A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Boo!
Gyógyuljatok meg de gyorsan! Nem lehetett egyszerű a napotok :?
Miért is mentek be előttetek ennyien? Időpontos rendszer van és nektek nem volt, vagy? Erre mondaná egy ismerősöm, hogy "szar ország, szar emberek" És elnézést, aki nagy magyar, de van benne igazság. sajnos egyre több helyen lehet tapasztalni.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 21:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Nem egyszeru ide jutnom.....de olvasni olvastam,max. mar nem tudom mit is akartam.....

A videokon be.......tam,Armin csuda edes a hintajaban,Vicus es Noci sikongatasahoz kitartast kivanok(es fuldugot),a kepek egytol egyig szuperek,fiuk-lanyok szepsegesek+anyukaik!

Nevnaposoknak sok puszi!!!

Bond etkezesi szokasain csak amulok,nem csodalom ha tobb egeszseges cuccost javasolt a doki....ha meg idod sem engedi,azert minosegibbre csereld,mar az is valami :wink: (most johet hogy en mit dumalok,mert +15 kilot cipelek,de ez nalam sajna a nem megfelelo parositasokbol fakad,es a tobb szenhidratbol :oops: )
Katy jo kis kajakat sorolt itt fel,miket ehetnel :wink: ...de pl.en szeretem a bebi repat,amit martogathatsz is mondjuk kulonbozo kencekbe,amit vagy megveszel,vagy te keversz,lehet az akar egy fuszeres turokrem...
En jelenleg visszatertem vegre az egeszsegesebb kajakra,bar igy is olyanokat fozok,de most mellozom a tesztat pl.
Az en menum rengeteg zoldsegbol all,bar itt egyszerubb megszerezni,es telen nyaron kaphato minden,ami szem-szajnak ingere :lol: ....ha kiszaladnek a sarki zoldsegeshez,tutira malnaval es eperrel,dinnyevel terhetnek vissza,illetve rengeteg fele salata van es zoldsegfele.(mexikobol :wink: )
Mindenesetre cukkinit,padlizsant,bebirepat,karalabet,brokkolit parolok,csirkemellel vagy hallal,fuszerezem mustarmaggal,curryval,fokhagymaval,es kesz is a zoldsegragum,amit vagy magaban,vagy barna rizzsel,illetve barna kenyerrel fogyasztok.....vagy tepsis zoldseget csinalok....ragcsalok a szendvics melle,repat,brokkolit,paradicsomot...vagy magaban almat,narancsot....de szeretem a fott zellert is :lol: :lol:
Nehez elindulni az emberenek az ilyesfajta taplalkozas utjan,de lehet jokat enni igy is...en meg igy sem fogyok jelentosen,bar Bondnak nem ez a celja....
Na nem is dumalok itt errol tovabb,mert Makikamat kell kergetnem,felfedezi a lakast eppen...

Bucus:90 napos....hogy megy?Gyumi napot is tartasz mar???En is nemsokara atallok erre,mert nekem sikerult vele fogynom tobbszor is,csak meg elsore atallitom az agyamat :wink: ujra!
Az avokadot nem kell fozni,nem is szabad...nyersen leturmixolod,almaval,banannal.illetve mehet repaval,edes burgonyaval is....

SZERTNEKMARVEGREALUDNIRENDESEN1,5ORANALTOBBETEGYHUZAMBAN!!!

Bond:Hangi eddig barna rizs pepet kapott,kb.3 hete eszi,ami nem gyenlo a tejpepes valtozattal,tehat gabona :wink:
Ezutan szandekozok adni neki majd kukoricat,aztan kolest,majd hajdinat...ezek mind glutenmentes gabonak,es csak kesobb bevezetni a zabot,arpat,stb.

:roll: :roll: :roll: :? :? :oops: :oops:

De jo lenne valaszolgatni,de gyermekem eppen nyuglodik,vergodik a parkettan,hiba teszem visszaa szonyegre...aludnia kene,de nem sikerult elaltatnom...es ma nem is setaltunk,mert itt volt a nover,jot beszelgettunk,el is huzodott az etetes is.... Jut eszembe...Hangi imadja az avokadot :lol: :lol:

Szerdankent jarunk a foglalkozasra,a het tobbi napja is eleg huzos,mert egy perc nyugtom sincsen,mar kezdem a veget jarni,bar nem produkalok Boo fele tuneteket,de elemet kene cserelni bennem...ilyen keves alvassal mar nem sokaig birom,igy a napok is nehezebbek,bar Makecka nappal nagyon rendes,de megis nehezen latom el a feladatokat,mert ugye torekszek arra,hogy ne halmozodjanak fel,megis vasarnap mintha megtobb lenne...pedig csak probalom a nagytakaritast megoldani,amit egy izgo-mozgo gyerekkel,segitseg nelkul necces.Igy mindig valamit talalok,csak szopik idejen jutok ide,hogy olvassak is.
Na nem is panaszkodok,mert Hangi egyre ertelmesebb,ugyesebb,egy szavam sem lehet ra napkozben,de ez a franya alvas mar megoldodhatna....

Az alattunk lakokkal is megy a harc,miattuk a napkozben altatas is kezd megoldhatatlanna valni,de koltozni most nem tudunk...igy remelem vegre kiteszi a szuruket a tulaj.... :twisted: :twisted:
Lehetmeg a gyermekvedelmiseket is rajuk kuldom,mert nem allapot ami itt folyik :twisted:

Gabi:Bettivel kapcsolatban szerintem eleg jo a dontes,es ha neki sincs ellenere a valtas,akkor minden tovabbi nelkul tedd meg....Norbinal is segitett.Szerencsesek vagytok hogy ilyen a kapcsolatotok a regi oszt.fovel!

HgabI:bocs,de nevettem kinomban,hogy mit elhetsz at idonkent Nocival...ez a korizos,szektologatos eset....tenyleg jo lesz ha mehet mar oviba vegre...neked is,neki is!
Virag:de mire is kapta az antibigyot?
Teapanak jobbulast,nalunk is ez volt multkor,de 3-4 nap alatt tul volt rajta :?

Szonibaba:hermelinre nem jottem volna ra,pedig itt agyaltam mi is lehet...azt a madarat nem is ismerem...melyik meseben van?

kispocok:jobbulast...es ne pirulj mert meg"csak"ennyi felet etettek....mi sem tobbet,es ez nem egy verseny :wink:

Boo:ti is betegek???mit adtal Zsirinek?jobbulast!!!

Na...mit is akartam :roll: :roll: ...nem tudom....
Leteszem Makikamat.....

