A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Boldog születésnapot, Timi! Isten éltessen!

Nehogy széthulljon a csapat, én most kezdem csak tudni teljesen, ki kihez tartozik, mikor mit csinál, stb! Olyan jó megismerni benneteket! :)

Szóval itt egy megszűnésellenihozzászólás!!!

Különben kivagyok, a fiúk betegek, Dani kicsit jobban, Samu rosszabbul. Holnap Doktornéni, mára nem volt jó időpont. Remélem, nem lesz ordibálás... (Ja, a holnap az ma... :) )

Jó éjt mindenkinek, amúgy köszönöm kérdést, az előző éjjel végülis nem lett szörnyűbb az azt megelőzőnél, szóval remélem, ma nem lesz már nyivákolás alvás helyett... :roll:

Jó éjt!!

Kép
Kép
Kép
zdori

Megszűnés elleni hozzászólással jelentkezem :wink:

Dóri, a beteg gyerekeidnek jobbulást. Az orvos mindig olyan kínkeserves tud lenni :roll: Mi lehet a baja Samunak? Milyen tünetei vannak?

Silka, Lizit megkérdezted már, hol lehet a szemüveged?
Rugó, bár nem beszél, ha kérdezem, hová tette a kulcsomat, van rá példa, hogy megmutatja :roll:
Laurent 8)

Fleur, szegény Dani :(
Tényleg jobb lehet, ha kihagyjátok az oltást.

A kendőt én csak úgy tudtam használni Rugónál, hogy amikor baja volt és sírt, magamra kötöttem, sétáltam vele, és abban elaludt. Ha nem volt baja, nem nagyon kedvelte a babakocsin kívüli hordozó-eszközöket, pedig próbálkoztunk :roll:
Igaz, Emese mei-tai-ait nem próbáltuk, lehet, ez volt a hiba :wink:
Na, majd a következőnél :wink:

Rugó továbbra is taknyos, meg biztos fáj is neki valami. A változatosság kedvéért megint fél hétkor kelt, de most nem olyan katasztrofális a helyzet, mert én 11-kor megadtam magamat.
Már lassan öltözünk és megyünk.
Bár órát nem tudom, tudok-e tartani, mert két-három mondat után köhögőrohamom van, reggel majdnem belehánytam a mosdókagylóba
:shock:
Hát, ahol megszakad az óra, ott kiosztom fénymásolaton a vázlatot, aztán kész.
Majd letesztelem élőben, mit is bírok.

Holnap szabadnap, de este egyetem, mert az egyik ismerősöm nyert egy nagyobb pályázatot, ahol társkutató vagyok (vagy három éves munka), és egyeztetni kell róla. Meg a könyvtárba is mennem kell.
Még mindig a rendezvényszervezéses tárggyal bajlódok, kevés az irodalom hozzá. Vagyis van, de mindegyiknek ugyan az a tartalma: oldalak egyeznek meg hivatkozás nélkül :x

Tényleg megyek, jók legyetek :arrow:
V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Timi boldog születésnapot

Viranka drukkok mennek keresztapudnak++++++++++++
minden rendben lesz hidd el.

Dóri hát nem sokáig volt egészséges a két gyerkőc :roll:
jobbulást+++++++++

Silka szerintem is kérdezd meg Lizit. Hátha.....
Nekem cicus sokszor jobban tudja, hogy hol a szemüvegem mint én.
Van, hogy kérés nélkül hozza ha indulunk autóval valahová :)

Fleur jobbulást nektek drága+++++++++++

Vindo te is jól belemásztál ebbe a fránya betegségbe :?

Mese: cicus is szereti a meséket de ha azt mondom indulás akkor már kapcsolja is ki a tévét és megy az előszobába :D
A kedven a Kornika és a Max és Ruby mese. Na meg a mi esküvői videonk. Nem unja meg. Naponta többször végig kell nézni :roll: . Ha nem az van a dvd-be akkor megkeresi a lemezt és beteszi :D

Mennem kell, átment nyaffkába.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Mi is korán keltünk, már túl vagyunk a reggelin is, Péterke nem evett, pedig csináltam neki csészébe kakaót is, de azt mondta, hogy ez nem jó kakaó, bezzeg, ha cumisüvegben lett volna mint a sicc úgy lehúzza :? szóval cumisüvegfüggő :roll: én nem bánom :wink:

Áron ébredései 3 után kezdődnek:-) Hurrá!!!!!

