A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

hgabi

Még soha nem fordult elő hogy kétszer megnézzek egy filmet moziban. Sőt, ha jobban belegondolok, két kezemen meg tudnám számolni hányszor voltam moziban az elmúlt 20 évben.
És nem feltétlenül azért mert nem volt rá lehetőségem hanem azért mert utálok minden olyan helyet ahol sok ember van zárt helyen.
Volt egy olyan időszakom néhány éve amikor semmilyen zárt, emberekkel telt helyre nem tudtam bemenni mert szinte azonnal elkapott az ájulós rosszullét.
Azért ezt nagyrészt legyőztem de elő-előfordul hogy bevásárlóközpontban rosszul leszek, buszon mindig az ajtónál, üzletekben sportcsarnokban stb. MINDIG a kijárat közelében igyekszem tartózkodni. Látnom kell a menekülési lehetőséget és akkor legyőzöm a zsibbadást.
Gyagyás vagyok, ugye? :(

Na, de mindezek ellenére az Avatart mégegyszer megnézem és a sor KÖZEPÉRE vettem jegyet!

Mert nekem ez jóval több egy filmnél..

Valahogy biztosan te is meg tudnád oldani, tiedapa nem vigyázna addig a lányokra?
Látod, mi sem együtt megyünk apával, pedig nagyon szerettük volna :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.26 12:58-kor.
Vendég

Bond

Ez szörnyű! Elképzeltem milyen lehet annak a csöpp életkének lassan megfulladni :cry:
Vendég

Itt volt a védőnéni. Botond ma nem égetette le :lol: : végig fülig ért a szája, és egymás után produkálta a kunsztokat, aztán meg hangosan kacarászott, és meg akarta enni apát (Bond, ez ma egy ilyen kannibálos nap) :lol: :lol: :lol: :lol: . Védőnéni teljesen el volt olvadva tőle :D .
Ma amúgy is nagyon jó napja van, pedig délelőtt elfelejtettem megetetni :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: . Egy órával előbb evett, mint szokott, így nyilván tízóraiznia is előbb kellett volna. csakhogy én erről elfeledkeztem, ő meg nem szólt :shock: . Annyira lekötötte a játék, hogy nem szólt, hogy éhes, szóval közel 5 órán át nem evett :shock: . Mondom, nem szívbajos :lol: . Ebben nem az apja :twisted: :lol: :lol: .

Sillia!

Lóci nagyon cuki :D . Mozi:juhuuuu-juhuuu :wink: .

Gyerekszájak:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Imádom! Még-még!

Katy!

Botond lába 11 cm :) !
És képzeld, kipróbáltam, amit tegnap beszéltünk, hogy csak cumit kapott hajnalban, nem ciciztettem. És hétig visszaaludt kaja nélkül megint :D . Szóval szegénykémnek valószínüleg a foga miatt kellett a cici megnyugvásul. 11-kor persze volt álometetés, így bírja reggelig :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Az elmúlt napok enyhe időjárásának köszönhetően elolvadt a hó a tó jegén és foltokban felolvadt a jégpáncél is.

Sörösdobozok és üdítősflakonok, csokipapírok és cigarettacsikkek tömkelege hever a jégen vagy úszik a vízen...

Minden tele van a korcsolyázók szemetével!

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Sziasztok

Sillia:
De joooo, ujra megnezed az Avatart es Dalmaval, szuper. :wink:
Loci annyira edes. Biztos nagyon jol erezte magat a jatszohazban.
Nagyon jo az utolso kep az etetoszekben.
Sajna a magyar ember mar csak ilyen, nem torodik a termeszettel csak szemetel, meg akkor is ha a szemetes tole 2 meterre van. Eleg szomoru. :( (Azert tisztelet a kivetelnek.)

