető jó arc :lol:
Ez az étrend inkább étrendetlenség :lol:
Kata rizspépet kóstolt- az annak számít? :D

Hgabi: jó, hogy Nóci mehet ismét oviba /vigye be a görkorit /:lol: Szegény Vicus! :( remélem, hamar rendbejön :)

Gabi1: úgy látom, Nórát sem riasztja a "nem szabad" :lol: /én mindig rosszul vagyok, ha Kata a dohányzóasztalt veszi célba- pedig már mindkét polcot lepakoltam/
Gyerekek, ház, táj nagyon szépek! És milyen szorgos a család! :lol:
Suliváltás: nem értek hozzá, de Norbinál bevált... :)

Kép
agi125r

Gabi!
Elég gyanús a szitu, de ha rossz társaságba kerül, annak később nehezen orvosolható következményei lehetnek, inkább most (szeptemberben) váltsatok sulit (sztem).

Bond!
Én még gabona félékkel nem fogok próbálkozni, mint ahogy sajttal, tojássárgával sem. Annyi más van, nem hal bele, ha pár hónappal később kezdi el enni ezeket. Inkább vagyok túlóvatos, minthogy vmi allergianyavaja alakuljon ki.

Hát akkor csak Labellozzatok :-)

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ja, rizst azért már adtam Bodzinak, az is gabona? :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Gabi!
Nem lehet, hogy tetszik Bettinek esetleg valaki és azért szétszórtabb? :roll: :roll:

Bond!
Én Petrának a gyümölcshöz szoktam adni egy kevés köleslisztet, hogy laktatóbb legyen (ha én készítem, a bébiételbe nem teszek), és délután ő tejpépet kap, amit rizspelyhet és kukoricadarát tartalmaz. Egyelőre csak gluténmentesen nyomjuk. :wink:

A magvak meg a müzli azért még szerintem elég messze van. :lol: :lol: :lol:

És ajánlom szíves figyelmedbe a répatortát is, ami szintén tartalmaz zöldséget és nagyon finom. És kb. 1 óra alatt készen van, ma este csináltam (és a tetejére tettem túrós mascarponés krémet). Valami isteni lett! :D

Kép
katy76

szonibaba! :)

Naugyehogyugyehogyugye????????? :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

agi125r! :)

Nem akarlak elkeseríteni, de először nálunk is csak kicsit került feljebb. Aztán még egy kicsit. Most már kb. az 150-es magasság sem okoz gondot, mert már feláll ide-oda. Már csak a szekrény teteje van ettől feljebb. :? :? :lol: :lol: Úgyhogy gyorsan megtanítani neki a "nem"-et, és hogy milyen veszélyes az adott dolog!!!!

katy76! :)

Jó, akkor tied az alja, enyém a teteje. :roll: :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

SZiasztok!

Nagyon edesek a babok!
Petra kulonosen tetszik, nagyon-nagyon szep kislany!

Gabi1, olyan hihetetlen, hogy Nora ilyen gyorsan fejlodik! Mar kapaszkodva lepeget??? :shock:

Mi most voltunk az orvosnal... hat ne tudjatok meg.
Nem tudom valakinek van-e hasonlo gondja, de az en gyerekem az elmult 1-2 hetben visitva-sikitva uvolt, ha egy idegen tul kozel megy hozza. Most ez volt a dokinal is. De annyira sir, hogy alig lehet megvigasztalni.
Penteken ugyanezt csinalta, amikor itt volt az ukran baratnom, es probalt kozel menni hozza, mig en a kajajat keszitettem! :shock:

Ja es nem hiztunk semmit! Ez a masik... pedig sokat eszik am, es meg mindig sokat szopizik is. Annyira sokat mozog, hogy felhasznalja az osszes kaloriat. Mondtam a dokinak, hogy hat nem tudom megtomni, eroszakolni bele a kajat, ha egyszer nem kell neki tobb. Altalaban 100-160g kozott eszik zoldseget, gyumit 2x, es baby cerealt is napi 2x kb 120 g-ot + napi 6-7 szopi.....

Szoval most meg mindig csak 6600g, viszont 73cm.

Rakerdeztem a maszas dologra is, mert meg mindig nem maszik Lisa, es azt mondta a doki, hogy a gyerekek 75%-a akiket O lat, nem kusznak-masznak, kimarad nekik, egybol az allas, jaras jon, es ules. Valoszinuleg azert, mert itt nagyon eroszakoljak a haton altatast kicsi korban...

Bucus, most mar tenyleg megirom a privit, bocsi, de eddig nem volt idom, meg mindig felfordulas van itthon... most fugaztak, tiszta por minden :x

Kép
norkili

[quote="bucus80"]
írta:
bucus80Ugy nez ki lanykam nagyon kenyelmes es csak fekve hajlando enni, de ugy legalabb mar eszik. Ma repat adtam Neki krumplival es megevett 110 gr-ot. :shock: :D Ugy orulok neki, ezek szerint nem az en foztommel volt a baj.

Khhhhmmmm...nem biztos, hogy szerencsés fekve enni. :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 21:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo, Lisa is egy ido utan "ramberregi" a kajat, szerintem ez egy jelzes, hogy mar teli van a pocijuk, es nem kernek tobbet.
Remelem hamar meggyogyul Miron!
Gratula a fogacskakhoz!
Nekunk meg nem bujt ki egy sem, de szerintem egyszerre fog jonni sok. Ugyanez volt apanal is allitolag, 8 hos koraig semmi, aztan 1 eves korara kinott az osszes.

Kép
norkili

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?