Bond
Este úgy kapcsoltam ki a gépet, hogy még nem jött válasz. Az első dolgom ma az volt , hogy megnézzem, de még mindig semmi.
Manós sztori
Ikoka/Bucus
Én úgy fogyózok (óvatosan, mert szoptatok), ahogy anno leírtam, hogy hogyan szeretnék. Én sem írom le, mennyi ment le, de azt elárulom, hogy " jöhet a kistesó" kiló fogyáson mát túl vagyok. Tegnap egész reggel próbáltam a régi ruháimat, és rengeteg ruha jó már rám, a fejem nekem is már

.
Sőt már apa is észrevette rajtam, főleg az arcomon látszódik a fogyás.
Szóval reggelire kaukázusi kefír, tejes kávé. Ha van süti vagy bármi édesség, és nem bírok ellenállni neki

, akkor azt még korán reggel megeszem

. Nem eszem tésztát, sem fehér kenyeret, sem sültkrumplit. Mindennap eszem levest, a húslevestől kezdve, a becsinált levesen át a tejfölös krumplilevesig, szóval mindenfélét. Ha még éhes vagyok, akkor még eszem hozzá barna kenyeres szendvicset, vaj nélkül, sajttal, light majonázzel, párizsival, kolbásszal

, téli szalámival

, akár melegszendvicsként is

, rántotta, főzelék, tonhalsaláta. És vacsorára vagy valami salátát, vagy levest, és persze 4-5 után már semmit nem eszek.
Hétvégén meg eszek mindent ebédre, de délután csak levest eszek.
Mozgás: a napi nem tudom hány óra séta mellett, leg magicezek persze nem mindennap, mert lusta vagyok szétnyitni- hihetetlen tényleg, egy mozdulat lenne az egész-, és apával egy óra ping-pongozás.
Bucus/Nyuszi
Elkiabáltam én is az átaludt éjszakákat, Odi tegnap 6-kor, ma éjszaka 2-kor evett. Mikor hajnali 1-kor ébresztett, nem etettem meg, mert ugye az előző átaludt éjszakák miatt, úgy gondoltam, hogy nem éhes. 1 órán át hol sírt, hol fészkelődött, nem tudott visszaaludni. Végül 2-kor megszoptattam, azóta is alszik

. Lehet az volt a baj, hogy tegnap bent voltunk a városban, nem evett annyit, mint az előző napokban, szerintem estére már annyira fáradt volt, hogy nem bírt annyit enni sem

, így éhes volt már hajnalban.
Dodi
Jó a jelmez, és a takarítóbizgenytyű is. Én is napona 1-2 x porszívózok, jó lenne, ha lenne nekünk is ilyenünk.
Boo
Anyósnál a kocsit
Hihetetlenek ezek a pasik. Az én férjem is pénzelné az anyját, ha tehetné
(ha nem szólnék érte), kocsival jár mindenhová, a kutyájára havi 20 ezer körül költ, ő nem eszik húst, mert nincs pénze, bezzeg a kutyája nem eszik csirkecombon kívül semmit, stb stb stb.
Anyós minden hétvégén, mikor jön, azt hallgatjuk tőle, hogy menniyre nincs pénze, szegény nyugdíjas bla-bla-bla, bla-bla-bla.
Gabi1???
H. Habi???
Breki???
F. Nikici???
Tímea???
Lola???