Bond:
Manoszaj :lol: :lol: :lol:
Szejetlek...en is ugy varom mar, hogy Lottika mondja. :)
A cikk a halott babarol :cry: :cry: :cry: Hogy lehetnek az orvosok ennyire felelotlenek :?: :?: :?: Felhaborito, hogy az O hulyeseguk miatt egy ilyen kis elet veszett oda. :cry:

Kép
Kép
bucus80

Volna egy korkedesem:

Ti beadatnatok a babaknak a H1N1 elleni oltast?
Kivancsi lennek ra. Ja es mi a helyzet ez ugyben otthon? Meg mindig van karanten a korhazakban? Mennyire komoly a helyzet?

Kép
Kép
bucus80

Hahóóó! Szerintetek mi lenne, ha a következő találka hely székesfehérvári a Bory-vár volna? :roll: :roll: Még gyerekkoromban jártam ott, és nagyon szép hely:

Kép

Kép

Kép

Kép

Hm...? :?:

Kép
Kép
200907?

Benne vagyok :roll: :wink:

Kép
Kép
orsi777

Azért gondoltam erre, mert akik kocsival mennek azoknak többé-kevésbé(?) - gondolom én :roll: :roll: :oops: :oops: - mindegy, bár nyilván van idő, költség, és kényelmi tényezője is. Viszont így el tudnának jönni esetleg pagikáék, orsi777-ék és esetleg silliáék is, (ha odatalálnak :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: ). De agi125r-ék illetve hendegabiék is könyebben megoldhatnák, ha tudják. Nekem így sincs, úgy sincs kocsim. :roll: 8) :lol: A messze levőknek meg sajnos végképp mindegy, hogy hová nem jönnek. :(

Kép
Kép
200907?

Nekünk mindegy , hogy hova megyünk, csak hétvégére essen.

Kép
Kép
orsi777

Bond!

A nagyszüleim a Bory-vár melletti utcában laknak :D :D :D :D :D !
Talán mi is odatalálunk :lol: . Kislány koromban rengeteget voltam ott, imádtam, én voltam a királylány, aki mindenféle kalandokba keveredett :lol: . Az egyik leggyönyörűbb hely, amit ismerek :D . (Úgy látom felújítottak ezt-azt, 10 éve nem voltam :( ). Tavasszal kell menni, csodálatos!
Pestieknek mondom, hogy 50 perc az út, déli kerületekből 40. Pont egy kisebb szundi :lol: .
Nyáron:
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Megnéztem, 123 km Kecskeméttől Székesfehérvár. Nekünk azért messzebb van jóval, mint Bp, de benne vagyok, tényleg nagyon szép hely. Persze csak, ha hétvégén lenne...
Sillia, tőletek milyen messze van a vár?

Kép
Kép
orsi777

Sillia: a legközelebbi mozi tőlünk 45 km!!!!!! :(

Székesfehérvári tali nekünk közelebb van, mint Bp., jobb lenne. :)

Esetleg valakit nyárra egy balatoni babatali érdekelne? :roll:

Kép
Kép]
hendegabi

[quote="orsi777"]M írta:orsi777egnéztem, 123 km Kecskeméttől Székesfehérvár. Nekünk azért messzebb van jóval, mint Bp, de benne vagyok, tényleg nagyon szép hely. Persze csak, ha hétvégén lenne...
Sillia, tőletek milyen messze van a vár?

Eddig azt hittem, hogy nem vagyok teljesen hülye földrajzból. :roll: :roll: :oops: :oops: Ezek után megnéztem a térképen, és valóban nem. :D :D 8) 8)
De ezek szerint az autózás más dolog. :roll: Muszáj feljönni Pestre? (A híd miatt kell miatt kell kerülni? Komp nincs? :roll: :roll: )

Silliáék talán valamilvel közelebb laknak. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Nemsokára kezdődik nekik a film. Remélem, tetszeni fog Dalmának is. :roll: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond

Nem kell mennünk Pestre azért, max. ha pályán akarunk menni.
Dunaföldváron mennénk át szerintem a Dunán.

Kép
Kép
orsi777

orsi777! :)

Nincs rövidebb útvonal? Nem lehet ettől kevesebbel megúszni? :roll: :roll: :(

Kép
Kép
200907?