Viszont ő már este f8kor alszik :roll: nem nagyon jó vele, mert már 6 után nyüglődik, 7kor pancsi és utána rögtön szunya.

Péterke f10 kor jár :roll: anyu szerint ez helytelen, de nem tud elaludni előbb, hisz délután van hogy 4kor ébred fel :roll:

Zdori jobbulást a fiúknak!!!!! Hol fáztatok meg? mert hogy nálatok sincsen még közösségbe járás :roll:

Vindo üdv a korán kelők között 8)
Jobbulást Rugónak+++++

Fleur én nem tudom mi lehet ez a kiabálás :shock: valószinű álmodik :roll: sok az émény és nem birja feldolgozni :roll:

Silka valami kis titkos helyen lesz a szemüveged

:wink:

Heni
KépKép
heni81

Jo reggelt!

Nemsokara megyunk a varosba, csak bekoszonok.
Holnap jon a baratnom Norvegiabol a ferjevel es a kisfiaval, mar nagyon izgatott vagyok. :D 3 eve lattam utoljara.

Betegeknek jobbulast kivanunk!!

Kesobb jovok!
N.
Vendég

Sziasztok!

Olyan sok dolgot szerettem volna írni itt nektek, de Móni Vindo és Heni mindent leírtak már. Így megköszönöm nekik, és rohanok a kölkökhöz, mert kajabálnak... :) Szóval mindenkire én is gondolok (hozzátartozókra is), szemüveg, kiabálás meg mindenféle nehézség kapcsán is. Remélem, használni fog...

Gyerekek viszonylag jól aludtak éjjel, így most örülök. :)

Megyek is, majd jövök!

Kép
Kép
Kép
zdori

Ja, amúgy most pénteken is meg sombaton is közösségben voltak a fiúk (temetés pénteken, névnapjuk szombaton), a sok ember meg, akik itt voltak, mind sok másik emberekkel dolgoznak, találkoznak, szóval biztos volt itt vírus-baci bőven... Hála Istennek csak egy gyors lefolyású betegséget választottak... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Elvagyok maradva :oops:

Annyira jó napsütésben kint lenni.. Domi triciklizni tanul.. Beni továbbra sem érzi jól magát az oviban.Nyafog reggel és délben hozom haza.Tiszta lelki beteg,ha ott kell maradnia du.ra...

Tegnap a két fiam a kertben tevékenykedtek,nyakig sárosan jöttek be.

Amúgy elvagyunk...

Egy tortás kép a fiúkkal:

Kép
varga tünde

Silka nekem ennyi idős volt Beni mikor kidobta a szemüvegem a kukába,egyszer megláttam és sikerült megmentenem,másodszorra már nem :(

Nálunk is vannak hullámvölgyek az evésnél.Mind a két fiúnál.De már nem idegelem magam.Néha kell koplalni is..

Vindo jobbulást!

Szép név a Lóránt. :wink:

Mese nálunk most a csip-csup csodák,vízipók csoda pók,a pampalini továbbra is,a süsü még,jaj meg ki ne hagyjam a thomast.. De nem sokat nézzük őket. Újabban bábozni kell a különböző plüssökkel, meg sokat olvasunk..
varga tünde

Ügyesek vagytok Emese!

Jobbulást mindenkinek!

Mi ma f6kor keltünk.... Jaj nekem nagyon nehéz,én szeretnék tovább aludni..... 8)
varga tünde

Én is itt.

meg ne szünjön a topik!!!!

Mi jól, bár Emma már 6 kor fent volt..és nem akart köztünk sem aludni,..csak nyomta a sódert..:-)

Ment bölcsibe..én meg olyan ügyes voltam hogy szuszi macit nem vettem ki a táskámból..így mehetttem vissza, mert persze csak itthon vettem észre..:-(

Lehet kell egy bölcsis meg egy otthoni...akkor nem felejtjük el.

