Boni annyira jók ezek a reggeli szép virágos képek! Bárcsak tényleg kitavaszodna már olyan igazándiból. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy nolám, túléltük a telet baj nélkül eddig - lekopogom -, de nem mindenki és rájuk gondolok így ismeretlenül is. Örülök, hogy a tesód már otthon lábadozhat, ha nehéz is lehet kikászálódnia az ágyból. Szegény feje, biztos még jódarabig erös fájdalmai lesznek, nem? Annyira sajnálom! Mielöbbi jobbulást!
Yuyu!
Nagyon jól nézel ki, s örülök, hogy minden rendben és jól vészelted át a terhességet! Lakáskereséssel hogy álltok?
Mecsivel váltottam egy pár privit bababazár beszerzendök miatt. Ír majd ö is, ha megnyugszik a felháborodott lelke, mert most kissé ideges és türelmetlen még.
Neki is javasoltam, hogy ha húsvétra jövünk - mert lélekben valahogy egyre jobban rákészülünk -, akkor ha meg lehetne oldani a húsvétos héten, hogy ha nem mindenki beteg vagy családi programba olyan mélységekig van beásva, egy talit összehozni mondjuk nálunk, de legalábbis velünk! Arra is gondoltam, hogy csinálhatnánk egy öcsödi spontán fórumos bulit és keresztelöt Döncinek, mert ha már úgy is ott vagyunk, bemárthanánk öt is a keresztvízbe!

Szóval erösen remélem, hogy az idöjárás, az egészség és a családi programok kedveznek annyira nekünk, hogy tudjunk egyet találkozni. Vélemény?
Köszönöm a hiányolást, Dönci feltámadt, visszatért az elmúlt napok során az étvágya is szerencsére. Most evett meg egy joghurtot, majd olyan 1/3 üveg lekvárt csak úgy natúr... Olyan érdekes, hogy mennyire megszokta, hogy ha dél van, fött kaja és az nem édes, hogy arra vár rendesen és nem akar helyette mást enni, ha még nincs idöre kész. Nagyon rendes gyerek!
Apró!
Imi volt ilyen rágáslusta egy idöben. Pár év, és kinövik.

Mi meg jó makacsok voltunk, mi sem pépesítettünk, hanem csak nagyon aprórá vágtuk és ez lassacskán megtette a hatását. Talán egy próbát megér!?
Amíg Imi ilyen volt, nekünk is hullott ám rendesen a hajunk minden föétkezésnél... Kitartás!
Adri!
Ne haragudj, hogy még nem írtam az ovis prividre választ. Ezt a témát egy kicsit bö lére ereszteném, mert a te értesüléseid adnak egy képet, ami az általam kialakítottal csak egy elenyészö részben egyeznek meg. Nekiugrok a napokban, ha lehiggadtam. Most éppen az egyik idei augusztusi topikos anyukával folytatok eszmecserét, mert leszúrt a hozzászólásaimért és ettöl elpattant egy kicsit a türelmem utolsó szála. Ugyanazokat az élményeket és olvasottakat próbálom megosztani velük, mint veletek, de ez a széplélek nem bírja gyomorral, legszívesebben kifutna a világból, ha szülésröl, ha betegségröl, ha egyéb felzaklató témákról esik szó részemröl. Ennyire azért nem egészséges a struccpolitikát alkalmazni, mert ez a világ másik fele, nem csak gumimacikból van az gyurva, minden kedves és bárgyú... Ezek a témák is témák és beszélni kell róla, különben nagyon lapos egy ilyen topik élete, szerintem. Például ottani mércével te egy pisszenést se mondhatnál Dorca állapotáról, mert az is milyen szörnyü. Hát szörnyü is, de föleg neked, a szeretö anyjának, aki nem tud, pedig mennyire akar, a féltett kislányának segíteni. Annyira lelomboz, hogy nem sikerül egy jó és aránylag végleges megoldást találni Dorca szemgondjainak megoldására. Számunkra felfoghatatlan, mert mi nem úgy éljük át, mint te nap, mint nap, hogy min megy ez a kicsi lány keresztül és min mentek ti, mint család. Olyan eröd és akkora szeretet sugárzik belöled, hogy csak leborulni tudok a nagyságod elött! Te voltál már az egyes számú szemklinikán? Nem tudom, hogy az én profom, aki anno engem szerelt a gyengén látóból látóba él-e még, mert már akkor is vén volt, amikor én voltam fiatal, de ha él még, megérne egy misét elmenni hozzá. Megkérdezem anyámékat mit tudnak róla.
Azon is filózok, hogy a fényérzékenységet hogy lehetne valami szemüvegfélével kordában tartani. Rámozdulok a netre, talán mifelénk van erre is megoldás, ki tudja!?
Annak azért örülök, hogy haladtok a házikóval.
Andi sajnálom a férjeddel a kavarodást. Tényleg nagyon nem jó ez így, meg kéne vele valahogy értetni. Neked meg pláne nem könnyü
két kisgyerekkel egyedül. Van segítséged? Anyagilag bírod?
Nálunk nincs nagy hiszti, max. a Regötöl ismert duzzogás, összekulcsolja a mellkasán a karjait és lesüti a szempilláit, az alsóajkát elöretolja. Viszont ha megijed valamitöl, akkor kerekre csücsöríti a száját és huhogni kezd. Pár napja pl. a két házzal odébbi ház elött kivágtak 3 fát, köztük azt a szép nagy diófát is, ahol mindig gyüjtöttük a diót összel. Döbbenten állt ott, nézte a fakivágást és huhogott. Én is nagyon elszomorodtam, mert gyönyörü fa volt és emelte az utca ill. a ház képét is. Ennyit erröl. A rózsakertet is kitépte az új tulaj, helyette örökzöldeket rakott, mint a tuja és társai. A párom csak azt mondja, hogy olyan a kert most, mint a temetöé...
Panna a lányod nagyon jó fej!
Jut eszembe Zsófi a másik topikon nagyon várnak a jóslataid miatt. Mazska te is nagyon el vagy onnan tünve. Nem érzed ott jól magad? Mint mondjuk én? Vagy csak nincs idöd?
Ma lesz babaruhabörze, délig vagyok, ha vannak konkrét vágyak, most szóljatok. Holnap ugyanez a felállás!
Most mennem kell, éhes vagyok és mindjárt rosszul leszek úgy emberesen.
Puszi: én