Dehogyisnem!!!
Repülővel :roll: .
Apa úgy is az itteni repülőgépgyárban dolgozik másodállásban, majd kérünk egy gépet. Csak nem tudom, hogy milyen gyerekülést rakjunk be, és azt sem tudom, hogy menetiránnyal szemben vagy háttal legyen a gyerekülés :roll: :lol: :lol: :lol: .
Szóval simán meg tudjuk oldani.

Egyébként apának említettem, és nincs akadálya szfvári-i talinak :wink: . Csak azt nem tudom, hogy addig hova teszem őt :oops: :roll: ?

Különben meg mi ez a pangás itt??Tegnap jól kidumáltátok magatokat, és most nincs kedvetek jönni...

Kép
Kép
orsi777

Kidumáltuk magunkat?! Dehogyis. Titeket dumáltunk ki. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Igen...
Arra is gondoltam :oops: :? :lol: ,
Különben is miről tudtatok volna beszélni, ha nem a mi kedves , aranyos, ügyes, gyönyörű babáinkról?

Bond, de ha máshol nem is, szerintem mi nyáron találkozunk Kecskeméten augusztu s 7-én vagy 8-án :wink: :P .

Kép
Kép
orsi777

Tegnap egyébként az utolsó utáni pillanatban derült ki, hogy mégiscsak tudnánk menni. Mivel a két gyereket egyszerre nem tudom vinni, most Manót vittem, mert Hugi múltkor volt.
Rendesek volt a fiúk és a jányok, mert vártak dacára az 1 órás késésünknek. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :)
Jól éreztük magunkat. :D Manó eleinte elfogódott volt, de aztán megjött a hangja. Volt, hogy segített babakocsit tolni, de azért néha felcsimpaszkodott egy-egy balek nyakába is. :lol: :lol: :lol:
Többi gyermek kevésbé értékelte az összeröffenést, mint szülőanyáik, de így jártak. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
Különösen Botond volt durcás. Konkrétan csak az egész világgal állt haragban. Néha már-már majdnem elmosolyogta magát, de azért még igyekezett elébe menni a dolognak. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Katy76 Petrát főzte és vakította a napon, és még azt sem értékelte, hogy egy öreg nénike segítőkészen tanácsokat osztogatott.
Zsombi űrhajós kiképzésen esett át, mert nem akarta abba hagyni a bömbit, de az igen nagyfokú reptetés sem segített. :roll: :lol: :lol: :lol: Miután kialudta magát már okés volt.
Legkevésbé talán Zsiri hallatott magáról. Bezzeg az anyja! Neki aztán be nem állt a szája! :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
(Egyébként megállapítottam, hogy tök vicces dolog volt az, hogy Manó az, aki járni tud, mégis mi kullogtunk hátul. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Hát, ezt most passzolom. De ha mégis, akkor találjunk valamit, mert különben sokáig fogjuk egymást keresni. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: Tűzzünk valami rózsát, vagy ilyesmit a gomblyukunkba. Esetleg egy műszerfal vagy propeller darabkát. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ja, igen! Szeretnénk digitális videókamerát venni holnap. :roll: Tud valaki valamilyen KONKRÉT típust ajánlani? (De legalábbis nagyon jó tippet, vagy szempontot?) :roll: :roll: :roll: :?:
Köszi! :)

Kép
Kép
200907?

Marcinak kibújt a hatodik foga..

Alig várom a repnapot. Eddig talán egyet hagytam ki. Nagy kérdés,hogy gyerekkel hogyan fogjuk nézni,mert nem bírja a hangos zajokat. Lehet,hogy távolról nézzük majd.
Vendég

Bond

Vegyél inkább lovat,abban tudok segíteni :)
Vendég

Sziasztok!

Nagyon jók lettek a babatalis képek :P !

Hendegabi: remélem , most már elkerül benneteket ez a sok betegség!!

Bond: Manószáj :lol: :lol: !!!! Olyan aranyos, kis imádni való huncut :D !
marietta1982

Conversano

Füldugó :roll: :oops: :wink: ???

Mi a repnap előtt szeretnénk menni aug. 1-től (azt hiszem akkor van) Forma 1-re is, Odit már akkor szoktajuk a zajhoz :oops: .

