A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Ja, a nick:

"tapasztalt" fórumozóként tavaly januárban regisztráltam a saját nevemmel - tényleg, vezetéknév, keresztnév :oops: :oops: :oops: aztán láttam hogy mindenki anonimitásba vonulva van jelen, így ezért is nem írtam sokáig. (illetve Boo-val váltottam privit anno, még a várandósmasszázs kapcsán)
Aztán amikor már nem bírtam tovább, írtam a szerkesztőnek hogy ez a szitu, ugyanmár változtassa meg a nick-emet igazi nick-re... tök rendes volt, és két nap alatt le is tárgyaltuk a dolgot.
Kispocok, mert Nimródot Pocok-nak hívtam, amíg még pici és hurkátlan volt, de mivel ilyen nick már volt itt regisztrálva, mögé raktam a 13-at, merthogy 13-án született.

KépKép

KépKép
kispocok13

fogak:

kettő alul, és szerintem megindult fennt a következő adag, mert már nagyon rág mindent megint és rettentő nyűgös volt tegnap szegénykém... úgyhogy hajrá Osanit!
(leváltottam a Dentinoxot Dologel-re, valakinek van tapasztalata, aki mind2-t használta?)

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!
Volt nagy üvöltés? Ez az ágyról leesés sztem min. egyszer mindenkinél megtörténik. Vhogy nem számít rá az ember és persze pont akkor pörögnek, forognak.
Bodzi ma de. kétszer kopppant, de ő a földön, térdelésből. Kapaszkodott a játékos dobozba, amin a bátyjának köszönhetően két tető volt, a fölső csak úgy rátéve, nem volt stabil. szegénykém meg abba próbált kapacskodni (pechére). Volt kiabálás rendesen, de nem hiszem, hogy csak műsorozott, mert nem is látta, hogy ott vagyok és figyelem őt. de lehet, hogy érezte a szagomat :-)

Kép
Kép
Kép
szonibaba

A pelenkázás nálunk is sokszor kész erőlét fejlesztő edzés.
Van, hogy a bodyt már úgy patentolom össze, hogy Bodzi közben úton van.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

"n"

Kép
Kép
Kép
szonibaba

és a hét eseményei képekkel illusztrálva:

felültem egyedül, és ennek örülök!
Kép

felfedezőkörúton
Kép Kép

torna után kifáradva két órát aludt így
Kép

hurrá habtapi
Kép

na, megyek ebédelni mielőtt felébred a kis felfedezőm :wink: :wink:

bocsi ha sok voltam :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Szonibaba,

annyira nem volt vészes, sírt, felkaptam, és szinte rögtön el is hallgatott. Szerintem csak megijedt. Azzal vigasztalom magam, hogy ez feleolyan magasan van, mint a pelenkázó ahonnan általában potyognak a babák.

Útközben pelenkázás: az egyik képen ezért nincs rajta a rugi alja, csak harisnya... már nem bírtam felöltöztetni, annyira menni akart...

Szegény Bodzi... kopp... elvileg azért még sokat fognak koppanni, de én azon parázok elsőgyerekesként, hogy honnan a fenéből tudom, amikor tényleg baj van... (a külsérelmi nyomokat leszámítva)

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok: észreveszed: nem tudod megnyugtatni.

Kép
Kép]
hendegabi

Jogos... remélem, nem sokat fogjuk megtapasztalni!

KépKép

KépKép
kispocok13

Norka

Nem tudom, hogy a táblába beírtad e már a 7 hós adatainkat. Ha már igen, légyszi javítsd már ki ahosszát Odinak 70 cm-re, a súlya maradhat.
Nagyon köszi

H. Gabi

Hogy vagytok?

Kispocok

Nagyon szép a kisfiad. Legurulás :( .
Négykézlábazás :P .

Kép
Kép
orsi777

Köszi Orsi! :)

Nócimnak már nincs láza (már tegnap sem volt). Viszont köhög, de nem a fulladásos, hanem ilyen jó rotyogós. Ovi legkorábban kedden lehetséges, de mivel már túlléptük a "megengedett" hiányzást, nem is nagyon izgatom magam, hogy vigyem oviba.
Mondjuk neki biztos jobb lenne a gyerekek között.

