kri
Nagyon édes Zsombikád!!

És Te is csini vagy! Írjál bővebben magatokról!!
Klarissza
Gratulálok az első kis lépésekhez!!!
dalma
Sajnálom, hogy Pannád nem eszik, de lehet még változik, meg ahogy a többiek írják esetleg valami vitamin. Kincső is elég keveset eszik mostanában. Én a fogára gyanakszom. Nem jön Panna foga akkor is kevesebbet esznek a babák.
reni
Ne aggódj, Kincső is ezt csinálja. Egyáltalán nem érdekli ha szólunk neki. Doki azt mondta ilyenkor el kell terelni a figyelmét valami mással. Jó tényleg nem könnyű, van mikor szinte lehetetlen, de mindent ki kell próbálni. Én ilyenkor általában elkezdek énekelni jó hangosan és mindent elfelejt.

Látom már lemaradtam egy kicsit.

Na a lényeg tényleg így van, ha tiltunk valamit sokkal érdekesebb, akkor az tutti kell Kincsnek is.
kata
Juuj, sajnálom a lázat!! Remélem jobban van már Kevined!!! Én is úgy aggódok, mert Kincső is szerdán kapta meg a szurit. Kincső is kikakilja egyből, Én már nem is próbálom a kúpot!! Képzeld végül Nurofent vettünk a másikat kidobtuk. A patikus mondta, hogy felbontás után mindegyik szirup csak 6 hónapig jó.

Ez tökre kiszúrás!!!!
móni
nagyon édesek a képek amiket feltettél.

Írtó édesek a kacsukák is. erről jut eszembe Kincsőnek mondom, hogy kacsa és mondja háp-háp.

olyan cuki. Biztos Johanna is nagyon szereti az állatokat.
évi
Isten éltesse Lilládat!!! Kincsem se játszik egyedül. Nálunk is ez van amit írtál, hogy folyamatosan fent kell tartani a vele való foglalkozást. Na ezt jól megaztmondtam.

Egyedül Ő sem játszik el. Hogy lehet rászoktatni, hogy eljátszon???? Juuj veszélyes lehet amiket csinál... Mindig résen kell lenned neked is!! Ilyen későn fürdettek??? Mikor alszik a lányod?? Ja rajzolás? Hogyan rajzoltok? Én félek , hogy a ceruzával tollal kiszúrja a szemét..
fürtöske
Marcid milyen nagyfiú lett, látom szépen nő a haja is!

Nagyon édes az aranyló fürtöcskéivel.
katica
És ez a képesség felmérő kötelező vagy önszorgalomból vitted Lénádat?? Lehet ezt külön kérni??
Tényleg a nagyonbabásoknak egyforma lett a vonalzójuk, de fura!!! Vajon miért????
Picit rólunk.
Voltunk szurin mi is. Mi sem úsztuk meg.

Szegénykém nagyon üvöltött a dokinál , viszont utána semmi. De itthon már egész nap nyűgös volt és nem is aludt délután hanem sírt.

Nagyon régen csinált már ilyet, nagyon nehezen tudtam megvigasztalni. Biztos a pici keze fájt.

81 cm és 9850 g.

Fiúkkal vetekszik.
Puszi mindenkinek, jó éjszakát és szép hétvégét!!!