A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Én ma vagyok a 11. napon, úgy hogy most rástartolunk! :-) (hogy kell smile jelet csinálni?!?)

Amúgy Ti mit tudtok, hányszor érdemes csinálni, két naponta vagy nem számít???
:-))

Mindenkinek drukkolok, hogy zebrás legyen a tábliban!!!

Mea
mea

Stella Kép
Szerintem még mindig jobb, ha találnak valamit, amit tudnak kezelni, és gyorsabban összejön a babó, mint ha hónapokig próbálkoztok.
Egyébként szerintem ez tipikus magyar "betegség", hogy inkább nem megyek dokihoz, nehogy találjon valamit (én ezt akkor tapasztaltam, mikor a párom kemora járt és ott rengeteg olyan beteg volt, aki már hónapokkal (!) azelött tudta, hogy baj van, mégsem mert orvsohoz menni Kép De persze ez totál más eset).
Ugyhogy tök jó, hogy igy elhatároztátok magatokat! Hova mentek? (melyik intézetbe?)
Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Mea Kép
2 éves meddőségi tapasztalat után azt mondom, hogy csak akkor legyetek együtt, ha jól esik.
A progamozott szex teljesen tönkreteheti a szexuális életeteket. Ha a párod aznap fáradt, pedig épp akciónak kellene lenni, nehogy rosszul essen Neked.

Válaszolva a kérdésedre 2 napnál sűrűbben nem érdemes, mert nagyon lecsökken az ondóban a spermakoncentráció.

Stella Kép
Szerintem jól döntöttetek. Csak azt tudom mondani, amit Minyu Kép is leírt.
Mi még nem is próbálkoztunk, amikor elmentünk kivizsgálásra, és ki is derült, hogy gond van... így is másfél év volt, mire lombikra kerültünk. Ha előtte még várunk egy évet.... na akkor nem rugdosna ez a két gyerek itt a pocimban.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Stella!

Szerintem is jobb, ha hamarabb kiderül mi a helyzet, egy ismerősömék sem probálkoztak, hanem elmentek kivizsgálásra, és kiderült, hogy gond van, úgy hogy egyből beültetés lesz náluk, így hiába kisérleteztek volna évekig.

Persze drukk, hogy nálatok OK legyen minden!!

Mea
mea

MinyuKép, OrsiKép
Köszi a biztatást.
Az a helyzet, hogy Pécsen lakunk és már egy csomó infot begyűjtöttem, hogy hova, kihez is lehetne fordulni, de még nem döntöttem.
Futok még pár kört és még ma bejelentkezek valahová.

MeaKép
osztom Orsi véleményét. Nálunk a párom az, aki minden nap és naponta többször akar próbálkozni és nehéz volt neki megmagyarázni, hogy annak nincs sok értelme. Erre azt mondja, hogy akkor legalább a peteérés napján kéne 2-3-szor.
Persze, mintha tudnám mikor van az pontosan...
Ráadásul teljesen más beosztásban dolgozunk és ő legtöbbször csak éjjel 11 után ér haza, én meg sokszor nem bírok fennmaradni, ilyenkor felébreszt, de az sem az igazi.
Szerintem ha kétnaponta együtt vagytok, akkor elvileg nem halasztjátok el a nagy pillanatot!

Stella

Kép
stella9

SziasztokKép
Én többnyire csak olvasni szoktalak titteket,és szomorú vagyok hogy ilyen soknak nem sikkerül a babó mikor vanak olyanok akik pikk pakk és már terhesek is lesznek és nem tud vele mitkezdeniés ellöki magátolKépKép
tegnap voltunk temetésen és találkoztam az egyik rokonal akinek már van 2 gyereke és most 5hónapos a harmadikal kérdezte és nektek még mindig 1van mondtam igen és mikor jönn a második mirre én ráérünk arra még ,miközben tudom hogy az az idő már ugysem fog eljönni Kép

Bocsika lányok hogy csak igy beledumálok de muszály volt ezt valakinek leirniKép

Sziasztok Ildikó
ildikó_4

Ildi Kép
Panaszkodj csak, attól legalább egy picit jobb lesz! Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lanyok! nagy porges van itt, halljatok-e!!!!
Azert jo, orulok, de azert jobb lenne, ha az alattunk levo topicban nyuzsognenk!!
De majd eljon szepen lassan annak is az ideje.

