Nekem a legegyszerűbb, én helyben vagyok
Viszont hétközben dolgozom, így 17 óra előtt nem tudok játszani
A hétvégémet meg épp próbálják bekavarni, de egy játszóterezés belefér
Mica
2004.09.08 19:39
2004.09.08 20:15
de nem is baj, etettünk kacsákat annyira közel jöttek, Jonathán nagyon élvezte, volt jó kis játszótér, kürtöskali...
2004.09.08 20:52
2004.09.09 09:26
Mondták, hogy bár minden bölcsis így szokna át, mint ő. Az otthonról beadott gyerkőcökről nem is beszélve...
2004.09.09 10:08

2004.09.09 11:26

Szerintem a családom idegbajt kapna, viszont az is igaz, hogy kinézik belőlem, hogy felmennék..
Idebent szoktam bepótolni
2004.09.09 14:05
Tegnap voltam ctg-n+ vizsgálat (saját kérésre, mert rosszat sejtettem
), és kiderült, hogy a bivalyerős jóslóim megtették a magukét (vagy csak a lányokkal súlyzózás?), mert 3 centire nyitva a méhszáj, doki szerint max 1 hét
De azt is mondta, ha én a hétfő reggelt néztem ki, akkor tuti úgy lesz, nekem elhiszi

Ennyit anya kényelméről
Különben is, a szülésznőmnek vasárnap van a szülinapi partija, így kikötötte, aznap foglaljam el magam valami mással, nehogy eszembe jusson szülni
2004.09.09 19:18
). A jatszoterezesbol dehogyis hagyunk ki, remeltem, hogy olvasol minket
Masnem szombaton ugyis felhivtalak volna
2004.09.09 20:19
Dagadhat a büszkeségtől az önkormányzat, azt már tudjuk, hogy nem csak igény nincs, de pénz se,
meg akarat se?? Igazán szimpi
hozzáállás. Na most már tényleg kíváncsi vagyok a reakcióra és hogy mennyire segítőkészek.
nekem talán szükségem lenne rá, bár lehet ez azt jelenti, nem vagyok eléggé helyi???
)
én is ezt szeretném. Bár ez adottság is, én sose voltam sajna jól beilleszkedő, közvetlen, és barátságos, és már látom a nyomaimat az utódomban
Ő kis megfontolt, nagyon megfigyelni az embereket és nehezen oldódik fel, próbálom minél többet közösségbe vinni, de hát jaj hol van közösség??? Szóval játszótérre jönni ám!! 
2004.09.09 21:34
Még a végén kitör rajtam a terhességi paranoia.

2004.09.10 10:04
Most lehet, hogy ennek köszönhető a pozitív hozzáállása a közösségi dolgokhoz.
Pedig pont az jutott eszembe, hogy az első terhesség alatt eszembe nem jutott ilyen dolgokon aggódni, hogy pl. baj lehet, vagy hogy vmi nem lesz oké.. ezt hozta a vetélés..
Nade mostmár azért én is megnyugszom, talán ha eddig eljutottunk, akkor már nem lehet olyan sok baj. Tudom, hogy lehetne, de én bízom magamban, meg a picurban

Én is aggódtam az előző terhességnél a vakbélműtéti hegem miatt, mert ez nem egy egyszerű eset volt. 1 vakbélműtét, és utána még 4 felnyitás (kimetszés, mert már nagyon heges volt az a rész) varratbetokozódás miatt.. hát az oldalam úgy néz ki, mint ahonnan hiányzik egy kis rész.. szóval a kevesebb bőr miatt én is paráztam, de nem volt semmi gond
sógornőm azt mondta, hogy nem baj, legfejebb jót alszanak a puha ruhakupacokon
Na nem mintha nem oldottam volna meg, de tavasszal is úgy ellátott a család kajával, mintha én éheztetni készültem volna a bandát
Még nagyszülőm is jönni akart, de megköszöntem és nemet mondtam, mert őt már max. a nyulak közé tudnám éjszakára elhelyezni, mert dugig lesz a lakás
Mondtam, hogy ő később jöhet bármikor, amikor már nehezen tudok annyi mindent megcsinálni
Osszák be
2004.09.10 11:52
"Csupán" a házassági évfordulonk

Mondtuk, hogy jön a Papa és majd csinálja a tetőt. Gyerkőc erre: Melyiket? Mondom én: hát amit félbehagyott, tudod, ott a terasz fölött.. Gyerkőc: tényleg, az ki is ment a fejemből..

