A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Muki, ezek még jobb hírek!!! :lol: :lol: :lol: Tényleg úgy örülök, hogy megtörted a sort!!! Most már tényleg csak követnünk kell...
Neked háynat is ültettek vissza?

Hildácska, veled mi újság? Ilyenkor neked is nyomatni kell a progit?
kkata23

Kata, én nem kaptam semmilyen gyógyszert. Az utrogestanra rákérdeztem, azt mondta ő nem javasolja a méhen kívüli terhesség miatt, de ha szeretném felírja. De láttam rajt, hogy nem szívesen, így inkább bíztam benne, és beleegyeztem abba, hogy nem kapok semmilyen gyógyszert. Egyébként holnap már a havi nemvárt is esedékes lenne, úgyhogy most egy kicsit izgulok, hogy ne jöjjön meg. Egyébként próbálok pozitív lenni, hátha ez segít. Néha mikor olyan mintha megakarna jönni görcseim vannak, akkor elbizonytalanodok, de aztán erőt veszek magamon, és újra azt mondom, á ezek csak a terhességi görcsök. :D
hildácska

Muki,halkan de gratulálok!!!! :lol:
A többieknek meg nagyon szorítok,h minden úgy alakuljon ahogy szeretnétek!!!

Kép
cs.andi

Hildacska! En is szoritok Neked!!!++++++++++++

Kép
bodza2005

Bodza, köszönöm a jókívánságokat. Nagy aranyos vagy.
hildácska

Muki,
várunk a hírekkel. Ma kellett visszamenned ugye?
Akkor most kiderül, hogy hányan laknak nálad?

Hildácska,
neked meg szorítok, hogy az esedékes ne jöjjön még hosszú hónapokig!!

Kkata,
ha már félidőben vagy, azért rádolgozhattok :wink:
kitudja! főleg egy ilyen jó kis kirándulás után!
miciona

Muki, én is várlak a hírekkel! ;o)

Micike, persze-persze azért lelkesen gyakorlatozunk... :oops: Én még bízom a csodákban! Esetleg mint főboszi, azt nem tudod, hogy az oroszlánoknak mit hoz ez az év? :lol:
És te hogy vagy? Remélem már sokkal jobban!

Hildácska, te mikor fogsz tesztelni? Apánkat jövő pénteken hívod?

Chilike, szívből gratulálok a kiscsajok érkezéséhez! Legyen bennük sok örömötök. :lol:
kkata23

Muki!
Várom, mi újság, nagyon szerencsés vagy, így tovább....

Hildácska nagyon drukkolok, légyszíves kövesd Mukit!
Akkor már egy egész sikerszéria lenne.

Miciona mi újság?
Őrület, miken mentél keresztül!most már eljön a Te időd is, meglátod...

Velem az van,hogy elmúlt már a havim, ami nagyon gyenge volt, megcsináltam a tesztet és negatív...De érzem a sárgatestek mindig nagyok, feszít a petefészkem, nem nyugodott le a menszesszel.
zsuzska69

Zsuzska, nálam is ugyanez volt. Megjön, de nagyon gyengusz volt. Aztán utána megint megjött, akkor már rendesen, de 20 napra. Most lesza következő ciklus, de úgy gondolom, hogy ez most már normális lesz. Azért az a sok hormon csak megkavar minket.
kkata23

Kata, hivatalosan majd csak március 4-én kell tesztelnem. (9-én volt az inszem) De ha a hétvégén nem jön meg, akkor hétfőn vagy kedden csinálok egy előtesztet, mert tegnap vagy ma lenne esedékes, és addigra már késni fog 4-5 napot. Meg ha a Kális sémát nézzük (hozzáteszem eszem ágában sincs összehasonlítani a kettőt - csak egy kis rosszalkodás) akkor jövőhét kedden kellene tesztelnem. Persze, ha nem jön meg, és a teszt esetlegesen negatív, azt még nem veszem eredménynek.

Muki, mi újság volt ma Apánknál? Hány kis angyalkátok van?

Zsuzska, nekem is volt már olyan inszem után, hogy nem jött meg rendesen. Egyszer a következőnél jóval erősebb volt, és volt egy olyan is, hogy egy hónapban 2* jött meg, és az kitett legalább egyet.
hildácska

Muki!
Nagyon várlak a hírekkel! Ma gondoltam rád egy csomót! Remélem minden ok, és azzal a hírrel jössz, hogy IKREK! Nagyon-nagyon szorítok! Gyere majd! SIESS!

