A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Kétszer szállt el az irományom :twisted:
Na még egyszer.

Gabi 1

Suli: Igazgató érvei jók, hajrá suli :P .

Nóra nagyon ügyes, lépcsőn felmászás :shock: :P

Bond

Hugi is nagyon ügyes. Kép?
Széklába :twisted: .

Boo

Fogak :P .
Apa tudja, hogy voltál te is moziban?

Sillia

Négykézlábazás :P .

Nyuszi

Örülök,hogy Lilivel minden rendben.

Ha megnyugtat, Odett 1-2 hetes kora óta hason alszik, és még nem tud felülni.
Sőt ő még csak a héten kezdett el hátról hasra fordulni (persze párszor megcsinálta előtte is), és ahogy el kezdte ezt gyakorolni, már a kúszást is sokkal ügyesebben, gyorsabban csinálja. És nagyon élvezi :P .
Hasról hátra már november óta csinálja, de nem ül fel.

Tegnap óta tud pápát integetni. Apukája minden este, mielőtt utoljára megszoptatom Odit, ad neki puszit, pápázik neki , elköszön tőle. Apja kiment, Odett el kezdett szopizni, mire hirtelen abbahagyta, az ajtó felé forfult, és el kezdett a kis kezével pápázni. Majd megzabbantottam, olyan aranyos volt. Persze gyorsan visszahívtam apáját , hogy láthassa ő is.

Tegnap éjszakánk jó lett volna, ha....

Hajnali fél 2kor nagy sírásra keltem. Átmentem hozzá, sem cumi, sem cici nem kellett neki :shock: . Már vagy 10 perce próbáltam visszaaltatni, ringatni, semmi nem volt jó, a cumit állandóan kiköpte, amikor szopiztatni szerettem volna, még jobban sírt, lökött el magától. Már apja is átjött, ő is ringatta, járkált vele, de semmi nem volt jó. Sírt, és közben nyögött, mintha kakilna, így gondoltuk fáj a hasa. 20 perc sírás után egy hatalmasat böfizett, de még akkor sem hagyta abba a sírást. 5 perc után apát és magát lehányta. Beleültettem az ölembe, hátha még jön ki belőle valami, simiztem a kis fejét, és úgy visszaaludt ülve a drágám. Letettem az ágyába,és aludt egész éjszaka, fél 9kor kelt fel, semmi baja nem volt, csak nagyon éhes volt.
Ugyanazokat ette egész nap, és akkot, hogy eddig is, csak a gesztenyés almás husit kóstoltattam meg vele még ebédkor. Nem tudom, hogy attól hányt-e, mindenesetre mostanában nem adok neki olyat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2010.02.24 15:57-kor.

Kép
Kép
orsi777

Nyuszi

Nyűgölődött meg szenvedgetett a mamánál de nem jobban mint itthon tette volna. És ez már nála haladás :)
Vendég

Sillia! örülök neki! Akkor apa vigye le gyakrabban,hadd szokja Lóci is,hogy nem csak te vagy a világon! :wink: Meg neked sem árt egy kis kikapcsolódás!

Orsi! Lili mindig is hason aludt,de az nem elég,akkor kell őt hasra tenni,amikor éber és játszik. Mostmár egy órája lent van hason,1-2-szer behisztizik,akkor bokóckodok neki és akkor megint egy darabig elvan :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Apának üzenem, hogy kb. 2 hónapig újdonság csak. Aztán majd újra előkerül 2 éves kora körül. Majd az is lecseng, nagyjából a kamaszkoráig. Onnantól meg már ismerjük a sztorit. :roll: :roll: :roll: :roll:

Még nem döntöttem el, hogy Hugi tényleg azt mondja-e, illetve ha igen, akkor mennyire tudatosan, de ilyeneket vélek hallani, hogy: "nem", "anya", Hugi(????). :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Minden ünneplőnek boldogságosat :D :D :D :D :D !

Conversano!

Én is tudom, de csak a mentés miatt :oops: . Valójában SOSE jöttem volna rá, sőőőt, előbb mondtam volna rá, hogy Botond az :shock: :oops: :oops: :oops: .

Ilyet én is teszek majd fel :twisted: :D .

Nyuszi!

Örülök, hogy minden rendben :D !

Boo!

Gratulálok a fogacskákhoz :D ! Ma nálunk is kibújt a 3. :D :D !