2004.09.10 17:56
2004.09.11 13:34
Mar a terasz parkanyara feljutottam, de tovabb nem engednek
Hogy leszek igy tetonlevo-pocaklakohordozo?
2004.09.12 21:03

2004.09.13 08:55

Na nem baj, van még hétfő a naptárban
De majd még szervezünk talikat, ha egyenesbe jövök a három kölökkel, akár nálunk is...mit számít még pár gyerek az én fergetegeim mellé

2004.09.13 09:04
Így ma már én melóban vagyok, párom kihasználja, hogy hétfőre szabit kért, és megpróbál egy kis rendet tenni az udvaron a csatatérben
Nagyon ismerős, a fiam zsebéből és cipőjéből összegyűjtött homokot lassan visszaszolgáltathatom a játszótérnek, mert hazahordjuk a fél csuszdateret
Viszont jól kijátszotta Raul magát, ha hamar elaludt. Mondjuk Gyuszkóval se volt gond délután, jót ebédelt és utána 5 perc alatt elaludt
Tündéri a csemete
És köszi a fuvart is, keresztányom sokat emlegetett utána benneteket

Nah, mondom ezt én, aki alig várom, hogy a kezembe fogható legyen a mocorgó, és még hol tartok?! 
2004.09.13 09:27

2004.09.13 11:47
Szal mi jól vagyunk, fiúk is rendben vannak - érzéseim szerint. Szombaton fent voltunk Pesten, megvettük az új ágyakat és matracokat, átrendeztük a lakást is. Orsi egész nap a nagyinál volt, hogy ne lábatlankodjon, és már a kész varázslásra volt csak itthon. Csodák csodájára nem hatotta meg túlságosan, egyből letesztelte az új ágya rugózását, de este szépen csendben aludt benne, egy hangja nem volt. Pedig a régi ágyát direkt úgy raktuk össze, hogy ha nagyon ragaszkodik hozzá, akkor még néhány éjszakát tölthet abban. Tehát jól elfáradtunk, estére már olyan kemény volt a pocim, és úgy húzott lefelé, hogy komolyan aggódni kezdtem. De aztán az aromaterápiás masszázsom megtette a hatását, és már minden rendben. Persze azért tegyük hozzá, hogy a frissen vásárolt ikerszopipárna is nagyon jót tett, pont ott tart, ahol kell és nem is melegszik mint a hagyományos párna. Igaz, hogy egy vagyon volt, de nekem már most megérte az árát, hogy két éjszakát is tök végigaludtam (leszámítva a pisiléseket és ivásokat).

2004.09.13 19:10

Remélem Neki is beváliik. 2004.09.13 20:31
és hogy még kettő is van nekik?
hát )
. Adrien az első egykorú lányismerősünk
beírom Jonathán naplójába
kicsit benőtt a fejem lágya) a kezdtetek biztos iszonyat rázósak de utánna azért egyenesbejönnek a dolgok és tök jó lesz. Egypetéjü ikrek? (Vagy hülyeséget kérdezek és ezt még nem lehet tudni?). 2004.09.14 08:40
2004.09.14 08:47
A másik játszótér a központban van, 2 csuszdával (egyik meredekebb, a fiamat is csak nemrég engedtem rá, mert nem egyszerű a beleülés), több hintával és homokozóval. Mérleghinta nincs, de nem is bántam, mert már elég nagy a bicepszem, amikor Gyuszkót kell egyedül hintáztatnom a másikon
Kíváncsi vagyok, hogy ő mesélt-e otthon a családnak a játszótérről
Őket a lelkesedés hajtja, hogy segíthetnek

5 maradt volna, ha az én édesem alatt nem törik el 1, amikor Pókembert játszott
Mennyi öröm egy napra
2004.09.14 18:07
Miutan kikerdezett, hogy az elozo baba nem-e magas cukorertek miatt lett nagy, es nemleges valaszt kapott, igy megjegyezte, hogy most se varhato kisebb ded
Megkert, hogy hasonlitsam ossze, hogy melyik terhessegem a nehezebb v. rosszabb, erre mondtam neki, hogy a terhesseggel semmi gond, nagyon jol erzem magam, csak most ugye van mar egy kulso "nyaggato" is, es igy masabb
Addig meg lesz egy teljes labor es vercukor szept. vegen. Irt fel meg vasat (Maltofer-Fol), mert mondtam, hogy azt szedek.
2004.09.14 19:25
2004.09.15 08:53
Nade már megszokta a környezetem, hogy lassan mindent elintézek, kezdve az alap kerti munkától a gyalulásig, autószerelés és egyéb ilyen munkák
Most épp a kocsi is az én vállaimon nyugszik, remélem jól jön össze.. bár húzós lesz, mert nem olcsó a dolog
Amúgy teljes karosszériázás és ujrafestés volt, kb. 110e Ft.. ez a hónap csőd, az előzőben is volt hasonló összegű kiadasunk, ugyhogy megyünk hitelbe sajnos
A számlák nem várnak..
2004.09.15 18:06
sose fogyjon el az energiád ! én sajna kicsit belefáradtam a saját építkezésünkbe most már a
de majd begyógyulnak a sebeim és akkor majd biztos vidámabban látom.
Ennek is van egy feelingje.
2004.09.15 18:43