Természetesen a többieknek is szorítok, és üzenem, hogy csak OPTIMISTÁN és POZITÍVAN! :D:D

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Ma 3 és fél órát vártam Dévainál. Az UH ma sem mutatott biztos képet. Azt mondta, a miómák pont árnyékolják a látnivalót. Az egy petezsákot lemérte 2x3x3 mm, de szerinte szerda óta nem nőtt, úgyhogy elküldött vérvételre béta hCG-t nézni, ami 876 nem tudom a mértékegységét, de ez szerinte jó. Ma másikról szó sem esett. A terhesség ténye biztos, csak nem látja pontosan, hogy méhen belül van-e. Nem tudom hogyan kerülhetett volna ki onnan az állítólag elzáródott petevezetékeken keresztül. Hétfőn vissza kell mennem újra.

Most egy kicsit elbizonytalanodott a lelkesedésem is, ma nem tudok olyan pozitív lenni, mint máskor. Ne haragudjatok!

Mindenkinek jó hétvégét!
muki2

Sziasztok!

Muki!
Nem elbizonytalanodni! Csak szépen kitartóan, úgy mint eddig! Ha idáig eljutottál, mostmár nem adjuk fel!!!! Reméljük, hogy most jól jön az az elzáródás!

Miciona!
Nagyon örülünk, hogy egy kicsit jobban vagy! Nyugodtan keseregj a pénz miatt, de Téged (minket) úgy sem ilyen fából faragtak, mert ahogy ismerlek, pénzt fáradságot nem kímélve nem nyugszol úgy se, míg babót nem ringatsz a karodban!
További jobbulást az egész családnak!

Magunkról:
Szerdán a 22.cn-on váratlanul megérkeztek a vörösök. Boldogan ment fel Jucus Apánkhoz, aki csodálkoztott, hogy miért ilyen korán.
- Csak nem cisztája lesz magának is!- mondta. - Képzelje, ma mindenkinek cisztát diagnosztizálok, mintha cisztás járvány lenne!
De a megérzése bejött, egy sárgatest ciszta miatt nem tudunk indulni. Vár ránk a március.
Odalett a szép vonalzónk! Pukkadjon meg Babafalva. :(
sajo

Muki! Ne add fel, ez nem te vagy! A babádnak szüksége van rá, hogy bizz benne! Még nincs veszve semmi!

Sajó! Sajnálom, hogy nem tudtatok kezdeni, mocsok ciszták.... :evil:

Hildácska! Keddre akkor egy pozitiv teszet neked!!! De legkésőbb negyedikére!

Kép
kislibus

Sziasztok!

Muki!
Nem elbizonytalanodni! Az a legrosszabb! Ahogyan libuska is írta a babának is szüksége van, hogy érezze bízol benne! :) Szóval a negatívumokat remélem kialudtad, és mától újra a pozitív Muki van "velünk"! :):)

Sajó!
Sajnálom a cisztát! :( A fene vigye! :( De ennek valamiért így kellett lennie! :) A Március már a TI hónapotok! Az idő is javulni fog, az esélyeitek meg nőni!

Hildácska!
Keddre küldöm Neked a pozitív energiákat, hogy ennek reményében POZITÍVAT tesztelj! :)

További szép napot Mindenkinek!

Kép

KépKép
ercsikati

Muki,
Személyesen ismerek egy gyereket, akit Devai méhen kívülinek látott ,illetve nem volt biztos benne,és tudod ő nagyon aggodos. Szoval én azt mondom, hogy ha nem biztos benne mindenképpen mutasd meg meg 2 másik dokinak is, mielőtt barmit döntenél.
De nem lesz gond!
Sajo,
Sajnalom a cisztat!
Valamiért ez az ev eleje ilyen nehézkes, de annal jobb lesz a vege!
miciona

Sziasztok!