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Megint kesei vagyok...
Holnap reggel megyek az orvoshoz, mar nagyon kivancsi vagyok, hogy neki mi lesz a velemenye a mutetet illetoen. :oops:

Lottus ma sirva tiltakozott a kaja ellen. Azt hittem, hogy meg nem ehes de elviekben mar annak kellett lennie... szoval megkinaltam cicivel is ne ehezzen a Dragam es az kellett Neki.
Pedig a multkor mar megette a sutotokos edeskrumplit... En mar nem tudom mihez kezdjek.
Raadasul lehet,hogy bent kell majd ,maradnom jovoheten egy napra meg ejszakara a korhazban es Okelme nem hajlando enni semmit a cicin kivul es a cumisuvegbol sem tud enni...szoval nem tudom mit fogunk akkor csinalni. Ja es rajtam kivul csak a nagymamaval hajlando ellenni hosszabb ideig, meg az apajaval sincs el.
Jooooo eeeeg, mi lesz igy Vele??? :evil: :evil: :evil:
Kerlek szurkoljatok, hogy ne kelljen bent maradnom. :cry:

Bond:
Tudom, hogy nem jo otlet fekve enni de eddig legalabb ugy evett egy kicsit.
A no es a G pont :lol: :lol: :lol:
Te hogy hogy nem haltal meg ehen? Az ehezo afrikaiak tobbet esznek mint Te. :) Jo a bevitt etel magyarazat. :lol: :lol: :lol:
Mi meg csak a rizspeppel es kolespeppel probalkoztunk.

Katy:
Hajra Petra! Jol nyomja a kiscsaj! Ja es gratula a jo etvagyhoz.

Szonibaba:
Szerencsere Lottusnak mar az elejetol fogva nem kell a cumi...igy legalabb azert nem ebreszt minket. :D
A paradicsommadar jelmez tok jo otlet. Majd kerunk rola fotokat is.

Sillia:
Nagyon szepek vagytok a Locival.

Breki:
Igen, en is csak ugy tudtam megnezni, hogy megneztem a tobbi videodat is. Anyukad hogy erzi magat?

HendeGabi:
Ugyesen megoldottad a szopit az orvosnal.
Eljen! Noci mehet oviba! :wink:
Vicusnak es Teapanak jobbulast.

Gabi1:
Nora meg mindig elkepesztoen ugyes es nagyon szep. :D
A suli valtas, szerintem is inkabb most legyen, minthogy teljesen leromoljon a teljesitmenye. Nemsokara palyavalaszto lesz, nagyon meg kell gondolni.
Nalatok mindenkinek jut egy holapat? :lol: :lol: :lol:

Agi125r:
Kitartas a fogzashoz. Szegenyke jol megszenved vele. :(

Norkili:
Semmi baj, gondoltam, hogy elfoglalt vagy. Koszi a privit...ment a valasz.
Meg Lottika sem maszik csak tolat hatra mint a rak. :roll: :lol:

Boo:
Milyen kocsogok az emberek...hogy hogy eletek pofatlankodtak?
Nem ugy ismerunk Teged aki ilyet szonelkul hagy. Betegek kozt meg plane. Az eszem megall, hogy az embereknek nincs bor a kepukon. :twisted: :twisted: :twisted:
Kivanom, hogy minnel hamarabb meggyogyuljatok.
Azt nem irtad, hogy Te hogy vagy?
Angliaban a helyzet: Itt meg soha senki nem pofatlankodott be elottem sehova. Telefonon kell idopontot kerni az orvoshoz es ha ott vagy az orvosnal egy gepen kell jelezni, hogy megerkeztel es az orvos nev szerint hiv be. Sot valamelyik nap egy tanacsado irodaban voltam ahova nem kellett idopont csak erkezesi sorrendben hivtak az embereket...az egyik no megkapta a behivo szamat es elment a fogorvohoz, mikor vissza jott nemsokra ra o kovetkezett volna de maga ele engedte az utana levo not, mondvan hogy O nem vart itt es menjen nyugodtan.

Na megint jo hosszura sikeredett...Bocsika.

Kép
Kép
bucus80

Alszik :lol: :lol: :lol: :lol:

Ezt megmutizom.....vegre megszerette a nagykadat!!!!
(eddig sem az egyutt furdes,sem semmi nem vezetett sikerhez...de most...kiugrik oromeben a kezembol,mikor megyunk furdeni)
Pasikam puszil mindenkit!!! :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=jDIrnesbkQs

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti:
De jo, hogy vegre Te is jelentkezel. :)
Megneztem a videot...Hangi gyonyoru. Mi az amiben ul a kadban? Meg nem lattam ilyet de nagyon jo talalmany.
A 90 napost meg csak 1 hete kezdtem, eleg jol birom es mar egyszer volt is gyumolcs nap. Szerintem tok konnyen lehet tartani.(mondom ezt egy het utan :lol: :lol: ) Meg eddig nem eheztem. :lol:
Orulok, hogy Neked jo a tapasztalatod a dietaval, remelem nekem is sikerul vele fogyni. Neked volt-van valami tuti etrended,menud ra?

Koszonom ujra az avokados segitseget. :)

Kép
Kép
bucus80

Ancsurti, besz.ras mennyire edes Hangi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most probalunk mi is beszerezni ilyesmit, de eddig meg nem talaltunk sehol. Pedig jo lenne mar Lisat is atteni a nagy kadba.

Bucus, varom a holnapit. Ilyen jol birod a 90 naposat? Egyszer probaltam, meg regebben, de nem ment, mert nagyon egett a gyomrom tole. (Ha jol emlekszem delig csak gyumolcsot lehetett enni). Nekem is le kell fogyni kb. 15 kilot :roll:

Kép
norkili

Apa elvitte Makit egy gyors levegozesre,megtekintik az esti fenyeket.....

En fejek :lol: :lol: :lol: ,kikapcsolodaskent ebben a maganyos ropke fel oraban....

Boo:jobbulast Zsirinek!
Azert ez elkepeszto,mennyire "kedves,illedelmes" emberek vannak :twisted:
Melyik bogyeszt adtak???
Hangi nagyon szepen,es tisztan eszik,bar apaval nem sikerult ezt makulatlanul kivitelezniuk :lol: ,es meg egyenlore nem fuj es pruszkol a kanalba :wink: ...olyan edesen nagyra nyitja a szajat,szetzabalom Kukecomat!!!!

Bucus: :roll: :roll: :roll: huuu nem egyszeru hogy Lotti nem fogadja el a kajat :? a rizspep-kolespep az sikeres?Anyatejjel kevered neki???Mi az ami bejott neki eddig???Mert akkor talan eleg egyenlore azt adnod,majd kesobb massal probalkozni :roll: illetve keverni lassan....nalunk sem fogadta el az uveget,de 20 perc probalkozas utan muszaj volt :wink: .....nem tudom mit kene tenned,de remelem a korhazi benntatozkodas nem szukseges!
Bath ring a neve,furdeto karika.....imadja.Most mar szepen ul a nagyvizben,ott ugye egyszerubb is neki.De azert a hata moge szoktam tenni kitamasztast,de amugysem tart tovabb ez 10-15 percnel......

