Sziasztok,
Kriszti, örülök, hogy Anna jól van, már kezdtem aggódni. Klasszak a tablók. Nekem inkább az tetszik, ahol teljesen egymás mellett vannak a képek.
Mangora, szurkolunk nagyon, és tényleg minden okés lesz, hamar eltelik az a pár nap. Hamar épüljetek fel, mert már nagyon várunk titeket látogatóba

Hát kényelmes az biztos nem lesz, gondolunk rátok. A kis pincur Marcinak pedig gyógyító pusszancsot küldök
Kata, csaknem törnek be hozzátok is

szerintem olyan helyre mennek be, ahol ismerik a járást. (mondjuk ez az én elméletem és lehet, hogy baromság)
Mikor utazik a párod? Arra az időre odamehetne valaki hozzátok Hm? Ne maradjatok kettesben, ha félsz.
Móni, grat. Dávidnak az átforduláshoz. Nagyon belehúzott
Uszoda?
Zsuzsi, remélem,hogy nem maradtál éhen. Kitaláltad, hol nézhetnénk meg Zsófit? Én Blaninak adom most a Chamomillát, és mintha használna. (no nem az alvásban, ezért nehéz megállapítani) Fenyőtüske az áll alatt
BfKata, feltennél a többi gyerkőcről is fotót? Kíváncsi lennék rájuk
Amint tudod, látogasd meg Nagypapát.
Vick, gondolom, hogy milyen fáradt lehetsz. Szerintem az úgy mindig nehezebb, ha pár napig többet alszanak előtte. Nehéz visszaszokni az éjszakázásba.
TSzilvi, mi holnap megyünk csípőszűrésre, nekünk is azt mondták, hogy egy óra, de a Rókusba megyünk, mert ott rögtön adtak időpontot.
Pár mondat rólunk: Kipróbáltam kv nélkül és határozottan többet alszik Bibi. Így nem iszom, de baromira hiányzik. Csöpög a nyálam már csak a kávéfőző hallatán is még ilyenkor este is.
Viszont elmaradásban vagyok mindennel, úgyhogy takarítás, pakolás stb.
Bíborka kb. két hete kinyomta magát és megmutatta, hogy kell kúszni, azóta nem nagyon strapálja magát. Pár perc után óbégat, ha hasra teszem. A forgást az nem a saját tengelye körül csinálja, hanem körbe az ágyban háton fekve

Mi is 3 óránként eszünk éjszaka, de már kétszer kihagyott 1-1 evést. Én olyan kómás vagyok éjszaka, hogy azt sem tudom, hogy mennyit aludtunk.
Kb. 5600 g, tiszta hurka. Ha integetünk neki, lendíti a karját, nagyon cuki. Féltékeny még a saját tükörképére is. Ha meglát minket a tükörben rögtön visít, szerintem azt hiszi, hogy másik babát fogok, mert ha Blanit veszem fel, úgyanígy reagál.
Én nagyon is el tudom képzelni, hogy Petra besértődött, mert Bíborkán is látom sokszor, csak ő rögtön megbékél, ha cicit kap
Kijárunk szánkózni Blanival ide a házunk elé, futkározok körbe ami nagyon rámfér és jól is esik. Beszüntettem az este 7 utáni evést, mert botrányosan nézek ki. Remélem, hogy a tejcsit nem befolyásolja.
Mr Bean: Mostanában már átálltunk a váltott ciciből evésre. Na de éjszaka összekevertem, és ugyanazt kapta 3 óra múlva. Éreztem, hogy valami nem stimmel, de amikor arra ébredtem, hogy mindjárt szétrobbanok akkor jöttem rá, hogy mi a gond. Egyszer még okés ez a malőr, de hogy másnap éjszaka megint
HuSzilvi jó lenne, ha tudnál jönni.
Jó éjt mindenkinek!
R