Muki: csak pozítivan!+++++++++++++++++++++nagyon szorítok!
Hildácska neked is megy a drukk.inszem után én sem kaptam semilyen gyógyszert, de akinek pozítiv lett az sem. :wink:

KKata: Én is így gondolom, hogy azért bízni kell a csodában és megadni az esélyt a spontán babának, mert van élő példa, hogy sikerülhet! Igaz Bodzikám? :D Eszti egy gyönyörű,okos spontán született meglepi kislány, aki szerintem, hitet ad, hogy igenis léteznek csodák és csoda babák! :D

Sajo: basszus.....azok a fránya ciszták....úgy utálom őket! De majd a tavasz a megujúlás, valaminek akezdete az majd sikert hoz!

mici: Azért már jobb, hogy jobban vagy. Pihengess. Úgy látszik a tavasz egy nagy csoportos babásodást fog hozni! :lol:

Bodza: köszi a laptetőt! :D
emerenc

Meglett az antimüller hormon eredményem, két hónap után elkészült! Az eredményem nem okozott különösebb meglepetést.
2pmol/1 ami alacsony. Ezt tudtam, hogy a teherbe esési tehetségem igen alacsony, de még mit lehet ebből meg tudni? Probáltam az interneten keresgélni, de nem találtam semmit amiből okosabb lehetnék. Szerintetek?
Tök vicces, a nevem mellett, neme: férfi. :lol: két hónap alatt, 4400ftért még ez is! :lol: köszi labor! :lol: :lol:
emerenc

http://babamama.cora.hu/baba_fotopalyaz ... /oldal/61/

Sziasztok!Szavaznátok ma is Nekünk???
Köszike.....sajna lecsúsztunk a 4.helyre....!
:cry:
kandi72
Budapest III. kerület

Drukk mindegyikőtöknek!

Mukinak írnák külön most csak!
Bebe....ki tudja mikor és hogy fogant....és a dokim se bíztatott semmi jóval amúgy....és már 7hetes elmúlt mire szívhangot láttunk....pedig másnak már 5 hetesen van...ill. 35.napon már ver ezerrel a szívecskéjük....DE Én bíztam benne...nem akartam elveszíteni....és 25.-én már 6hónapos lesz!!!Bízz Magadban!+++++++++++++gondolatok kellenek!!!!!
pusza
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Drágák vagytok! A pozitív példák felvidítanak!
Amúgy én is érzem, hogy ez a baba csak jó helyen lehet, mert nekem semmi görcsöm, rosszullétem nincs, a hasam viszont kezd nőni, és nagyon gyakran kell pisilnem. Szerintem ha a kismama jól érzi magát, akkor a kisbabának sem lehet semmi baja. :lol: :lol:
Hétfőn reggel csináltatok mégegy béta-hCG vérvizsgálatot, utána megyek Dévaihoz UH-ra.

Sajó!
Nekem is legalább négyszer kellett halasztani fránya ciszta miatt. Mindannyiszor dühös voltam, és azt hittem, hogy csak én lehetek ilyen szerencsétlen. Kiderült, hogy ez nem így van! Viszont, ha van ciszta, jobb ha nincs stimuláció!!! Nagyon veszélyes!
Szóval jobb a biztonság, és a következő ciklusig talán javul a tüszőkínálat is. Ki tudja, lehet, hogy addigra sokkal ideálisabb lesz minden körülmény! A sors tudni szokta, mit miért csinál! (Csak minket felejt el tájékoztatni!) A várakozáshoz türelmet kívánok! Használjátok ki jól az időt, főleg egymás szeretgetésére! :wink:

Hildácska!
Nagyon szorítok, hogy keddig ne jöjjön meg! Akkor pedig pozitív legyen a teszt! (Ne sajnálj drágábbat venni, azok érzékenyebbek is! Én is kettőt csináltam az ominózus napon, a Clear Blue már pozitív volt, a másik tök negatív ugyanabból a vizeletből.) Az hányadik ciklusnap lesz? Hány nappal leszel az inszemináció után?

Miciona!
Remélem egyre jobban vagy, és ez a vírus nem késlelteti a babásodási törekvéseiteket! :) :)
muki2

Sziasztok! :D

muki! Jó lesz! :D Nagyon drukkolok! :D

Hétfőn reggel indul a buszunk, Ausztriába, síelni.
Már nem jövök....mindenkinek kívánom a legjobbakat és mire jövök, pozítiv hireket akarok! :D Hildácska, muki stb. :wink:
Szép vasárnapot! puszi mindenkinek! :D
emerenc

Sziasztok!

Sajnos nem kell kedden tesztelnem, éjszaka megjött. :cry:

Remélem nem töröm meg nagyon a sort, és Muki után nektek is sikerülni fog.

Mi egy darabig most nem próbálkozunk, eléggé kifogytunk a pénzből,
és ez már az 5. inszem volt, ami sikertelen, és egyetlen egyszer nem volt olyan, hogy majdnem. De ugyebár ezt inszemnél talán nem is nagyon lehet tudni. Annyira kilátástalannak látok most mindent. Főleg amiatt, hogy legalább fél évig, még csak a reményem se lesz a sikerre, és ennyi sikertelenség után, már hinnem is nagyon nehéz, hogy valaha is sikerülhet.