(a fenenek van 10e Ft plusz penze, hogy szint atjelentsen az okmanyirodaban
)
A hetvegen vezettem apukamek Samarajat, de valahogy nem ment olyan jol, hozzaszoktam a mi autonkoz
Mondjuk ez diesel, igy teljesen mas a dinamika
Ha en valamit a fejembe veszek...
2004.09.15 19:45
és még mindig a fejecskéje van alul.
.Hitel
.Ismerős a dolog errefelé is.
2004.09.16 20:15
Ez jelentett egy pestre autozast, visszafele egy vecsesi beterovel. Auto es alkatreszek delutan leadva, utana 16 oratol szuloi az oviban, utana rohanas haza, mert vartam a hutoszerelot, aki vegulis este 7kor kerult elo es nemi meregetes utan kozolte, hogy a kompresszor es a tobbi jo, "csak" a panelja ment ki (modern huto, mar vezerlopanelos), igy holnap az utan is rohangaszhatok
Nah, ne legyek mar ennyire pozitiv..

Remelem, hogy lesz lehetoseged megtapasztalni a huvelyi szules szepsegeit
Remeljuk, hogy a fiatalember nem novi ki az anyuka mereteit
Bar erre egyenlore jo esellyel palyazhat, ha igy folytatja
Ma mar lehet, hogy nem vetodok erre (inkabb az a'gyba..
), de holnap leszek
Utana meg mar nem is aludtam vissza, igy kezdem erteni a leragado szempillaimat
) 2004.09.17 09:13
2004.09.17 11:30
Nálam a nadrág és a családi kassza
Anyukáméknak ki kell tartaniuk, mert ők a keresztszülők
Gyuszkóval nem volt ilyen gond, remélem nem is lesz. Az óvónők jó fejek, van egy idősebb, meg egy fiatal csajszi, nagyon jól bánnak a gyerekekkel. Gyuszkót eddig csak dicsérték
Nekem is most a befedett terasz ad majd munkát, be kellene üvegeztetni, ajtót szerezni 2 helyre és az álmennyezetet is be kell szerezni... kalkuláció már van, pénz nincs, így csak tervezek
2004.09.17 16:29
. Remélem minden rendben van veletek, és a babucikkal!
.
2004.09.17 16:37
bár az mesélte anyu, hogy amikor már harmadik nap is azt modtam hogy borsófőzelék volt ebédre akkor már kezdett gyanakodni...
a súlyához, jól ellehet odabben, látom nem veti meg az élvezeteket
2004.09.17 17:56
Az,hogy mindent tudtam kis túlzás,hiszen Kevin méretein kívül mást nem is tudtam,viszont ennyiből is Rátok ismert.
2004.09.18 10:54
), még egyben, de már kezd uncsi lenni a dolog. Az az igazság, hogy nincs semmi különös problémám, csak baromi nehéz a két gyerek után szaladgálni, amikor annyira húz a hasam lefelé és inkább feküdnék álló nap
A párom is ideges, hogy állandó készenlétben kell állnia, így az elmúlt héten sikerült is összekapnunk nem is egyszer
A két gyereknek meg kell egy kis idő, amíg a napirendjük összerázódik, addig kitartás
És természetesen sok-sok tejcsit kívánok, ne idegeskedj feleslegesen
Én azért nem bánom, hogy Zsebi születése után a párom szép lassan átvette a férfira tartozó intéznivalókat
Én már csak a telefonon érdeklődésben szoktam közreműködni, a többit már ő intézi.
Így is voltak nehéz szakaszok a tetőtérbeépítés és a hozzáépítés alatt az életünkben
Tényleg csak akkor háváj az építkezés, ha nem kell közben számolgatni a pénzt.
Majd meglátjuk... 2004.09.18 19:39
Végül is a kiírás szerint még van egy kis idő.
2004.09.19 15:36
Fájások módjával, méhszáj továbbra is tartja a 3 centit, de gyerek egy tapodtat se
És már a vérnyomásom is kezd magas lenni, bár ez lehet, hogy csak a hajnali kelésnek (gyerekfelcuccolással tarkítva) tudható be.
)2004.09.19 18:27
Az első időszak nehéz de aztán te is belerázódsz meg kialakul egy napi ritmus és utánna azért sokkal sokkal könnyebb lesz.
, Emese tényleg nagyon bírja a strapát, hogy nem igyekszik megszületni, úgylátszik csöppet sem féltékeny a tesóira, hogy utánnuk rohangálsz
Csak kivárja az időpontját
. Közbe most olvastam, hogy mi újság. Szorítok, hogy magától induljon. (melegvizes fürdők?, valakitől hallottam a lépcsőzést is bár gondolom te így is mászikálsz eleget
, ja és hallottam még a szexet is
)
?? csak erről azért nagy csönd van, ezt nem reklámozzák óriásplakáton) hát...
azért ez így most húzos lesz. De legalább van otthonunk és igazából befoghatom a szám mert tényleg van és szép és 1000X jobban jártunk így mint alébreltből albérletbe, vagy egy 1,5 szobás pesti lakásba valahol a büdösbe....ugyanennyiért.
. 2004.09.19 19:13
Bárcsak kellemes meglepetésben lenne részem!