Szonibaba:egyetertek,en nem vagyok nagymagyar,eppen ezek miatt.....es sajnos ez a kulfoldon elo magyarok kozott is megmutatkozik,tisztelet a kivetelnek,de a ver nem valik vizze-sajnos!A tolmacsom eleg durva dolgokat meselt......bantalmazott nokhoz jar tolmacsolni tobbek kozott,otthonokaba,mert a magyar ferjuk otthonrol hozott szokas szerint veriaz asszonyt,mert az asszony verve jo :x :twisted: :twisted: :twisted:

Norkili:Lisa nem hizik,de hosszra gyur :wink: :wink: Maszas-kuszas...hat szerintem ugyanugy haladtok mint mi...addig jo,mert aztan egy perc nyugi sem lesz...meglatod,beindul o is majd....egyaltalan nem KELL meg ebben a korban profin csinalniuk....eljon az ideje!!!
Toys"R"Us-ban neztetek a furdetoket???En az itteniben lattam ezeket.....a gumisat nem,amit emlitettel....illetve mas bababoltokban :roll:
Makecom is rahuz a fogzasra,megint nyalzik,turkal a szajaban :?

orvos:nalunk is idopontra kell menni,eleg jol mukodik a gyerekorvosnal,es maskor sem kellett sokat varakozni,de lokdosodest tolakodast meg sosem tapasztaltam...de sehol sem eddig...es teny hogy hogy az autosok is meglepoen lassan kozlekednek az otthoniakhoz kepest...emlekszem,nagyon meglepodtem mikor kijottem,hogy itt ez a tempo???Es meg at is engednek az uttesten,ha netan megkozelitem...
Egy rossz tapasztalat:rendszeresen nagyobb keresztezodesben par paraszt raall a zebrara,hogy ne tudjak elferni babakocsival :evil:

90 napos:en imadtam.....receptem hirtelen nincsen,mert mar regen csinaltam(pocakossag elott)de ha elkezdem,akkor lokom a reciket.Bar en sok "reform"dolgot keszitettem akkor,es jol fogytam is vele.....a delelotti gyumi nekem nem gond,mert amugy sem etkezek delelott,alma,dinnye siman belefer,a gyuminap is jol ment,de a viz-nap az mar nehezebb :? :? :oops:
Kemenyito nap a kedvencem volt,cukkinis-rizs,lecso,tepsis zoldseg,szinte szem szajnak ingere volt szamomra.....a feherje is eleg jo,es hat a szenhidrat sem az utolso :wink: ...na nemsokara belevagok!
Norkili itt mar megy egy fogyi"verseny",de inkabb csak paran elkezdtuk,aztan megy ahogy megy,nem verseny igazabol....es sokan vagyunk akiknek 15 kilotol kell legalabb megszabadulnunk :wink:

Megyek furdovizet kesziteni Kukacnak!!!Mindjart erkeznek haza!

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!

Hangi csúúúúúcs! Annyira édes és szép!! Örülök, hogy jók a napok! Végre tudod nagyon élvezni őt!!! Igen az alvás.....sajna abból nem lehet betankolni :cry: ! Mi is gondolkodtunk ilyen fürdetőgyűrűn, csak amit mi néztünk annál elől van egy tartórúd, na a kuksijának, meg a golyszliknak nem lenne nagy öröm. A Cam kádat is ezért cseréltük le. A mostaniban szépen elfekszik, ellebeg, közben mint egy Buddha elmormol!!!! Az avokádót ki fogom próbálni feltétlenül, mindig jókat hallok Tőled!!!!

Ármin nem igazán rajong csak a kész sárgarépaételért. Valószínűleg még jobban csökkentenem kell a répát benne és a krumplit növelni, meg hozzáteszek majd almát. Paszternák a másik ilyen...nagyon erős az íze és nem díjazza. Igazad van, hogy nem lóverseny a hozzáetetés, pláne, ha van sok tejcsi!!!!! Húst még mi sem adtunk, majd ha most megyünk a dokinénihez akkor megkérdezzük, de nem sürgetjük!

Nekünk sincs még fogunk, de rengeteget nyüstöli a száját, már 4 hónapos kora óta (Drága Csillagom, annyira sajnálom), nem baj, tovább marad egészséges a foga :):):)! Helyette viszont szépen karmol, meg csúcs technikával csíp!

Boo!

Én arra gondoltam, hogy plédet fogok majd alátenni Árminnak ha visszük a bevásárlókocsiban, rávarrok tépőzárakat, alulra szivacspárna és tök jó lesz az is!

Gabi1!

Nagyon jók a képek! Suliváltást jól teszed!!!!! Most ronthatja el a jövőjét és erre majd csak jó pár év múlva jön rá! És milyen hálás lesz utólag, hogy nem hagytátok!!!

Voltunk Dévény tornán. Hála Istennek nincs semmi gond, még 1x azt mondta a hölgy, hogy átgyúrná a tenyerét, de teljesen stramm, erős Bab, szépen kúszik. Viszont mondta, hogy tényleg érdekes, hogy ökölben van a keze kitámasztásnál, de nyúl a játékért, meg amúgy nyitja a tenyerét...lehet, hogy soxor volt alatta régen szőnyeg és sokat kapaszkodott???? Na mind1, most már, hogy egy szakembernek is megmutattuk, nyugodtak vagyunk!!! Mondta, hogy Ármin egy igazi kis Medvebocs :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok

Köszi a válaszokat, akkor azt hiszem hogy jól fogok dönteni ha az iskola választás mellett döntök. Én is úgy vagyok vele, hogy tudom hogy ez stressz a gyereknek,meg hát azért nekem is az , de a legfontosabb hogy jó közösségben legyen, és tanuljon, mert nem egy olyan gyerekről van szó aki eddig is bukdácsolt, hanem olyanról aki kitűnő volt, és a tanárok is vele példálóztak hogy a Betti stb....., nem akarom hogy ezt elrontsa, és majd a továbbtanulásnál ez kiüssön, na meg egyébként is azt hiszem egy szülőnek az a feladata, hogy ha észreveszi hogy a gyereke rossz közösségbe került, akkor kiszakítsa onnan, főleg ha az a gyerek befolyásolható is.

Boo mi időpontra szoktunk menni a rendelőbe ha nagy ritkán odamegyünk, olyankor mi is bemegyünk előbb. De a mi dokinknál esélye sincs valakinek előre bemenni mert név szerint szólít. Mi inkább a lakásra megyünk. Még szerencse hogy ez megoldható. De a régi dokinknál is időre mentünk és akkor nem kellett várni a sok beteg gyerek között. De amúgy sajnos ilyen tahó emberek vannak, én tutira nem álltam volna meg szó nélkül.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Boo

16nap.. :lol: :lol:
Betegség :cry: :cry:

Kép gyönyörűűidőben-8fokban...

KépKép

KépKép
ronmay

Gabi

Neked milyen géped van? Szép képeket csinálsz! 8)

KépKép

KépKép
ronmay

Breki

hu, szuper!Azért jobb érzés utána hogy tudja az ember minden oké... :wink: :lol:
Avokádót mi is szeretjük nagyon!Az egész család! :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok!

Nagyjából elolvastam a termelést :oops: .

Sillia: Lóci nagyon helyes kiskrapek :P: , Domi a sapkájának a madzagját szokta rágcsálni. Te is nagyon jól nézel ki :lol: !

Boo: Miron gyönyürűűűűűűűűűűűűűűűű :P: !!!! Szegény Zsiri :cry: ! Gyógyuljatok gyorsan!!!