Mindenkinek nagyon szorítok, hogy végre beköltözzön az a babó a pociba, és akinek már ott van, annak pedig gond nélküli terhességet, és aki meg már megszült, annak pedig boldog babaperceket, napokat, éveket, évtizedeket kívánok.
hildácska

Hildácska!
Nagyon sajnáljuk, hogy így alakult. Most egy kicsit lehet keseregni, de azt hiszem az inszemek után a lombikprogram nagyobb esélyeket kínál! Mi továbbra is hiszünk a Ti sikeretekben!

Jucus, Sajo
sajo

Hildácska,
Sajó pont azt írta ,amit én is akartam!
Nagyon sok 5 sikertelen inszem, de tényleg ott van a lombik ,ami teljesen más lehetőség. Sajnos a törvény miatt végig kell csinálni az inszemet, ami elég költséges és fárasztó, ha nincs eredmény.
De gondolj bele a lombik kb. akkora lehetőség az inszemhez képest, mint az inszem volt a spontán probálkozás után, ha nem nagyobb.
Gyűjtsetek erőt, pihizzetek egy kicsit aztán hajrá előre!!

Emerenc,
jó utat! Vigyázz magadra!! Aztán újult erővel várunk vissza !!!
miciona

Sziasztok!

Hildácska!
Szomorú vagyok, hogy most nem sikerült! De tudnotok kell, hogy sikertelenség nincs, csak késleltetett siker!! Gyűjtsetek sok-sok pozitív élményt! Bízzatok magatokban, a következőnek sikerülnie kell!!
muki2

Lányok, fiúk!

Szeretnék tisztán látni a pénzügyeimben. Valaki el tudná nekem mondani, hogy a lombiknál pontosan mikor mennyit kell fizetni? Jó persze azt tudom, hogy mindenkinél más gyógyszeres kezelés van, de egy átlagra kíváncsi lennék, hogy mire számítsak. Kell-e az uh-okért fizetni, mennyit, ott hány uh van kb.? Milyen más költségek lehetnek még stb.?

És hogyha nem állami támogatású a lombik, akkor mennyit kell fizetni érte? És ilyenre mikor van lehetőség?

Nekem most egy inszem mindennel együtt legkevesebb 250.000 Ft. (Ebbe benne van a benzinpénz is - ez önmagában 80.000-100.000 Ft) + a donorsperma 40.000.

Amiatt érdekel annyira a lombik, hogy ott mennyivel kell majd többet esetleg kevesebbet fizetnem.

Előre is köszönöm mindenki segítségét.
hildácska

Sziasztok,

Hildácska, nagyon sajnálom, hogy most nem jött össze. De tényleg itt mindenkinek igaza van. Az inszemeket sajnos a törvény miatt végig kell csinálni, de inszem stimus hónapok után sokkal nagyobb esély van egy sikeres lombikra. Az is lehet, hogy Apánk most már javasolni fogja a lombikot, és nem kell az utolsó inszemet végigcsinálni.
Anyagilag az a baj, hogy mindenkinél nagyon más. Nekem kb. 100 eFt volt a kezelés. Amit tudni kell rólam, hogy minimál adagon voltam, Gonalból a legkisebb adag ment 37,5 (nem is fogyott el, de attól még a teljes adagot meg kellett vennem...), Merionálból is nagyon picit kaptam, de ott is meg kell venni egy adagot, és amit nem hasznéálsz el, az kuka sajnos. Illetve nekem volt Cetrotide is 3 db, ebből darabja 10.000 Ft. Az uh-kért nem kell fizetni, mert az már a program része. Tehát ha elkezditek, onnantól már csak a gyógyszereket kell fizetni.

Muki, nagyon szorítok mára!!! Remélem most már mindent tisztán fog látni Apánk és megnyugatat! Egyébként egy hihetelen pozitív energia bomba vagy! Ez a késleltett siker nagyon tetszik! :lol:

Emerenc, bár ha jól sejtem már nem olvasod, de érezd nagyon jól magad!

Sajó, a fene egye meg a fránya cisztákat... :cry:

Miciona, sikerült bejelentkezni endodokihoz? Azokra is annyit kell várni, mint a fene... :cry:

Julcsi, hát a szoba.... Valami csoda lett! Nem csodálom, ha Szonjus is már finckándozik, hogy meg akarja nézni... :lol:

Zsuzska és a többiek, nektek is üdv!
kkata23

Sziasztok!