Orsi!

pápá :D :D :D :D
Mi most ezt meg a tapdit próbálgatjuk, de nem sok sikerrel. bár a pápnál követlezetesen veri a padlót. az is valami :lol: :lol: :lol: .

Viszont a fiam tegnap óta folyamatosan mászásból felül, vagyis ezt gyakorolja, és "elfelejtette" a mászást, szóval szerintem előbb fog felállni, mint tisztességesen mászni :roll: . Apja fia :lol: .

Ja, és ő már egy hónapja fügyizik :lol: . Mostanában pelekázásnál is egyből rárabol, és úúúgy tépi, hogy iszonyat. Mindig ráförmedek, de tojik rám, pedig mindig mutatom, hogy simizni kell, nem cibálni :oops: :lol: :lol: . (azt nem akarom, hogy azt higgye, nem nyúlhat hozzá, szóval mindig rászólok, hogy finoman :lol: ).
És Ricsijét is kiszúrta már a kádban, szóval úgy fürdenek, hogy az apja a kezében fogja a motyót, hogy azért az övét mégse fogdossa :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

[quote="kicsidodi"]
írta:
kicsidodiÉs Ricsijét is kiszúrta már a kádban, szóval úgy fürdenek, hogy az apja a kezében fogja a motyót, hogy azért az övét mégse fogdossa már :lol: :lol:

Apa rekaciója nálunk: "Na...! Mindenki a magáét!". :lol: :lol: :lol: :lol:

Hugi még mindig nem forog. Igaz, hogy direktben inspirálva nincs. :oops: A játékok azok, amikért kepeszt, illetve amikor dühös, vagy "fejen állva" próbál felborulni. Elszántan próbálkozik éjjel is, amikor hason fekszik, enni szeretne, és ott küzd mellettem az ágyban, mert nem hajlítja be az alsó karját. :roll: (A hátára akarja dühöngeni magát. :o :roll: )
Viszont mintha az oldalra kiüléssel próbálkozna. :roll:

Kép
Kép
200907?

ronmay! :)

Akartam már kérdezni. TeApa mikor, hová érkezik holnap? Szerintem kisebb fogadó bizottság vonulna ki, ha tudná. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Feladvány kizárólag Silliának :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kihez tartozik ez a testecske ? :)
Kép
Vendég

Köszöntéseket köszönjük, és viszont kívánunk boldog hófordulót minden illetékes babának! :wink:

Orsi!
Én nem hiszem, hogy a gesztenyétől hányt volna. Nem lehet, hogy a 20 perc sírás miatt volt inkább? :roll:

Boo!
Ikokával még nem beszéltem, de szerintem hívjál fel, ha végeztél és jönnétek már a Ligetbe! :wink:

Dodi, Bond!
Ti jöttök?
Kik jönnek még?
(Ronmay igazoltan fog hiányozni! :lol: :lol: )

Petra az oldalt ülésből még néha felborul, az előbb úgy felborult, hogy iszonyatosan beverte a fejét a parkettába. :?

Kép
katy76

Alapból lehet, hogy most nem szerepelne itt ez a bejegyzés, de boo esetén okulva:

FIGYELEM!!!

A kártyacsalás egy elég intelligens módja tűnt fel. CSAK erről az ATM típusról van szó (egyelőre?):

Kép

A machinációk pedig a bizonylatkiadónál, illetve a kártyaleolvasó nyílásnál vannak. Így a kártya másolható, a PIN kód pedig hozzáférhetőve válik.

Ez az EREDETI bizonylatkiadó...:

Kép

...ez pedig a PREPARÁTUM:

Kép

Az EREDETI kártyaolvasó...:

Kép

...és a PREPARÁLT:

Kép

A kettő között az a különbség, hogy az utóbbinak matabb a felülete.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
200907?

conversano! :)

Énisénisénis!!!!! NEM Hugié. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

katy76! :)

Gondoltam rá, de mindkettejüket nem tudom vinni, a vigyázás meg már máshogy lett programozva. :roll:

Ne Petra miatt aggódj, hanem inkább a parketta miatt. Annak hamarabb lesz baja! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Katy

Az a kérdés, hogy miért sírt Odett. A hasa miatt bizti, azért is böfizett, és ahogy kihányta magát, szinte rögtön el is aludt. Szóval nem hinném, hogy a sírástól hányt volna :roll: .De úgy sajnáltuk szegényt. Odett még nem volt beteg, mondtam is apájának, hogy milyen szerencsénk van ezzel is, itt már olyan sok baba volt beteg, biztos nehéz lehetett szülőként is átélni a gyerek betegségét.