Katy: Petra is nagyon édi, már kész hölgy :P: !! Sajnálom, hogy vissza kell menned dolgozni :cry: , de jó , hogy ott van anyukád és tud rá vigyázni. Samunak jobbulást, tőlem is megy a gyógycuppanos neki :lol: !!

Breki: Örülök, hogy minden rendben volt a tornán! Ármin nagyon ügyes és csodaszép fiúcska :P !

Gabi: Nagyon szépek a gyerekek, szép a házatok, én egy szép nagy boldog családot látok :lol: :lol: .
Remélem Bettinek helyre jön a vérnyomása, de mitől lehet ez a magas vérnyomás?

Bucus: mi volt a dokinál :roll: ?

Ancsurti: olyan aranyos Hangi ahogyan fürcsizik :P: ! Zabálni való!

Rólunk:tegnap voltunk gasztrodokinál, azt mondta Domi szépen fejlődik, szép a bőre, nincs rajta allergén tünet. Szóval mindent rendben talált nála. Mostantól kaphat húsit, májat és teljes kiőrlésű gabonás dolgokat.
Ma elmentem vásárolni és be is szerváltam a kellékeket :lol: .
Majd egyéves korában megyünk a tejterheléses vizsgálatra, már most parázok miatta :oops: . Úgy zajlik, a vizsgálat, hogy először a bőrét kenik be mindenféle dologgal, ha nem vált ki allergiás reakciót, akkor meg is etetik tejes dolgokkal és ha akkor is minden rendben lesz akkor, szuper. Elkönyvelhetjük, hogy kinőtte! Annyira, de annyira szeretném , hogy elhagyja ezt a tejérzékenységet.
marietta1982

Sziasztok!

Vagyok,csak sunyiban :lol: Amikre akartam reagálni,már értelmét vesztette,de remélem innentől megint be tudok csatlakozni. Lili elég nyűgös mostanában,egyfolytában foglalkozni kell vele. Foghatnám a fogzásra,hogy biztos amiatt,de én nem látom bedurranva az ínyét.
Lányok! Szerintetek,ha fogzik egy baba,akkor feltétlenül hasmenése kell,hogy legyen(már ha van),vagy jelentheti az is,hogy napi 8* :shock: kakil??! Tegnap ez volt a termés, és nem is olyan kicsi adagokat :lol: Vagy ez a gyümitől és főzeléktől van? Mindenesetre nagyon örülök,hogy már nincs ezzel gondunk.

Boo! Szegény Zsiri,gyógyuljatok meg hamar. Én is be szoktam jelentkezni,ha megyünk,de leginkább mindig kihívjuk a dokinkat :wink:,minthogy még jobban megfertőzzék a gyereket.

Bond! Én még nem adtam semmiféle gabonát Lilinek,de szemezek a rízzsel,azt már lehet szerintetek?

Bucus! Drukk,hogy ne kelljen bent maradnod. Akkor nem lesz más választás,apa beviszi enni hozzád Lottust :D

Ronmay! Neked mit mondott a neurológus,milyen gyakorlatot kell csinálni a "repülés" miatt? Mert ahogy leteszem Lilit a földre/járókába,már dobja is magát hasra,ott meg elkezd repülni :arrow: hisztizni. Pedig tud már hasról hátra fordulni,de még nem gyakorolja sűrűn :lol:

Katy!Petra irtó édes lehet,ahogy hintázik. Ha tudsz,dobjál róla képet. Nagyon jók a fotók. Az a haj.. :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 07:02-kor.
Vendég

czigka! :)

Erdő vagy málnás, nem mindegy? Gaz, gaz. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Most mérsékelten :oops: tudok jönni, így csak annyit, hogy:

gabi1! :)

Teljesen okés, hogy szeptembertől másik suliba vidd Bettit. :wink:
Ami kifejezetten szép, és alátámasztja, hogy ez a lehető legjobb döntés az az osztályfőnök véleménye. Ha TeApát is ő tanította, akkor alighanem már idősebb és még a pedagógusok táborát gyarapítja. Le a kalappal előtte. :wink:

ronmay! :)

Pofátlanság ilyen jól kinéznetek. :shock: :? :lol:

boo! :)

(Össze nem) kajáztatás: én általában egy pelust szoktam a nyakába kötni úgy, hogy a szélét kb. 2 centinyire visszahajtom úgy, hogy kifelé essen. És mindig jól bekötöm a nyaka alá, épp csak a torkánál állok meg. (Azért meg nem fojtom. :lol: :lol: :lol: )
Segít még, ha nem túl folyékony a kaja, illetve csak kicsi adagokat teszel a kanálra, nem kell annyit, amennyi csak ráfér. :wink:
De ami a legfontosabb: a ruha színét a kajához (vagy fordítva) igazítsad. Így nem olyan feltűnő a spenót a zöldön, a sárgarépa a narancssárgán, stb. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :? :?

Fújkodás nálunk csak akkor szokott előfordulni, ha már kezd eltelni vele, és már vicces ilyenekkel foglalkozni, meg a kanál után kapdosni. De azért leveszi a drótot Anyától, és szépen eszik tovább. :wink: :lol: :lol:

Doki: azt nem értem, hogy máskor olyan tökös vagy, most miért nem voltál? :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Csajok surgos segitseg kellene. Lottusnak magas laza van. Adtam Neki Germicid kupot meg paracetamol szirupot. Mennyi ido utan kellene levinnie a lazat? Illetve meddig varjak? Ha nem megy le akkor mit csinaljak? Hivjak surgosen orvost?
HELP valaki?

Kép
Kép
bucus80

A kajához még annyit, hogy azért vannak törekvéseink: olivát használunk, több féle kenyeret szoktunk venni (fehér csak gulyás leveshez, és hasonló igazi magyaros kajákhoz szokott lenni), gyümölcs rendszeresen van itthon, cukros lónyálakat nem iszunk, csak rostos üdítőket, teát, meg vizet.
Ééééééés nem eszünk "szemetet": ropit, chipset, sózott mogyorót, és hasonlókat. Max. baráti összejövetelkor fordulnak elő itthon.
Viszont jól fagy a sajt, a tej, a joghurt, a tejföl és a kefír. Meg a Jó reggelt kekszek. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.02.09 15:53-kor.

Kép
Kép
200907?

bucus80! :)

Mit jelent a magas??? Nem tudom, hogy ott mi van, de a Nurofen nagyon hatásos. (Illetve a hűtőfürdő. :roll: :roll: :roll: Brrrrrrrrr...)

Kép
Kép
200907?

39 fokos popsiban, mar levontam az 5 fokot. Lottus egesz nap csak alszik szinte. Komolyan mar picsogok is ugy sajnalom szegenykemet. :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
bucus80

Otthonrol hozott paracetamol szuszpenziot adtam neki. De van nurofenunk is.

Kép
Kép
bucus80

Picsogni lehet, de nem érdemes. :wink:
A dokid mindenképpen hívd fel! :!: :idea: Passz a paracetamolos szuszpenzióra, de a Nurofen az hamar hat.

Kép
Kép
200907?

Bond:
Koszonom a gyors segitseget. Akkor megprobaljuk a Nurofent es maris hivom az orvost is.