Hildácska! Sajnálom, hogy megint nem sikerült, de a legfontosabb, hogy fog! Ott lesz veletek a kisbabátok, csak tartsd szem előtt ezt a célt és igy akármennyire is kilátástalannak tűnik, ez a gondolat erőt fog adni a folytatáshoz! Mert az ember tudja, hogy folytatni kell a kisbabájáért! Remélem anyagilag hamar rendeződtök és tudjátok a lombikkal folytatni! Nagyon kivánom, hogy sikerüljön!

Muki! Nagyon várom a hireket, örülök, hogy visszapozitivodtál! :D

Emerenc már Ausztria fele buszozik! :D

Kicsit lemaradtam: Ki mikor fog kezdeni kb.? Abszolúte nem vagyok képben... :oops:

Kép
kislibus

Sziasztok!
Jó erős peteérésem van a jelekből ítélve, legalább hamar észhez tért a szervezetem..Hátha spontán is bejön....

Muki!
Jelentkezz mihamarabb a jó hírekkel!

Hildácska , sajnálom, de ne keseredj el ott van 5 lombik lehetőség. kérdezted mennyi , hát olyan 350 000-500 000( attól függ, kel -e ICSI és AHA) + gyógyszerek, ami minimum 100 000 ft.
Mik a terveid?

Sajó
Az én életemet is évek óta keserítik a sárgatest ciszták, szinte minden hónapban vendégek nálam.Mindig a megrepedt tüsző helyén alakul ki és a menszesszel eltűnik. Sokszor eléggé fáj, mert 5 cm-re is megnő.Már feleslegesen operáltak is miatta (ékresectio), de a következő hónapban ugyanúgy jelentkezett, mert funkcionális eredetű.Addig jó, amíg a vörösök elrabolják.
Most mi a köv. lépés Nálatok?
zsuzska69

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat!

Azóta hazajöttünk, jól vagyunk. (hellyel-közzel...)
Nagyon drukkolok mindenkinek, mert már 3 hely is felszabadult általunk és Chilike kislányai által.
Muki, nagyon szeretném -így ismeretlenül is-ha legalább az egyik a tiéd lenne...
Képek a babásoknál találhatók.

Ahogy Chilike is írta, újabb babaáradat várható! Ezt ne felejtsétek!

Pussz!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Zsuzska!
Dévai előrejelzése szerint, a következö vérzés megszünteti a cisztát, tehát kihagyjuk ezt a ciklust és a legközelebbi ciszta nélküli alkalommal kezdünk. Ez, ha jól számoltam, március idusa után lesz. Azért is jó ez nekünk, mert végre rendeződtek a munkával kapcsolatos dolgaink. Az február nagyon zűrös, stresszes volt.

Muki merre vagy? Jelentkezz!!! Csak nincs valami baj?!

Még bekukk később!
Sajo
sajo

Gyors bekukk... Sajnos mostanában nincs időm fórumozni, de a legfontosabb eseményeket folyamatosan csekkolom és drukkolok az akciózóknak!

Hildácska: nektek egy önköltséges lombik donorspermával kb. 380000 lenne (ebben az AHA is benne van), meg természetesen a gyógyszerek, de ha szükségessé válna az ICSI (pl. ha valami miatt csak 1-2 petét sikerülne leszívni), akkor kb. 470000 lenne a kezelés költsége. Erre lényegében bármikor lehetőség van, persze csak ha a törvényben előírt feltételek teljesülnek (meddőség foka, ciklus megléte, stb.). Ezt általában az OEP-es beavatkozások között előírt kötelező, 90 napos szünetben érdemes bevállalni, illetve amikor már elfogy az államilag finanszírozott 5 alkalom.
Az OEP-esnél lényegében "csak" a gyógyszereket kell fizetni, mert a többi (beállítás, UH-k, vérvételek, punkció, ET...) a "csomag" része.

