Orsi!
Elképzeltem, ahogy a "géppuskalábúak" versenyt totyognak a füvön, a "szószátyárok" meg közvetítik

.
Ja, eszembe jutott egy dolog, amit már akartam írni:
Botond eleinte tök cukin fogta a kanalat, miközben etettem. Most ott tartunk, hogy egyedül akar enni, és folyton kiveszi a kanalat a kezemből

. Erre tegnap olvastam, hogy adjak egy másik kanalat a kezébe, és hagyjam, hogy azzal zsonglőrködjön közben. Ma kipróbáltuk, és működik

. Ha nincs rajta semmi, jó messzire elhajítja, de ha egy kicsit összekajázom neki, akkor nagy élvezettek tömködi a szájába két "valódi" falat között

. Először azt hittem, csak azért rágja, mert minden mást is rág

. De ő teljesen tisztában van vele, hogy ez egy kanál

és tudja, hogy melyik végét kell a szájába venni

. Ugyanis, ha fordítva vette kézbe, akkor addig tekergette a kezét, amíg a jó vége nem került a szájába, pedig még kaja se volt rajta! Alábecsültem a fiamat

.
Ronmay!
Úgy issza, ha bekeverem gyümivel. Eddig azt kapta cumiból, de most már kanalazzuk. Jó móka

.
Én használtam Dentinoxot. Én! Mikor jött a bölcsességfogam

. Lóf@szt nem ér

! Botondnál egyszer kipróbáltam, ha már volt itthon, de inkább az jött be neki, hogy dörzsöltem közben, az mindegy volt, hogy mivel

.
Ja, amúgy már akartam írni, hogy Teapa örülhet, hogy egy a hobbitok, mert ez nálam válóok lenne

. Egyrészt én társfüggő vagyok (tudom vérciki

), egy hét után harakirit nyomatnék a szerelmem nélkül

. Ráadásul nem sakktáborban, vagy festőkurzuson van, hanem vagymeghalokvagynem-túrán (bocsi), és én beleőrülnék az aggodalomba

. Komolyan, benned fel sem merül, hogy történhet vele valami? Persze, nem kell a legrosszabra gondolni, de csak egy szimpla szalagszakadás is mennyi gondot okozhat (lásd Katyéknál). Tudom, hogy ez "fanatizmus", éppen ezért mondom, hogy mázlija, hogy te vagy a párja, mert aki nem mászik, az szerintem nehezen viselné ezt! A többiek párja is mászik?
Belőlem amúgy szerintem eleve hiányzik ez a gén

. Mikor "felmásztunk" (nektek:nyugdíjas séta) az Olimposzra egy "holt faluba", nem az volt bennem, hogy "hú mekkora király vagyok, ez volt az én Everestem, de megcsináltam, juhuu-juhuu, átadom magam a feelingnek

", hanem az, hogy "jaja, ez tényleg szép, meg minden, de b@ssza meg innen még le is kell menni

".

. Amíg muszáj volt, lecaplattam, aztán stoppal mentem le a hegyről

. Ja, és nem tespedő miss voltam (mint most

), hanem 13 éves kiskamasz, aki versenyszerűen táncol. Szóval nem szuflával nem bírtam, egyszerűen nem kapott el a feeling

. Persze, egy igazi mászásnak semmi köze ehhez, de annyira nem vonz, min téged egy Tiesto-buli (mondjuk az engem sem), csak ezért mondom, hogy nálam válóok lenne

.
Ja, mondjuk erre eszembe jutott, hogy az én férjem meg kocsizásnál meglovagol közel négyszáz lovat, olyan tempókat megy, hogy rossz nézni, sokszor úgy fest, hogy centiken múlik az élete, szóval inkább kussoljak, nem?
Na de akinek tényleg csak sakkozik a férje....