Jenny,
Sajnálom a görcit! Szép kor a 7 év. Nálunk Trinike, az első görényünk 5 évesen halt meg. Valószínűleg Hanna kicsit erősebben szorította meg a kelleténél. :S Nagyon sírtam. Most van egy kezesbárány cukipofa, elmondhatatlan görcink.
Alexnak mindene nagyobb, csak a pocija felel meg a korának
Rózsa!
Hát, te sem vagy épp túlsúlyos... én nem is emlékszem mikor voltam 42 kiló
Én nem fogadnék, hogy pici lesz a manód
bhdetti!
A 60 kiló is tökéletes. Egyrészt, ha lesz időd majd tornázni, tök jól le tud menni. És ha szerencsés vagy, akkor már szopi alatt lemegy.
Luna,
Hát igen. kinek mi az igénye kocsiból
Én nem a terhességet nem bírtam volna (valszeg az se ment volna egyszerűen), hanem utána a 2 picivel... Nekem ahhoz nem lett volna idegrendszerem. Én azokat is nagyon csodálom, akik ezt bírják.
Bibócska!
Tök jó a 4 kiló... én a 12dik héten tartottam ott és olyan büszke voltam magamra
Detti!
Én 65-ről 92re mentem fel Hannával.... Túl lehet élni
hari!
Nagyon meg tudlak érteni. Nekem is fáj a szívem egy újért, de most nekünk akkor se férne bele, ha eladnám a másikat, mert tuti drágábbat néznék ki magamnak...
Azért jó vagy, nem szereted a cicákat, de volt már 4
Nálunk , mióta van Hanna meghalt jenny kutyus, Trini görény, apukám.. szóval ő már tisztában van ezekkel és sokat kérdez is róla. tudja, hogy egyszer mindenki meghal. Szerintem ez ne tartson vissza attól, hogy kutyutok legyen, ha akarsz
Konkri!
Párom 2x rontotta el így és 2 hét múlva már küldték is neki a pénzt

A kocsi