Vicus még jól van (kop-kop-kop). Ha így marad, kedden prevenál oltás.

Engem is elkapott a devla. Tegnapelőtt iszonyú fej és fülfájás mellett belázasodtam. Tegnap már nem volt lázam, viszont fülem még mindig fájt.
Mára visszajött a fejfájás is.

Kép
Kép]
hendegabi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 07:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

Itt esik az eső :(

Pár kép:

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép]
hendegabi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 07:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Nagyvonalakban :oops: ! Szomorúan olvasom hogy majdnem mindenki beteg :cry: !

Sillia: Dalma nagyon szép lány és tényleg tiszta anyja :P: ! Jobbulást Nektek!!

Norka: Jázmin gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűű :P: !!!!!!!!!

Boo: :cry: Zsirinek mielőbbi gyógyulást és persze Neked is! hurrrááá, örülök, hogy visszakaptad a pénzt a banktól :lol: ! Karácsonyról van közös képünk Domival, de majd szólók Apának, hogy csináljon Rólunk :lol: :lol: !

Katy: várjuk a videót! Petrának is jobbulást!

Ancsurti: hurrrá, jó hogy ilyen jó irányba haladtok Hangival!

Szonibaba: gratula Bodzi felállásához, nagyon nagyon ügyes!

Kispocok: nagyon helyes kispasi Nimród :P: ! Ágyról leesés :cry: !

Hendegabi : gyógyuljatok gyorsan!! Lánykák nagyon édesek :P: !
marietta1982

Sziasztok! :)

Extra rapidban.
Hugi jól van, tegnap napközben már kutya baja sem volt. (De hogy lehet valaki csak éjjel lázas? :roll: )
Ennek örömére Manó lázasodott be estére. Este kapott egy kis kúpot. Most már itt rendetlenkedik, tehát ő is gyógyultnak lett nyilvánítva. :twisted: :twisted: :lol: :lol:

A Suttogó II.-ből szekkenelek majd, még ma elkezdem. Csak előre is bocsi, mert egyfelelől (látszólag?) sok lesz, másrészt meg lehet, hogy kicsit szétcseszi majd a képernyőt. Észreveszitek, ha elkezdtem, és szólok majd, ha végeztem. :wink:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 07:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

Na. Először egy kis teszt arról, hogy kinek milyen a gyereke:

Kép

Kép

Kép

Kép

.... folyt. köv., még nincs vége a tesztnek. (Remélem, olvasható :roll: :oops: )

Kép
Kép
200907?

Jól megtaláltuk egymást. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 07:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Betegeknek jobbulast kivanok!!!!

Norka;nem tudtam eddig irni....csodaszep Jazmin :shock: :shock: 8) 8) :lol:
borostyan nyaklanc-doki neni: :roll: :roll:

Sillia:Retek-kura :wink: ,nagggyon jo otlet :lol: !
Anya-lanya:le sem tagadhatnatok egymast :wink: !

Orsi:En a Mazsolatol is,a Mekk-Elektol is "paraztam" :lol:
Hizas:hurra!!!

Boo:koszonom szepen a receptet!Mire oda jutottam volna hogy elkeszitsem,megfaradt a brokkoli :? ,de tegnap este beszereztunk uj adagot,igy ma keszitem!Van krutonom is,es mandulam is,ja meg sajtom is hozza :lol: :lol: ez aztan a kanaan.....Mar ugy kivanom!
A chiliesvaniliat imadom!!!!Rendesen folyik a nyalam mikor ezt olvasgatom :lol:

Kispocok:na vegre!!!Mar akartalak hianyolni!Nimrod csudapofa!
O fenyesitette ilyenre a parkettat?? :lol: :lol: :lol:

Hendegabi:gyogyulj meg!Es a lanykak is!Irigykedve nezem a tesos kepeket!!!

Dodi:nick nev....az ocsikem nevezett el igy pici koraban,igy rajtam maradt,tehat adta magat!