Kép
Kép
orsi777

Orsi

Gondoltam a füldugóra..plusz egy füles. Nagyon szeretnék menni,mert vadászgép fan vagyok.
Vendég

Conversano
Akkor lehet találkozunk, mert nem nagyon hagytam ki én sem a repnapot. Azt hiszem tavaly előtt nem voltam csak.

Kép
Kép
orsi777

Detto. Én is azt hagytam ki.
Vendég

conversano! :)

Jó. Akkor milyen lovat adnál alám? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Manó 1 éves sem volt, amikor megnéztük a 20-i repülőbemutatót. Az alsó rakparton voltunk, és az arcunkba repült bele az 5 MIG. Enyhén megriadt az arca :roll: , de végülis megnyugodott :lol: :lol: :lol: . Tavaly nem voltunk Hugi miatt (csak itthonról hallgattuk "messziről" :lol: ), de idén is kimegyünk. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok,

nagyon jók a babatalis képek, sajnálom hogy végül nem mentem, hülye vagyok... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Bory-vár gyönyörűűűűűűű:shock: :shock: :shock:
nyári balatoni babatali? Viccelsz?
:lol: :lol:

Bucus,
jó, hogy jól vagy! TündérLottus :lol:
Oltás: nem adatnám be, mert meg vagyok róla győződve hogy nem tesztelték le a cuccot rendesen, és a tömeghisztériakeltésről és az üzletről szól a dolog. Uff.

Gabi,
végre! Szemeddel tényleg menj dokihoz, ez már durva hogy milyen régóta szenvedsz vele.
Nóra hihetetlen még mindíg!
Suli - nagyon jó, hogy ilyen jól sült el a dolog! :wink: :wink:

Nyuszi,
kitartás! Szerintem is a fokozatosság lesz a kulcs. Ha hagyod hason nyüglődni, csak még jobban nem szeret majd hason lenni...
Hajrá fogacska!

Ancsurti,
annyira jó, hogy végre szocializálódsz kicsit, és van kivel kimozdulnod! Az pedig hogy kicsilányod átment kisangyalba, aztán maga a csúcs :D :D :D már tényleg nagyon rád fért egy kis igazi felszabadulás!!!! Hurrááááááááááááááááááááááá

Dodi,
anyósod :evil: :evil: :evil:

Hendegabi,
remélem, Sillia tündére mostmár tényleg odaér hozzátok!!!!
Anyukád hihetetlen :twisted: :twisted:

Sillia,
mozi :lol: :lol:
(én is tömegiszonyos voltam, kiskoromban az augusztus 20ai tüzijátékot bírtam sz@rul, ami azért gáz, mert akkor van a szülinapom :lol: ; pár éve meg a metrón vert ki a hideg veríték és majdnem elájultam...)

Repülőnap - annyira régen szeretném megnézni, de még sosem jött össze
:cry: :cry: :cry:

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok13! :)

"Repülőnap - annyira régen szeretném megnézni, de még sosem jött össze "
Ott sem ketten vannak. :roll: :roll: :lol: :lol:

bucus80! :)
A H1N1 ellenit itt döntően nem adattuk be. Mostanában már nemigen van napirenden a téma a sajtóban.

Kép
Kép
200907?

Bond,
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De komolyan, annyira de annyira imádom ezeket a gépeket, hogy talán meg tudnék küzdeni a dologgal :oops:

Bár a legjobb lenne beülni egyszer egy műrepülő mögé "utasnak", vagy vadászpilóta mögé...
(az utasszállítón is a kedvencem a le-,és felszállás, na meg a turbulencia, amikor más sápad, én kacagok hogy milllllllllllllllllllyen jóóóóóóó)

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok13! :)

Ezek valóban nem (lennének) rosszak, csak menet közben ne törjön rád a pánik, és ne akarj leszállni. :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

hehe,
ha van ernyő a hátamon, még talán lenne is esélyem :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jó reggelt

Tényleg öregszem, a szemem este 10 körül már majd leragad, szóval milyen buliról beszéltél Boo? ÉS lassan minden este ez van :oops: .
Tessék apával kibékülni, ez egyre durvább lesz, ahogy halad az idő előre :roll: :wink:

Boo

[quote]e írta:gyébként elképzeltem, ahogy apáink megjelennek fintorgó-szájhuzigáló pofával, hogy lejönnek egy sor vinnyogó idióta kismama közé, és méregetik a többi szerencsétlen sorsú lerángatpott apukát

Pont így képzelem én is :roll: :lol: :lol: .

