Évi.
A textilpelusoknál nincs jobb!
Én első "körben" talán tizet vettem, meg két nagyobb máretűt, aztán pedig még vettem hozzá, mert nagyon jó dolog. Kiságyba a fejük alá, vállra büfizéskor, vállra csak úgy, ha felveszed... Mindenre. Tök jó nedvszívók.
Még ma is van pár, de már nem túl sok, mert azért a 90 fokos mosás egy-két éva alatt gallyra vágja őket.
Bea. Hát, ez gáz!
Tegnap vonatoztam, délután tökre elfáradtam. Nagyon feszült is a pocakom alja, jól esett volna leülni. Amúgy nem szoktam nyomulni, a várandósságot nem betegségként kezelem, szóval állok én...
DE senkinek eszébe sem jutott átadni a helyet. Pedig azért már (legalábbis) gyanús az alakom...
És 80%-uk nő.
És ez tényleg csak fokozható.
A TE autósod meg... Ilyenkor úgy megverném az ilyen H.P-kat...
Remélem, a Sorstól kamatosan visszakapja ezt még...
Á, hihetetlenek.... És nő-nek mondja/tartja magát....
Van azért ellenpélda is, a múlt héten Anyuékhoz szaladtam fel, villamossal utaztam. Lehuppantam, mert feszült a pocakom. A fejem is fájdogált, biztos jó kis grimaszt vághattam. Szemben ült egy korombeli csaj, tök egyszerű (vagyis nem egy plázamajom tipus) hozzáért a karomhoz és csak ennyit mondott: "szia, ne haragudj, hogy leszólítalak, de rosszul vagy? Segíthetek?"
Hát köpni-nyelni nem tudtam, csak annyit mondtam, "köszi a figyelmességet, nincs különösebb bajom, csak feszül a pocakom, és a fejem is fáj kicsit, de amúgy minden rendben van."
Tök jól esett!