Kép
Kép
bucus80

ELŐBB hívd a dokid, és csak utána add a Nurofent, ha szükség van rá. Egyrészt, mert nem tudom, hogy mennyire jó keverni ezeket a dokgokat (mikor adtad be, mennyit, stb), másrészt a doki jobban ért hozzá!

Kép
Kép
200907?

Bucus: hűtőfürdőzd!
Remélem, már jobban vagytok azóta.

Bond, Ancsurti: Antibigyót azért szedünk, mert a szervezete a fogzásra koncentrál, és erreföl valami baci befertőzte (a torkát).

Gabi1: nem is mondtam tegnap, jók a képek. Nagyon irigyellek benneteket, igen szép család vagytok (ezt már többször is megállapítottam).

Ancsurti: aranyos a lányod a fürdésnél. Az tetszett legjobban, hogy micsoda komoly képpel nyúl a csorgó vízért. :lol:

Nóra lányom a szomszéd kisfiúval (8) játszik. Következő szöveg jön a szobából:

N:- Barázsige most segíts meg, tűnjön el a vámpír....
Bence: - Hogy került ide ez az úszógumi?
N:- Sikerült, elvarázsoltam magunkat, strandon vagyunk!!!!!
B: :shock: :roll:

Erről még az jutott eszembe, hogy szerintetek az utal-e valamire (lehet-e gondja belőle suliban), hogy néha téveszt hangokat, általában ugyanazokban a szavakban.
Pl:
V helyett B-t mond (barázsló) csak szó elején
h helyett V-t mond (ruva) csak szó közben
m helyett n-t mond (szellen) csak szó végén

Amúgy nagyon szépen beszél, szerintem legtöbb embernek fel sem tűnnének ezek a kis hibák, de nekem nagyon bántja a fülemet. Csakúgy, mint a márt szó, amit a már helyett használ.

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi! :)

Szerintem vigyétek el Nóci logopédushoz. :roll: Ezt most csak beszédben keveri, vagy olvasásban is (nem tudom, hogy mennyire tud :roll: )?
"B" verzió a füll-orr-gégész, mert lehet, hogy onnan ered a hangképzési zavar, hogy nem hallja rendesen a különbséget az egyes betűk között.

Kép
Kép
200907?

Az oviba jár rendszeresen logopédus, heti 1x foglalkozik a problémás gyerekekkel. Az óvónők szerint Nóci nem az. Én ilyen aggódós vagyok, nem akarom, hogy később szívjon esetleg miatta.

Baccus....Vica megnyomott valami billentyűkombinációt, összezsugorította a képernyőt.
HOGY CSINÁLJAM VISSZA?Help!!!!!!

Kép
Kép]
hendegabi

Hgabi logopédushoz nem kell járnotok? Mondjuk Norbi is van hogy téveszt, még néha most is, de érdemes ettől függetlenül megnézetni logopédussal, pl dislexia gyanú miatt. Nálunk az oviban szokták felmérni őket, és iskolában is elsőben év elején és évvégén is. De ha még nem megy most suliba, akkor még nincs baj.

Ronmay nem csak olyan képet szoktam feltenni amit én fotózom, hanem olyat is amit apa, neki nagyobb gépe van mint nekem. Azzal jobb képek vannak.
Nekem CANON EOS 450 D
Apának Canon EOS 50D Neki van külön vakuja is 580ex II Canon, és nagyobb objektíve is van 24-70-es szintén canon.

Kép

gabi1

Van az oivban? Akkor kérjétek ki egy másik véleményét. :roll: (Elvégre ahány szakember annyi féle vélemény. :? :? :? )

Képernyő: valósíznűleg a Ctrl + lesz a megoldás. De úgy is mondhatnám, hogy Nézet :arrow: Nagyítás (Esetleg szövegméret. Még kevésbé valószínű a felbontás)

Kép
Kép
200907?

Bond: köszi, sikerült!!!!

Nóci ügye: igen, szeretném megnézetni mással is. Pont a Gabi1 által is említett dislexia miatt. Ugyan olvasni nem tud még (direkt "visszafogtam"), de a betűket, számokat felismeri. És a számoknál sokszor van, hogy a 32-t 23-nak mondja.

Hogy vannak a betegeink?

Kép
Kép]
hendegabi

Vegre lejjebb ment Lottika laza. Mar "csak" 37.6.
Hivtam az orvosi rendelot, ahol megkerdeztek,hogy adtam e valamit a babanak es mikor mondtam,hogy igen azt mondta a recepcios akkor majd a doktor vissza hiv. Ra 1 ora mulva hivtak vissza. :evil: :evil: :evil: De addigra mar egy kicsit lejjebb ment a laza. Most mar megnyugodtam mert mar jatszik es sikongat itt mellettem. :D :D :D Majd meg kesobb adok ujra neki Nurofent meg kupot.

En is megjartam ma az orvost. Pontosabban csak a noverket,mert nem orvossal kellett talalkoznom, mint utolag kiderult.
Lemazsalt, vernyomast mert meg magassagot es kikerdezett mindenfelerol ami az altatas miatt kell. Szoval nem lettem sajna okosabb, de azt sikerult megtudnom, hogy nem kell ejszakara bent maradnom csak a mutet utan 2-3 orat. Ami tok jo,mert legalabb Lottus nem lesz hisztis az apajaval de mivel altatni fognak igy nem fogok tudni szopiztatni csak fejni es az megy a kukaba. Igy az etetes meg mindig problema lesz. Van lefejt tejem a fagyoban de azt nem tudom, hogy oda adjam e Neki...tokre hanyas ize van a kiolvadt tejemnek. Na majd megoldjuk valahogy.

Kép
Kép
bucus80

Mit jelent a "visszafogás"? Nem szeretted volna, ha unatkozna, amikor a többiek még csak tanulják azt, amit ő tud? :roll:

Kép
Kép
200907?

Hgabi az hogy y a32-őt keveri nem baj, hisz ezeket neki még nem kell tudnia. Ami az iskolához követelmény, hogy tízes számrendszerben tudja hogy melyik kisebb nagyobb illetve mennyivel, tízig tudjon számolni. A formákat ismerje (háromszög, négyszög stb....) A betűket nem kell hogy ismerje. Tudja a térbeli tájékozódást. Bal kéz, jobb láb, bal sarok, jobb alsó, ilyeneket.
Van egy jó foglalkoztató könyv amit érdemes megvenni, mert sokat lehet belőle gyakorolni és olyanok vannak benne amik az iskolához kellenek.

Ez az egyik
http://www.libri.hu/konyv/szinezd-ki-es ... te-is.html

És ez a másik
http://www.libri.hu/konyv/szinezd-ki-es ... te-is.html

Kép

gabi1

Breki:
Orulok,hogy minden rendben volt Deveny tornan Minoval.