Kép
Kép
orsi777

Jó reggelt!

Kislányommal ma fél 10-ig aludtunk. Na nem estétől folyamatosan!
Picit rumlis volt az éjszaka, nyugtalanul aludt, de reggel pótoltuk az elmaradást. :lol: :lol:

Én még mindig pizsiben nyomom, sehol nem tartok a délelőtti dolgokban. Apa elment egész napos foci kupára, úgyhogy nem sietek az ebéddel sem, nekem ráér 4-kor is. (remélem, hogy az összes szalagja egyben lesz még este is :roll: :roll: :roll: :roll: )

Igen, én tanúja voltam Zsiri és Boo puszidobó mutatványának, azt hittem, hogy rosszul látok. Zsiri puszit dobott az anyjának! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: És ő még csak 7 hónapos lesz!

Boo!
Szerintem tarts ki, főleg, hogy eddig bírtad! Tiedapa előbb-utóbb rá fog jönni, hogy ő a ludas! :evil: :evil:

Sz.fehérvár: én is benne vagyok, bár nem tudom, hogy Petra hogy fogja viselni. Bp. vonzáskörzetén kívül még nem volt soha, ami azt jelenti, hogy a leghosszabb út, amit kocsiban töltött, az a Normafától hazáig vonal volt (Ikoka és Dodi talán még emlékszik, hogy milyen rettenetes volt).
Mindegy, majd valahogy megoldjuk.

Én autópályán is vezetek, normál esetben nem okoz gondot. Inkább az lesz szar, ha úgy kell vezetni végig, hogy Petra mondjuk üvölt mellettem.
Úgyhogy majd még meglátom, hogy Apával vagy Apa nélkül (bár neki tuti nem lesz kedve jönni, ő nem egy haverkodós típus. Talán ha Ricsi is hozza Dodit, akkor még rávehető lesz esetleg.)

Dodi!
Köszi a talpméretet! :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegnap vettem végül Petrának kocsicipőt, de a H&M-ben, mert olyan édes dolgok voltak, hogy nem bírtam ellenállni.
Vettem neki egy Hello Kitty-s tavaszi sapkát (eredetileg ezért mentem), vettem hozzá egy kis kendőt, és egy ugyanolyan mintás tornacipőt. Annyira édes, hogy meg kell zabálni! :lol: :lol: :lol: És kinéztem neki egy Hello Kitty-s baseball sapkát, csak ahhoz le kell mérnem a fejecskéjét, úgyhogy majd visszamegyek a jövő héten. :D

Petra megszerette a telefonos játékát, amit hétfőn vettem neki, már nem fél tőle! :D

Kép
katy76

Boo, Orsi: szerintem meg apákok lehet, hogy úúúúúúgy néznek, majd összenéznek, és elmennek sörözni. :roll: :lol: :lol: :lol:
Na jó, előtte megkérdeznek minket, hogy ugyeszivemnáladvanajogsiésvezetszhazafelé. :lol: :lol: :lol:

Enyémapa sincs. Sulizik.
Nócim délelőtt csavargott, imént érkezett néhány hóvirággal :shock: :D :D
Főznöm nem kellett, csak Vicusnak csináltam egy kis sóskát. Ma tartjuk belőle a főpróbát. Spenótot szereti, remélem ez is lecsúszik. Biztos, ami biztos, tettem bele neki egy kis csirkemell-husit, az eddig mindig bevált. :D

Amúgy: Nócim még mindig jól van (KOP-KOP-KOP), Vicám időszakosan (rotyogva) köhög, én kilábalóban.