TEgnap olyna jót aludt..2 órát..a bölcsiben, mosolygósan, vidáman jött. Mentünk postára meg Dm-be..nagyon élvezet..ketten mostanában nem voltunk..3-asban sziktunk mindet csinálni, vagy én egyedül..de ezt most nagyon élvezet...a lányok..:-)

aztán 5-7 ig találkoztunk barátainkkal, így otthon maradt, de jól eljátszott, nem hiányolt annyira, csak meglepit kellett neki hozni..:-)

szombaton képes volt a feját a falba vágni picit és mondani hoyg anya, anya..mert ugye ekkor jogos hívni ha vmi baleset van..., pedig csak 1-1,5 órát voltunk el.

az étvágya..hát ha én etetem akkor mlg csak csak eszik..de mással...:-(

jaja ez a sok beteg! GYÓGYULJATOK!!!!!!!!!!!!!!

na már csak egy bogyeszt kell bevennem délben, de már alig bírom..izom, melkas fájdalom,+ ez meg az...tuti nem eszek több antibiotikumot..a fejem is majd szétrobban.

:arrow: tökfőzeléket csinálni

KépKép
kaqk
Debrecen

Most kértem árajánlatot két nyílászáróstól, kíváncsi vagyok mennyi lesz :roll:

Csibim belázasodott :( már reggel gyanús volt bőszen tiltakozott, hogy nem akar kimenni :shock: Ő aki mindig kintlenne. Most a láz ellenére élénk, rohangál. Lázcsillapítót még nem kap. Kivárok :roll:

Tündi de szép torta, nyami-nyami tudnék belőle enni :D
én is szívesen mennék ki.
Ásnám fel a kertet és ültetném a magokat, hogy legyen később palántám :D

Anikó80 jó volt rólatok olvasni.
tényleg az esküvőszervezést abbahagytad?

Niki tuti jót fogtok beszélgetni :lol:

Heni cicus már egy éve nem hajlandó cumisüvegből inni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Oh, Cicus is..??? :-( jobbulást!

Árajánlat...remélem az egyik jó lesz! :-)

Én most hideg párásítókat nézegetek..emma köhögése miatt is...

Niki De jó! Biztos klassz lesz h találkoztok. MEddig maradnak? ott laknak nálatok?

Tündi..ezt nem kellett volna..:-) tortát akarok enni.! Most láttam a tescos újságban a dobos tortát is...mindenki azt akarja hogy tortát egyek? :-)

Cumisüveg? hm nem is emlékszem mikor szokott le emma róla..először az esti tejcsizést szüntettem be, jól vacsizik és ahhoz iszik csészéből tejet, kakaót, teát, vizet.

Később a reggeli tejcsizést is beszüntettem mert nem reggelizett..így reggeli evés közben, után iszik...:-)

na kész a főzi, I is jön haza ebédelni..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Jobbulást, Móni, nektek is!

Tündi, szépek a fiúk! Torta: ügyik! :)

Kaqk, hideg párásító jó, de sztem Samu már nem a száraz levegőtől köhög, őt is megnézi Doktornéni ma...

Sziasztok, vlsz csak éjjel jövök legközelebb.

Kép
Kép
Kép
zdori

Halihó!

Jelentem megvan a szemüvegem! :lol: :lol: :lol:
Az éjjeliszekrényemen volt a könyvemen, aminek fekete a borítója. Meg a szemüvegkeretemnek is :lol: (kb 5x néztem meg ott is)
Egyébként szegény Lizi mostanában folyamatosan meg van gyanúsítva. Persze rögtön rajta kértem számon a szemüvegemet, meg ma reggel az apja is a mobilját. 1 órával később indult, mert nem találta, lakás totál felforgatva... áááá! Hiába hívta egy másikról, nem csörgött. Pedig még kint a kukatárolót is fölhívta, hátha oda került a telcsi :roll:

KTimi, Isten éltessen!

Fleur, nálunk is van ilyen "most sírok" műsor. Kérdezem, h mit szeretne, de mindig az a válasz, h "semmit, most csak sírok"... :roll:

Heni, Lizi is csak a cumisüvegből issza a tejet. Bevallom én imádom, h minden reggel az ölembe kucorog és együtt isszuk a tejet, mint pár hónapos korában. Tettem már pár próbát, h átszoktassam az egyedüli ivásra pohárból, de ő is ragaszkodik hozzám :wink:

Beteg gyerekeknek jobbulást!

silka
silka

Sziasztok!

Elveszett bárány jelentkezik :oops:

Megvagyunk, csak beteg voltam, aztán átestem egy foghúzáson, egy szájsebészeti műtéten, de már minden oké :)

Visszaolvasni nem tudtam, de már leszek jobban, ígérem :)

Betegeknek jobbulást kívánok! ++++
Vendég

Sziasztok!

