Bocs h én is eltűntem de ezer dolgom van/volt...farsang ezerrel suliban-oviban,és mindig van mit intézni...de hiányoztam egyátalán??:)
Látom vannak újak is...üdv,nekik!!!
Szal....
Márti!
Mesélj,van valami fejlemény?
Nono!
Olika azóta beteg egyhuzamban..klb.már egy hónapja...ez már bronchitis..már hozzátartozik a mindennapjainkhoz az inhalálás,az orrszívás.
ház:nekünk is kb.annyi a nm a házban amit te írtál és nekünk max.25-28 ezer a fűtés gázzal télen....és átlagban éjjel 19,5 fokra,nappal 22 fokra van állítva a ternosztát...szal sztem ez nem sok...ja és azzal főzök is és a meleg víz is benne van.Ehhez hozzátartozik hogy az ikerház szomszédunk( egyben barátunk) víz-gáz-fűtésszerelő és úgy csinálta a miénket is mint a sajátját..szal a lehető legjobban minden szempontból.És van dry-vitunk is és 38 tégla.
Sajnálom h nem ment el a lakásotok mert érdemes lett volna belevágni az alkami vételbe .Amúgy hol van helyileg ha nem titok?
Babás vágyaidat totál megértem..én is így voltam többször is..nekem mindig sikkrült apát elég hamar rádumálni
Túl vagyunk a gyogyikon is..múlt héten volt a pé-m amit ki is használtunk..majd elválik hogyan..ez volt az első alkalom a műtét és a gyogyik óta.
Orsi!
Van inhaláló gépünk amivel tudok Olikának sós levegőt "gyártani"..de igazából a meleg pára ami jó neki(ellentétben a kruppal amira a hideg pára kell)Só barlangba azért nem tudom vinni egynelőre(a doki fel us írná)mert egy helyen van Budán a Szemlőhegyi Barlang..csak 14 óra után lehet menni és 3 hétig minden áldott nap kell menni h legyen értelme...nekem a srácaimért menni kell oviba-suliba,vinni őket különórákra,főzni itthon..stb...ráadásul a Pesti forgalom délután horror Gödöllő felé..szal egyenlőre megoldhatatlan.Tesómnak van sószobája,oda szoktunk menni sokat.
Nemsokára beindul a baby-boom ebben a topicban is..ki is kezdi?
pusza,Panni