Muki: nagyon szorítunk, hogy jól alakuljanak a dolgok. A méhen kívüli terhesség szinte mindig benne van a pakliban, mert ha a petevezető nem a méh felőli végén van elzáródva, könnyen "belemászhat" az embrió, de ez mostanra valószínűleg már kiderült volna, tehát relax! 8)

Rólunk: a műtétem az előjegyzéssel kapcsolatos problémák miatt tolódik, egyelőre nincs új időpont. Addig akár még az is elképzelhető, hogy belevágunk egy új programba, de csak akkor, ha (tüszőügyileg) a helyzet bíztató. Erre legkorábban március végén, április elején kerülhet sor. Majd meglátjuk...
szimba

Tehát eddig:
Sajóék: Április
Szimbáék: Március vége-április eleje (?)
Többiek?

Muki gyere a hirekkel!!! Már aggódom!!! :?

Zsuzska!
[quote]H írta:átha spontán is bejön...

Nagyon drukkolok hozzá. :)

Szimba! Mi baj az előjegyzéssel? Már olyan rég halasztódik ez a műtét...

Kép
kislibus

Sziasztok,

muki!!!! Gyere, mesélj mi volt tegnap!

Szimba, tényleg mi a baj az előjegyzéssel? :shock: Mi is el akarjuk indítani ezt a vonalat is, de akkor ezek szerint több hónap is eltelik, amíg eljutunk a műtétig??? Tudom, írtad, hogy már szeptember körül írtál erről, de nem tudtam még visszaolvasni. :cry:
Nem tudjátok, nem lehet úgy szűrni valahogy, hogy csak a Szimba hozzászólásait lássam? Mert egyébként durva mennyiséget kéne visszaolvasni, és sosem jutok a végére...

kiskibus, azt hiszem talán mi vagyunk a következők?! Úgy számolok, hogy jövő pénteken megjön, de hát ezt zgye sosem lehet tudni...

Moncsiga, gratulálok a kis Nimo babához, nagyon kis drága!
kkata23

Sziasztok!

Köszönöm az infókat a lombikról. Tegnap voltam Apánknál nálunk is gyanakszik a méhen kívülire, mert a vérzésem nagyon-nagyon különös (éjszakánként van, bő vérzés, aztán reggelre elmúlik, és enyhe barnázás - és tulajdonképp a vérzés se egészen olyan, mint amikor korábban véreztem) és emellett 20 mm-es a nyálkahártyám és egy csomó sárgatestet látott, ezzel szemben petezsákot sehol. (Igaz még csak pár napja kellett megjönnie) Jövőhéten hétfőn kell mennem kontrollra, de ha addig megjön rendesen legalább 2 nap folyamatos erős vérzés, akkor egyből hívnom kell, és akkor néz meg.
Azt mondta, az inszemet nem válthatom ki fizetős lombikkal, meg megint azzal jött, miért akarom én a lombikot annyira. A lombik annyival biztosabb lenne, de mire odakerülnék a sok felesleges próbálkozás miatt, arra már nem lesz keret, sőt (1.500.000 elszórása után, még mindig tovább szórom a pénzt.). És ez bosszant, hogy ezért is és azért is fizetnék, akkor meg miért vannak ilyen hülye törvények, hogy nem választhatok. Az inszemnél még csak azt se tudhatom, hogy hol van a hiba. Na mindegy. Saját magam már úgyis felidegesítettem, titeket meg nem akarlak ezzel terhelni.

Muki mi van veletek? Mi volt az uh-on? Látta már a kettő picurt?

Szimba, hitetetlen hogy még mindig nincs időpontod. Erre már csak azt tudom mondani, felháborító ez az egészségügy.
Szívből kívánom, hogy a következő programban sikeresek legyetek ne is kelljen elmenned erre a műtétre.

Sajó, remélem a március nektek is kedvező lesz, és mire a tavasz beköszönt a kis pocaklakótok boldogítsa az életeteket.

Moncsiga nem emlékszem, hogy gratuláltam-e már nektek, de inkább ismétlem önmagam, minthogy kimaradjon:
Nagyon sok boldogságot, és jó babázást kívánok Nektek.
hildácska

Sziasztok!