Tünde!
de szép az a torta :) s nincs most semmi édesség itthon :( :(

Móni!
hogy van Grétus?

Panndi!
jobbulást :) már Huginál is érdeklődtem mi van Veletek :) :)

mi de. kint felfedeztük,elkezdtek a tulik és a krókuszok kibújni :) vagy 5-6* végignéztük az összes hajtást,éljeneztünk,h. újra látnia repülőket az égen :)

S gyerekeim olyan szép dolgokat kaptak Nagyi tesójától :9 azt hiszem meg kell tanulnom/tökéletesíteni a kötéstudásomat :) Míra egy gyönyörű(szerintem) piros fehér csíkos kötött rucit,szivecskékkel masnival,Bálint meg egy vonatos pulcsit :) van napocska szemafor hosszú vonat+mozdony :) belehímezve a kiindulásipont :) :) nagyon szépek :)
+ most varrtam kézzel M. Csillababájának kiscipőt :) :)

Silka!
szemüveg :) :) nálam a telefon szokott eltünni :) :) ugye Móni :) :)
Lizi alszik már anyudéknál?
Dóri!
Samunak jobbulást.remélem semmi komoly :)

:arrow:

KépKép
viranka

Itt vagyok még Böszörményben, otthon úgysem kerülök gép elé, így bejelentkezem :D

Tünde, bár nem vagyok egy nagy torta-evő (ellentétben a táblacsokikkal), ezt azért megkóstolnám :D

Kaqk, szuszi maci:)

Evés: most, hogy Rugó beteg, nem nagyon eszik :roll: DE a múltkor is bepótolta utána, remélem, most is így lesz :wink:
Amúgy reggelizni nem sokat szokott, kakaót meg kekszet, péksütit, túró rudit, virslit :roll: Mikor mennyit :roll:

Szia Panndi, milyen fogsebészeti műtéted volt?
Nekem is mennem kellene, szülés után voltam utoljára fogásznál, mondjuk nem szokott baja lenni :roll: Még minden fogam megvan, pár tömésem van csak.
Meg az egyik első fogamat kitörtem pár éve, azt helyrehozták. Persze fehérrel :lol:

Viranka, jó kötést :wink:
Én megálltam a sima-fordított mintáknál, nem nagyon értettem ehhez sosem :oops:

Silka, akkor nem is Lizi tette el :wink:
Mi a slusszkulcsot keressük állandóan, de ahhoz Rugónak is szokott köze lenni. Azzal indítja a verdáját 8)

Párásító lehet nekünk is kellene, a fatüzelés miatt elég száraz a levegő az új részben :roll:

Megyek, kirakok valamit a faliújságra, aztán begyűjtöm a többieket Józsán meg Debrecenben :arrow:
Órán kicsit köhögtem, de azért sikerült megtartanom. Lerövidítettem azért, hogy bírjam :wink:

MInden beteg babának-mamának jobbulást, bocs, ha valakit kihagytam :roll:

Kép
vindolanda

Lányok receptje a gmailen.. :)

Kiakaszt B. Megakarja szabni,hogy mit csináljak. Azt mondja Ő a főnők. És még meg is van sértve...... Csinálná a programokat nekem meg Dominak.. Amúgy sem vagyok jó passzban közeleg a p...nap...ilyenkor hamar elönt a méreg.... :oops:

Huu fog műtét......
varga tünde

Csibusz nyűgös :( Aludni nem tudott, mert folyton köhögött. Miután adtam neki még homeovoxot sikerült egy icipicit pihennie. Most itt ül az ölemben és magyaráz. Este még lesz egy adag hiszti, mert kimostam reggel a kedvenc takaróját. Gondoltam megszárad hisz olyan szépen süt a nap. Aha :evil: Beborult, tök párás kint a levegő. Takaró vízes. Gáz éjszaka várható :? Duplán :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na, igeretemmel ellentetben nem tudok joni...jol elidoztunk a varosban, hazaertunk, foztem, most megetetem Alexet es mennunk kell S-ert, aztan suliba megyek.

Ha sikerul meg este beneznem, jovok.
Szep estet! :D
Vendég

Hahooooo!

Tegnap fel 5-kor irtam az elozo hozzaszolast, azota sehol senki???? Mi tortenik Magyarorszagon? Remelem, jol vagytok! :roll: :lol:

Ma S. szabadsagon van, varjuk a vendegeket. Hagyom kicsit aludni, en felkeltem a gyerekekkel.