Viki!

Alszol egy jot, aztan nem is emlekszel semmire, es legalabb megtudod az eredmenyt, azt azert nagyon jo tudni...

Pilinke!

Megy a drukk ezerrel!!!!!

Ildiko!

Ti nem tervezitek egyelore a lombikot?

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok LányokKép

Jó régen jártam erre, mert nincs netünk az új lakásban. De azért sokat gondolok Rátok! Üdvözlöm az új embereket, és csak azt kívánom, hogy ne maradjatok sokáig a topikban!!!!

Rólam csak annyit, hogy a 35. hetet betöltöttük a fiaimmal. Kezdek rettegni a szüléstől, de remélem még 1-2 hétig gyarapodnak a lurkók.
Mindenkinek csak ilyen problémamentes terhességet kívánok.Kép

Szeretném megtudni, hogy mi van a topik "öregebbjeivel"? (Vica, Madaran, Sziszus) Remélem azért nem jelentkeznek mert már babásak, de babonából nem akarják elárulni még!KépKépKép

Kitartás lányok, és csak azt tudom tanácsolni, hogy mindenki forduljon mihamarabb szakemberhez, mert legtöbbször sajnos otthon nem oldódik meg a probléma, és évek mennek el a várakozással.

Pusza
Cat
35+3

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Megvettem a teát és tegnap este ki is próbáltam. Hát tényleg elég borzalmas az íze. Megkóstoltattam a párommal, hogy legalább ő is érezze mit meg nem teszek, erre azt mondja, hogy szerinte finom. Akkor nem használ esetleg, ha ő issza?Kép

StellaKép
Én is örülök, hogy rászántátok magatokat, és remélem ha találnak is valamit az könnyen orvosolható lesz.

EmeseanyuKép
Nekem is pco-m van és azt mondta a doki, ha a műtét után nincs semmi gond, akkor 90%, hogy terhes leszek. A rossz hír viszont, ha nem jön össze gyorsan a babó, akkor elég nagy a valószínűsége újabb ciszták kialakulásának. Különben a dokim szerint a műtétnek semmi komplikációja nem lehet normál esetben, csak sajnos nálam nem ez lesz az első ciszta műtétem.

PilinkeKép, MeaKép
Szurkolok nagyon, hogy sikerüljön még ebben a hónapban.

Viki,
Biztos minden rendben lesz, és legalább a műtét után már előréb lesztek.

Móni

Kép
móni23

MóniKép
nem tudom mennyire lenne elragadtatva a párod, ha beállna a ciklusa 28 napraKép
Egyébként az én férjemnek is "ízlett", pedig ő sokkal finnyásabb nálam.

Tudod már a műtéted időpontját? Szívből kívánom, hogy utána gyorsan összejöjjön a babóca!

PilinkeKépMeaKép
Továbbra is +++++++++++++++++++++++++++++++

CatKép
hiányoztál már nagyon. Örülök, hogy minden rendben és hogy idáig sikerült egyben maradnotok.
Puszi nektek és problémamentes találkozást a fiúkkalKép.

Stella

Kép
stella9

Mea!
Smiley-t úgy csináld, mint eddig, csak orr nélkül.Kép
hajnesz

Sziasztok!

A próbálkozásra én is a két napot javaslom (+ mindkét részről a lelkesedést, leglábbis nekünk a védőnő ezt mondta anno. Szóval az adataim: 30 vagyok, Budapest, 2002.dec. óta próbálkozunk, 24-26 naposak a ciklusaim, és jelenleg az 5. napnál tartok. Köszike a beírást előre is. Kár, hogy nem rögtön a zebrával lehet indítani... Kép
Stella, szerintem is jól döntöttél, valahogy én is úgy vagyok vele, hogy hamarabb kellett volna rászánnunk magunkat (illetőleg mi még el is mentünk 3/4 év után, de akkor csak a családsegítőkhöz. És ott elég sokáig próbálkoztunk még, de hát sajna semmi. Kép
A teára visszatérve, nekem olyan teakeveréket kombináltak össze, amibe beletettek még borsmentát is, ettől leglább jó lett az íze. Ártani nem árt semmit, így ha valakinek gondja van a cickafark és társai ízével, szerintem nyugodtan beletehet ebből is egy keveset.
hencsike

StellaKép
Kedden megyek a dokimhoz, és majd akkor beszéljük meg a pontos időpontot, de valamikor októberben lesz a műtét.
A műtétig még maradok nála, mert nagyon megbízom benne, de utána kénytelen leszek valaki mást keresni, mert ugye Keszthely-Pest elég nagy távolság. Remélem találok itt is ilyen jó dokit.

