2004.09.13 19:31
2004.09.13 19:40

2004.09.13 20:03

)
Azért csak óvatosan, mert a kisgyerekek képesek belefulladni, ha nem keríted le. Igaz, ha olyan lesz a gyereked, mint az enyéim, úgyis bemásznak és fejesugrással veszik be
Remélem, feldobtalak
Viszont (Dia), ha nem öblítővel öblítitek, akkor öblítsétek ecettel, az fertőtlenít és nem allergizál. A sima víz nem semlegesíti a ruhában maradó mosószert, az nem a legjobb megoldás.
2004.09.13 20:44
A vőlegény már megvan hozzá, meg a gyürük is! Robinak megvettük az inget, nekem a cipőt, igy a ruhatárunk is kész! Azt, hogy melyik blúzt veszem fel, majd valamelyik nap eldöntöm. Ma voltam fodrásznál vágatni, meg szombaton megyek szárittatni. Frizuraügyben Robi is rendben van, ugyhogy egyenlöre szerintem jól áll a szervezés!
Ha szerencsénk van, akkor a tanuk is ráérnek ugy szombat du. fél 4 felé!
) azt megnézem mégegyszer! 2004.09.13 21:45
Ezért vettem folyadékot,de még nem próbáltam.Állítólag 3napig steril tőle a cumi stb.
Az öblítő sem semlegesíti a mosószert.De "szerintem"vasalni fontos a ruhát,mert az viszont tényleg fertőtlenít!És én nem mosom össze a picur ruháját a miénkkel.Na de ez csak az én véleményem.
De engem ez köt le.És úgy látom téged is.
Amikor kicsi voltam és valamit egyformát csináltunk vagy szerettünk a barátnőmmel,mindig azt mondtuk,hogy CSŐ,AKKOR LESZEK A BARÁTOD

Most én is ezt mondom neked.
Akkor OK,ha Robi értesít a nagy napról.
Puszi,Dia2004.09.13 21:51
Sok sok egeszseget es boldogsagot kivanok Nektek! 

Az en ismerosom is a Kutvolgyiben szult a 33. heten, a babat atvittek a JAnosba, de o mind a Kutvolgyirol, mind a JAnosrol csak jokat meselt! Azert drukk, hogy ne legyen ra szukseg! 

HA meg tenyleg befekszel, ahhoz meg kitartast! 

(Kakifoltok ellen meg a Vanish mukodik.
)
Az viszont biztos (tapasztalt anyuka meselte Zsombi szuletese elott), hogy minden kolcsonbe/ajandekba kapott, hasznalt, foltos stb. babaruhat el kell fogadni, mert vannak napok, amikor inkabb foltos es kopott legyen a gyereken a cucc, mint pucer...
De eleinte jo a kifozes is, csak a fozovizbe gyogyszertari citromsavat kell tenni, akkor nem lesz semmi vizkoves.
2004.09.14 08:27
2004.09.14 08:54

2004.09.14 09:02
2004.09.14 09:15
2004.09.14 09:24

Hatszor küldted el emilbe, hogy legalább ennyit írjak neked! Na nesze!
Miért, te szoktál nekem írni???? Na ugye!! Most háborogjál!
Nekem ez még hátra van. Hiányzik mint hátamra a púp.(vagy a kaki szedés
) És képeket kérünk!!!!!!
2004.09.14 09:36
2004.09.14 09:58
A dokimat nem is érdekelte a vashiány azt mondta, hogy nagyon szépen fejlődik a baba, úgyhogy nem szenvedhet hiányt semmiben.
Olyan jó halgatni!!
2004.09.14 11:47

A hasam csak úgy hullámzott.
Na most mehetek a Baross utcába.De azért picur kapott 2 badyt,bébi fülpucolót és bébi körömollót.
Anya csak egy csomag wc ülőke papírt kapott.
Na azt hiszem,hogy szundizok egy kicst.
A Tennához való bugyit is a gyógyszertárban lehet kapni??Puszi mindenkinek!Dia 27+0
2004.09.14 14:09
2004.09.14 15:25
, de ezzel majd ráér mindenki akkor foglalkozni, ha már van kiütés. Az ecetet csak Dia miatt írtam, aki nem akar amúgy se öblítőt használni.
. Ez valami hagyomány. Pedig ma már lementek az olyan hülyeségek, hogy naponta mossunk fel Domestossal stb. Persze mondtam is, hogy ha jólesik, csináljátok, de ha már két hét múlva nem lesz rá kedvetek, akkor sincs semmi. A plüss anyagok úgyse nagyon bírják a forrót, ugyebár.
De hálistennek 25-nél többnek nemigen néznek. Inkább azzal van mindig a baj, hogy nem akarnak komolyan venni.