Norkili:
Igen, eddig egesz jol birom a dietat. Most nagyon elszant vagyok. :wink:

Tobbiek akik meg fogyiznak:
Hajra mindent bele! Kitartas! Fogyjanak azok a kilok! Kivancsi vagyok, nalam mennyire fogynak de azert se allok meg ra a merlegre! :lol:

Ancsurti:
A rizs- es kolespepet eddig megette. Mind a kettot vizzel kevertem. Kolespepet viszont itt meg nem talaltam eddig, azt otthon ette egy parszor mikor haza latogattunk. Eddig a sutotok edeskrumplival, a repa krumplival es az alma kortevel bejott Neki de tegnap mar a sutotokos edeskrumpli nem kellett. Nem egy egyszeru eset a Dragam. :roll:
Utana fogok nezni annak a furdeto karikanak, nagyon tetszik.
Varom majd a recepteket, ha Te is belevagsz a 90 naposba. :D

Ronmay:
Nagyon szepek vagytok meg igy beoltozve is. :D :D :D
Hogy Te milyen vekony vagy... :shock: :shock: :shock:
16 nap- az mar nem olyan veszes. Kitartas!

Marietta:
Orulok,hogy Domi szepen fejlodik. Meglatod minden rendben lesz es kinovi a tejerzekenyseget is. Csak pozitivan! :wink:

Nyuszi:
Lili kaka mennyisege :shock: :shock: :shock: :lol:
Koszi a drukkot, eddig ugy nez ki, hogy nem kell bent maradnom. :)

HendeGabi:
Szetrohogtem az agyam a Nocis sztorin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lottikam meg csak nezett,hogy mi bajom van meg fel is sirt cicizes kozben. :oops:
Szerintem is nezesd meg azert mas logopedussal is Nocit. Biztos ami biztos alapon.

Kép
Kép
bucus80

Már akartam írni a hasmenéshez kapcsolódóan. Nem tudom, hogy ki ismeri:

"Hipp ORS 200 Sárgarépa-rizs ital

A Hipp ORS 200 Sárgarépa-rizs ital hasmenéses egyéneknek készült elektrolit és folyadékpótló különleges táplálkozási célú élelmiszer, mely 4 hónapos kortól ajánlható. A készítmény glutén és tejfehérjementes!"

Kép

Kép
Kép
200907?

Hattttalmas nagy kérdőjelek tolonganak bennem. Talákozott már valaki olyan bejárati ajtóval ami kifelé, nem pedig befelé, a lakásba nyílik? :shock: A Barátok köztben minden ajtó kifelé nyílik. Teljesen béna megoldás. :?

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 21:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bucus!
Remélem, hogy Lotti jobban van!
A fagyasztott tej miatt ne izgasd magad, ha steril körülmények között fejtél és tetted el, akkor nincs baja. Egyszer már Dodi megkérdezte a védőnőjétől, ő is mondta, hogy ugyan más a szaga, íze, de nem azért, mert romlott.
Ezt meg ma olvastam:
"... Ha néhány órás állás után fagyasztottad le a tejet, előfordulhat, hogy felengedés után furcsa szagot áraszt. Ennek az a magyarázata, hogy a tejben található zsírbontó enzim az állásidő alatt működésbe lépett, és bontani kezdte az anyatej zsírtartalmát. Ezek a bomlástermékek már más illatúak, mint az egészen friss tej, de az egészségre természetesen nem károsak, és ettől nem is rossz minőségű a tej. Ha a baba mégsem fogadja el, felhasználhatod "testápolónak" akár lejárati idő után is a fürdővizébe téve."
Szóval a hányásíz miatt ne aggódj, ha Lotti elfogadja, akkor nyugodtan add neki oda! :wink:

Gyümölcsöt nem próbálsz meg neki adni? Hátha jobban ízlene neki. :roll: :roll:

Ancsurti!
Hangi nagyon aranyos! Nézek én is ilyet Petrának, mert ha egyedül fürdetek, leszakad a derekam.

Boo!
Töltött padlizsánt görögösen csinálom, egy igazi görög néni receptje alapján:
Padlizsánt félbe vágom, pici olíva olajon megsütögetem mindkét oldalát (v. félbevágva sütőbe vágom, de úgy szárazabb lesz). Csinálok egy darált húsos-paradicsomos ragut.
Kikaparom óvatosan a padlizsán belsejét, összeturmixolom, hozzákeverem a raguhoz. A kikapart padlizsánt picit megsózom, megtöltöm, berakom a sütőbe és megsütöm (kb. 30-40 perc). Cukkinit is lehet ugyanígy, de lehet fasírtos töltelékkel is, arra sajtot is szoktam sütni.

Répatorta már el is fogyott. Na nem én ettem meg az egészet, itt voltak a barátnőim, meg küldtem a tesómmal Anyunak is. :wink:

Petra éjjel túltett saját magán. Kb. 4x volt fent, nem volt éhes, nem akart szopizni, de fent lenni azt nagyon akart. Folyamatosan mondta a magáét, méltatlankodott, hogy én visszamentem aludni (legalábbis próbáltam), megint mutatványozott az ágyában.
Megzabálom, olyan aranyos, de már k@rva fáradt vagyok, szeretnék aludni egy huzamban 3 órát legalább!

Furi, tegnap megjött, ilyenkor már halálomon szoktam lenni, most meg nem fáj a hasam. :shock: És alig van meg.

Kép
katy76

Sziasztok!

Szorgalmasan olvasok vissza, még két oldalam van, de nem reagálok visszamenőleg, ne haragudjatok, mert akkor sose érem utól magam. Szóval inkább csatlakozom megint innentől, de legalább képben leszek, kivel mi történt.

A vizsgaidőszaknak most már tényleg vége, papámat csütörtökön viszik Füredre 3 hét rehabra, Petrával rendeződtek a parák (majd leírom), és apa is meggyógyult, szóval visszarázódunk lassacskán :wink: .

A NÉVNAPI KÖSZÖNTÉSEKET NAGYON-NAGYON KÖSZÖNÖM :D :D :D :D :D !!!!!!!!
Idén különösen jól esett, mert kb. 3 embernek jutott eszébe...
Mondtam is ma apának, hogy ebből is látszik, hogy tényleg felnőttem: idén volt először életemben, hogy senkitől sem kaptam semmit :( . (Apától sem, mert betegen nem ment el venni semmit :? ). Ez olyan szülő-módi, bár a logikát nem értem: azzal, hogy gyerekem születik az én ünnepnapjaim törlődnek az emberek agyából, hogy legyen hely a gyerek dátumainak :shock: ?! Mert ha így van, én készséggel lemondok a javára, de ha mégsem, akkor várom a címemre a kedves hozzátarozóimtól az engesztelő csokikat... :twisted: :lol: :lol: :lol: .