Rania reggelizik, dvd-t nez, ez az ugyeletes kedvenc:
http://www.youtube.com/watch?v=oDl2UWI7SUU

Na, irjatok!!!
Vendég

Hahó! Dögrováson...
Gyerekek alakulnak, most apával vagyunk ramatyul. jobb kézzel gépelek, balban tartom gegit.
és már megint szutyok az idő... :?
tegnap kijutottunk sétálni végre, oan jól esett!

Igen, nikivel belecsaptunk a lecsóba! :)
Egyébként megújult a www.mei-tai.hu :)
Csak a kismamabandázsok és a hordozós láncok nincsenek még fent.
viranka ajánlom mira figyelmébe majd az új láncokat!

Hétvégén tatabányán lesz röplabda kupám, most még el nem tudom képzelni, hogy ott leszek.. :roll:

csajbuliban én is benne vagyok ám! 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Írok, amíg Rugó a hűtőmágneseket pakolja :wink:

Móni, mi újság Grétával? Beteg volt?

Emese, jó röplabdázást. Tatabányán még sosem jártam :roll:

Szia Niki.

Rángat :arrow:

Kép
vindolanda

reggel elővettem kisgépet,telefonom megtudtam hol tartja R. az aksikat :)
amúgy egy kissé rossz éjszakán...
Míra rucija + szütyő :) Kép
Bálint vonatos pulcsija :)
Kép Kép Kép
ezt meg Vindo Neked :) franciafiú zoknival kiegészítve :) mert fel kellett adnom :)
Kép
Mesi!
remélhetőleg nemsokára én is tudok majd nyakláncokat horgolni :) tevben egy kis tanfolyam :) :)

reggel mondom B.nek:kis zsiványom vagy :) erre Ő:nem vaddisznó :) :)
B. bekekilt M. megszólal:ÖcsiPöcsi te beszaroltál :) :)

:arrow: mert féltérdemem B. és tegnap pont az fájt nagyon :(

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Mesi hajrá! biztosan nyerni fogtok! egyébként, hogy megy a mei tai biznis? gyógyuljatok meg+++++

A hűtőmágnesek nálunk is nagyon jó kis móka. Bár Áron az ajtótámasszal bir rengeteget foglalkozni :roll:

Mi egész télen nem voltunk betegek, kopp, kopp, kopp, viszont napi szinten rengeteg citromos teát iszunk, lehet ez a mi titkunk?

Igaz közösségebe nem járunk, de majdnem minden nap jön hozzánk valaki:roll:

Heni
KépKép
heni81

amúgy napsugarast :)
S B. második képén a felhő alatt az egy szemafor :) :)

Mesi!
azt hittem más színvilág és egyéb nyalánkságok :) de meglestem :) kosaram üres :)

KépKép
viranka

Vera te kötötted a pulcsit és a rucit?

Heni
KépKép
heni81

Ó, ide értetek.

Rugó most a léghűtővel játszik. Ide-oda tologatja a lakásban, minden konnektorba be kell dugni.
A lakás is kezd már valahogy kinézni, pakolgatok :D

Viranka, ez a francia fiú nagyon ott van :P Milyen kis szép most Bálint bőre :D
Míra is nagyon trendi 8)

Heni, van egy ismerősöm, akinek a gyereke sosem volt beteg. Aztán három évesen elkezdte, és most folyamatosan egymást érik a torokgyulladások, megfázások, mandulagyulladások :roll: Ezt sajnos nem lehet kiszámítani, de hát az is lehet, hogy Ti ilyen kis erős immunrendszerrel rendelkeztek 8)
Az autót mennyiért csinálják majd?

Mifelettünk egyszer egy hatalmas szarvas ugrott át Eger mellett. Trabantban ültünk akkor, úgy hogy könnyen átugrotta :lol:

Megnézem Emese weblapját is :arrow:

Ma csak fél nyolckor keltünk, szóval alakulunk.