Gyermekem legújabb szava: mamma!!!! És rám mondja!!!!!!!!
Eddigi tudása: EZ, CICI (ezt inkább sz-vel mondja, de a céltárgyra irányulóan), most pedig tisztán mamma-zik!!!!! :D
Puszidobás: irigy-irigy.
NÁlunk a Pá-intés kezdődik, de csak annak inti, aki szimpi. Pl: apának jövet-menet rendszeresen :D
Viszont nagyon anyás lett, akiket eddig szeretett, azokkal is csak ideig-óráig (percekig) van el, aztán anya kell. JÁrókából is hamar kikéredzkedik. ÉÉÉÉÉÉÉÉÉs egyik nap feltérdelt!!!!!
Virág mászni nem tud, kúszni is hátrafelé szokott csak, illetve popóját felnyomva "kutyázik", de úgy, hogy az eleje lent marad.
Ülni viszont stabilan tud, és ülésből próbál előre mászni, de általában hasonfekvés lesz belőle ujjszopival. Lusti is, mert hamar feladja. Forogni nagyon tud, de ritkán mutatja, egy ideig jó neki, ahogy van, utána meg sír.

Na, megyek, mert a nagyobbik hujjog, valami nem sikerült. Félek, nem marad semmi a konyhából....

Kép
Kép]
hendegabi

Boo

Nem bele vau, és részemről többet megpróbálok nem belekotyogni. Szerintem már tiédapa ennyi idő alatt rájött, hogy neked mennyire rosszul esett a mozis ügy.Visszacsinálni azt a napot már nem tudjátok, max. ha hajlandó rá jól meg kell vele beszélni, hogy neked miért esett annyira szarul a dolog. Ahogy írod, szerintem ő kezdeményezné a békülést,nagyon rendes volt , hogy hazament letakarítani a plafont. Nem tudom, hogy jó e , ha azt látja, hogy semmi értelme a törekvésének, te hajthatatlan vagy :roll: . Megváltoztani meg úgy sem fogod már tudni őt, és szerintem ne is akard. Ő alapvetően, ahogy írod, nagyon rendes pasi, aki imád téged és Zsirit.
Még mindig csak azt tudom írni, hogy PASIból van. Ők nem tudják, hogy nekünk mekkora nagy dolog "csak" itthon lenni. Sokszor én is olyan kis dolgokon veszek vele össze, hogy így visszagondolva, tényleg milyen kis dologból tudok odáig fajulni, hogy azon gondolkozom, hogy nincs is rá szükségem :oops: .
Szóval még mindig azt mondom, hogy inkább békülj, mint terrorizálj :roll: :oops: :wink: .

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

A tegnapi vásárlás durva :twisted: .
Nálunk "szerencsére" csak egy kocsi van, egy évben jó ha 3szor vezetek, így általában a kisebb dolgokat apa veszi meg, és a héten 1 nap hárman megyünk vásárolni, ami nekem a héten a kikapcsolódás :roll: :? .

Azért sem akarok belekotyogni, mert nem tudok persze minden részletet. Apán látom , ha ilyen szitu van, hogy belátja, hogy nekem van igazam, de az istenért nem kérne bocsánatot.
Ezek nem vettek magukhoz elég D vitamint kiskorukban, mert még nem nőtt be a fejük lágyuk :roll: :?, és szerintem már nem is fog.

Kép
Kép
orsi777

[quote="boo"]B írta:booond
kamerát sztem ne "személyesen" vegyél!!!
Nézz körül a neten, hogy mi a kínálat, és utána olvasd el a teszteket, most már gyak mindenről van!
A legolcsóbb ilyen hely, ahol vásárolni tudsz: extreme digital, vagy a digitcam! :wink:
És talán a pixinfón nem csak fotós, hanem kamerás tesztek is vannak

tessék:
http://www.edigital.hu/Digitalis_videokamera-c275.html

ezeknél olcsóbban nem igen kapod meg sehol! :!:
A media markt, és társai arra jók, hogy kézbefogd, megtapizd azt a néhányat, ami szimpi, aztán irány az említett webáruház :wink:

én már vettem tőlük cuccost, és nagy tételnél ingyen kiszállítják :wink:
ha végre lesz pénzem az új fényképezőgépre, azt is innen fogom venni :):

