Na eddig óvastam
Viszont a Lunavihart valahogy nem találtam...

de biztos gáz lehett, ahogy írjátok.
Hát Luna mi sok dologban együtt pendülünk- baby ruha márka, nix érzéstelenítés, nem felfújható kerék

(csak a macskákat nem szeretem

)
fú tényleg visszatérve a fájdalom-kiabálás-szülés: nekem mikor szültem azt mondták, hogy nagy levegő, lassan kifúj és csöndben- és nem azért hogy ne kiabáljak, hanem mert oka van: ha hangot adsz ki, akkor másképp jön ki a levegő, ami nyomást okozhat... és hát idő előtt nyomni jó nagy butaság. én igazából ettől féltem végig, hogy csak méhszájam ne szakadjon...
aztán agykontroll dolog féle: azért próbáltam olvasni szülés történeteket hogy legyen fogalmam a dolgokról. így elképzeltem, hogy annyira fog fájni, hogy el se tudom képzelni... felkészültem a legrosszabbra... de közben megbeszéltem kistücsivel, hogy ő gyors lesz és ügyes... így is lett! ja és semmikép se szabad félni! s közbe gondoljunk arra, hogy egyszer úgy is vége... még senki sem maradt úgy...
én ma szuper ügyes voltam- mindent kivasaltam

igaz ma mostam hozzá megint
most pedig várom hogy gyerek felébredjen és lehet elmegyünk új babakocsival sétálni

megígértem neki, na nemmintha én nem várnám már az éles tesztet

viszont itt napok óta délelőtt verőfényes napsütés, délután meg úgy elmegy a nap- mama szerint csak meg kéne piszkálni és esne...
ja tegnap megrendeltem a tena szettem... pénteken veszek vagy 4 db tőgy tartót

(semmi extra csak elöl kapcsos izéke) aztán a kuponom beváltom a rossmanba maxi és mini pelusokra ja és anya pelusra

és már csak egy kézi mellszívó meg haskötő és tankini kell... ez utóbbi azért még ráér...
fú meg tényleg anyagot kell még vennem a varrnivalókhoz...
Geo: jó az új verziós babakocsi és tudom h többen a fehéret mondják, de biztos jó ötlet a fehér? még ha mosható is... amúgy hol vagy Geo!
Azért elmesélem a lányoknak Jenny: képzeljétek csajok mi Jennyvel egy évig osztálytársak voltunk! kicsi a világ...