Csak egy gyors Uff-ra jöttem! :)

Muki!
Nagyon-nagyon szorítok, hogy a bétaHCG eredménye "verje a csillagos eget"! :) Tudod, csak pozitívan! :) Gyere a hírekkel minél előbb! :)

Sajó!
A március nagyon klassz hónap! Már jó idő van, és nektek is jó idő lesz a bebabásodáshoz! :) Pozitívan, és persze Nektek is mennek a drukkok! :)

Hildácska!
Ne mérgesítsd magad! Én is elbizonytalanodtam ám, de nem is akár hogy! Nekünk volt 3 ovu. ind, és 2 inszem - ahol a második sikeres volt, úgy hogy elvileg "semmi bajunk"!! Az első inszem után - amiben annyira bíztam - nem akartam a másodikat! Majdnem feladtam! Aztán megbeszéltük a párommal, hogy most tuti sikerülni fog! Minden másképpen csináltam mint az előtt! Az inszem után otthon voltam még szabin plusz 4 napot, teljes kímélő élet, és NO BABANET! Nekem ez jött be! Sokat pihentem az alatt a 4 nap alatt, aztán a munkahelyen totál light-osan dolgoztam, nem idegesítettem fel magam! Aztán az inszem utáni 13. napon csináltam egy tesztet! És ott volt az a csík amire annyira vártam! :) Szóval neked sem szabad feladni! Tudom a pénz nagy úr, de nagyon jó dolog, hidd el! Szóval pozitívan és semmi negatívum! :)

És ahogyan a lányok írják, a helyek kiadók! Várunk benneteket szeretettel! :)

További szép napot!

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok,
Kkata,
Szimba profiljára rákattintasz (ne a pofijára:) ) és ott az összes hozzászólásaira. Ott időrendben visszafelé el tudod olvasni az Ő összes hozzászólását.

Hildácska,
nem értem miért fizetnél teljes árú lombikot, mikor ott van előtted az összes 5 finanszírozott lehetőség?
Tudom, hogy minden beavatkozás még finanszírozva is egy vagyon, de szerintem ez így még nagyobb kidobás. Ráadásul már csak egy kötelező inszemet kell végig csinálni. Téged ,ha jól tudom az idő sem sürget, nincs gond azzal, hogy kimerülne a petefészek, tehát, ha halasztanotok is kell akkor sincs gond.
Én nem hiszem, hogy erőltetnék a Te helyedben egy fizetős lombikot.
Amúgy régen nem írt róla senki, de itt a topikban is már felmerült, hogy vannak olyan lehetőségek, ahol pályázni lehet anyagi segítségre.
A méhen kívüli terhesség meg remélem csak egy féltő gondolat volt Dévisztől és nincs semmi gond!!!

Szimba,
akkor most nem istudom mihez drukkoljak, hogy legyenek szép számban tüszőcskék és kezdjetek vagy, hogy meglegyen az időpont.?? inkább a tüszők.....:)

Én hétfőn megyek a Bodza által javasolt endrokrinológushoz, mivel Apánknak kell szakvélemény a TSH-ról. Ez a doki amúgy pajzsmirigyspéci. Holnap visszmegyek a fülészetre is, mert a fülem zúg azóta is és még az egyensúlyszerv sem tökéletes. Ettől függetlenül pénteken már megyek dolgozni :(
miciona

Miciona, azt már próbáltam, hogy a profilra rámegyek, de akkor csak a hozzászólás első sorát tudom elolvasni, ugyanúgy bele kell mennem a topikba, ott meg megint minden feljön. Vagy rosszul csinálok valamit?!
Örülök, hogy már van is időpontod endo dokihoz! Meglátod minden rendben lesz az értékekkel és a következő ciklusban már kezdhettek is!

Hildácska, a fizetős lombikot én sem forszíroznám... Biztos oka van annak, hogy Apánk még az utolsó inszem esélyt is megadná. Tesztet egyébként csináltál már??? Remélem nem méhen kívüli, hanem méhen belüli, csak még nagyon fiatalka, és akkor aztán már tényleg nem kell semmin aggódnod... :lol:

Muki????
kkata23

Kkata,
ott van más szinnel, hogy Szimba összes hozzászólásainak a keresése.
Erre rákattintasz és ott tényleg csak az első sor jön ki, kiválasztod amelyik hozzászólás érdekel és akkor a topik címére kattintasz jelen esetben a Dévai Intézet, Dévai Doki.

Neked egy hét múlva kezdés??
miciona

Kkata! No, akkor te vagy a márciusi befutó! :)

Hildácska! Remélem nem méhen kivüli! Még ezért is izgulni... :?
Anyagilag remélem rendbe jöttök, mert azt értem én, hogy a piszkos anyagiak sajnos mindenbe bele szólnak... :( :evil:
Talán érdemesebb végig csinálni még azt az egy inszemet, mert a siker lehetősége inszemből is adott! Sosem tudhatjuk mi fog sikerülni, nekem elég volt egy ovu. indukció, úgy hogy Dévai egy jukas garast sem adott volna a sikerért, még "feljavitott" katona helyzettel sem, látod Katáéknál meg semmi gond, mégis eljutottak a második inszemig is, mire sikerült. És akkor ott van Bodza Esztibabája, aki csk úgy meglepte a szüleit, pedig ök is keresztül mentek már ezen-azon. Ezzel csak azt akarom irni, hogy nem tudhatod, hogy ha kihagynátok-e ezt az inszemet, nem épp egy sikeres próbálkozást hagynátok ki!