(Mit veszel te nagy tételben? :shock: :shock: :roll: :roll: :lol: :lol: )

Mi mindig az Extreme Digitalból indulunk ki, mert ott sok minden van, nem sz@roznak, a Neten pontosan látszik, hogy van-e az adott cucc, vagy nincs, és elég sok infót lehet szerezni róla. Úgyhogy, te is jó helyen vásárolsz! :wink: :lol: :lol:
A Pixinfo-ra illetve a Digitcam-re is elkavarodtam tegnap, de nem veséztem ki a dologokat. Már kinéztem előtte ezt:

http://www.edigital.hu/Hibrid_videokamera/JVC_Everio_GZ-MG630EZ_videokamera_ezust-p44572.html?bid=&partner=

Csak az olvasói véleményekre voltam kíváncsi, de azt sehol nem találtam. :?
Azért kértem tegnap rapid online segítséget, hátha tud valaki valami frankót mondani.
Úgyhogy jelentem nem személyesen vettem meg. (Már csak azért sem, mert Apát szalajtottam el érte. :roll: :twisted: :twisted: 8) 8) :lol: :lol: )

Sütőtökös krumplis malőr fenáll a cékla, spenót, és minden hasonlóan látványos cucc esetbén. :twisted: :twisted: :? :? Ancsurit mondta anno, hogy majd beöltözik gázálarcba, befóliázza a lakást, és úgy fog etetni. Nos, ezekre a kajákra tényleg ez a megoldás. :twisted: :twisted: :twisted: :? :? :lol: :lol:

Zsiri naaagyon ügyes! :o :) :) :)

[quote="boo"]
írta:
booOrsi
lehet, hogy én majd levitetem magam apával, mert bár nem okoz gondot levezetni odaáig, de autópályán nemszeressek vezetni, nemhogy gyerekkel-egyedül :roll:
ha enyémapa bevállalja, akkor majd jól elküdjük őket bambizni

Khhhmm...Addig azért nem ártana rendezni a háborús vizonyokat. :roll: :roll: :roll:

[quote="boo"]R írta:booonmay
akkor ti most gyakorlatilag nem költötök fűtés számlára igaz? ki se szálltok a dunnyha alól, mi? :twisted: :lol:
viccen kívül: adj egy életjelet, hogy tiedapa hazaért éppségben! :wink: vagy legalább Szonibaba :roll: :lol:

Jelentem: szonibaba él és jól vannak. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Mielőtt mennénk Székesfehérvárra, kérdezzük meg Silliát, hogy neki jó lesz -e úgy, hogy a hegy megy...
Tényleg Sillia, milyen volt tegnap a mozi?

Babatali:
tavasszal: Székesfehérvár
Nyáron valamikor: Balaton
Júliusban: Dodiéknál babazsúr
Augban:1-2 mamával és babával a repnapkor tudunk találkozni.
Ja, és ha Ancsurtiék hazajönnének, akkor a Kopaszi -gáton is tudnánk találkozni.

Ancsurti

Jut eszembe, papírjaid?

Kép
Kép
orsi777

Augusztus 20-án pedig tűzijáték! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ancsurti: betojás aranyos Hangi azon az iwiwes képen, mikor apuka "lógatja". Asszem 159. :D :lol: :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Mosható pelus eladó!

Monapel praktika 20db-os szett fehér színben plusz külsőkkel és plusz betétekkel. Bolti ára 40.000 Ft, 10.000-ért odaadom.

Elméletileg 3.5 kg-tól 20 kg-ig jó, de nekünk nem vált be a legelején, így csak 1 pelust próbálunk ki, a többi vadi új, csak egyszer ki lettek mosva.

Utólag tudtam meg más anyukák tapasztalataiból, hogy igazán 7 kg felett jó ez a típus, de addigra már úgy belejöttem az eldobható pelusok használatába, hogy már lusta voltam áttérni a moshatóra...

Szóval akit érdekel priviben megtalál. Budapesten a belvárosban és környékén átvehető.

Kép

Kép
sz.veronika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?