sziasztok!
Vagyok, vagyok!!:) Egyszer már írtam nektek egy csomót, de persze mikor elküldtem, meghalt a net, és elveszett az éterben az iromány!:( aztán mérges lettem, és kikapcsoltam a gépet!:)
Jobbulást a betegeknek!! Tessék hamar meggyógyulni!!!
Mia: Gratul a kislányhoz!!:) örülök hogy hírt adtál magadról!!:)
Most már tényleg csak én nem tudom, hogy ki is a pocakbérlő...

De majd talán 24-én...
Tegnap voltunk bababőrzén. Sajna elég késve jutottunk oda, ugyhogy nem is vettünk semmit, mert már nagyon ki volt válogatva minden. Vagy nagyon ócska volt, vagy nagyon drága...de apa megszánt, és a brendonbe elmentünkangel Sound-ért!:)
Tegnap délután fél órán keresztük tuszkoltam szegényt, de nem hallottam semmit....persze (ahogy Bibar előre látta), bepánikoltam, mérges lettem, aggódtam...apa meg mondta, hogy kidobja az ablakonezt a szart, mert nem jó semmire. Aztán csak nekiállt ő is keresgélni:) Meg is találta sacc negyed óra alatt.

Akkor már örült!!:) Elég furi helyen volt a drága, nem gondoltam, hogy ott lehet...egészen a medence csontomnál dobogott a pici szíve....de biztos ő volt mert az én szívem lassabb volt, és néztem közben. Ez pedig szapora! Este megint megpróbálkoztunk...akkor végképp nem találtuk. lehet hogy azért, mert hogy nálam kissé párnázottabb a pocak?? Befolyásolhatja szerintetek a hájam vastagsága, hogy nehezen találjuk meg a picit?? Ti rá szoktátok nyomi a kütyüt, vagy csak nekiteszitek a pocaknak?? Akinek elfogyott már az a trutyi, amit adnak hozzá, mit használ helyette? Sztetek a babaolaj is megteszi??
Mamaki. Téged akartalak kérdezni,(sűrű bocsikérések közepedte), hogy csak én nem emlékszem, vagy nem tudjátok még a baba nemét?
Felteszem a táblicskut, aztán ha valami nem stimmel, akkor priviben morogjatok rám!