Kép
vindolanda

Megnéztem a derékmelegítőket meg a takarókat 8)

Még mindig a léghűtővel játszik. Lassan felöltöztetem
:roll:

Még én is pizsamában vagyok :P :arrow:

Kép
vindolanda

Heni!
Nagyi huga,de most nem vállal semmit mert jön a tavasz és a kertészkedés :( pedig úgy szerettem volna egy kötött rucit és egy klassz kardigánt 8)

KépKép
viranka

annyira durva :(
http://www.csaladinet.hu/hirek/csaladi_ ... z_ovodaban

s elintéztem B. továbbra is kapja 90%osan a tápszert,mert holnap lejár, ip.meg csak áprilisra :( de holnap megyünk Mval Operettszínházba és utána elcsattogunk HPba papírért :) olyan boldog vagyok :)
Grétus,Ádi s többi beteg babó hogy vannak?
:arrow: udvarra :)

KépKép
viranka

ja és Vindo!
rendeltem harisnyadiszkontból tök jó lilacsíkos harisnyát :) nagyon király :) :)

KépKép
viranka

Sziasztok :)

vindo: foghúzás után bennmaradt két gyökér, azokat kellett kiműteni. Hát jó fogyókúra volt, két kiló lereppent :)

Lányok, nincs valakinek feleslegessé vált 9-18 kg-s autósülése? Bármilyen jó, nem kell semmi extra, de szükségem lenne kettőre, még nézek teszveszen is. Köszi :)
Vendég

Viranka 8) 8) 8)

Akkor, ha már a harisnyánál tartunk:

Játék a léghűtővel:
Kép

Bohóckodik, és már nincs rajta zokni:
Kép

Stílustanulmány egy francia fiútól, aki testszínű harisnyában nyomul:
Kép

Most ez bonyolult volt, mennem kell.

Telefonnal fotóztam, azért ilyen götyék.

Szerintem Irina is elveszett az egyetemen a félév-kezdésben.

Kép
vindolanda

Panndi, Te szegény :( :shock:

Rugó eddig sosem volt hajlandó acc-t inni. Most ellopta tőlem, és lehúzta :roll:

Tegnap mindenkit végigölelgetett a csanában, még a tulaj anyját is :roll: Nagyon élvezi 8)

Kép
vindolanda

Lehet, meg is fertőzött mindenkit :wink: :roll:

Kép
vindolanda

Viranka, mi az a HP, ahová elcsattogtok?
Én ezt nem értem :roll:

Mit néztek majd a színházban?

Rugó ásít, ez jó jel 8)

Kép
vindolanda

Heim Pál kórház :)
Vendég

Na, már megint ezek a rövidítések :roll:

Rugó mutogat a kajára, bár még nincs ebédidő. Megnézem, eszik-e :arrow:

Kép
vindolanda

Tényleg, Dóriék meg Gréta vajon hogy vannak? :roll:

Kép
vindolanda

Abbahagyom saját magam szórakoztatását :arrow: Azért néha benézek még ma :wink:
Ha elaludna, dolgoznom kellene, este meg egyetem :roll:

Kép
vindolanda

Szép naposat :D

Vagyok én is, csak Z itthon volt én meg védőnőnél, délután meg megyek dokihoz beutalóért, igazolásért :roll:

Cicus jobban, éjszaka ahogy vártam. Én nem sokat aludtam. Volt egy nagy hiszti a takaró miatt de aztán elfogadta a másikat. Megértette, hogy csak egy éjszakáról van szó. Éjjel többször köhögött, sírt, hogy nem kap levegőt. Nagyon megizzadt, pizsije, takarója csurom vízes lett. De sokkal jobban van ma. Már haramiáskodik ezerrel :D

Rugó nagyon cuki francia fiú :lol:

Viranka nagyon ügyes keresztanyukád :D
na ja tanusítom, a telefonod folyton elhagyod. De én sem vagyok különb :oops:
Volt, hogy egész nap "kergettük" egymást és csak délután valamikor sikerült beszélnünk. A másik pont nem találta a telefont közben :lol:

Panndi ez rosszul hangzott :?
nekem se ártana elmenni fogorvoshoz de nagyon félek tőle :roll:

befejezem a főzeléket, már biztos megpuhult a borsó :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Megint itt:

Emese, milyen honlapod van? megnézhetem?????

Fogyókúrázóknak: én már mindent kipróbáltam: 1500 kalóriás diéta, gyógyszer, kezelés, de ami tartósan célra vezet és életmódot is változtat az a fitness. Hetente 3-szor járok fitness terembe személyi edzőm van, nagyon meghajt, mert erre én magamtól nem lennék képes, utána annyira jó érzés! Hosszútávon szerintem ennek van eredménye. Már most látom magamon a változásokat és több az energiám is.