2004.09.14 16:02

Elmentem anyuval a Megatoysba, hogy vegyek magamnak egy tök 2in1 farmergatyát. Össz-vissz egy darab M-es méret volt. Már ránézésre is kicsi volt, de a lelkem megnyugtatásáúl megpróbáltam belepréselődni. Csúfos véget ért a mutatvány...
Mondtam is az eladó csajnak,hogy ebbe alapállapotban sem férnék bele. Egyrészt röhej, hogy nem tartanak több méretet másrészt szerintem a kismamák zöme nem 50 kg-os!! Jól fel is húztam magam. Végül vettem egy Pierre C.pelenkázó táskát. Jó ronda
De egyszerűen a többi is katasztrófa volt és már úgy voltam vele, hogy nem fogom az üzleteket járni valami normálisért. A Kenguro Gold is nagy csalódás volt..... Na már megint rinyálni jöttem. Ráadásúl egyre többet keményedem. Még négy hetet húzzon ki törpikém aztán övé a világ!!! A munkások meg egész nap kalapálták a teraszt. Tök jó a kedvem. A karom is fáj, mert a vért vevő öreglány nem volt a helyzet magaslatán. Már most szép zöld.
Na ha most látna biztos megfelelnék az elvárásainak

Én is mennék, de egyre hamarabb fáradok. Egyik nap megjegyezte a férjem,hogy úgy szuszogok mint a Dart Veder. Köszi!
2004.09.14 18:37
Ezért már nem is írom,hogy gyertek előbb.
Holnap talizunk jó kis videó vetítésen.
Ennyit a márkáról.A bugyit nem írtad,hogy hol vetted.
És tudod ehez még egy lenéző pillantás is társult,hogy hát igen te egy tehén vagy.

Puszi mindenkinek!
Dia2004.09.14 19:27
2004.09.14 19:51

2004.09.14 20:33
Most meg különössen sokat dicsérgetnek, hogy csinos kismama vagyon (én!!!), meg hogy megfiatalitott a terhesség. Aztán szülés után öregszem 4-5 évet?
baba! Nagyon vigyázz rá, meg persze magadra is, nehogy idő elött kikukucskáljon! Pihenj sokat! Még ha nagy is, akkor is bennt van a legjobb helye, min. a 38 hétig! 2004.09.14 20:52
Én majd egy helyes kis szökkenéssel fogom átlépni a küszöböt, legfeljebb átkarol, mintha ö emelne!
2004.09.14 21:30
Most meg még pici félidős pocival a kölcsöngatyik jók rám. Nekem jól bejött, hogy két lánynak is kölcsönadtam a terhescuccaimat, most tőlük is megkaptam az övéiket, és dőzsölök!

Viszont jókat szoktam derülni a fejeken, mikor megkérdezik, első baba-e, én meg mondom, hogy harmadik

2004.09.15 06:52
2004.09.15 08:11
2004.09.15 08:38
Még jövőhéten se tudunk talizni?
Úgy félek,hogy megszülsz és már nem látlak.
Olvastad Annát?Puszi.
De így legalább látják,hogy előtte nem a zabától híztam meg.
Az a nyanya tényleg felháborító volt.
Lehet,hogy az anyuka nem is tudja,hogy ,hogy viselkedik a gyerekkel.Puszi.
Izgulsz?Ma reggel is elég fürge volt a fiam.De most biztos én voltam az oka,mert reggeli után volt valami zene a rádióban és elkeztem táncolni.
Na persze ő is csatlakozott hozzám,aztán a vége az lett,hogy felfordult a gyomrom.
Kell nekem tele hassal és gyerekkel táncolni.
Ne hidd ám,hogy ilyen friss vagyok!Folyton izomlázam van,és már annyira kemény az ágy,hogy paplanon alszok.
A konyakmeggy szerintem se árt,"persze nem egy dobozra gondolok."
Van aki még bort is iszik napi egy pohárral.Puszi.
Délután talizunk.
Puszi.
Rohan az idő. 2004.09.15 09:03

Szívesen odaadom bárkinek! Ingyér, akciósan!!!
Nekem már akkor lelkiismereti gondjaim támadnak, ha az ötven kilós neveletlen kutyámat megrángatom. (gondolom el tudjátok képzelni, hogy milyen hevesen rángatózunk nagy hassal
) Még két dologban szoktak ezek a nagyon bunkó szülök kiakasztani. Az egyik amit a Barbi írt, hogy simán állnak, ugrálnak, itt-ott ülnek a gyerekek a kocsiban. Na meg a másik amikor tolja a kedves anyuka a gyerekét és közben úgy szívja azt a rohadt cigit mintha fizetnének neki. Az meg végképp kiakaszt amikor egy terhes nő dohányzik! Ilyenkor egy akkorát be tudnék neki vágni!!!!!
Mikor megtudták ugyanis, hogy májusban akarok férjhez menni (bevallási időszak) akkor közölték, hogy választhatok a munka és az esküvő között. Na persze az eskülvőt választottam. Azután a férjemmel dolgoztam együtt.
2004.09.15 09:50
(Csak néha, meg csak egy picit.)
) fáj(t) a hasam, ill. lehet, hogy csak a méhtartó izomszalagok (van ilyen egyáltalán?). De mindegy, akkor is marhára fájt valami. Többször is felébredtem, forgolódtam. Már kezdtem megijedni, hogy valami elkezdödik. Hál Istennek reggelre jobb lett. Különben már 1-2 hete sokat fáj az egész medencém, gondolom lazulok. Csak szét ne essek a nagy lazaságban!
Táncolás
! Tök jó, nem baj az, ha ficereg a baba. Biztosan szerette volna még folytatni.
Persze ha telne neki, akkor biztosan adakozna, de iiiigy? 2004.09.15 10:05
2004.09.15 11:10

