A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Kaqk! Jobbulást nektek!

Móni, azért annyira nem lehettél vörös... :) :) :)

Minden illetékesenek boldog névnapot!

Kép
Kép
Kép
zdori

hát csajok mondtam én, h a lányom nem szokott így viselkedni csak extra esetben. Este lázas lett.
Annyira kiabált álmában meg sírt, hogy ki kellett hozni.
Éjfélig kb 10 percenként ment ez a sírós kiabálós műsor :(
Nagyon köhögött is.
Ma már sokkal jobb a kedve...bár még mindig nagyon taknyos és nagyon köhög.
Csajok bocs remélem nem kaptatok el semmit. Tegnap délelőtt még nem tűnt ilyen erőteljesnek ez a dolog és úgy is voltam vele semmi komoly.
Mondjuk most sem hiszem, h komoly, csak lehet ti is elkaptátok....:(

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Dettyk és Kiskolbi! Boldog névnapot! :)

Bentről írok... ;)

3-kor megyek Szelikéért, gondoltam, bekukkantok.

Fleur! Lillának jobbulást!!!
Kaqk! Nektek is!

Nagyon jó volt tegnap a farsang. Majd dobok képet Szeliről! :)
Nagyon örült neki, hogy mindenki dicsérte, milyen csini a nővérke ruhában (a doktor néni :lol:). De nagyon zavarban voltak a gyerekek, mindenki ölben, de azért jó volt. Aztán csipegettek kicsit, volt egy előadás a gondozónők részére, elég vicces volt, aztán mentünk is haza.

Megint hívtak a bankból... :roll: Én nem is értem, hogy mit erőlködnek már... :evil: Utálom ezt a kavarást!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Bocsi,megint eltűntem de szörnyű hétvégénk volt!
Szombat éjjel háromkor Berta elkezdett hányni,de annyira,hogy a végén már epét hányt.
Tűz forró volt,39.3,nem tudtam beadni neki a lázcsillapítót,nem ivott egy kortyot sem.
Hívtuk az ügyeletet,kórház lett a vége :?
Kapott két infuziót,vért vettek tőle,vizeletet.
Néztek vesefunkciót is,szerencsére minden oké volt vele!
Valami vírus kapott el ezért volt olyan lázas.
Nagyon megviselte a kórházat,félt minden orvostól és aki fehér köpenyben közelített felé.(Még a takarítónőt is kiküldte a szobából:) )
Hétfőn jöttünk haza.

Kedden kellett mennem a kardiológiára,minden oké,nincs a szívemnek semmi baja,persze továbbra is szúr,de legalább tudom,hogy nem a szívem :)

Kicsit nyüszi még Berti,mindenért nyekereg de azt hiszem ez érthető...

Isten éltessen mindenkit aki illetékes a témában!!

És minden betegeskedő babónak gyors gyógyulást!!

juba0

Dettyk, Kiskolbi Boldog névnapot!

KépKép
KépKép
fleur

Móni
Biztos nem haragudtak rád :lol: ezt én is eljátszottam már :lol:

Regi
Bank :? hát tényleg mit variálnak. De ha jó pénzt adnak nem mész vissza mégis???Lehet erről a végkielégítés dologról is meg tudnátok egyezni.

Juba
Jajj ez nagyon rosszul hangzik. Puszi Bertának.

Lilla egész jól bírta a napot, csak olyan fél 5 körül kezdett nagyon nyűgös lenni. De igyekeztem kihúzni az időt 6ig és már alszik is. Remélem a ma este jobb lesz mint tegnap, bár érzem, hogy kezd lázasodni. Hihetetlen, hogy még ilyenkor sem alszik délután :? Holnap lehet erőszakkal lenyomom, akkor apára Danit legalább rá tudom bízni egy kicsit.

KépKép
KépKép
fleur

Fleur! Nem tudom... :roll: Nem állnak valami jól, mindenki ki van készülve... :? De majd ha eldöntik, hogy mit tudnak kezdeni ezzel a helyzettel, akkor elgondolkodom rajta, de egyelőre szó nincs megoldásról. Olyan bizonytalan lábakon áll a dolog...
Meg jól is érzem magam az új helyemen. Majd kialakulnak a dolgok.

Juba! Szegény Bertus! Ez szörnyű lehetett... Mielőbbi jobbulást neki!!! ++++++++

Kép

Kép
regcsiken14

Bertának és Lillának is nagyon gyors jobbulást kívánok!

