Figyeljetek, ez azért nem fair!
Én csak szerettem volna a csapathoz csatlakozni és leírtam pár sort magamról. Még kérdést sem tettem fel, de azóta alig győzök pislogni.
Én a közelmúltig egyáltalán azt sem tudtam, hogy létezik clostylbegit nevű gyógyszer

, évente rákszűrésre mentem, még egy hüvelygombám sem volt életemben.
Most elmentem, a doki hüvelyi uh-gal megvizsgált, megnézte a görbéimet, lh teszjeimet és felírt 1 havi gyógyszert, azzal, hogy ez segít. Ez nem olyan, mint a fodrász, hogy bemegyek és elmondom, hogy milyen legyen a hajam. Elmentem, mert egy szakembertől vártam segítséget. És nyílván ti is mind ezt tettétek, ha ilyen széleskörű tapasztalatotok van ezzel a gyógyszerrel kapcsolatban.
Na, mindegy, a sors úgyis mindenkinek azt adja, amit érdemel. Ha én drogosként kell, hogy meghaljak, ám legyen
Olyan rosszul esett még pár órával ezelőtt, ahogy írtatok (nem AMIT írtatok, hanem AHOGYAN), de már nem izgat. Majd az orvos/orvosok segítenek, az ő dolguk.És ti segítettetek, hogy észhez térjek, ne a gép előtt kuksoljak fél 11-kor, hogy megnézzem ki mit írt, hanem éljem boldogan az életem!

Megyek is inkább apihoz!
Tessék, most pedig lehet kibeszélni, hogy milyen kis tapasztalatlan hülye vagyok és majd meglátom, hogy fogam, meg hajam sem marad!!!