A barátnőmék elég nehezen rázódtak bele a babázásba, mert Petra rengeteget sírt. Valóban sokat voltunk náluk, és segítettünk ahogy tudtunk. Krisztának kellett egy kis támasz lelkileg, a babázáshoz, meg a szoptatáshoz/fejéshez is. Volt mellgyulladás, brutál sebes bimbók, kakigondok, szopási nehézségek, és mindehhez Krisztának egy bordarepedés, amit a kitoláskor szerzett, és egy türelmetlen, csalódott férj :( :( . Teje mostanra alig van, mert Petra nem szopik jól (rossz a technikája is, és baromi lusta is), még a szoptatási tanácsadóba is széttárták a kezüket, hogy van ilyen, ráadásul hiába feji kézzel, géppel, akárhogy, egyszerűen nem jön ki a teje :shock: . Akkor sem mikor majd' kidurrant! ÉS nem a technikája rossz! Nyilván ezért nem kell a babának sem :( . Szóval mostanra már tápszert is kap, és vlsz. hamarosan csak azt fog kapni, viszont rendbe jött az emésztése, és egész nap eszik-alszik-elvan, mert mint kiderült éhes volt, azért sírt legtöbbször. Szóval most már belerázódtak ők is :wink: .

És az én drága kincsemről:
Még mindig szét kell őt zabálni, úúúúúgy imádom! Hihetetlenül jó fej, egész nap ücsörög, kúszik össze-vissza, és négykézláb rugózik, de úgy még nem halad semerre :lol: . Rengetegszer oroszlánozik, de olyankor rendesen ilyen morgós hangra vált, meg ütemesen sikongat, és aztán ezen kacag magában :lol: . Egyre tovább elvan egy-egy izgibb tárggyal, de a favorit a zsepiszacskó, csokipapír, vizesflakon, ilyenek....
Viszont többet igényli a valódi foglalkozást, és nagyon szívesen tanul, könnyen leköthető a figyelme. Kézben továbbra is korlátlan ideig elvan :lol: .
Ha mi alvásidőben társaságban vagyunk, ő nem hogy nehezen alszik el, de egyáltalán nem! Sőt, semmi jele nincs annak hogy kicsit is álmos lenne :shock: ! Eleinte volt, hogy "meg akartam erőszakolni", de elvileg fél éves kortól már simán bírják, ha kimarad egy alvás, vagy tolódik egy-egy étkezés. Egy nyilván babafüggő is, de nála az alvásra ez simán igaz. Persz utána előbb alszik el egy kicsivel, de reggel ugyanúgy kel :wink: .
Jaaaa, és a nagy hír: most már hivatalosan is ÁTALUSSZA AZ ÉJSZAKÁT :D :D :D :D . ugyan 3 hetes korától alszik 8 órát egyhuzamban, de hiába próbálkoztam, nem tudtam átütemezni, így mindig volt egy étkezés éjszaka. Most 8-kor elalszik, és 6-kor eszik először, de még azután is alszunk tovább 8-ig 8) . Azt nem várhatom el tőle, hogy 12 órán át ne egyen!

Na,megyek aludni, jóéjt :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!

Szegény barátnőd!
A tesóm a mai napig szenved a szoptatással, pedig Bogi már 3 hónapos. Folyamatosan sebes mindkét cicije, a gyereknek ugyanis a mai napig rossz a technikája. Most megint csak egyből tud szoptatni, mert a másikból folyik a vér. :(

De jó, hogy Te ennyit alhatsz!

Tegnap Apa megkérdezte, hogy miért olyan fekete a szemem körül, tán elkentem a sminkem? :shock: (nem volt rajtam smink)
Mondom neki, nem bameg, ennyire fáradt vagyok, azok ott körben a karikáim! :evil: :evil: :evil:

Kép
katy76

Gabi1: az első könyv meg is van, tényleg jó.

Bond: tulajdonképpen igen. Nóci imád szerepelni, és attól félek, ha az iskolában már „mindent tud”, akkor nem foglalkoznak vele, nem szerepelhet, és nem fogja szeretni.
Most hogy kérded, én sem láttam még kifelé nyíló ajtót. :shock:
Barátok közt egy díszlet-komplexum, úgyhogy arra nem adunk.

Boo: szótövet volt, hogy elmondtam, meg kaptam olyan jótanácsot (pedagógustól), hogy ilyenkor nem szabad azt mondani, hogy kislányom nem barázsló, hanem varázsló, hanem csak a helyes szavat kell utánamondani. Ilyenkor mindig szépen javítja, de a következő alkalommal épp úgy rosszul mondja.

Uncsitesó aranyos lehet. Keresztlányom a szó eleji F betűk helyett mondott CS-t. Így lett Csóka a Fóka, csagyi a fagyi. Akkor még ismerős volt a gyerekeknek is a Pufóka a fóka című mese, azzal gyakoroltunk vele, hogy azt mondja ki. Meg mondtuk, hogy akkor kap fagyit, ha helyesen kimondja.

Így mondta: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF csagyi. :lol:

Dodi: jó, hogy megkerültél. Látod, az igazi családod (MI) gondoltunk rád, és felköszöntöttünk!!!! :D
Petrus és anyukája: szegények, úgy sajnálom, mikor ilyen nehezen indulnak a dolgok . :(

Katy: tesódnak sem lehet könnyű. Én neki is tudom ajánlani a gyógyszertári lanolint! Nem tudom mennyire emlékeztek, de ugye nem akart begyógyulni a cicimen lévő pici sem hetekig (sőt, közel 2 hónapig). És a lanolin rendbe tette kb 3 nap alatt. Igaz, hogy büdi, és a melltartóbetét is fogy vele rendesen, de olcsó és hatásos! (én 5 dkg-ot vettem tégelyestől 234 ft-ért, annak 99%-a még megvan)
Úgyhogy egy próbát esetleg még megér! (a többi gyógyszertári kencével ellentétben nem tartalmaz mesterséges színezéket, stb…., úgyhogy nagyon még lemosni sem muszáj. Vicusnak nem volt büdi, volt, hogy csak letöröltem a cicit, és már szopizott is)

Nócim mától újra ovis!!!! :) Anyuka persze izgul. :roll:
(reggel már köhögött..... kérdeztem tőle, nem akar-e mégis inkább itthon maradni, de nagyon határozott nem-mel válaszolt.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hendegabi 2010.02.10 08:01-kor.

Kép
Kép]
hendegabi

Bond: neked akartam még írni a Hipp-es sárgarépalére, hogy Nócim kisebb korában rendszeresen kapta hasmenéskor, és bevált.

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok

Boo, köszi a hiányolást, megint. Vagyok ám, olvaslak titeket, csak nagyon már nincs időm reagálni :roll: . Odettel 2-4 órát sétálunk naponta, játszás, etetés, és már el is ment az egész nap. Míg Odett alszik délután (1,5-3 óra), addig nézem a Médiumot. Már csak a 4. évad van hátra, ha megnéztem már nem fogok új sorozat nézésébe.
Fogyival jól állok, szép lassan kúsznak le rólam a kilók. A jelentés óta, megálltam a fogyásban, pedig mindent ugyanúgy csináltam, mint az előző hetekben. Erre a hétfő óta már lement 2 kiló :P . Apa kérdezte, hogy azt áruljam el, mikor leszek 60 kiló, mire mondtam, hogy júliusra, persze csak akkor, ha havonta meg lesz a 4-5kiló fogyás, ja és persze, akkor, ha nem jön ketteske. Ugyanis elfogyott a kúp, és apa mondta, hogy ne vegyek, mert úgy sincs meg rendszeresen, és nem leszek terhes. Hátha ő így gondolja :roll: :lol: 8) .Szülés óta még csak kétszer jött meg, utoljára december elején. Ha meg jön a kistesó, azt sem bánom.
Így akár én is csatlakozhatnék a babagyártók csapatához.
Apával szinte minden nap ping pongozunk, had égjen az a fránya zsír. Általában este fél 7-től fürdetésig, attól függ Manci mennyire nyűgi. Két napja elég jól el van, de az előző héten borzalmasan nyűgös volt . Olvastam, hogy ez természetes ilyenkor, hogy már unalmas neki a világ így, hogy csak lerakom, de engem ez nem vígasztal, amikor nem hallok egész nap semmit, csak a nyűgit. Pedig rakosgatom össze-vissza a lakásban, ülve, fekve, 10 perc után sehogy sem jó. Két napja kitaláltam, hogy belerakom a játékos ládikójába :oops: . Na,ott szeret lenni, gondolom azért, mert biztonságosan tud benne ülni, és körülötte ott van a sok-sok játék.