Muki! Még mindig semmi hir felőled! Ne csináld ezt velem, idegösszeroppanást kapok!!! :(

Kép
kislibus

Miciona! Ha nem vagy jól miért kell dolgozni menned? Nem irna ki a házidoki még egy hétre???

Kép
kislibus

Sziasztok!

Megjöttünk Várgesztesről is, ahol nagyon kellemes hétvégét töltöttünk. 3 napig csak pihentem. Kitti nagyon élvezte a medencét és vasárnapra már kutyaúszásban igaz, de egyedül úszott. Nagyon büszke voltam rá az apukájval együtt!

Muki: Nagyon vártam én is, hogy jelentkezz! Remélem, hogy jól alakultak a dolgok!

Sajóék, Szimbáék: Nagyon drukkolok nektek, hogy mostmár mindenféle akadály nélkül márc-áprilisban végre kezdeni tudjatok.

Miciona: Továbbra is jobbulást kívánok!

Hildácska: Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült.

Mindenkinek nagyon drukkolok, aki most kezd, vagy aki eredményre vár. Mostmár próbálom követni a dolgokat mert egy darabig már nem utazunk el sehova.

Szép estét mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Elnézést a késlekedésért! Három hétig nem dolgoztam, de hétfőn orvosi engedéllyel újból bementem, meg tegnap is, ma is indulok mindjárt..... Valamikor mg kell keresni a babára valót!!

Szóval hétfő reggelre a hCG 1030-ra nőtt a pénteki 876-ról, az UH-on pedig végre pontosan lehetett 1 db petezsákot szikhólyaggal és embrionális elemekkel látni méhen belül.
Leletemen a diagnózis: Gravida

Még vissza megyek jövő szerdán, ki akarja zárni, hogy a másik két szökevény esetleg nem tapadt-e meg valami zűrös helyen mégis. Én ezt nem gondolom, mert 6 hetesen már elég rosszul kellene lennem, ha lenne valami gigszer.

Én viszont jól vagyok, tele energiával és lelkesedéssel!

Most indulok gályázni, de este még írok, mert örülök, hogy nektek is alakulnak a dolgaitok!
muki2

Muki kismami!!! :D :D :D :D :D :D De jó, csak ezzel a jó hirrel nem kellett volna ennyit váratni!!! Nagyon örülök!!! :D
Azért ne gályázd túl magad, vigyázz a babódra, ha már ilyen szépen ügyesen befészkelte magát! Csak semmi megerőltetés!

Kép
kislibus

Óóóóóóóó! Muki, annyira örülök! Könnybe lábadtak a szemeim amikor olvastam! Nagyon nagy drukk a továbbiakhoz, a lényeg már meg van!!!!!!!!!
HURRÁ!!!HURRÁ!!!HURRÁ!!!HURRÁ!!!HURRÁ!!!

Sajo
sajo

Muki!
Jaj, de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D
Ha már Gravida, szedd azt, nagyon szuper az összetétele.

Kép
bodza2005

Éveken keresztül egy pozitív terhességi tesztre vágytam. Soha nem gondoltam, hogy valaha összejöhet. És amikor azt szeretném, hogy negatív legyen, akkor persze, hogy pozitív. Hihetetlen hogy mennyire tudja az orvos, mit csinál. Úgyhogy ha úgy vesszük nem szakítottam meg a sort, csak nálam sajna nem maradhat meg a baba. Hosszú idő óta először szerettem volna, ha nem pozitív és tessék... A fene abba a méhen kívüli terhességbe... :cry:

Muki, szívből gratulálok. Annyira jó, hogy ennyi nehézség után végre sikerült.
hildácska

Hildácska! Jaj szegénykém! Nagy-nagy ölelés! Uh. mikor lesz? Majd ird meg mit látott, hol az petezsák, mi lesz tovább?! Lélekben veled vagyunk! :cry:

Kép
kislibus

A fene.. Laptető :arrow: Mindenkinek, akinek a közeljövőben szüksége lesz rá!

Kép
kislibus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?