Móni

Kép
móni23

Stella, Móni!

Köszönöm, hogy drukkoltok!Kép

További szép napot!

Mea
mea

Sikerült a SMILE-m!

Köszi Hajnesz! Kép Kép Kép

Mea
mea

Lányok!

Nem tudom, biztos nektek is olyan lassan telnek a napok a várakozás miatt, mint nekem, de ez borzalmas.

Ráadásul vannak napok, amikor sokkal jobban előjön a vágyakozás.....

Én pl. már a munkahelyemen is sokszor arra gondolok, milyen jó lenne, ha összejönne ebben a hónapban.

De sajnos még az is rátesz nekem, hogy alig van munkám, merthogy utazási irodában dolgozok és hát most így szezon után nincs túl ngy hajtás.Kép

Meg már inkább lennék otthon babóval családanyaként.

Ti hogy vagytok ezzel?

Mea
mea

MeaKép
Szerintem én vagyok a legdurvább véglet. Én már mindenhol (otthon, buszon, melohelyen, étteremben, moziban...) csak arra tudok gondolni, hogy de jó lenne, ha most...
Pedig tényleg próbálok lazítani és nem erre gondolni.
Ha viszont arra gondolok, hogy lassan itt az ősz és a tél, meg a karácsony...
És én mér egyszer húsvétra is meg akartam lepni a páromat a hírrelKép
Erre szerintem senki sem számít igazán, hogy ennyi ideig kell próbálkozni és várni.

Neked ez most hányadik napod? Kitartás és előre a zebrákért!

Stella

Kép
stella9

Stella!Kép

Még csak 11. napon Kép)

Jó mi? És már ezen filozom, azért ez durva!

Ti mióta is próbálkoztok?

Mi még nemrég óta, ez a 4. hónap.

Úgy-hogy le a kalappal azok előtt, akik hosszú ideje probálkoznak és nagyon szorítok nekik, hogy sikerüljön!!!

Hány olyan van, aki egyáltalán nem akarja és terhes lesz és utána nem is kell neki a gyerek.

Szomorú, de legyünk optimisták és hajrá!!!!!

Mea
mea

Hát lányok, én is sokszor gondolok arra, hogy a következő karácsonyt vajon hányasban fogjuk tölteni? Hármasban e, vagy már négyesben talán?
Nehéz dolog. Mi jövőre készülünk elköltözni, én nagyon abban bizom, ha változik a lakhelyünk, új környezet, új élet, akkor ez a dolog is változni fog. Én majd csak akkor szeretnék újra orvosi segitséget kérni. Addigis marad a próbálkozás "natúr"ban.

Egyébként nekem a 36. ciklus, és a 12. ciklusnap. Hétvége nálunk aktuális lenne..... De én már nem bizom, és nem reménykedem. Lesz, ami lesz....

Stella,

Lazits egy kicsit!!! Ismerem ezeket a gondolatokat, én 21 éves korom óta élek ezzel a problémával, most februárban leszek 30 éves. Ez sem kevés idő, igaz, hogy született ez idő alatt egy egészséges gyerekem, igy volt kb. 27 hónap szünet.+Most az elmúlt 15 hónap.

Már csak abban reménykedem, hogy ha elköltözünk, nyugodtabbak lesznek a körülmények (anyóssal lakom egy udvarban) akkor más lesz a helyzet.

Katie
katie

Mea Kép Stella Kép
Szerintem itt mindannyian elmondhatjuk a fentebbieket magunkról, bár nekem pont nem úgy tűnik, hogy lassan telnek a napok, most gondoltam bele, hogy januárban kezdtük és te jó ég, hol van az már, holott úgy tűnik, mintha tegnap lett volna!!! Most ahogy 8 hónappal a hátam mögött megfigyelem , bármekkorát is padlózok minden mensi elején, egyre csak elszántabb leszek és hülyén hangzik, de egyre több optimizmussal vágok neki a következő ciklusnak.KépHogy ez meddig fog tartani, nem tudom. A hangulati görbe pedig megegyezik az ébredési hőgörbémmel, Nálatok is így van ez?
Hajni
hajnesz

Mea,

Neked minden esélyed meg van arra, hogy bármiféle orvosi procedúra nélkül legyen babád spontán! 4 hónap nem a világ, lehet, hogy csak épp az időpont nem stimmel az akciónál. Te még ne keseredj el.!!!

