Sziasztok!
Köszönjük, a betegség teljesen elmúlt
Végre ágyba dugtam...extra nyűgös volt ma egész nap, sőt ez már a 4. éjjel, amikor katasztrófa. Eddig nem zavart különösebben, hogy éjjel is cicizik, mert evett, megfordult és aludt tovább, de most ahogy fel akarok állni mellőle, rögtön reklamál, és megy a cirkusz, ha ez így marad, akkor ha hazaértünk a nyaralásból akkor bevetem Panna módszerét, mert így egyikünk sem piheni ki magát, ő nyűgös nekem pedig nincs annyi türelmem mint amennyi kellene, ez senkinek sem jó
Apró, gratulálok a kukacoshoz

Köszi a kólás tippet, de elvből kihagyom, jó magam sem ittam már lassan 20 éve egy kortyot sem, sőt a férjemet is sikerült leszoktatnom róla. Málnust pedig nem szeretném rá.... Viszont a Tele Tubbiest nagyon szívesen megírjuk nektek is

Volt már néhány jelentkező rá Priviben is

Nálunk tutire ez a nyerő most is, bár Binyekéktől kaptunk Elmót, úgy tűnik ez is tetszeni fog neki, viszont a Kisvakond nem érdekli. Nálunk is szabály, hogy max 2 alkalommal kapcsoljuk be, de inkább egyszer. Igazából úgy szokta nézni, hogy közben tesz-vesz a játékaival, és közben nézegeti is. Sajnálom az esést, szerencsére ezek a fogacskk strapa bíróak. Egy barátnőm kisfiának egyszer egy eséstől visszacsúszott az ínybe feléig a fog. KÉpzeld, lassan, de újra kinőtt normálisra. Most kezdett fogat váltani, ki is esett az a fog, és akkora gyökere volt, hogy nem hittem a szememnek

szóval szerintem nem lesz baj!
Julcsi, kutya bajunk sincs, és senki sem kapta el Málnustól, pedig a mamák és a dédi is itt volt aznap, szóval szerintem nem fertőzünk, azért holnap sünizni nem megyünk, biztos ami tuti, de kedden oltásra és hozzátok már szeretnénk

(tiszta szőke vagyok, azt hiszem a múltkor szerdát írtam, de kedden van a tanácsadás...az is jó nektek?)
Mecsi, mi csak 150 km-re vagyunk Pesttől, ha gondoljátok a húsvéti tali lehet itt is....anyagilag talán könnyebb lenne a Pestieknek...
Azt nem is mondtad, hogy végül megjött, vagy teszteltél? Vagy mi van????
Boni, ez a tv maci, annyira, de annyira édes! Zsigi pedig imádni való, ahogy szorongatja!
Méz: a mi méhészünk szerint is két éves kor az ajánlott, így kanálból azért nem adjuk, viszont teában igen, mert a fehér cukornál még így is sokkal jobb, és Málna is szereti. Ráadásul állandóan a mi teánkat akarja inni, és abban is az van, nem is tudnánk teljesen kikerülni.
Panna, most már ti is túllehetnétek ezen a hülye náthán! Egyre erősödik bennem a gondolat, hogy ki fogjuk próbálni, és végig is fogjuk csinálni ezt az altatást, ahogy ti, persze arra gondoltam, hogy ha felébred cicizhet, ahogy szokott, de utána aludni kell, nincs mese....
Adri, ahogy leírtad Dorca étrendjét mintha Málnáról írtad volna, kivéve persze a kád és a bébiétel, mert azt már nem eszi meg....és persze pluszban a cici, de szerencsére nekünk is azt mondja a gyerekorvos is és a védőnő is, hogy nem kell aggódni, jó húsban van. Annyira utálom, hogy ilyenekkel piszkálják az anyukákat!
Nekünk is a napokban jött ki a 10 fogunk!
Csandival én akkor beszéltem utoljára, amikor úgy volt, hogy megyünk hozzá, aztán mégsem, de jól vannak köszönik! De sajnálom, hogy ő is és most már Verocs is eltűnt
Sniki, nem kell szabadkoznod, hihetetlen csinos vagy! Binyek azóta többször elmondta, hogy te terhesen soványabb vagy, mint egyébként

(persze egyébként meg nem találkozott veled, szerintem Barnussal a pocakban, ahhoz viszonyít) A Domonkos szuper kis név, hajrá! Anyós fronton van változás?
Szisz