Sziasztok,
Hildácska, nagyon sajnálom, hogy most nem jött össze. De tényleg itt mindenkinek igaza van. Az inszemeket sajnos a törvény miatt végig kell csinálni, de inszem stimus hónapok után sokkal nagyobb esély van egy sikeres lombikra. Az is lehet, hogy Apánk most már javasolni fogja a lombikot, és nem kell az utolsó inszemet végigcsinálni.
Anyagilag az a baj, hogy mindenkinél nagyon más. Nekem kb. 100 eFt volt a kezelés. Amit tudni kell rólam, hogy minimál adagon voltam, Gonalból a legkisebb adag ment 37,5 (nem is fogyott el, de attól még a teljes adagot meg kellett vennem...), Merionálból is nagyon picit kaptam, de ott is meg kell venni egy adagot, és amit nem hasznéálsz el, az kuka sajnos. Illetve nekem volt Cetrotide is 3 db, ebből darabja 10.000 Ft. Az uh-kért nem kell fizetni, mert az már a program része. Tehát ha elkezditek, onnantól már csak a gyógyszereket kell fizetni.
Muki, nagyon szorítok mára!!! Remélem most már mindent tisztán fog látni Apánk és megnyugatat! Egyébként egy hihetelen pozitív energia bomba vagy! Ez a késleltett siker nagyon tetszik!
Emerenc, bár ha jól sejtem már nem olvasod, de érezd nagyon jól magad!
Sajó, a fene egye meg a fránya cisztákat...
Miciona, sikerült bejelentkezni endodokihoz? Azokra is annyit kell várni, mint a fene...
Julcsi, hát a szoba.... Valami csoda lett! Nem csodálom, ha Szonjus is már finckándozik, hogy meg akarja nézni...
Zsuzska és a többiek, nektek is üdv!