Katie
katie

MeaKép
tegnapKép keztünk bele a 8. hónapba.

KatieKép, HajneszKép
ígérem megpróbálok lazítani. Az én hangulati görbémet most meg sem lehet találni. Aztán a középidő közeledtével emelkedik, de amint ennek vége, kicsit újra leesik, mert vége a termékeny időszaknak és mi van, ha nem tettünk meg mindent?
Aztán emelkedik, mint a hőgörbe, kezdődik a reménykedés, aztán persze le is esikKép.

Na de majd most...!
Stella

Kép
stella9

Lányok!!
Egy kicsit próbáljatok meg jobban hinni a dologban. A hangulat is nagyban befolyásolja a dolgokat, ha mindig ezen stresszeltek, akkor tényleg nem jön össze. Próbáljatok meg keresni valami olyan dolgot, hobbit stb., ami eltereli a gondolataitokat. Tudom, hogy nagyon nehéz, hisz mi lassan a 11. hónapba lépünk, de ezalatt az idő alatt rájöttem, hogy csak magamat és akörülöttem élőket teszem tönkre az állandó szomorkodással, stresszeléssel. Szóval fel a fejjel, és hajrá előre!

Móni

Kép
móni23

Szia Minyu!
Betennél a táblicskuba?
2003.12 hótól van próbálkozás, ebből áprilisban 1 * sikerült, de 10 hetesen meghalt.
30-37 nap rendszertelen. 26cn.
Eddig semmi kivizsgálásra nem mentünk. Ma megyek a nődokimhoz, hogy megnézze próbálkozhatunk - e már megint.
Nem is tudom hol kellene elkezdeni a kivizsgálásokat. Tudnátok segíteni hogy merre induljak el és hogy nem küldenek el? Mert egyszer kb a harmadik hóban már elmentünk mindketten a férjemmel de azt mondták neki, hogy mit akar még ilyen korán a felesége Kép Jó fej dokik...
Köszi: K
krinyoka

És budapestiek vagyunk Kép
Ezt elfelejtettem.

Tegnap kaptam a férjemtől egy kisangyalt, hogy ő fog majd vigyázni a mi kis babikánkra, ha lesz és nem hagyja hogy elmenjen mint az első. Olyan aranyos volt Kép
Nem is gondoltam, hogy ez egy pasit is igy meg tud viselni...
Köszi. K.
krinyoka

KrinyokaKép
Szörnyű, ami veled és a babóval történt, de úgy veszem észre sikerült talpra állnotok.
Sajna segíteni nem igazán tudok, mert "vidéki" vagyok.
Ezekbe a dokikba semmi emberség nem szorult? Mi az, hgy mit akar?
Remélem hamarosan újra lesz angyalka a pocidban isKép
Stella

Kép
stella9

Szia Stella.

Tényleg én is csodálkoztam, hogy elküldtek minket. De ez SZTK volt, attól meg mit várjon az ember???
Elég jól vagyunk egyébként. De 1 hónap kellett hogy feldolgozzuk amennyire lehet.
Most azon izgulok, hogy mikor jön össze legközelebb.
Nálunk a családban mindenki első és második próbálkozásra terhes lett. A növérem (ö elvetette kétszer is mert nem az igazitól lett terhes és fiatal volt) abbahagyta a fogigátlót és egy héten belül terhes lett. Mindkét alkalommal. A másik növérem meg a második hónapban. Ezért izgulunk, hogy valami baj lehet, ne nekünk nem igy jön össze. Közben rájöttem, hogy nem is vagyok budapesti Kép Egy hónapja Dunaharaszti lakos vagyok.
krinyoka

Pilinke, Gigi
Köszi az infót a barnázásról. Remélem hamar elmúlik, mert eddig még nem volt ilyenem, ha pedig nem ,akkor irány a doki.

Viki
Én is drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!

Krinyoka
Át tudom érezni, ami veled történt, sajnos én is átéltem, csak én 6 hetesen. Nagyon nehéz túllépni rajta, főleg ha már szeretne az ember babát, és nem csak becsúszik. Örülök, hogy nektek már sikerült helyre rázódni, igyekszem én is így tenni.

