Sziasztok!
Ma már 3x álltam neki írni,d e ez a fránya munka visszatart...
Megyek sorjában:
Magunkról, mert ez lemaradt a múltkor:
32 éves vagyok, Hanna lányom áprilisban lesz 4 éves. Gyálon lakunk a férjemmel, meg az anyám+bátyám kombinációval egy 2 szintes különálló családi házban. Van egy westi kutyám, Bigyó, egy vadászgörényünk Ferdinánd és egy közös fekete Labrador keverék kutyánk a kertben, Lucy.
Igazából német tanár vagyok. Tanítottam 8 évet egy szakmunkás-szakközép iskolában Pesten, de sajna anyagi okok miatt eljöttem számítógépeket távszerelni a HP-hoz. Ez a második évem.
A férjem, Ádám 30 éves less lassanként, szintén informatikus :d Családban marad. Apám is az volt.
Hannát a Péterfyben szültem, EDÁval (mesélek majd) és most is ott szeretném szülni Alexet is. Csak hát nem olyan egyszerű az.
Hannát Abkarovics dokinál szültem, de ő nem sokkal ezután kivándorolt Norvégiába. Megértem, én is mennék, ha Ádám nem ragaszkodna Magyarországhoz

A praxisát Kia doki vette át, aki azóta nem rendel már a kórházban, csak magánban. Nekem meg totál kiesett így, mert azért Gyálról bemenni Budára, hogy megnézzen egy doki, annak nem sok teteje van…. Így jártam ahhoz Gyálon, aki épp volt. Amikor meg kiderült, hogy jön Alex, akkor meg el akartam menni hozzá, de bevéreztem és a Móriczhoz a fehérvári úti rendelő, meg az Imre van a legközelebb, így oda rohantam. Azóta is oda járok, mármint a rendelőbe, mert be lehet jelentkezni, majdnem mindig időpontra behívnak és iszonyat jó az UH-juk. Viszont nem tudom elképzelni, hogy ne a Péterfyben szüljek. Egyrészt az EDA miatt, másrészt meg az már ismerős
EDA-áról:
Én is úgy voltam vele, hogy az én gerincemet szúrja az, akinek két anyukája van. Hááát, miután 10 perces fájásaim voltak délután 5től, hajnali 2kor már nem bírtam (azt hittem a vesém szakad le) és kimentem az ügyeletes dokihoz, aki pont a Kia doki volt. Ő adta be az EDÁ-t. Hát, nem fájt. kicsit fura érzés volt, inkább azt mondanám. Bármikor oda adnám a kezébe a gerincemet annak az embernek, az biztos.

Igazából utána már nem is éreztem. A kihúzást se igen. Viszont persze nem úgy reagáltam rá, ahogy szoktak, mert 1 óra helyett 2 órán keresztül hatott, de úgy, hogy az utcsó 1 órában szép lassan ment kifele belőlem. Így átlag 1 óránként újra fájt. Az utolsó adagot úgy kaptam meg, hogy rá 10 percre Hanna végre hajlandó volt lejjebb menni ÉS végre, 21 óra után elkezdőzhetett a szülés De addigra már vizes voltam a sok infúziótól, így nem tágultam eléggé, és nem tudtam úgy nyomni. Kénytelen volt Abkarovics kinyomni belőlem Hannát. De készen álltak már egy császárra is. Így a toló fájdalmakból semmit se éreztem, de még így is majdnem elájultam, amikor Hanna feje kijött… Nem volt egyszerű.
Én úgy vagyok most vele, hogy HA újra kell, akkor bármikor újra bevállalom, mert rögtön megtudtam szoptatni Hannát, nem fájt utána semmim (a gátsebet leszámítva) és nem volt számomra negativ hatása. Remélem Hannát se zavarta meg.
Nanetto és többiek!
Az aztán nem hangzik valami jól!!!

Én “csak” asztmás vagyok, de legalább látok… max levegőt nem kapok, de azt egész könnyen tudom kezelni…. Én tuti összetojnám magma, hogy most kaptam strókot és úgy maradok életem végéig. (lehet túl sok House-t nézek…

)
Olyan jó nézni, hogy milyen szép kocsikat vesztek. Nekünk megvan minden még Hannától. Alex is bőszen jól ellesz vele. Van egy óriás felfújható kerekű kocsim a kezdetekre, meg egy 6 kilós Pierre Cardinom a már nem kendőzős korszakra :d
Gemini!
Az a kocsi ingyen volt!!! komolyan mondom csodaszép!

Gratu, szép fogás!
Mennem kell. Még melózok egy órát, azt jön a barátnőm traccsolni egy kicsit. Azt irány Hannáért az oviba.