Kép
Kép
Kép
zdori

Regi
Ha jól érzed magad akkor ne is törődj velük....

KépKép
KépKép
fleur

Helló, lányok,
csak gyorsan jövök: Dettyk, nagyon boldog születésnapot kívánok Neked én is! És bocs, hogy ide írom, de szerintem is iszonyú jó csaj vagy (a képekre mondom), minden elismerésem! :D

Juba, szörnyű lehetett, örülök, hogy rendbe jött Bertus! Remélem, Te is kipihened mielőbb ezt a kórházas dolgot.

Fleur, mielőbbi jobbulást Lillusnak!

Nektarin, én is remélem, hogy a pociügy mielőbb rendeződik!

Maggie, drágám, ez már tényleg igazán sok, most már gyógyulj meg, ez parancs!!!

Sajna Ádó is beteg, torokgyulladás 38,8-as lázakkal, újabb antibiotikumkúra (sajnos soha nem múlt el magas láza antibio. nélkül). Ma még evett, de ha gyógyszert szed...

Heni, még múlt héten feladtam a dvd-t (elsőbbségivel, csütörtökön, azt hiszem), nem kaptátok meg? Akkor elkavarta a posta, majd újból kiírom, csak várjunk még pár napot.

MINDENKINEK PUSZI!

Kép
Kép
irina

Irina
Szegény Ádi ez szörnyen hangzik. Remélem meggyógyul már végre.

KépKép
KépKép
fleur

Jaj most menetek el anyuék :roll: Péterkét gyorsan ágyba dugtam, már nagyon KO volt, jól lefárasztották. Remélem nem pisil be éjszaka :roll:

Mostanában minden nap van vendég :roll: szombaton meg disznóölés lesz anyuéknál, de mi nem megyünk, csak apa. Csak jól kidöglenék a 2 gyerekkel :roll:

Szép álmokat mindenkinek!

Heni
KépKép
heni81

Heni, akkor ti is jó sokáig bírtátok ma... Ne pisiljen be nagyfiad! Pihenj!

Ádámnak is jobbulást!!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Bepisilés nem volt, végig nyugodtan aludt :D Már össze van csukva az ágya, nem akar a földön aludni :roll: azt hiszem esedékessé vált egy ágy megvétele :roll: úgy döntöttem, hogy egy felnőtt méretű ágyat fog már kapni, nincs kedvem 2 év múlva megint egy újat venni :roll:
Kanapé meg marad még szerintem tv nézésre. Aztán, majd lehet Áron alszik rajta, bár ő elfér a kiságyban is :roll: sőt szerintem szereti is a kiságyat, szerencsére.

Szép napot mindenkinek!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

A Bernadetteknek boldog névnapot kívánunk!

A legjobb barátnőm is Bernadett, róla is megfeledkeztem :oops: :oops:

Heni, Dóri, mintha hasonlítana az új vonalzótok :roll: :lol:

Juba, jaj, szegény Bertus :(

Rohanok is tovább, még pakolnom kell meg Rugót ellátni, aztán jön Gábor haza, én meg megyek délre órát tartani.

Szép napot mindenkinek :!:

Itt végre elolvadt a hó, lehet ki tudunk már menni Rugóval az udvarra.
Bár a csanában mesélték, hogy tegnap megfogta a havat, és bele is ment. Ők is meglepődtek rajta 8)

Dettyk, tényleg jó csaj vagy 8) :wink:

Mennem is kell. Vasalok, amíg Rugó mesét néz, mert később nem hagy, nem állhatja a látványát.

:arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo mire vége a télnek megszereti Rugó a havat :lol:

Juba jobbulást Bertusnak+++++++++++++++++++

Fleur jobban van Lilla?
Milyen éjszakátok volt?
Dani szörcsög még?

Heni cicusnak már nagyon régóta felnőtt ágya van :D
mondjuk most azt mondta, ha összerakjuk Pöti ágyát Ő szeretne benne aludni :roll:

Irina jobbulást Ádónak++++++++++++++++++
vége lehetne már ennek a betegségsorozatnak :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

A többi betegeskedőnek is jobbulást kívánunk...mi is szedjük az antiboit-de mlg nem nagyon látok javulást..az étvágya = 0-val..megint 11 kg alatt vagyunk..olyn vékonyka..:-(
én sem jobban..nekem meg fura a gyomrom..mióta az antibiotikumot eszzem ( még sosem ettem ) olyna keserű a torkom a szám...és sehogy sem múlik..csak percekig míg eszem valamit, vagy iszom...:-( mitől???