Na megyek fozocskezni,pottyanas-mentes napot kivanok!!!

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti

Na a soraid után nem tom ki sérteget kit, sztem én nem tettem. Ezek után inkább TE tanulj meg olvasni.
Vagy linkeljem be mégegyszer mit írtam? Akkor talán látod a sérülékeny kis lelkedtől, hogy pozítivat is mertem írni? S probáltam finoman fogalmazni, ami neked extra dúrva? DE hát ha ez kell, tessék:
a QVA ÉLETDBE MIÉRT NEM VISELED EL HA VKINEK MÁS A VÉLEMÉNYE?????Cseszdmeg akkor tényleg nem értem minek vagy itt, neharagudj hogy nem szajkózom "de de jól csinálod.."

EGY TANÁCSOT MONDJÁL, AMIT BÁRKITŐL ITT MEGFOGADTÁL volna...
( a sétákat, babakocsiban, kenguruban-azt sem, az altatást-azt sem, az etetést-azt sem)Milyen szelektálásról beszélsz vazzeg?
Semmit nem próbálsz ki amit mondanak (nem én mások)...és újra meg újra jönnek, a megőrülök....

Na csá..Miss -nyalogathatod most már a sebeidet tényleg!

KépKép

KépKép
ronmay

A teszt vége és az értékelés:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
200907?

Ezt miert kellett mar megint :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :roll: :twisted: :cry: :cry: :cry:
Legyen mar bekesseg, kerlek. :x

Kép
Kép
bucus80

Lányok!
Egyik jobbra, másik balra! :evil: :evil: :evil:
Mindenki levette már a lapot, és felesleges ezt tovább folytatni. Csak a hangulatot rontják az ilyen értelmetlen veszekedések, de előrébb nem visznek. :( :( :( :? :? Ha úgy érzitek, hogy még mondanátok valamit egymásnak, akkor azt priviben tegyétek, jó? :!:
Ez nem nektek szól, hanem MINDENKINEK aki valaha is úgy érzi/érezte, hogy megtámadtásra került. :!:
Mindenki nevében is köszönöm.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.02.19 17:49-kor.

Kép
Kép
200907?

Most az a rész jön majd, ami a gyerek vérmérsékletének el nem fogadásáról szól. (Laza 10 oldal... :roll: :roll: :oops: :oops: Bocsesz, akit ez zavar. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 07:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 08:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok

Dodi:
A Bucus nevet meg apukamtol kaptam kislany koromban es azert van ott a 80 is ,mert a Bucus mar foglalt volt. 80-ban szulettem, de ez gondolom egyertelmu. :wink:

Szonibaba:
Bodzinak hatalmas gratula az allashoz. A jatszo feszkeben mar Lotti is szokott terdre meg fel allni de meg nem tok egyenesen. O valoszinuleg hamarabb fog allni, mint kuszni maszni. :lol: :lol: :lol:

Katy:
Remelem mar teljesen laztalan Petra.
Sajnalom, hogy vissza kell menned mar ilyen hamar dolgoznod. :(
Ha nem lenne ennyire draga a bolcsi akkor nekem mar marciusban vissza kellett volna mennem.
Teapanak jobbulast.

Ikoka:
Remelem mar tul vagy a vasalason. Nem irigyellek...

Nyuszi:
Eljen Lili hosszu alvasa. En sajna elkiabaltam tegnap az atalvast, ugyanis Lotti megint 2orankent ebredt ejszaka. De mar tudom miert. Nem eleg Neki mar a tejci, sajnos, kell a rizspep potlasnak.

Kispocok:
De jo, hogy mar jobban vagy. Eskuszom ma akartalak hianyolni.
Nimrod nagyon edes es helyes. Milyen ugyesen maszik mar es hogy kifenyesitette a parkettat. :lol: :lol: :lol:
Nagyon szepen fejlodik.
Leeses :roll: ne aggodj minden babaval elofordul. Nem esett nagyot, biztos kutya baja.
Az utolso kep a kedvencem, olyan kis huncut. :wink:

HendeGabi:
De jo, hogy jol van Noci! :D
Az mar kevesbe, hogy most meg Te vagy beteg. :( Gyorsan gyogyulj meg.
A lanykaid nagyon szepek, milyen jol eljatszanak egyutt. Orom Oket nezni. A farsangrol nem raksz kepeket?