Üdv mindenkinek
Adri
adri77

Dodo32Kép
De csak az orvos az inszemet javasolta csak az a baj hogy nekem most járt le a gyesem és a munkahelyemen ahol dolgoztam ott elküldtek ugy hogy mostszégyen nem szégyen munka nélküli vagyok és ebböl nem lehet inszemet csinálniKépKépugy hogy most egyelöre várjuk a csodát de minket elkerülKép

KrinyokaKép
Nagyon sajnálom ami veletek történt de remélem hogy hamar lesz még egy kiscsoda akki örökre veletek maradKép

Nekem a jövöhéten kell megjönnie ugyanis ma vagyok a 23napon.Érdekes tudom hogy megfog jönni mert eddig mindig megjött de valahogy tudat alatt mégis arra gondolok hogy most nemfogKép

CatKép
Jó hallani rólad és a picikékröl további jó pocakosodást és nemsokára személyesen találkozol velükKépKép
Ildikó
ildikó_4

StellaKép
Köszi a kedves szavakat!!!KépKép Nagyon drukkolok Neked, hogy ebben a hónapban zebrás legyen az a fránya teszt.

IldikóKép
Én 6 sikertelen inszem után nem javaslom Neked a sok inszemet. Max. 3-at csinálj meg, és ha nem sikerül, akkor a lombik lehet a megoldás. Sajnos ez anyagilag még megterhelőbb mint az inszem, de arra meg kár kidobni a pénzt. Nagyon kevés embernek sikerült itt inszemmel. Gyakorlatilag én 1-t tudok.KépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Köszi az együttérzéseteket. Jól esik. Azt hiszem mi már nagyjából helyre rázódtunk. Majd 1-2 hónap múlva amikor még mindig nem lesz semmi akkor leszek megint mélyponton Kép
De azért olyan jó hallani, hogy van akinek sikerül Kép
Remélem minnél hamarabb összejön mindannyijunknak.
K.
krinyoka

Bejelentkeztem a Kaáliba! Remélem rendben lesz minden. De legalább továbbléptünk. Kiváncsi vagyok, mi lesz.
Lányok, nem elkeseredni, egyszer csak összejön nekünk is! Csak hát nekünk úgy rendelték az Égiek, hogy kicsit várnunk kell. Biztos sikerülni fog mindenkinek!!!!!
Van valaki, akiért mostanában kell izgulni? Pl. hétvégétől? Nehogy lemaradjunk a drukkal!
hencsike

Sziasztok!

Stella!!
Nagyon sajnalomKépKép

VikiKép
Szoriiiiiiitooooooook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CatKép
Gratula a 35. betoltott hethezKép

KrinyokaKép
Sajnalom a tortenteketKépDe legyel optimista,sikerulni fog!!!

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Köszönöm lányok!

ár alig vártam hogy hazajöhessek és írjak nektek.Az egész vizsgálat 10 perc volt de 10 percig a vénámat keresték az egyik karomon 3 a másikon 5 szúrás van egyik szebben kékül mint a másik.
Nos a vizsgálat ezt az eredményt hozta:...Egységes uterusirt, ép nyálkah. és ép tubaszájadékokat találtunk..".Sajnos a petevezetőket nem tudták megnézni,azt majd laparoszkópiával köv. hónapban.Egy kérdésem lenne:mi az a tubaszájadék?
Kicsit még kómázok.
Remélem mindenki jól van és hamarosam mindenki csíkos lesz.
Kép
Viki
Vendég

Viki Kép
Örülök, hogy minden OK. A tuba a petevezető, a szája, pedig, ahol a méhhez csatlakozik.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Csajok!Kép