Regi: huh ez a bank! :evil: De ha jól érzed magad a mostani helyen..akkor ne foglalkozzuk velünk, hacsak nem ajánlanak valami visszautasíthatatlant.:-)

Gréti és Pöti ágya :lol:

Emma is nagy ágyon alszik már...mondjuk ez még mindig a gyerekágya..a kezdetektől , de nagy 140X70-es...dirjet h sokáig jó legyen.....

Boldogságosat a név és szülinaposoknak!!!!!!!

Vindo: tényleg meg fogja szereti Rugó a havat mire itt a tél vége..:-)

takarítottam, kicsi alszik..megyek eszek egy pirítóst..aztán szunya..ha tudok...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

KAqk jobbulást nektek!!!!++++++++

Péterke nagyon nagy ágyon aludt eddig 1 éves korától , 110X200 :-)( mivel sokszor kellett mellé feküdni éjszaka) ez egy nyitható kanapé volt, de most összecsukott állapotában alszik rajta egy hete :roll: ő kérte, hogy csukjam össze :shock:

Most valami heverőben gondolkodom, majd megnézem mi a kinálat :roll:

Kiságyunk meg kombi, igy majd akkor abból lesz Áronnak gyerekágy, ha már nem kell a pelenkázó :roll: de az még arrébb van :roll:

Regi egyet értek Kaqk -val, csak ha valami nagyot kinálnak menj vissza 8) A képeket várjuk.

Irina hogy áll a lakásvétel? Ádinak jobbulást!

Móni sütöttél tegnap? vagy lehet ma is?
Én vettem péksütiket. Itt nálunk jár mozgópékség :roll: tök jó sütiket, meg kenyeret árul, és ház előtt :shock:

Vindo Rugó majd ha a téli Olimpiára készül 8)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Íme a "doktornéni": :lol:

Kép

Munkahelyről írok oda... :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Irina! Ádónak jobbulást! ++++++++++

Most Szeli is csak antibiotikummal gyógyult, viszont már nem is folyik az orra! :)
Éppen gyurmázik.
Tegnap meg vettem neki egy lekerekített végű ollót, annyira érdekli a papírvágás! :) Persze csak felügyelettel használhatja! :)

Heni! Én is azon agyalok, hogy van a padláson egy felnőtt ágy szétszedve, és azt kéne Szelinek lehozni.
De a hideg miatt most együtt alszunk a középső szobában... Nem tudom, fog-e külön aludni... :oops:
Csak már megvettem az ágyára a neylon lepedőt... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk nektek is jobbulást.
Szeli nagyon tündér a jelmezben :)

Móni
Nyugodtan hagyjátok Grétit belemászni :) Lilla is ki be mászkált belőle, de csak 1-2 hétig és a születése előtt 1-2 héttel már ne mehessen bele. Szerintem ott aludni ne engedd majd :wink: lehet utána Pöti alhatna a nagy ágyon :)

Rugó és a hó :) na jövőre lehet már fetrengeni fog benne :lol:

Lilla még mindig nagyon köhög és az orra is folyik (szép zöld-bocsi), Dani szörcsög, de ma mintha már jobban lenne.
Viszont nem lázas szerencsére. Nyomok bele nem is tudom hány féle homeopátiás szert. Ha nem javul hétfőre akkor megnézetem orvossal.
Ha mégis köptetőt és köhögés csillapítót vagy antibiotikumot kell szednie majd nem is tudom mi lesz.

Dani nem vészes szerencsére.

Ja és még valami nem is írtam, h Lilla több mint egy hete bugyit hord és szépen pisil a WCbe. Tehát nappal tök ok, viszont a kakival gond van....:?
Leírom hátha valakinél volt ilyen és tudna segíteni. Eddig sose volt probléma, de most már előtte jóval mondogatja, h fáj a pocakja meg pisilni kell. Hiába ültetem ilyenkor bilire vagy WCre, semmi nem jön.
Aztán legtöbbször szól, sírva kiabál leginkább, hogy kell a kaki kell a kaki...és nem hajlandó velem jönni ráülni a bilire, vagy a WC re. Legtöbbször az a vége, hogy elbújik, állva elintézi (persze a bugyiba) és aztán sírva kiabál, hogy kaki vagy pisi van. Meg hogy kell a kaki. :( Nem igazán tudom már mit mondjak neki.
A múltkor már annyira sírt, h fáj a hasa (szerintem visszatartotta a kakit), hogy pelust adtam rá és úgy sikerült.
Szerintetek? Szerintem az a baj, hogy mindig állva csinálta és most ülni kellene....