Odettnek foga nincsen, még az ínye sem duzzadt.

H. Gabi

Hurrá ovi ismét :P . Cuki lehet Nóci, ahogy mondja ezeket a szavakat :P .
Vica is nagyon aranyos, ahogy alszik az etetőszékben :P .

Bond

Menüsorod: :o :cry: :oops: :roll: 8)

Katy

Nagyon szép Petra.
Éjszakáidat rossz még olvasni is, remélem mi hamarabb rendeződni fog. Már apának mondtam, hogy lehet nálunk is lesz ilyen, mint nálatok. Tiszta rosszul lett tőle. (Nem mintha neki kellene felkelnie hozzá éjszaka.)

Gabi1

Csodálatos a családod, a képek, a házatok :P . Négy kuka :shock: .
Betty suli váltás, hajrá. Ő is abba a suliba jár, ahonnan Norbit kivettétek?

Sillia

Nagyon összeilletek Lócival, nagyon fiatalos anyuka vagy :P .

Marietta ezerkilencszáznyolcvankettő :lol:

Nagyon örülök, hogy Domival minden rendben van. Nem lesz már vele már semmi baj tuti.

Dodi

Végre olvashatunk téged is :P . Éjszaka átalvása szuper. Nem cumizik Botond? Odett is csak egyszer eszik, hol fél 1-kor, hol fél 4-kor, ma például 7-kor evett. Nem értem mitől függ, hogy mikor kel. Viszont a cumi miatt párszor (nem számolom), fel kel kelnem, de gyorsan vissza tudok aludni, így nem okoz gondot. Valamelyik nap úgy keltem fel hozzá, hogy összeestem, szóval nem voltam ám abszolút kómás.

Ronmay

Nagyon csinos vagy, irigy-irigy. Tiéd apa nemsokára otthon lesz :P , le a kalappal előtted, én nem hagytam volna, hogy miapánk elmenjen ilyen hosszú időre :roll: :oops: .

Norkili

Odett sem hízik ám eszeveszetten, november óta havi 150-200 grammot, de nem látszik rajta, magasságra gyúr ő is szerintem :roll: . Még nem duplázta meg a születési súlyát. Ha így halad befogja Hugi is :lol: . Naponta többször is kakil, szóval nem hiszem, hogy bármi baja lenne.
A védőnőm szerint vannak ilyen gyerekek, ne aggódjak, lehet Odett 1 éves korától fog belehúzni a hízásba. Szóval könnyű mondani, de ne aggódj :wink: .

Bucus

Remélem már nem lázas Lottika, szörnyű volt olvasni tegnap a soraidat. Én is sírtam volna tuti, abban a helyzetben.

Szonibaba

Képeket hozhatnál a lurkókról.

Ancsurti

Jó a videó, szép kislány Hangi :P .
Mi még sose mértük a víz hőmérsékletét :roll: .

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Dodi! De jó,hogy előkerültél :lol: Gondoltam,hogy segédkezel a kis keresztlányodéknál :wink: Szegények,akkor tényleg nem volt zökkenőmentes a kezdés,de ezek szerint megoldódott és ezentúl nem lesz semmi gond,és apuka is újra tud örülni :D
Éjszaka átalvás :lol: Bár azt hiszem nekem sem lehet egy szavam se,Lili csak egyszer kel. Szegény Katy,nem is tudom hogy bírod,mert én pont ma reggel mondtam apának,hogy azért annyira örülnék,ha Lili átaludná már az éjszakát :lol:

Bucus! Lotti hogy van? Milyen éjszakátok volt?

KépKép
KépKép
nyuszi81

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 07:03-kor.
Vendég

Sziasztok

Most csak gyorsba.
Koszonjuk, hogy gondoltok rank. Lottinak este mire lefektettem lement a laza de ejszaka ujra belazasodott. Eleg kemeny ejszakank volt. Reggel is nagyon nyugis volt, olyan keservesen sirt, szerintem fajhat Neki valamilye. A fogara gyanakszok. Mas nem hiszem. 1 oraja megint 38 fokos laza volt. Probalom lejjebb vinni, egyfolytaban az olemben van meg cicin. Remelem mar jobban lesz.

Czigka:
Gratula a fogacskahoz! :D

Orsi:
Hajra fogyas! Csak igy tovabb! :D
Akkor most Nalatok is johet is teso projekt?

Kép
Kép
bucus80

Nyuszi

Ment privi…

Bond

Én nem, csak a fiam :lol: ..de ő zabálni való, olyan fények voltak tegnap hogy nem tudtam megállni egy csomó pillanatot megörökítettem, egyik ezek közül:
Kép

Kép

Gabi

Wow, nem rossz kis szerkezetek… :wink: :lol:

Bucus

Huh, stresszeltem ám helyetted is Lottusért? De mi baja van? :roll:
Kórház…:cry: :cry:
Köszi…iigen, mindig is gebe voltam, avagy ahogy nyugtatom magam, nem gebe hanem izmos :lol: :lol:

Katy

Akkor ezek szerint te fogod Petrust fürcsi közben..én nem fogom :oops: , hanem vagy hason vagy hanyatt van, a víz meg nem lepi el, a kád meg óriási, így tud mászkálni, meg pancsolni..imádja! :wink:

Vhogy így:
Kép

Kép

KépKép

KépKép
ronmay

Orsi

Na de mit tehettem volna?
1. Tökre megértem, mert én is mászok és tudom mennyire fontos..nekem is :oops: :lol:
2. Ha lyukat beszélek a hasába:
a, itthon marad és hallgathatom, hogy mennyire szar neki
b, elmegy ugyanúgy, csak haraggal válunk el, és másképp jön haza

Így meg mindenki "örül". Sajna vannak dolgok amit neki kell érezni, hiába beszélnél neki. Most átérzi, hogy nem volt olyan jó döntés. Szenved ő is eleget. Én meg degenerált vagyok, mert ha már elment szeretném ha mászna is vmi jót... :lol:

És hozzáteszem a kapcsolatnak is jót tesz, nem mintha gondunk lett volna..de így érzed igazán vkinek a hiányát, nem pedig úgy ha mindig vele vagy...Sajna ez ilyen hülye dolog... :? :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?