Annyit írtatok, hogy alig győzöm visszaolvasni!Kép
Az érzést, amiről írtatok, sajnos én is jól ismerem... Többek között ez volt az oka, amiért egy kicsit eltűntem.
Nálunk is többen bejelentették, hogy babátvárnak, én meg álltam a sajnálkozó szempárok tüzében. Állati kellemes voltKép Ezekután meg is jött a mensim, akkor teljesen padlót fogtam. Sajnáltam magam jópár napig, de szép lassan rájöttem, hogy ez így nincs rendjén. Elkezdtem megoldást keresni, legelőször elraktam az összes babás újságot és könyvet, olyan mélyre, hogy még véletlen se jusson esszembe elővenni őket. Utána felhívtam azokat az ismerősöket, akik nemrég bejelentették, hogy babát várnak, és kedvesen érdeklődtem, hogy hogy vannak, mi újság, stb... Eleinte baromi nehéz volt, az első telefon után bőgtem egyet, de aztán egyre jobban megkönnyebbültem, pláne amikor hallottam a hangjukon, hogy milyen örömet okoztam az érdeklődésemmel. Ez szuper érzés volt!
És milyen a véletlen, egy rég látott barátnőm pont ekkor keresett meg, és ajánlott egy talpmasszőrt, akihez ő is jár, és csodákat tett vele. Azóta én is járok hozzá hetente kétszer, baromira fáj néha, de velem is csodákat tett, és hiszem, hogy abban is segíteni fog, hogy minnél hamarabb terhes legyek!
Na, ezek után közeledett a köv. mensi ideje. Vártam a szokásos idegességet, kiborulást, izgulást, hogy megjön-e, de halálosan nyugodt voltam. Amikor megláttam a mensi jelét a WC papíron, akkor egy 2 másodpercre elpityeredtem, utána teljes nyugalommal vészeltem át a mensimet, elfogadtam azt, hogy ez a hónap sem az volt.
Ezután került sor a HSG vizsgálatomra, amitől egy cseppet sem féltem, örültem, hogy ezen is túl leszek! Szinte az eredményben is biztos voltam, a baloldalról gondoltam, hogy nem lesz teljesen OK /a talpmasszőr megmondta!/, de ezzel a vizsgálattal az is megoldódott.
Szóval, megnyugodott a lelkem, elfogadtam azt a tényt, hogy nem én döntöm el, hogy mikor költözik baba a pocakomba, ezt majd eldönti Ő, aki még egyenlőre egy bárányfelhőről lógatja a lábátKép A lényeg, hogy minden vizsgálatot elvégeztünk, fizikai akadálya nincs annak, hogy Ő jöhessen, és reméljük lassan lelki akadálya sincs!Kép
Megszüntettük a középidőben való görcsölést, akkor vagyunk együtt, amikor jól esik, és már nem okoz problémát, ha átalusszuk az aktuális napokat, ahogy tettük ezt most isKép. Nem mondom, hogy nem motoszkál a fejemben, hogy "hátha most...", de legalább nem görcsölünk rajta, és ez fél siker!Kép
Ami pedig a "mikor lesz már baba" kérdést illeti, nekem nagyon bevált "az öt éves tervbe benne van!"Kép Köszi OrsiKép!
Ehhez még egy sztorit elmesélek, ez tegnap történt:
A párom nagymamája ukmukfuk beszólt, hogy mi lesz velünk, hiszen a sógornőm már a második babát várja, nagyon le fogunk maradni! Erre én kérdeztem, hogy "miről?" Erre ő zavarban: "hát már benne vagy a korban..." stb. Erre megkérdeztem, hogy "mama maga mikor szült?" Erre ő: " majdnem betöltöttem a harmincat!" Jaaa, én meg 28 vagyok...Kép
1-2 hónappal ezelőtt, ha valaki azt mondja, hogy próbáljam meg "elengedni" magamtól a leendő kisbabámat, és hagyjam, hogy ő válasszon ki minket, biztos elküldöm a búsba... De így, hogy erre magamtól jöttem rá, egész más! Persze ehhez el kellett hogy teljen /sajnos/ 1,5 év!

Bocs, hogy ilyen hosszú voltam, de olyan jól esett ezeket végre leírnom!Kép
Nagyon nagy kitartást kívánok mindenkinek, egyszer mindannyian babázni fogunk, meglátjátok!Kép

Cat!Kép
Annyira örülök, hogy jelentkeztél!Kép Remélem, még 1-2 hétig a pocakban maradnak a fiúk! Gondolok rátok nagyon sokat!Kép

Viki!Kép
Remélem minden rendben volt, izgulok érted!!!