KépKép
KépKép
fleur

Reginek is vmi hasonló a vonalzója, Vindo!... :) :)

Fleur, örülök, hogy alakul a szobatisztaság, meg Dani viszonylag jól van. De mindkettőnek jobbulást! Ez a kaki-gond meg, hát, nem tudom. Nekünk csak azzal van gondunk, hogy Samu mindig panaszkodik, hogy fáj a pocak. De szépen kakil a WC-be. Sztem ő inkább akkor panaszkodik, amikor pisilnie kell... Segíteni sajnos nem tudok... Nálunk egyébként úgy lett szépen WC-be pisilős-kakilós Samu, hogy WC-szűkítőtt vettünk, arról nem tud könnyen lemászni, kap mindenféle érdekes dolgot, hogy elszórakoztathassa magát, és ott próbálkozhatott. Segítettem, mutattam, mit csináljon, aztán elkezdett sikerülni.

Nagyon jó a doktornéni! :)

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt :D

Regi
tündéri doktornőd van :lol:

Akinek a nagyonbabáról van vonalzója annak most mind hasonló. Az oldal már csak egyedi vonalzót fog csinálni. Azt meg kérni kell :roll:

Fleur ha már zöld jön akkor gyógyul :)
nem kell majd antibogyó hidd el :D

Heni almás püspökkenyeret sütök dióval meg egy kis meggyel :D
holnapra meg rakott palacsintát kértek :roll:

Én ma nem túl fényesen. Kicsit szédülök meg fájdogál a hasam :? Ráadásul jönnek HP-ék is.
Lehet az a bajom :roll:

Kaqk nem tudom mitől lehet :roll:
nagyon rég szedtem antibogyót, talán még gyerekként :)

Viranka, Ágica, Irina, Juba, Dettyk, Mesi, Tündi, Gica tessék már egy röpke mosolyra legalább bejelentkezni!!!!!!!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Apa elment a disznótorba :roll: kiváncsi vagyok mikor ér haza :roll: de mi ma magunknak egy nagyon ligtos napot tervezek :roll:
Ki nem tudunk menni :evil: nagyon nagy a sár :shock: annyira gyorsan olvadt el a hó. Jaj és ahogyan a tetőről lezúdult, mindig azt hittem, hogy összedőlt a ház :shock: nagyon ijesztő volt.

Móni 8) most süssél, mert nemsokára nem lesz rá idő , sem erő :roll: meg lehet kedv sem :roll:

Fleur, sajna nem tudom mi lehet a gond, ezt lehet csak szépen sokat elmagyarázva próbálnám megoldani :roll: passz

Regi de helyes a kis doktornő :D

A fiúk reggeli után bezárkóztak a gyerekszobába és jáccanak, egyenlőre nagy a csend, nincsen civakodás 8)

Heni
KépKép
heni81

Panndi?????????????????????

Sense????????????????????????

Heni
KépKép
heni81

Itt vagyok 8)

Bájos kis doktornő :P

Sajnos benyakaltam valamit, ki is feküdtem éjszakára. Tegnapra már nem volt hangom.
Nálunk is rokonlátogatás lesz holnap, rendet is kellene tenni addig :?

Nyűg, megyek is :arrow:

Nem tudom, mikor tudok visszakapcsolódni :x

Kép
vindolanda

Ide ültem ebédelni, de mit olvasni :? igy irok :roll:

ma Áron nem aludt d.e . igy már mind a 2 elment aludni :roll: lehet Áron nem igényli már a a d.e. alvást :shock: mivel az eddigi 1.5-1.5 órája 1-1re rövidült, aztán hátha ilyenkor lenne belőle 2:-) na majd megláthuk :roll:

Jól elvoltunk, lejobb játék a különböző vezetés, hosszabbitó, töltő :shock: azt élvezik, hogy húzzák. Áron olyan erős, hogy Péterke húzza és nem birja kihúzni a kezéből :shock:

Vindo jobban vagy ma? igyál sok forró teát, mézzel, citrommal :roll: Egy kis Rumot is önthetsz bele :wink:

Kik jönnek látogatni?