Boo:
Nagyon jo az etetoszek. Zsiri tok edi kiskiraly lehet benne. Mikor raksz rola kepet? Jut eszembe...meg a fulvedos keppel is jossz!
Veres pelus...te jo eg! En biztos ott panikoltam volna, hogy mi tortenhetett. Szerencsere "csak" az inye.
Koszi a dicseretet az avataromra. :)

Bond:
Orulok, hogy Hugi jol van. Mano meg csak ne legyen beteg! Ez parancs! :D
Koszi aSuttogos beszurast, meg fogjuk csinalni apaval a tesztet. Mar kivancsi vagyok.

Kép
Kép
bucus80

Én nem éreztem úgy, hogy megtámadtak. Leírtam a véleményemet, Ancsurti meg berágott..ennyi történt, egyszerűen és tömören.

Így szép az Élet :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok !

Nem akar enni a gyerekem. :? :? :( :( :twisted: :twisted: :twisted:

Ma van a harmadik napja, hogy ,amikor elkezdem etetni , akkor Ő elkezdi kifújni a nyálát. Ez így folytatódik akkor is ,amikor közelítek a kanállal, majd akkor is , amikor beteszem nagy nehezen a szájába. :roll: :twisted: :twisted: :twisted: Tegnap beterített gyümis tejpéppel, ma viszont már fel voltam készülve, felvettem egy barna melegítőt a fehér felsőmre, így a melegítőm, az arcom, a szemüvegem és mindenem csupa zöld lett. Ennek ellenére a gyerekbe egy falat ha jutott, akkor lehet, hogy sokat mondok. Mi a sz@rért nem akar enni????

Tejem alig van , tehát attól tuti nem lakik jól. Délelőtt adtam neki 100ml tápit, mert egyszerűen tök tanácstalan voltam, hogy mit csináljak. Ami cumiban van azt elfogadja, ami kanálon érkezne , azt olyan tiltakozással utasítja el, hogy az már botrányos.

Ivott ma 160 ml gyümilevet, délelőtt 100 tápi és 3* tejcsit, ami max. 300 összesen. És nem akar enni. Eddig olyan szépen evett főzit, gyümölcsöt és tejpépet is kanállal, naponta 2*, volt úgy, hogy 3*. De most elromlott. :cry: :cry: :cry:

Most megyek megpróbálom megetetni egy kis tejpéppel........felveszek egy szkafandert és beveszek egy nyugtatót. :roll: :roll: :roll:

Kép
ikoka7

Bond:ez nem ugyanaz a teszt ami a Suttogo I.-ben van??Csak azert kerdem,mert ezt meg nem olvastam el amit bemasolgatsz,csak bele-bele lestem....mert kozben fozok 8) ...de megszeretnem csinalni most igy felevesen is....

Bucus:atalvas... :lol: 1x en is elkiabaltam,de aztan rendezodott :wink: biztos segit majd a +kaja!
Arra nem is irtam hogy azert jo lesz nektek otthon egyutt,plane ha nem segit penzugyileg,mert elviszi a bolcsi!Igy ezen sem kell tovabb morfondirozni!Nalunk is igy lesz ez,mert baromi draga a daycare,babysitter.......akkor inkabb jarunk magunk mindenfele!Es tanulunk egyutt!
Eppen tegnap vettunk furdorucit nekem,mert nemsokara megyunk uszodaba...itt nem engedik fel evesnel elobb :?Es amugy is bazi hidegek voltak eddig.... Egy masik mamival ismerkedek,aki nem messze lakik tolunk,es tervezzuk ezt is....a nyelvi problemakat meg megoldjuk,mar beszelgettunk a babas foglalkozason is :wink:

Ettunk zoldborsot,es imadta :lol: :lol: !!!Bar apro golyokat produkalt,majdnem hasonlokat mint egy zoldborso szem :lol: :lol: ,de ez is bejott!Ja es ma egy fel alma vegre lecsusszant tizoraira,ami nagyszam,mert fanyalgott ra Kukacka eddig,de persze ma mar csak elvetve volt az almaban rizspep es anyatej.... 8)

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 08:06-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo;ha igy folytatod,a sok fozos-blog olvasassal,meg megszereted a fozest :wink: :wink: :wink: en imadom oket,szerintem en ezert sem fogyok,mert neha ezeket bujom :lol: :lol: :lol:

Ikoka:nem lehet hogy zavarja a kis inyet a kanal erzete :roll: :roll: :roll: ....fogzas miatt is elutasithatjak.....
Nem akarok belekotyogni,de ha varnal 1-2 napot,addig adj neki tapszert+tejet amennyi van,vagy gyumolcslevet amit elfogad...es utana megint megprobalod???

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 08:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 08:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
200907?

Orsi

Ilyen szállodára gondoltál :lol: :
Kép

Hát nincs ennél idillibb? :lol:
Kép

Viccet félre téve, egy farmon fogunk lakni....és májusban megyünk.
Meg is vettem a repjegyet..bocsi... :lol:

Bucus
Ti merre fele vagytok ott Angliába?

KépKép

KépKép
ronmay

boo :)

A végén még alázod Apát a konyhában. :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

ancsurti! :)

De, ez az, de sokaknak nincs meg. :lol:

Kép
Kép
200907?

Boo

Azt írja,hogy amikor mélyen alszanak,lehet őket ilyen pozitúrába "hajtogatni" és egy gyógytornász is van ott,aki gondolom segít,hogy mit lehet és mit nem.

Ancsurti
Jó a gif-ed :)
Vendég

Bond:okes,akkor nem meresztem a szememet :wink: :lol: ,majd megcsinalom a konyvbol :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

De a következő fejezetet azt tessék azért elolvasni! :wink:

Kép
Kép
200907?

Boo:mi van Teembereddel???Miert rugnad szet neki a micsodajat

Conversano:en is csak lestem a kepeken,micsoda "gumibabak"de jok a fotok nagyon!Hangit 1x lehetett picikoraban igy hajtogatni,apa jol meg is ijedt,hogy okes-e ez,hogy nem ebred fel :lol: :lol: :lol: :lol:

Tonkrement a vaku a fenykepezoben :evil: mikor a furdoben fotoztunk :? :? na azota keszvagyok,hogy nem tudok jo kepeket csinalni.....

Koszi!Lecsereltem,mert csak egyedit lehet csinaltatni a nagyonbaban...ezert tunt el a vonalzo!Eddig ezt nem tudtam beszurni,mert tul hosszunak talalta az alairast....

Hendegabie is jo lett,latom neki szemelyre szolo van! :lol: :wink:

Jol raerek 8) Kukacka alszik lassan 2 oraja,leves felig keszen(nem botmixerezek most :oops: )de mennek mar setalni,mert enyhe az ido :) :) A masodik fogas(pasime) majd keso delutan keszul....

Kép
Kép
ancsurti

Én is akartam másik vonalzót,de nem engedi,mert túl hosszú a szöveg :(
Vendég

Köszi mindenkinek, aki gondolt ránk! :wink:

Petra ma egész jól volt, folyamatosan hőemelkedése volt, de alacsony, 37.3 - 37.7. Aztán most este felment 38-ra, így éjszakára adtam neki egy nurofen kúpot (amit lehet, hogy kikakilt, mert kb. 20 perc múlva éreztem, hogy be van kakilva, így nem tudom, hogy felszívódott-e teljesen).
Néha picit köhög, de olyan kuc-kuc köhögéssel, amit sokszor szórakozásból is szokott csinálni. Mindenesetre nem százas, látom a szemén. :roll: :roll: :roll: :roll:
Vettem Stodalt (ha jól emlékszem a nevére, mert a patikában Stodaxot kértem, ami nem tudom, hogy egyáltalán létezik-e :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ), mert Apának is szüksége van rá, úgyhogy ha a hétvégén kellene Petrának, akkor van.