Puszi mindenkinek!Kép
Zita

Kép
Kép
zituska28

Zita Kép
Annyira örülök, hogy így látod a dolgokat... Kép Jó a nagymamás story Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zitus!
Végre újra itt vagy nekünk...
A vizsgálatok ..".Sajnos a petevezetőket nem tudták megnézni,azt majd laparoszkópiával köv. hónapban.
De valahogy úgy érzem mégsem kerültünk előrébb.A párom kedden megy dokihoz 7000 ft kér a vizsgálatért(magándoki),de nem érdekel meglesz és kész.De velem most mi van?KépA bromot szednem kell folyamatosan az utrot már nem.Olyan se-érzésem van.Kép
Pá!
Vendég

Sziasztok!

Nagy itt a forgalom, próbálok visszaolvasgatni, de nem mindig sikerült fognom az adást Kép
Hol pityergek, hol meg nevetek olvasás közben, nagyon jó fejek vagytok! Kép

Van köztetek esteleg olyan, akinek pajzsmirigy probléma (Hashimoto féle) nehezíti / nehezítette a teherbeesést? Mi ugyanis állítólag emiatt próbálkoztunk eddig hiába. Tavaly fél év próbálkozás majd két hónap hormonkezelés (peteérést serkentő)után kiderült, hogy Karácsonykor babánk fogant. Hihetetlen boldogságunk februárig tartott...elveszettük őt. Június óta újra próbálkozunk, mindeddig hiába. Augusztus elején állapították meg, hogy autoimmun pajzsmirigy betegségem van, azóta szedem az Euthyrox 50-et, de semmi. Múlt héten megint megjött Kép

Minyu!
Mindenki be akar kerülni nálad valami táblázatba... Azt hol találom? (kezdő felhasználó vagyok Kép )Érdekelne!
Köszi!

Brahy
brahy

Zita
Nagyon jó, hogy így tudod látni a dolgokat. Valószínűleg mindanyiónknak el kellene jutni idáig. Nekem is nagyon tetszett a nagyis sztorid.

Viki
Örülök, hogy eddig minden rendben. Szerintem most már sinen vagytok, remélhetőleg a továbbiakban lesz semmi gond, és jönni fog az a baba!!! Kép

Kriszta, Minyu
Ti hogy vagytok? Mi a helyzet a babókkal?

Puszi
Adri
adri77

Brahy Kép

Kérdésedre itt a válasz:

Kép

Kb kétnaponta teszem fel a feljebb látható táblicskut. Ha gondolod, ird meg az adataidat és beteszlek téged is. Kép

Pusz mindenkinek

Kép
Kép
Kép
minyu

Viki Kép
Szuper, hogy igy rendben találták a dolgokat. Akkor a lapar a következö lépés?

Zitus Kép
Optimizmus Kép Annyira jó olvasni, hogy már igy látod a helyzetet. Nagymaminak beszólás Kép Kép

Adri Kép
Köszönöm kérdésed, rosszul vagyunk. Egész nap émelygek, iszonyat hányingerem van, és mostmár az sem segit, ha rágcsálok valamit. Dokihoz szerdán kell mennem, addig meg még rám vár a takaritás + szombaton egy vendégsereg. Elég gáz igy dolgozni, föleg, hogy nem akarom még itt benn megmondani.
De hösiesen kitartok, erre a hányingerre vártam már több, mint fél éve. Na, jó, nem a hányingerre, hanem az okra, amiért hányingerem van Kép

Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu
Remélem hamarosan túl leszel a hányingeres időszakon, és utána teljes mértékben élvezheted a terhességet. Bár sokan szeretnénk itt még ilyen típusú hányingert! Kép
Azért ne erőltesd túl magad a hétvégén! Szerintem a takarítás egy részét nyugodtan rábízhatod most a párodra, biztos szívesen segít, Te meg tudsz egy kicsit pihenni is.

Puszi
Adri
adri77

Sziasztok,
Ma ez egy szép reggel Kép Tegnap a dokim azt mondta, hogy semmi akadálya az ujabb próbálkozásoknak. Remélem csak egy lesz Kép
Minyu 23 éves vagyok. Az kimaradt, mert kihagytam.
K.
krinyoka

KrinyokaKép
Akkor hajrá mindent belle és a következő hónap a tietek leszKépKép

MinyuKép
Szerintem most nagyon sokan szeretnének a te helyedben lenni:pl én is KépKépKépde azért kivánok szép pocakosodást ha még eddig nem tetem volnaKép

IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok! Kép

Ma végre van egy kis időm, és végigolvastam az elmúlt napok termését.

