Hi!
Toldiszilvi, avokádó ízével kapcsolatban nagy csodát szerintem ne várj

. Palacsintádra jobban ráizgulnék

. Sírva evést sajnálom, kitartást! babauszit azóta is szervezzük, nem voltunk még. Borsot vittem anno, egy gyerekkel elbírtam egyedül az usziba, de így... télen is simán vittem babakocsiba oda-vissza, de én anyám szerint "hidegen tartom a gyerekeim"

mai tej szuoppppppper!!!!
Ervick! Aztaaa

, gratulálok az első foghoz!!!! Akkor Vince előző rosszalkodós éjszakája megbocsájtva

. Brazil szomszédom azt mondta, hogy náluk aki először észreveszi a gyerek fogát, az ajándékot kap. Mondanom se kell mikor áthozta, hogy vigyázzak a gyerekére napi 3szor túrtam be a szájába, de sajna buktam az ajándékot, elköltöztünk mire kinőtt a foga

Akkor Te most vegyél magadnak valamit, megérdemled

. A fanatikus ülést tanulmányozó eladókat nagyon szeretem, minket is beszélt már le eladó vásárlásról, nagyon szimpatikus nekem az ilyesmi. babakocsiban szerinted piszkálódni fognak később a gyerekek?

nekünk is szerintem ebben a faluban jó csak, városban esélytelen ez a járgány.
Kankalin, hosszú távon nézve az élet költségeit nem mindig a svájci a drága. Vannak irreálisan drága dolgok, de vannak, amin lesokkolok, hogy mennyire nem éri meg odahaza megvenni. Férjem nem zenész, lányainkat sem szabad zenészhez adni

(legalább addig nem, míg válság van

)
Játékszőnyeg

. Körkérdések: 1: Grétára minden pelenka rákerül, ami jó méretben, nálam csak a méret a döntő. 2. Gréta csak a lejtősebb ágyon fordul, bár ekkora súllyal ez is csoda

. Képek szuperek!
Petra,

képért bocsi, rajta leszek a témán

. Szék: az asztalhoz rögzítősről nincs tapasztalatom, Bors fórumán se írtak róla. Nálunk is férjem dolga volt az autósülés keresés, töréstesztekről Ő szeret olvasni

.
Katicat, igen visszafele, ameddig Márk stabilan nem tudja tartani a fejét.
Bfkata, igazán sajnálom a kezelhetetlenséget, nem tudok mit mondani, csak hogy mikor talizunk majd sírunk egymás vállán. Helyzetünk detto

. Ülés: köszi ezt az 5 éves-műanyag dolgot, nem tudtam, mostmár figyelek rá. Nem baj, hogy új cuccokat vesztek, jó lesz a Négyeskének

.
Monke, fa, igen. Hú, de izgi a függőágy, szupppper!!!! Énisakarom-énisakarom!!!!! Van állványos verziója? Itt nem tudjuk furni a mennyezetet.
Gigi, ajaj, akkor ilyesmit nem veszek ajándékba

.
Krisztinaaa, 50 fő???

wow. Más: egy kicsit azt hiszem félreértettél. Soha nincs szándékomban rosszindulattal írni, nem értem miért írtad így: "4 hónap után állandóan sírt a baba a kocsiba,lecserélték gyerekülésre,persze olyanra ami már jó neki és lám kényelmes a babának és nem sír. " Remélem csak a fáradságom miatt érzem kétértelműnek ezt a "lám"-ot. Azért is írtam a menetiránnyal egyező és hátrafele is beköthető ülésekről. babahordozóban azért IS sírhat a gyerek, mert nem lát ki, 4 hónaposan már elég nagy az érdeklődésük, lehet ez valóban probléma. Unják néha az utazást, akár csak mi, de ettől szerintem meggondolatlanság csupán a kilói miatt ülést venni.
...inkább megyek is