Apa lázas, köhög, de szerinte neki semmi baja nincs. Goromba is volt velem, úgyhogy most mosolyszünet van. Nem vagyok hozzászokva, magamban mondogatom, hogy biztos a láztól türelmetlen.
De azért ma a másik szobában tv-zek este, úgy tuti nem veszünk össze. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én délelőtt extra szarul voltam, úgy szédültem, mintha jól megpörgettek volna, ehhez társult egy jó erős hányinger. Délelőtt gyorsan kiporszívóztam, aztán mikor leraktam Petrát, akkor én is lefeküdtem. Aludtunk két órát. Utána annyival jobb lett, hogy egy főtt krumplit megettem, de továbbra is szarul voltam, így délután megint aludtam, amikor Petrus aludt.
Így elmúlt a dolog. Szerintem lemerültem teljesen. Volt már ilyen évekkel ezelőtt, de akkor annyira rosszul lettem, hogy a mentőket is kihívták a kollégáim. Akkor 3 hét kényszerpihenőre ítéltek az orvosok.
Most azért ezt nem várnám meg, úgyhogy elhatároztam, hogy visszaveszek a tempóból. Kevesebb pörgés, kevesebb takarítás, több pihenés. :wink:

Kép
katy76

Helyes -helyes!
Tessék visszavenni a tempóból. Oda kell figyelni,ha jelez a szervezet,mert nagy baj lehet! Vérnyomásod?
Vendég

Sziasztok! :D

Kicsit nem figyelek oda, és órákig olvasgathatok.... :D

A vitához inkább nem szólnék hozzá, amúgy is szerintem parttalan.

A betegeknek /babáknak, anyukáknak/ mielőbbi gyógyulást! :D
Sajnos, Kata is elkapott vmi vírust :( Tegnap már napközben is elromlott az alvókája, éjjel meg 11 után félóránként ébredt. 3 után eluntam, és bevittem magam mellé, úgy aludtunk kicsit, de fél 6- kor ismét ébredt és már vissza se aludt :( Pedig ő már jó ideje 8-9 között elalszik, és 7 körül ébred. Néha ugyan felkel, és szól, hogy fordítsam vissza, mert éppen négykézláb van, és úgy nem tud aludni :) De tegnap éjjel nem így volt. :( Úgyhogy ma voltunk dokinéninél, aki megnézte a torkát, ahol látott sok hólyagocskát. Még korán elcsíptük, így nem kell antibiotikum, Panadol Babyvel és Calcumusk- kal /vagy hogy írják/ kúráljuk. Remélem, hamar kikeveredik belőle :)

Ágyról leesés: Khmmmm... a múltkor már akartam írni, hogy Lorca szokta mondani, hogy a babák többsége leesik a pelenkázóról. Igen. Kata is mindig ficereg rajta. Amióta már kúszik, azóta meg négykézlábazik a pelenkázón előre- hátra. Egyzer elmentem mellőle egy lépésre, hogy megigazítom az ágyában a hálózsákját meg ilyesmik, amikor az én pici lányom lezúgott a pelenkázóról :roll: :evil: Még szerencse, hogy egy lépésnyire voltam, még a levegőben félúton elkaptam. Ő megijedt, picit sírt, de hamar megnyugtattam. Én megijedtem, és egész délelőtt remegett mindkét lábam... :roll: Úgyhogy tényleg tessék vigyázni! Vagy ugrásra készen állni, de az nem tuti recept... :)

Kép
agi125r

Katy:
En mar 1-2 hete (nem tudom pontosan) javasoltam, hogy vissza kene venned a tempobol. :roll:
Apaval bekuljetek meg meg lefekves elott. Jobb a bekesseg. Kivanom, hogy mind a harman hamar rendbe jojjetek.

Ronmay:
Bristolban lakunk. Sheffield eleg messze van tolunk. A Peak District-be mentek? Mert az gyonyoru hely, oda mi is szeretnenk majd egyszer elmenni.

Kép
Kép
bucus80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?