Vagy le van fújva és mi nem tudunk róla?Feledékeny nagyszülőkön anyósomékat érted?
Hát igen nem panaszkodom ebből a szempontból jó,mert mind a két oldal segít ahol tud.
Na,készülök a felkészítőre,este majd jövök.Puszi,Dia 27+02004.09.15 11:43
2004.09.15 12:16
Engem Zsófinak hívnak, de ami fontosabb, hogy 26 hetes terhes vagyok Bencécskével.
Úgy néz ki, hogy jászolban fogok szülni...ui. dec. 24-re vagyok kiírva.
Egyébként, ha nem a jászol, akkor marad a Margit kórház.
Nagyon irigykedem ám rátok, hogy ennyien a 30. hét fölött jártok. Már én is úgy szeretnék! 2004.09.15 12:22
Én simán ráadtam a 62-es rugit és igaz, hogy kicsit nagy volt, de még így is úgy néz ki az összes 62-es cucc, mintha új lenne... Az 55 cm-es fiam alig 2 hét alatt kinőtte az 56-os cuccait
Most 3 hónapja született egy kislány 4 kg-al és 60 cm-el!!! Alig hittem el, hogy az a vékony nő ilyen nagy gyereket szült... Nem egyedi, pl én is 58 cm-vel születtem, az 56 -os dolgok rég nem voltak jók rám
Nem ez az átlag, de az átlagot összevetett értékekből nyerik
2004.09.15 13:58
Az a lényeg, hogy most itt vagy közöttünk!!!
2004.09.15 14:27
) a Blaha Lujza téren, az akadálymentesítésért! Gyertek el ti is, aki éppen nem szül aznap!!!
2004.09.15 15:42
Jó lenne a jövőhéten találkozni, de most a munkások döntenek helyettem. Az utolsó hónapban már nem akarok vezeteni. Szerencsére ma már nem kopácsolnak. Nem tudom, hogy mennyi idő még. Az, hogy lehet, hogy csak 1 kg-ot híztál???? Mig a baba nőtt addig te fogytál?
Remélem segít az új gyógyszer. Az én barátnőm is nagyon sok gyogyit szedett de semmi baja nem lett a kislányának. Ráadásúl neki a méhszája is nyitva volt. De neked jó erős méhszájad lehet!! Nyákdugóként betont használsz?
Ez a két hét (34+2) nagyon vadúl hangzik. De ha jobban belegondolunk akkor már tényleg semmi baja nem lehet.

Méhszalagok vannak, te kis buta
Nekem is most megint elkezdtek fájni.Gondolom törpikém beindúlt növekedésileg. (jó magyarosra sikerült
) Azt hiszem, hogy a terhesség lassan tényleg terhes lesz. De mindent a törpékért. Te meg ne akarjál engem előzgetni!
Majd aztán még decemberben is kismama leszek!
A baba miatt ne aggódj, mert ha egyszer már megtapadt akkor nem tud máshová menni. Majd csak 8 hónap múlva
Diával és Barbival vagy hasonló korú terhes. Ez a baba igazi karácsonyi ajándék lesz
2004.09.15 18:21
Voltam a Baross utcában gatyót venni.Vettem egyet,de még egyet kell majd vennem.És olyan boldog vagyok,mert jó a hossza ezért nem kell felhajtanom.
Holnap írok emailt.
Puszi mindenkinek!
Jó éjszakát!Álmodjatok szépeket!
Dia2004.09.15 19:30
2004.09.15 20:06

a MArgitosban mi mar talalkoztunk. 

Most, hoyg lattad a videot a szulesrol, most tojtal be, tenyleg? Azert, mert olyan kozelive valt? Vagy miert?
En le sem merem irni, hoyg mennyi az annyi...
Györesz, kivancsi vagyok, melyikunk babaja jon elobb?
2004.09.15 20:42
)!
.

2004.09.15 20:52
2004.09.15 21:04
Nem találtalak titeket, pedig ott voltam, még szülőszobát is néztem. (Ami szuper lett.) És Dia te csalsz, mert egy szem kövér nő volt ott, de az nem te voltál, mert vele beszélgettünk, és mindjárt szül. Meg aki még csak 4/6 kilót hízott, sőt 1 hónap alatt egyet, az ne is szólaljon meg súlyügyekben!!

Úgyhogy lehet, hogy csak pár hétig hordják az 56-ost, de akkor azért nem árt, ha van. De ha nagyon praktikus típusok vagytok, lehet zsákba dugni őket, abból jó a 62-es is, csak a rugik sokkal vagányabbak.
2004.09.15 21:15
Miért is volt neked csaszi az első? Most van esélyed a simára? Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|