Heni
KépKép
heni81

Halihó,
Mostanában olyan panngás van itt. Mindenki eltünt. Mi történt???

Mi jobban, emma is én, is..már csak nappal köhög..az éjszaka "nem" szuper, mint régen...de olyankis karcos, rekedt! :-) de jól áll neki...
nekem meg ez az antibiotikum..:-( áááááá ez okozza a rossz ízt a számban..vmi mellékhatás..meg azt is írta h gombát lehet vele összeszedni..:-( de hogy????? mindegy..lassan úgy is beszedem...

Pénteken szupi volt az angol...mostmár énekli is angolul a dalokat..:-) jól a fülébe mászott..nem csoda annyit hallgatjuk :-) aztán a végén "farsangoltak" kicsit...olyan büszkén viselte a jelmezét..mindent felvett és annyira cuki volt..:-) majd hozok képeket.

Ma de-t anyósnál voltunk...emma pörgött 1000-el. Kicsit jobb az étvágya is.:-) most alszik..a déli alvása is hasonló az estihez :-) 2,5 óra.:-)

Holnap pihi, de lehet anyu átveszi Emmát és akko rI-nal csavargunk kicsit, dumcsizunk...:-)

Remélem Emma hétfőre rendben lesz és tud menni bölcsibe..én meg tovább keresek munkát!

jaj igen..Szelike tündéri kis dokinéni.

Vindo, Móni: látogatók?? elmentek? milyen volt?

Móni: mindig olyan finiket csinálsz..hogy van energiád??? bár ha elköltöznénk végre biztos szívesebben csinálnám..:-)

Fleur: jaj de ügyes a kiscsajod! sajna nem tudok megoldást a kakira!

KépKép
kaqk
Debrecen

Anyumék jönnek két napra :roll:

Kép
vindolanda

Hát, még nem jöttek, csak holnap fognak. Addigra kellene kitakarítani. G. szerint hagyjam a..... De én még gyűjtögetem az erőmet :wink:

Karcos hangú Emma :D

Rugóéknak is volt farsang, de aznap nem vittem.

Délelőtt egy ismerősünknél voltunk, meg tecoztunk is.

MOst egy kicsit ráz a hideg, de nem vészes
:roll:

Megyek is dolgomra :arrow:

Kaqk, ezek munkahelyes emberek elég disznók. Egyszer engem is átvágtak az egyik galériában itt Db-ben, olyan rossz érzés volt.

Rángat :arrow:

Kép
vindolanda

Kevésszer jövök, de oldalt kezdek. Hiába, van érzékem hozzá :roll:

Era is rég jött :roll:

Igaz, én beszélek. MOndjuk minden nap benézek egyszer.

Kép
vindolanda

Na, megbeszéltük, hogy majd pihengetek délután. Erre G. kimegy, hogy pont ma tudja elkérni a kapálógépet a szomszédból, és az udvar egy részét halaszthatatlanul fel kell kapálni (hát, ronda a szennyvíz miatt, de azért máskor is jó lett volna). Rendben, de siess befelé. Erre a felénél leáll beszélgetni 40 percre azzal az állat szomszéddal :x Csak mondják, mondják... Á, de ideges lettem. Én meg itt dőlöngtem benn.
Rugó aztán lenyugodott, leült tévézni. Akkor gyorsan takarítok. Erre Gábor beszól, hogy hová kapáljon egy négyzetet, mert kiskertet akar csinálni :shock:
Lányok, este nyolckor jár haza, a föld olyan, mint a sivatagban, meghal benne a tuja is. Vagyis azok gyakran csak azért maradnak életben, mert Rugóval kijárunk locsolni...
Hát, oké, eljár citerázni, borászkodik, most még majd kertészkedni is akar, gondolom, én meg addig vigyázok Rugóra egyfolytában :roll: Egy kicsit ideges lettem :roll:

Kép
vindolanda

Mert hogy én abban a rohadt kiskertben egy kapavágást nem csinálok, az tuti. Majd nézhetem a méteres gazt benne :roll: Gondolom, az udvar közepére ásta :wink:

Kép
vindolanda

Hagy lássák az utcáról is :roll: :lol:

Kép
vindolanda

Vindo :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Heni
KépKép
heni81

Na, szerencsére letett róla :roll:
A kutyával alig bírunk, nem kell nekünk még kiskert is :roll:

Kép
vindolanda

Vindo nekem is lesz kiskertem
igaz, hogy hátul ahol max a közvetlen szomszédunk fog rálátni :roll: 8)
jobbulást neked++++++++++++++++

Kaqk sok választásom nincs, édesszájúak nagyon :D

Heni na meddig volt oda apa a disznótoron?