Találkára irigy vagyok.

Kép
Kép
orsi777

Breki Árminja?

Kép
Kép
orsi777

Nem :)
Szegény Odett :( Remélem semmi komoly!
Vendég

Sziasztok!

Elég sokáig elmaradtunk..
Zajlott az élet.
Remélem mindenki jól van!

Elromlott a fűtésünk uh majd egy hétig anyóséknál laktunk.
Kijött Tami első foga!!! :wink:
Sajnos ezzel együtt az étvágya is elromlott.Tegnap voltunk vérvételen,pénteken megyünk megbeszélni az eredményt.
A doki bácsi szerint lehet h vérszegény.
Ma nagyon jól eszik,bárcsak ilyen étvágya lenne mindig!
Nagyon beindult a mászással,mindig ez van egy nap alatt mindent!
:lol: Ügyesen ül,és kapaszkodva áll ,egyre tovább bírja.
Sokat nevetjük,mert mikor ülésbe felhúzzuk,ő egyből fekvésből fel áll.
És csak úgy szórja a puszikat mindenkinek!Ez nála abban áll h két oldalt jól belemarkol az áldozat arcába ,és lesmárolja nagyra tátott szájjal! :lol: Ha mondjuk neki h adjál puszit akkor ad,de azért nem mindenkinek! :lol: Az anyóséknál eltöltött napok nem maradtak nyom nélkül:jó hisztis lett! :? Most is éppen nyomatja,uh megyek,mert apuka nem bír vele! :lol: :lol: :lol:
Még jövök!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Conversano

Áh, semmi komoly, azóta sincs semmi baja. Eddig egyik kajcsi miatt sem volt semmi gondja. Majd 1-2 hét múlva újra próbáljuk a gesztenyés bizbazt.

Jó a játék.Ha meg van a megfejtés lehet kérni, hogy feltedd az egész képet is?

Kispiskóta Bendéje?

Kép
Kép
orsi777

Persze,hogy felteszem! De most sem talált! :)
Vendég

Katy!

Mi is megyünk :wink: .
Elküldöd a számodat priviben? Eltűnt :shock: :? !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok.

Úgy látszik ma jó napom van és többször is tudok jönni, Nóra apja mellett játszik még, nagyok alszanak.
Holnap majd reggel ha fent vagytok 8-kor gondoljatok ránk, mert megyünk az új suliba, Bettit az ofő bemutatja az osztálynak, meg megbeszéljük a könyveket.

Na ma nagy felbuzdulásomban elmentem a szemészetre, nem vártam keddig. Azt mondta hogy az ilyen makacs árpa két ok miatt alakul ki. Diabétesz, illetve hormon változás. Nálam ugye az utóbbi. Adott rá másik kenőcsöt ez szteroidos, azt mondta hogy ha 1 hét után sincs semmi változás akkor kis műtét és megnyitják, hát nagyon remélem hogy erre nem kerül sor. És ahogy ismerem magam nem is nagyon szánom rá magam. AZt mondta hogy még a bioptron lámpát is kipróbálhatom. Úgy hogy ez van.

Nóra is már pápázik és mondja is hozzá, csak nem hangosan. A fürdéskor meg nagyokat csapkod a vízbe. Most már láthatóan élvezi is a fürdést, játszik is a játékkal, na meg a hőmérővel.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Mi sajnos nem tudunk menni holnap,mert el kell mennem apának elintézni valamit és nem érnénk oda. :cry: Brutál nagy forgalom volt ma is a városban,úgyhogy aki Budáról megy,az induljon el időben :wink:

Gabi! Reméljük ez a krém használ már!Mindenképp írd meg,hogy mi volt a suliban.

