Vok, a mvk, az régebben nem a Görke volt? Vagy az teljesen más? Mikor megvettem a görimet,(2003) én azon az oldalon lógtam sokat.
Hari, szar az ilyen veszekedés, nekem a koleszban volt egy ilyen lakótárs-pár, akiket állandóan hallottam. A srác ütötte-verte a csajt, az meg csak sikítozott. Néhányszor átdörömböltem, hogy fejezzék be(reggel7 órakor) erre átordította a gyerek, hogy kuss, mert én is kapok.
Folti, a Sport szelet, mikor beleteszed a tepsibe, tényleg olajosnak tűnik, de aztán fasza lesz. A teteje nekem nem törik, azért kell a tortabevonóba olajat is tenni. Lehet, hogy nálad a nyuszik+mikik tették ilyenné.
A vonalzód nagyon tuti! Poci szurkálás nekem 2 napja volt, fájt a keresztcsontom is, le is dőltem délután, és tegnap már jobb volt. Sztem nőtt a kiscsaj.
Konkri, tegnap átvettem az Apeh levelét. Nem a bevallással volt gáz, nem is az 1%-al. Mivel Apukám 1,5 éve halt meg, és a kocsiját ketten örököltük tesómmal, volt rá illeték, amit be is fizettem. Kaptam 4 hónapja kb. egy levelet, hogy nem kellett volna befizetni (pedig kaptam csekket is), mert így túlfizetésem van, és vissza lehet igényelni. Fura volt, mert tesóm is fizetett és ő nem kapott ilyen levelet. A könyvelő most visszaigényelte nekem, erre tegnap kaptam egy határozatot, hogy nem vagyok rá jogosult, elutasítják a visszaigénylést, de fellebbezhetek 5ezer ft-ért. MI VAN?????
Ez már tényleg röhej! Ők zaklatnak engem a túlfizetéssel, ha meg visszaigénylem, én vagyok a hülye, mert nem jár? Tök nem értem, de már nem is érdekel. Befizettem, amit kell, hagyjanak békén.
Nanetto, nekünk LG mosógépünk van, elöltöltős, extra keskeny kivitel, digitális kijelzős, beprogramozhatós, és össz-vissz 65ezer volt 1,5 éve. Szóval szupereket lehet kapni nem is olyan drágán. Azért tök jó, hogy párod beleegyezett!
Én is 3:1 instant kávézom,(Douwe Egberts) napi 1-2-szer. Ezek nem erősek, és nekem amúgy is alacsony a vérnyomim.
Geoo, nálunk is ez van, a nagyobb combcsontot tőlem, a nagyobb pocakot az apjától örökli a kiscsaj!
Az olasz hotdogról jut eszembe, régen hugommal mi saját gyártmányt ettünk állandóan, aminek krinburger volt a neve. Zsömlébe tettünk főtt krinolint kettévágva, bele csalamádét, mustárt. Imádtuk!
Mi március 19.-én megyünk 4D-re, Siófokra, a saját dokim 4D rendelőjébe. Már tök várom!

itt félig nyitva a kis szeme
úgy néz ki az én orromat örökli
férfiasságom bizonyítéka
itt olyan édes...
apa füleit örököltem

Pólya
Angolpólya
Harisnyák
Zoknik
Gumis lepedők
Hordozókendő
Alátét pelenkázáshoz
Kedvenc hálózsák
Hálózsák
Takaró
Szobahőmérő
Takaró
Takaró babakocsiba
Fürdőlepedő
Cumik
Mesekönyv (ezt most még leginkább magam miatt szereztem be)
Babaerszény