Mennyi új lány van! Üdv nektek!
Szerintem már fél siker, ha valaki megtalálja ezt a topikot, annyira jó érzés, amikor az ember rájön, hogy nincs egyedül a hülye gondolataival.
Ilyen gondolatokból nekem jó sok jutott - remélem, nem unják még a régiek, ha megint reklámozom saját magam.
Már 120 oldalnál tartok, történetem olvasható a következő oldalon:

www.tar.hu/milenatortenete

Szóval, ha valaki itt már az egész levelezést visszaolvasta, és még mindig vágyik olvasni a témáról, nézzen be ide!
Szívesen fogadom a kritikai megjegyzéseket az email címemre, mivel még akarok javítgatni a szövegen, kiegészíteni fontos dolgokkal.

Cat KépKépKép
Örültem, hogy jelentkeztél, és további minden szépet és jót kívánok Nektek!

Milena
milena

ZitaKép
köszi a hozzászólást, soha jobbkor nem jöhetett volna!
Most legszívesebben én is eldugnám a hőmérőt, de mi ebben a hónapban kezdjük a dokit és ezért nem akarom.
De mindenképpen megpróbálok kevébé agyalni a babadolgon. Talán sikerül!

MinyuKép
komolyan mondom fél karomat odaadnám a "hányingeredért"!
De most te kerültél sorra, élvezd ki minden pillanatát!
Remélem hamarosan könnyebb lesz!

Én azt hittem kicsit "megkönnyebbülök" azzal, hogy megjött, de sajna tévedtem. A cicim még mindig fáj és hányingerem is vanKép! Most akkor mi van? Biztos csak idegi alapon vagyok rosszul, és ez nem is lep meg!
Stella

Kép
stella9

Siasztok lányok!
Bocs, hogy belepofázom, de szeretnék, talán, még egy kis reménysugarat adni a saját történetemmel. Mindig olvaslak titeket, de még sosem írtam nektek.
Először is mindenkinek nagy-nagy drukk!!!
A történet lényege a köbetkező: három évvel ezelőtt egy balatoni nyaralás kellős közepén elkezdett görcsölni a hasam. Először gyomorrontásra gondoltunk, de miután a fájdalom nem múlt, és inkább csak erősödött, bementünk a legközelebbi kórházba (50 km Siófok), ahol azonnal a műtőben találtam magam. A diagnózis: egy megcsavarodott ciszta miatt elhalt a jobb petefészkem, ezt ki kellett vennni. De, hogy ne örüljek túlságosan a másikon vannak apró ciszták, bár abból most, ha már felnyitottak, elégettek egy párat, de, ha fél éven belül nem esem teherbe újabb műtétre lesz szükség. Akkor még nem terveztünk babát, új állás, új lakás, családi problémák, stb. Aztán úgy hébe-hóba próbálkoztunk. Az ilyenkor szokásos menet. Hőmérőzés, ovulációs teszt, stb. A Klinikákra jártam, ahol rengeteg kivizsgáláson vettem részt, ami kb. két évembe tellett. És miután hazaküldtek tavaly nyáron, majd másfél év próbálkozás után, hogy még próbálkozzunk, mert alapvetően nem találnak semmit, betelt a pohár. Elmentem egy másik kórházba, egy másik dokihoz, ahol szinte mindent előről kezdtünk. Azonban itt az események villámgyorsan történtek. A harmadik inszemináció után pedig megfogant a kisfiúnk, akire már annyit vártunk! Ma léptünk a 31. hétbe, és csodálatos érzés. Summa summárom: lányok remény mindig van, nem szabad feladni, bízni kell, hogy hozzátok is beköltözik egy kis pocaklakó!!

ildi
matt07

Sziasztok!

Eddig csak olvastalak benneteket, a Babaproject előtt állók Topikba írtam. Pedig a héten hétfőn nekem is megjött Kép

Minyu
Nagyon megtetszett ez a szép összegző táblázatod, és ha nem túl nagy kérés, én is szeretnék belekerülni Kép
Adatok: 3. hónap próbálkozást kezdtük a héten, 5. cn ma, 28 napos rendszeres ciklus (kivéve az utolsót, mert késett 2 napot és már majdnem elhittem, hogy babás vagyok), Pécsen lakom és 30 éves vagyok.

Sok sikert mindenkinek! Kép

Tündi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?