Köszönöm a szíves fogadtatást!
Rólunk egy kevés: ahogy már írtam ő a ketteske. Szerintem teljesen igaz hogy a terhességek egymás ellentétei. Az elsővel semmi bajom nem volt. Most meg...

Hányingerem van, mindig fáj a gyomrom, álmos vagyok, nyűgös, puffadok... Persze rettenetesen boldog vagyok maga a ténytől, de nagyon várom már hogy ezek a dolgok már a múlté legyenek. Nálunk még senki sem tudja, csak a férjem, a barátnőm és az ő párja. Jövő héten ha megyek dokihoz utána megosztjuk a családdal a hírt.
Lenne egy kérdésem: Már gyerekes anyukák: Nektek hamarabb látszik a pocakotok, mint az elsőnél? Nekem már kicsit látszik, jó persze nem nagyon, de már nem tudom úgy behúzni (az egyébként sem lapos) hasamat.
Sissy: Ne aggódj, nagyon sok praktika van amivel kímélhetitek a pénztárcátokat, sőt ha nászajándékba a babának (is) kértek dolgokat, babakocsi, stb (első gyerek, ugye), akkor az még jobb. Gratulálok.
Zsebibaba: Hidd el semmi gond nem lesz! Ez a baba téged/titeket választott!!! Jobban regaszkodik hozzátok, mint azt gondolnád.

De jó neked hogy már holnap láthadod. én is sokat gondolkoztam mikor menjek, de szerencsére természetes fogantatás volt és 2. gyerek, vagyis már tudom, hogy 6. hétnél korábban úgysem látunk semmi "fontosat" (szív), és minnél nagyobbacska annál jobban kivehető, és ebben a korai szakaszban szinte minden órában nagyot nőnek.