Szia Anna, üdv közöttünk. Doki nem mondott konkrét dátumot? Végül is nem törvényszerű, hogy félidőben fogant.
Sissy, attól, hogy kisebb lesz az esküvő szerintem simán lehet zenész, menyasszonytánc, miegymás

Nekünk nem volt 100 fős az esküvőnk, de a menyasszonytánc behozta az árát. Nálunk csak a szüleim szálltak be a felével, mert Anyósom özvegy, így a másik részét mi álltuk a férjemmel. Mi márciusban döntöttük el, hogy jöhet a baba és az esküvő és május 12-én össze is házasodtunk.
Dinuci, nem azért tettem fel a táblázatot hogy a frászt hozzam Rád

Valószínű fiatalabb a terhességed mint a mensi alapján számított, valószínű ezért is derült ki olyan nehezen. Én tudom, hogy félidőben fogant, mert hőmérőztem - bele kellett húzni, mert februártól gyesen vagyok

- majd a következő uh-nál meglesitek mennyit nőtt a babó!
Hóhelyzet, nálunk már lassan 3 hete folyamatosan esik, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Brigivel folyamatosan járunk szánkózni. Még élvezi, de lassan szerintem meg fogja unni.
Tavasziszél, én is hamar kidőlök este, férjem délutános, már szóvá is tette, hogy nem kelek fel ha hazajön.

Most már émelygek is, majd nézek valami homeopátiás szert, bár eddig nem nagyon használtak.