Hp-ék elmentek. Tűrhető volt.
Mondjuk hoztak Grétinek egy 50 darabos kirakót :shock:
Könyörgöm, az egy 5 éves gyereknek is kihívás lenne :?
naná, hogy csak nézi cicus ahogy mi kirakjuk :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na el fürdetni aztán alvás mert ma délben kihagyta és extra fáradt.
Csak nyafog és dörzsöli a szemeit
Jó éjt mindenkinek

KépKép
Kép Kép
l.móni

5kor megjött apa, de összetörte az autót :evil: :evil: :evil: nekiugrott egy őz :evil: :evil: :evil:

Heni
KépKép
heni81

Heni :( ugye neki nem lett baja?
Ha nem volt kint vadjelző tábla akkor menjen be a rendőrségre és menjenek ki együtt helyszínelni, majd a jegyzőkönyvet add le a vadtársaságnál. Fizetniük kell a javítási költségeket!
De ha vadászat volt a hétvégén akkor úgy is kell fizetniük, hogy volt kint tábla.
Anyósomék karácsony előtt tőrték az autót egy őz miatt és 260 e ft-ot kifizetett a vadásztársaság nekik számla ellenében.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Fleur! Szerintem türelem!
Szeli már bilibe/wc-be pisilt, de 2-3 hónapis kizárólag pelenkába volt hajlandó kakilni. Még szólt is, mikor kakilnia kellett, hogy adjak rá pelenkát... Aztán ez egyik napról a másikra megszűnt, és azóta minden megy a wc-be... :roll: :D

Heni! :(

Kaqk! Jobbulást! Vegyél Normaflore-t!!!

Vindo! Az ilyet én is nagyon utálom... minden fontosabb... :evil: Jobbulást Neked is!

Szeli nem aludt ma napközben... tiszta hiszti egész délután, már kiidegelt minket. Asszem 8-kor leteszem... :roll: Ráadásul alig eszik, akkor is kakaót iszik, meg sütit eszik, vagy túró rudit, semmi mást, aztán meg nehezen kakil... most is megszenvedett vele... :evil: Veszek neki valami multivitamint, attól jobb volt az étvágya (csak elfogyott), hátha nem fog ennyire válogatni. A bölcsiben állítólag mindent megeszik... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Móni baja nem lett, bal lámpa+lökháritó tört össze :evil:

Nem fizet állitólag, fölös kör :evil: egyébként meg Sk történt.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Móni!Jöttem röpke mosolyt dobni de azt hiszem erőltetett lesz :?
Megint küzdünk Bertával,nem akar enni,szinte semmit,de ahogy mondom semmit!!
És persze ma már kaki sem volt csak egy bogyó,persze mit is kakilna ha nem is eszik? És üvölt természetesen közben de már én is tudnék kínomban!!!
Annyira elegem van!Nem hiszem el,hogy nincs valami étvágyjavító amitől rendesen megjönne az étvágya!!
És ma már inni sem akart mert látta,hogy abba tettem a gyógyszerét és remegett,hogy nem kell neki :cry:
Teljesen tanácstalan vagyok,próbáltam játékosan,etetem közben a macit,cicát,kutyát,mindent ami létezik,mesét nézünk hátha de semmi!!
Darabosat egyáltalán nem akar,megvettem én már mindent....

Én meg olyan náthás lettem,rák vörös az orrom annyit fújtam,fáj a torkom,remélem Berta nem kapja el mert akkor tépek sorszámot az idegosztályon!!

Látom más is beteg,jobbulást mindenkinek!!
Remélem lassan vége ennek a taknyos időszaknak!!

juba0

Sziasztok Lanyok!

Bocsi, hogy eltuntem, nagy munkalatokban vagyunk, nagytakaritas, szonyegpucolas....Vajszinu a szonyegpadlo, feher a kanape es a fotelek...hat gondolhatjatok hogy nezett mar ki....Rania mindig kionti a maradek ebedjet a foldre.... :roll:
Szerdan jonnek a baratnomek Norvegiabol, ugyhogy ennek urugyen vegre belevagtunk.... :?

Nincs idom most irni, bar mindent elolvastam.