Köszönöm az érdeklődést, az esküvőszervezés megy, ma is voltak nálam, 2 állásom van, mindig is kettő volt. Ha van időtök nézzétek meg honlapomat: www.mondjigent.hu

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Olyan fáradt vagyok... A kávé és a kóla között hezitálok, ha nem alszik el ez a csodálatos gyermek :roll:

Anikó, úgy látom, neked kellene rendezvényszervezés tárgyat tartanod helyettem :wink: Mert hogy nekem semmi közöm hozzá, az biztos :lol:

Móni, azok a csodálatos védőnős látogatások. Már el is felejtettem :P :wink:
Megszáradt a takaró?
És akkor nincs is láza Grétának?

Kép
vindolanda

Anikó!
Megnéztem a honlapodat. Nagyon jó és úgy látom, hogy nagyon meg vannak veled elégedve az ügyfeleid. Gratulálok!

Mesi, Niki!
Hajrá angliai biznisz! Nagyon ügyesek vagytok!

Mesi!
Le a kalappal előtted, nagyon értesz az üzlethez! Büszke vagyok rád!

VIranka!
Nem semmi ruhák! És Míra milyen szép nagylány abban a ruhában! Nagyon jól áll neki. A vonatos pulcsi meg egyszerúen mesés!

Vindo!
A francia fiú nem hazudtolja meg magát! :)
Nem is gondoltam, h ennyire imádja a csanát!

Heni!
De jó, h nem voltatok betegek mostanában. Mi kb 2 - 3 hetente benáthásodunk. Szerencsére láz nélkül...

Móni!
Szuper, hogy Gréta jobban van! Remélem a takarója megszáradt!

Panndi!
Ó jaj, nem irigyellek. Ez a fogmizéria...

Én meg az óvodákkal vagyok elfoglalva. Úgy döntöttem, h mennek, persze, ha felveszik őket. Április első felében lesznek a nyílt napok, majd ellátogatunk, aztán meglátjuk... Vannak vegyes csoportos óvodák és homogének. Most azon gondolkodom, melyik lenne a jobb. De azt hiszem, végül úgyis az fog dönteni, h hol van szimpatikusabb óvonéni...

Kép
gica1

Vera ügyes nagyon a keresztanyukád!

Móni remélem délután tudtok pihizni!

Vindo csúcs a francia fiad:-)

Panndi jaj de jó, hogy megkerültél:-) nagyon hiányoztál nekem!
Fog:evil: Babaproject?

Anikó jaj de irigyellek, de szép szakmád van!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Vindo!
Hp-Heim Pál,de Panndi megelőzött :) de lehetett volna Harry Potter is 8) 8)
s a Musicalmeséket fogjuk megnézni 1 órás és állítólag nagyon klassz :) kíváncsi vagyok :)

Gica!
no akkor sok sikert :) s egy vagy 2 külön csoportba fogod Őket iratni?
izgi időszak :) s igen kicsit elfogult vok,de Ő is magával :) reggel megállapította :Anya csinos vagyok :) :) szerencsére pirosat és a szoknyákat/ruhákat nagyon szereti :)

cuccokat Nagyi tesója kötötte :) nem keresztanyám(Ő már nem él :cry: )

Anikónak igaza van a legjobban tényleg odafigyeléssel és sporttal lehet fogyni :) ezért várom már a tavaszt(igazit) h. mehessünk bicajozni :) :) Míra már mondta,ha nem lesz hó megyünk a bicikliúton ugye :) :) az meg napi kb. 5-6 km tutira :)
Mesi honlapja: mei-tai .hu

Grétust biztos jó nehéz volt meggyőzni :)

megyünk Keresztpapához :) ma lett volna műtétje ,de egy baleset miatt elhalasztották péntekre :shock: :evil:

KépKép
viranka

Panndi én is autóüléseket lesek, Péterkének 18 ig van, de Áronnak már nagyon nem jó a hordozóban :roll: Péterkének kellene egy 9-36 és Áronnak meg maradna a Péteré.

Néztem a teszveszen, nagyon hó árban vannak új Nania és 4 BABY márkájú ülések.

Heni
KépKép
heni81

Ja, nekem valami nagyon olcsó kell, mert Fruzsi már két hónapja nem hordozóban utazik, csak közben lett egy kisautóm, amit városon belül használok, és abba szeretnék valami két egyszerűbb ülést, hogy ne kelljen mindig átpakolni az üléseket.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?