Tímea! Fogacskához gratula!! :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Timea: de jó, hogy tudtál picit jönni! :D Tami nagyon ügyes, hogy már áll! :shock: :lol: A csókosztás nálunk is így megy, bár apa nem sokat kap, mert neki néha szőrös az arca.... :lol: Hiszti miatt ne aggódj, Kata is hisztizik eleget. Ha valami nem tetszik neki, már kezdi is. Én ezt úgy orvosolom, hogy ugyanúgy "kiabálok", ettől jól meglepődik, és vigyorog :lol: Egy próbát megér... :D

Gabi1: Nóra is nagyon ügyes, és szépen fejlődik, már ügyesen lecsücsül állásból :shock: :D Már előre félek, nálunk milyen balesetek lesznek majd, mire eljutunk idáig... :roll: :D Holnap majd gondolok Bettire :D Remélem, hamar talál majd új barátokat :D
Szemed már jó lenne, ha meggyógyulna! :evil: Ennyi idő alatt már biztos megőrültem volna tőle :roll:

Kép
agi125r

Conversano: "eztlesheted"? :twisted:
Ikoka Zsombija.

Kép
agi125r

A lidl oldalán ha az aktuális ajánlatokra klikkeltek, nektek sem engedi megnyitni a vírusírtótók? Vagy csak a Kaspersky ilyen lelkes?

Kép
agi125r

Ági

Nem-nem Kép
Vendég

Conversano

Vica
Vendég

Agi

Kipróbáltam, nekem megnyílik. Csak a Kaspersky olyan szorgalmas :)

[quote]C írta:onversano: "eztlesheted"?

Ezek után már meg sem próbáltam lementeni a képet :lol:
Vendég

Sillia

Azonnal mondd meg,hogy honnan tudtad!!!!!!!!!!

Teljes kép itt van.
Vendég

Sillia: köszi :D

De a lényeget én is láttam a szórólapból: holnaptól retro hét lesz! :D :D :D Lehet majd kapni
-téli fagyit
-betűs, váras csokit
-macskanyelvet
-pezsgőport
-gumicumit
meg a többi gyerekkori szép emlékeket idéző micsodát! :lol: :lol:

Kép
agi125r

Jó estét!

Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a sok jó kívánságot!

Sajnos Jázminnak ma nagyon nyűgös napja volt, így a déli ebédet és a tortázást átaludta. :( A tűzijátékot meggyújtottuk neki, nézte, de nem hatotta meg. Viszont az ajándékának nagyon örült, mert sikerült cimkés kockát venni, amin tükör is van és teljesen oda van érte. :lol:

Kép

Nyuszi!
Nagyon örülök, hogy Lilivel minden rendben, biztos vagyok benne, hogy a sok hason fekvés megteszi a hatását. :lol:

Gabi!
Nóra nagyon ügyi!!! Bízom benne, hogy szemedet nem kell műteni! Iskolaváltással kapcsolatban én is így döntöttem volna.

Timi!
Jázmin is hasonlóan ad puszit, mint Tamara. :lol: Ő is nagyra tátott szájjal nyalogat. Imádom! :lol:

Orsi!
Remélem Odettnek nyugis éjszakája lesz! :)

Boo!
Köszi a névnapi köszöntést, igen emlékszem, hogy ha Zsirinek puncuja lenne, akkor Jázmin lenne! :lol: :lol:
Éjjel gondoltam rád, hogy remélem épségben hazaértél a moziból. :wink: :lol:

Sillia!
Mikor teszel fel Lóciról újabb képeket???Nekem már nagyon hiányzik! :D
Vendég

Habtapi

Sillia,
polifoam puzzle néven fut...napokig szenvedtem mikorvenni akartam, mire rájöttem, hogy keressem...

Nyuszi,
én itt vettem simát: polifoam.com
nincsenek benne kis lenyelhető darabok, 4db 0,9 nm-t fed le és 1645ft egy 4es csomag. Keménységét passzolom, de mindenféle ilyesmicuccit gyárt a cég, hátha tudnak valamit ajánlani

KépKép

KépKép
kispocok13

Ilyesmi cuccot.... Bocs, késő (korán?) van

KépKép

KépKép
kispocok13

Ujjé a Ligetben....

Sétálni mi is szívesen mennénk, de nem biztos hogy odaérünk pont 2re :cry:

Katy
vagy valaki aki megy
átküldené a számát priviben hogy tudjalak titeket hívni? Kb meddig terveztek lenni?

KépKép

KépKép
kispocok13

Norka

Nagyon sok boldog születésnapot!

Kép
Vendég

Norka

Boldog Szülinapot :P !!!

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Norka!