Jobbulast a betegeknek! :D

Vindo, teged meg nem is nagyon lattalak igy bosszankodni! :D Na, ugy latszik ez is tipikus pasi tulajdonsag...S.-nek is valami uj hobbija akad mindig... :roll: Aztan beleol penzt, energiat, es par honap mulva megunja, es egyik naprol a masikra abbahagyja... :twisted:

Na, tenyleg megyek, ki kell vasalnom a fuggonyt, es felrakni.

Ja, rolunk annyit: Alex 3 ejjel 3 nap lazas volt, de mindig lement a lazcsillapitotol, aztan egyszer csak elmult, mar jol van, bar nagyon fogzik szegeny, meg mindig csak 1 foga virit alul :D
Rania meg rossz, mint az ordog...muszaj lesz beiratnom valami ovoda-szerusegbe... :roll:

Jo ejt
N.
Vendég

Sziasztok!

Vindo, ne mérgelődj... :) Úgyis felesleges... :) Jobbulást!

Kaqk, neked is!

Jaj, ez az őzes sztori... De miért fölös kör, ha van, akinek fizetnek???

Juba, ez a kicsi lány... Vmit csak kéne ennie... Nem vérszegény? Vagy már mindenen túlvagytok, ami a vizsgálódást illeti? Jobbulást neked is, és nagyon drukkolok, hogy menjen az evés...

Niki, örülök, hogy jobban kisfiad! Rania meg biztos csak huncut... :) Na, nem vicc. Miért rossz? Mit csinál?

Dani is lázas (megint), fogalmam sincs, mi a baja...

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

vok én is csak nagyyyyyyon rossz passszban :( majd ha helyreteszem magamban a dolgokat jelentkezem

KépKép
viranka

Jó reggelt csajok :D !
Hááát, a hétvégém egyáltalán nem úgy alakult, ahogy terveztem, tegnap is dolgoztam, mindjárt indulok a gyerekekért Pilisre, de gyorsan megpróbálok reagálni :) .

Először is mindenkinek köszönöm még egyszer a szüli- és névnapi köszöntéseket, nagyon jól esett, Bencének is :D .
Kedves druszám, Kiskolbi, utólag boldog névnapot kívánok Neked!

Zsuzskának boldog névnapot!

Kiságy, Pankának is 70*140-es volt a kiságya, és át lehetett alakítani "nagylány" ággyá, szerintem méretre még bőven jó volt, mi a szerkezeti instabilsága miatt cseréltük le. Most 3 oldalon támlás, szerintem 160-as ágya van.

Regi, jaj, de szép doktornéni, nagyon cuki :lol: . Kíváncsi leszek, mi lesz a sztorid vége, és nagyon szurkolok, hogy a lehető legjobbat ajánlják :D !

Fleur, én csak arra emlékszem, hogy Bence is régóta bilibe pisilt már, amikor még mindig elbújva, állva az ajtó mögött kakilt, de ő nem sírt és nem ragaszkodott hozzá. Viszont mintha olvastam volna arról, hogy vannak gyerekek, akik a kakit a saját részüknek tekintik, és nagyon nehezen válnak meg tőle :oops: . Nem tudom, azóta találtál-e már rá magyarázatot.

Kaqk, de ügyes Emmácska az angollal :D ! Gyógyulgassatok!!!

Vindo, szerintem is pihenj és kúráld magad :D ! Ne hagyd magad 8) , igazad van, úgyis csak rád maradna a kertészkedés :roll: , tapasztalatból tudom :? ...

L.Móni, kirakót szerintem rakd a szekrény tetejére, majd pár év múlva előveszitek :wink: .

Heni, basszus :shock: :evil: . Ettől én is mindig be vagyok tojva, főleg, mert szoktam erdőben is vezetni :? .

Juba, Neked is jobbulást! Nagyon sajnálom, hogy Bertus nem akar enni, sajnos nincs ötletem :( .Panka is többet eszik a bölcsiben, mint itthon, az tuti, de ő azért eszik rendesen.

Niki, hogy tudsz ekkora takarítást a gyerekek mellett elvégezni :shock: ?! Nekem biztosan nem menne, annyi "segítségem" lenne :roll: ...

Dóri, nem lehet, hogy Daninak is a foga?

