Jó reggelt

!
Hát sajnos most sem tudtam visszaolvasni, nagyon sokat írtatok

.
Vindo, Rugó megint nagyon csini

. Én nem tudok hangszeren játszani, csak amit furulyán magamtól tanultam, mert a zeneiskolát abbahagytam idő előtt egy
törtető picsa miatt. Mondjuk a fősulin ének-zene volt a műv. területem, de a kottaolvasás már most jobban megy Bencének, mint nekem, én is inkább hallás után furulyázok el mindent. A legkisebb hugom hallássérült, éppen a hétvégén beszélgettünk, hogy bele is őrülnék, ha zene nélkül kellene élnem, míg ő nem szereti a zenét, mert nem tudja élvezni

.
Heni, de irigyellek a hegyi levegő miatt

! Legyen szép időtök!!
Panndi, jó kocsikázást akkor

!
Mesi, Niki, milyen szuper ötlet, micsoda üzletasszonyok vagytok

!! Hajrá!!!!
Zdori, minden tiszteletem a Tiéd, hogy éjjel még tanulsz is

!
Móni, mi újság Grétivel?
Viranka, nagyon jók a kötött rucis képek, (Panka állandóan visszagörgette őket

).
Irina, jaj szegény, még olvasni is rossz

. Mostmár jól van Ádi? A forgalmi tényleg dühítő

, a hitelt ne is mondd, igaz, mi 7 éve csináltuk végig, de soha többé be nem vállalnám

...Remélem, hamar túl lesztek rajta!
Maggie, nagyon-nagyon ügyes vagy!!!
Pedig ha hiszitek, ha nem, a karácsonyi vacsi óta én folyamatosan hízok, bármit csinálok, és már a gatyáimon is érzem. Hiába tornázok és eszek kevesebbet...Már alig várom, hogy bicajjal járhassak dolgozni, remélem, az segíteni fog. Nekem -5 kg a cél, de ha 7-8 kg is leugrik, az sem lesz baj

.
Panka kezdi elfogadni az új gondozónénit is. Hétfőn és kedden bőgve ment be, mert nem Ili néni várta, de tegnap egy nagy puszit kaptam, beszaladt a csoportba, és Eszter néni nyakába ugrott

. Örültem nagyon, de olyan fura látni

.
Egyébként mondta Eszter néni, hogy ahhoz képest, hogy szeptemberben volt 2 éves, nagyon talpraesett, ügyes kis nőci. Hát a dumáján sokszor én is behalok. Tegnap pl. le lettem tolva de rendesen:
"Anya! Miért gombos nadrágot adtál rám? Mondtam, hogy gumis derekú nadrágot kell venni! Nem tudom letolni a kisvécén!"
Reggel sorban áll a fürdőszobában, hogy illatozzam be a pulcsiját

.
Tegnap buliztak a bölcsiben:
"Táncoltam a bölcsiben az ákom-mákomra. De a Puff, a hűvös sárkány nem volt."

.
Kértem egyéni vonalzókat, nem tudom, mikorra lesznek készen

.
Szép napot mindenkinek, megyek dógozni

...