Cimkés kocka :lol: :lol: :lol: .

Tali:
Enyémfiam általában 1-kor ebédel, mondom az pont fasza, épp odaérünk időben, és a kaja is le lesz tudva :D . Ja, peeeersze, de anya tervez, Botond végez :twisted: :lol: :
Felborította a reggeli rendet, így 11-kor, és 3-kor kell(ene) ennie :? . Na, mindegy, megpróbálok trükközni egy kicsit, ha meg nem megy, akkor a kiváltságosok megnézhetik milyen gyönyörűen tudunk kanalazni a természet lágy ölén (5 fokban) :lol: .
Apropó, most tervezgetem, hogy hány réteget fogok magamra tuszkolni, szóval várhatóan oyan leszek, mint egy óriáshagyma :lol: . Botondra persze csak ráhúzom az overált, és gyakorlatilag kész is :wink: . Én is vegyek fel inkább síoverált :roll: :lol: :lol: ?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jó reggelt!

Először is: Norka NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK neked! :lol:

Kispocok! Köszi,meg fogom nézni,hátha itt találok!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Dodi! Lili is ma keresztül húzta a számításaimat,úgy tűnik összebeszéltek :lol:
Sajnálom,hogy megint nem tudok csatlakozni hozzátok,de remélem hamar követi ezt a talit egy következő és akkor már tutira megyünk!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Norka!

Boldog szülinapot (ma is) :lol:

Kispiskóta!

Most már tapasztalatból tudok válaszolni:
a robot induláskor felméri, hogy mekkora területet (hány szobát) kell megcsinálnia, és e szerint elosztja a 2,5 órát (ennyit bír egyszerre az aksija). Így nálunk az egy légterű konyhát-nappalit-folyósókat ennyi idő alatt fejezi be. Egy (12-14 m2-es) szobát úgy 35 perc alatt csinál meg, a fürdőt viszont 15 perc alatt lerendezi :D . Szóval ha te úgy akarod, az egész lakást kiporszívózza 2,5 óra alatt, de nyílván minél nagyobb a terület, annál "hanyagabbul" dolgozik. Ezért nagyobb lakásokban érdemes leválasztani. Amúgy nagyon durva, hogy a gyerekszobában már vagy 5* végigment, és még mindig egy csomó redvát kiszed a szőnyegből :shock: . Pedig én is porszívóztam rendesen, de a szőnyeg eszi a port, szóval ez nagyon jót tesz neki :D . Én továbbra is nagyon szeretem,egy álom a cucc. Most is takarítok :twisted: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

NORKA:BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Most csak olvasni ugrottam ide...de még visszatérek! 8)

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Sziasztok, bocsi a belekottyért, aki Pampers-t használ

http://www.pampers.hu/hu_HU/ecoupon?src ... medium=cpc

Amugy zugolvasotok vagyok

Kép

Kép
leo50

Kispocok!
PÜ ment! :wink:

Dodi!
Nincs hideg kint, csak borongós az idő. Tegnap is aránylag meleg volt, pedig kb. ugyanilyen idő volt.
Szóval nem kell 4 zoknit venned! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Szia Leo!

Köszi a linket:)
Ne csak zugolvass,hanem gyere és írj ,főleg magadról :)
Vendég

Norka: Nagyon boldog születésnapot kívánok!!
marietta1982

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Jól döntöttél! Természetesen a babatali sokkkkkkal fontosabb :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

ANCSURTI???????????????????????????????????????? Hol vagy? :( :( :( :(

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Jól döntöttél! :lol: :lol: :lol: :lol:

Én mindig szoktam itthon tartani olyan félkész pékárut, csak én általában mini bagettet szoktam venni.
Nekem azzal az a bajom, hogy szinte még melegen eszem, és valahogy utána megfájdul a hasam. Szerintem azért, mert ezek elég élesztősök (én sütés közben még az illatán is érzem az élesztőt), és élesztős cuccot melegen nem túl jó enni.
Ha viszont megvárod, hogy kihűljön, akkor meg picit megszárad.

Na jó, megyek a dolgomra, mert sose érünk így a Ligetbe.

Ha csak annyian megyünk, ahányan itt jelezték, akkor Petra lesz az egyetlen kislány. :roll: Remélem, hogy nem szedik szét a fiúk, mert akkor szét kell csapnom köztük! :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?