Panka hétfőn mehet bölcsibe, bár nem múlt el maradéktalanul a köhögése, pedig már egy csomó köptetőt beszedtünk (én is, mert olyan szép karcos hangom volt...viszont ha kicsit hangosabban szerettem volna beszélni, akkor csak rikácsolni tudtam 8) :lol: ). Lázas egyáltalán nem volt, légcsőhurutja volt.
Én tegnap túlóráztam, mert hiába kapnék jobb fizetést az adóátvariálás miatt, a bónusz nagy részét megvonták tőlünk, mert most light-os a termelés :evil: . Pisti ellenben itthon maradt, mert kijött az aranyere, életében először, és nagyon cefetül volt, viszont mosott, porszívózott és rendet rakott, és estére még bűnöztünk is: pizzát rendeltünk. Ez nekem elég ajándék is volt, hogy nem kellett még meló után itthon robotolnom :D . Viszont olyan fáradt voltam, hogy 7 óra után elaludtam, és reggel 6-ig nyomtam :shock: . Mindjárt indulok a gyerekekért. Itt hó esett reggelre :shock: . Remélem, mindjárt elolvad 8) .

Mi történt a vonalzómmal??????? :shock:
Szép napot!
dettyk

Sziasztok, túl egy sz... éjszakán :roll:

Rugó másfél órán keresztül szórakoztatott éjjel, majd felkelt fél hétkor :shock:

Totál ko. vagyok.

Jó sok probléma gyűlt össze mindenkinek.

Rángat, másra most nem telik :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo szegénykém :(
Hátha anyukád segít és így tudsz majd pihenni :roll:

Dóri jobbulást Daninak+++++++++
lehet tényleg csak a foga :roll:

Dettyk :? minden munkahelyen csak a megszorítások :(
Párod rendes volt :D
így kéne mindig csinálnia 8)

Heni biztos nem fizet?

Cicus reggel úgy ébredt, hogy nagyon csúnyán köhögött és folyt az orra :( Kapott homeos bogyókat, most jobban van kicsit. Szerencsére láza nincs. Remélem nem lesz nagyon beteg :roll:

Juba jobbulást neked++++++++++++
Sajnálom, hogy Bertus ennyire rossz evő.
Keresgettem egy kicsit és elég sok mindent lehet találni itt a neten az étvágytalanság javítására.
A legjobban nekem a színek és az Ő hatásuk az életre tetszett.
egy részét bemásolom ide:
"Narancs - jó emésztés
Rossz a kedve? A narancsszín boldogságot, életvidámságot sugároz. A félős, szégyellős embereket bátrabbakká, kezdeményezőbbekké teszi. A meleg, erotikus árnyalat stimulálja a vágyat, de erősíti az emésztőszerveket és az ellenálló képességet is. Használjon például narancssárga müzlistálat, hogy megjöjjön az étvágya, és vásároljon ugyanilyen színű salátástálat a buli kedvéért.
Hatása testünkre: székrekedés, feszültség és megfázás esetén segít.

Ha fogyni szeretne, kerülje a rózsaszínt!
Dobja a szemétbe a pink szalvétákat és a rózsaszín terítőt! Ez a szín ugyanis étvágyserkentő - ahogy a piros szín is - izgatóan hat, növeli a pulzusszámot, a vérnyomást, és ezzel együtt az étvágyat, még akkor is, ha már teleette magát. A legfontosabb színterápiák
- Színeset enni
Akut betegségeknél sokszor javasolják az orvosok, hogy bizonyos színű ételeket fogyasszunk. Mégpedig lehetőleg nyersen, mert főzés közben a szín veszít hatásából!
Kék: vöröskáposzta, áfonya, kékszőlő, füge, szőlőlé
Sárga: paprika, kukorica, curry, vanília, banán, ananász, narancs dzsúz, sárgaborsó
Zöld: brokkoli, spenót, zöldbab, alma, körte, friss fűszerek (petrezselyem, oregánó)
Viola: padlizsán, feketeribizli, nektarin, bodza
Narancs: répa, sütőtök, sárgabarack, sárga kaliforniai paprika, mandarin
Piros: paradicsom, cékla, eper, csipkebogyó, csilipaprika"

http://greenpeacedaniel.mindenkilapja.hu/?m=788365
itt az oldal linkje is.

Niki
de ügyes vagy, hogy a kicsik mellett nagytakarítasz. Nekem se ártana, de nem visz rá a lélek :oops:

Viranka várunk vissza drága, de ha szeretnéd kibeszélni magadból hívj nyugodtan. Kiválóan tudok hallgatni :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?