Sziasztok!
Végre nekem is van egy kis időm leülni a gép elé, kicsit kevés mostanában a 24 óra egy napra.
Katica, veled kezdeném, mert annyira sajnálom, hogy nem írtál ide, vagy nem kerestél meg személyesen, biztos emlékszel, hogy mi szívtuk meg legjobban a Rotával, viszont a legnagyobb bajban, amikor már csak egy hajszál választott el bennünket is a kórháztól, akkor egy sima b vitamin injekcióval egy csapára elállt a hányás, ha beszéltük volna előbb, akkor javasoltam volna, hogy ezt próbáljátok ki először. Persze a lényeg, most már minden rendben van, örülök, hogy túl vagytok rajta, mert én tényleg tudom milyen ez
Visszafertőzésről nem tudom mi a hivatalos vélemény, de az én keresztfiam is kétszer volt már kórházban vele, másfél év különbséggel....
Luca, jó lehetett egy kicsit kimozdulni, azt hiszem mindenkinek aki itt van a fórumon felírnék egy ilyen estét receptre
Jobbulást neked!
Kata, te miért tűntél el? Annyiszor eszembe jutottatok már, csak sosem akkor amikor itt ültem...jól vagytok?
Kitti: megnéztétek már? Tetszik neki? Milyen lett a hajad? KÉp?
Apró, jobb időket neked, kicsit rátok jár a rúd

Örülök, hogy az Afp-vel legalább minden rendben
Panna, nálunk ennyire durva zokogós félés még nem volt, de most veszem én is észre Málnán, hogy kezd szégyenlős lenni, eddig ha bementünk valahova olyan kis bátor volt, most pedig a szokásos Süni zenén, ahova régóta járunk, ott is az első pár percben el akar bújni mögém, úgy csinál, mintha ő ott se lenne....
Adri, jó hogy itt vagy, Dorca szeme hogy van? Voltatok azóta vizsgálaton? Sajnálom, hogy nem sikerült, remélem megoldódik majd a probléma, és találsz valami nagyon jót!
Boni, ez nagyon vagány lett, átküldöd? Tegnap Tabi kenyeret sütöttem este (ahogy zsemlét szoktam, csak teljesen laposra, és lett szeme és mosolygós szája), mert MÁlnus nem akar kenyeret enni, ma reggel persze fogyott a Tabi kenyér rendesen
Apró, azt MÁlna is nagyon megérzi, ha nekem fáj vagy rosszul esik valami, olyankor árgus szemekkel figyel és olyan rossz kedvű...
Manci, mi is nagyjából ennyit beszélünk, és leglelkesebben a NEM-et használja

Tegnap este viszont kimondta az Apát, és azóta használja is, szóval apával madarat lehetne fogatni

Jobbulást a betegnek!
Csenge, szuper lett Zsombi frizurája, neki akkor boldog másfél éves szülinapot! MIlyen volt pénteki buli?
JázminAndi, üdv újra itt, apa nekem érthetetlen, de régebben is az volt. Olyan jó lenne, ha vissza tudnál te is rázódni egy kicsit! Hozzál képeket!
Ritus, jó hallani rólatok, örülök, hogy most már kimozdultok majd, ha lesz időd, hozhatnál ide is képet, olyan édesek a gyerkőcök
JUlcsi, olyan hihetetlen, hogy mindjárt szülsz, olyan gyorsan elment

Jövő szerdán meglátogatunk benneteket, ha nektek is jó! Jövünk oltásra
Közben nekünk is kijött a 10. fogunk, a szemfogak még nem, de azoktól nagyon be vagyok tojva....
Hétfő délután voltunk Pesten, talán meg van minden, szóval lehet, hogy most voltunk utoljára...az egyik szemem sír a másik a nevet....
Most ennyi fért bele, este még megpróbálok jönni!
Szisz