Sziasztok!
Fürtöske
Szerinted érdemes elvinni tesztre? Ilyen kicsi korban is kitudják már, mutatni mi okozza?
Igazából nem is gondoltam rá, csak most hogy, írod elgondolkodtam. Itt Halason nem, csinálnak 3 év alatti gyereknek, olyan karcolós (nem tudom mi a neve) tesztet, esetleg ha elviszem magánrendelőbe.
Vera
Nagyon „angyali” ebben a cuccban Iza.
Jobbulást a családnak!!
Pipal
Sajnálom a történteket!
Dalma
Aszta, mennyi mindent mond már Panna, én lányom nem nagyon dumál. Néha egy-két szót, inkább gesztusokkal fejezi ki magát. Ha álmos kihúzgálja a pizsamáját az ágyából, a fejére húzza és úgy járkál. Nyammogva, rángatja az etetőszéket, nyitogatja a hűtőt, ha éhes.
Ügyes, hogy nem sírt, nálunk tuti lesz bőgés.
Anya
Kincső nagyon cuki, a kulináris élvezetek rabja lett.
Johanna is szokta rázni a fejét, ha kérdezek valamit egyből nemmel rázza.
Nálunk a kerekecske gombocska, meg az elment vadászni a kedvenc.
Évi
Nem lehet, hogy a cumitól van, vagy nem azon a területen vannak pötyik?
Az-az igazság, hogy mi nem szeretjük a kacsát, de ha vendégek jönnek szoktam sütni (Johanna is szereti). Általában simán befűszerezem, mint a csirkét és a végén, mikor már pirul, akkor meglocsolom néhányszor, mézes sörrel, attól baromi szép piros ropogós lesz.
Sütőzacskóban sütve, meg omlós lesz.
Friss képet sajna nem tudok tenni, mert nem jó a gépünk,

talán jövő héten kész lesz, már alig várom.Olyan, kacsás van, ami a nyáron, meg ősszel készült.
Köszi a fogmosás tippeket, csak azért kérdem mert én is sok mindent hallottam, pl. hogy fluort egyáltalán ne tartalmazzon, a fogkrém, az még a felnőtteknek is veszélyes, ez ugye alap a fogkrémekben, amit vettem (Gabi) abban is van.
Egyenlőre még Johanna is csak ismerkedik a fogkefével,(fogrém nélkül, mert azt utálja) ha mondom neki, hogy „mosd meg a fogad”, akkor elkezdi rágcsálni, meg szívogatni.
Katica
Jó ötlet ez a törülközőn húzgálós
.” minden magas barna pasi az utcán jó hangosan "apa"
Ilba
Jó sokat szopizik akkor Berci.