2004.09.17 13:12
2004.09.17 17:34
2004.09.17 18:03
Most már mindjárt megszülsz, aztán persze úgy átlag az 5. napon szülés után jün majd egy újabb kiborulás, készülj fel
, no de azután
Persze minden pasi más. És teljesen elájulnak, amikor a kismanót a kezükbe kapják ám!
2004.09.17 18:19

2004.09.17 18:56
De ellensúlyozza azzal,hogy mostanában mindig kapunk valamit.Tegnap mondtam is neki,hogy az 5 évi házasság alatt nem vett "magától"annyi mindent mint most.
Na ne gondolj nagy dolgokra!Csak csoki,joghurt,banán,stb.
De azért jól esik.
Köszi a köszöntést.
Szerintem azért nem gondoltál a légzésfigyelőre,mert EÜ-s vagy és biztonságban érzed magad.Én is jártam 2 évig EÜ-be és most hasznát veszem,hogy csecsemőgondozástanon ragadt rám valami.
Puszi,Dia2004.09.17 19:09
2004.09.17 19:31
2004.09.17 20:29
Még most sincs itthon.
Állandóan dolgozik. Velem meg semmit nem foglalkozik. Pedig már mondtam neki, hogy velem ezt még megcsinálhatja, de arra vigyázzon, hogy a babával is ez lesz, akkor nem fog a saját gyereke kötődni hozzá.
Az a baj,hogy ő teljesen más légkörben nőtt fel mint én. Szerencsétlent már 20 hetesen bölcsödébe adták. Na mondjuk ettől még lehetne valami érzelgős amorózó
Mostanság azzal kábít, hogy a babuci születése után egy hónapig itthon lesz. Na kiváncsi vagyok...Nagy összegbe azért nem fogadnék rá
Szóval ahogy a többiek is írták, nem vagy egyedül
Bőgjünk együtt!!!
)
Lehet, hogy kislányod lesz, azért ilyen szégyenlős. Bezzeg az én fiam már a 14. héttől állandóan terpeszt, meg a zacsijait mutogatja
Ilyenek ezek a férfiak
Szívesen látunk, úgyhogy gyere!!
2004.09.17 22:36
2004.09.17 22:49
En megvettem a paromnak a Kispapakönyv c. konyvet, es alahuzogattam neki, hogy milyen hisztikre, kiborulasokra szamitson, mi kell egy terhes nonek. Huledezett is rendesen, mikor rajott, hoyg nem vagyok egyedi eset (ha mar konyvet is irtak a temarol).
A gyerekorvos es a vedono is akkor azt mondta, innentol hason tartsuk legfokepp a gyereket, mert akkor van arra kenyszeritve, hoyg emelje a fejet, es igy erosodik a nyakizma, majd ebbol a helyzetbol indul a forgas, kesobb a kuszas stb... ha allandoan hanyattfekteted, akkor nem erosodnek meg ezek az izmok (ismerosunk igy jart, 5 hos koraig nem volt hason a baba, es most 7 hosan kuzdenek meg mindig azert, hoyg tamasszon ki hasonfekve.
).
Irigykedem....

Mivel annyi helyen olvastam, hoyg ezt tartjak a legmegbizhatobbnak, ezert dontottunk mellette.
Viszont sokszor fulladok es baromira faj a pocakom alul estere, gondolom, kifaradnak az izmok es szalagok a 10 kilos gyerkoc cipelesetol.
Azt viszont elfelejtettem, mikor "csuszik lejebb" a pocak? Nem tudja valaki fejbol, most mar nincs erom utananezni...
Most kicsit megnyugodtam.
2004.09.18 06:53
2004.09.18 08:48
Légzésfigyelöt biztosan nem veszünk, de ha adódik egy jó lehetöség bérlésre, akkor azt lehet, hogy kihasználjuk.
Reméljük igy is minden rendben lesz!
Láttam néhány napja irtál az öszibe, ide meg (akkor még) nem. De örülök, hogy előkerültél! Gyere sürübben, ha tudsz!
Ugy tudom ez csak börtipus kérdése.
Ugy látszik nem lesz egy ideges bébitek, ha még ekkora zajra sem riad fel! Az én lánykám ugy aludt, hogy nyugodtan porszivózhattam a kiságya körül, nem érdekelte!
(igaz, most sem izgatná, csak ne neki kelljen porszivózni
).
Derekad rendbe jött? Vagy lemaradtam?
2004.09.18 18:29
Neked is kitartás. 2004.09.18 19:42

Téged is asszonyomnak kell mostantól szólítanunk???? 

2004.09.18 20:11

Nem lehetett semmi az orvos!

2004.09.18 20:24
) 2004.09.19 09:23
2004.09.19 14:18
Tegnap este még lelkiismeret furdalamásom is volt, hogy nem köszöntem el tőled (mintha a frontra mennél
) De azért örülök, hogy inkább minket boldogítasz!!
Akkor most mi van?
Mondjuk az én férjem sem piskóta, de a házasság ellen nem volt semmi kifogása. Mi is jövőhéten beszerezzük a friss házasságit, mert még a végén az én nevemre kerül a gyerkőc!!
)

Látom te is leadtad a rendelést a Diának.
Sajnos már későn...

2004.09.19 18:46
2004.09.19 19:21
Halál komoly,hogy hoztam volna mindenkinek vásárfiát,ha pénteken írjátok meg a kivánság listát.
MENÜ:Szombat:borsóleves,foghagymás sertéshusi+rizs,tejfölös pulykahusi+galuska.Vasárnap:Csirkehusi leves,töltöttkáposzta,libasült,rántott sertés és csirke husi+hasáb és persze mind a két nap sok-sok finom süti.
"Biztos híztam 5 kilót.
"Panna már nagyon sokat beszél és Domit puszilgatta mindig.Olyan édes volt.Szombaton még azt mondta,hogy nem ad semmit Dominak,de ma már a kedvenc játékait is neki akarta adni.
Annyira sírt amikor eljöttünk,majd meg szakadt a szivem.
Ma elég sokat keményedtem.
Ti is keményedtek mostanában?Na elteszem magam holnapra!
DE reggel jövök!
Puszi nektek.Dia2004.09.19 19:42
),mire a negyediket is bedobtam,a másik három kiszökött... 

2004.09.20 07:43
De azt amit kapok nagyon szívesen megosztom veled! (egy fityiszt az orrod alá
)
Férjem nem nagyon csipázza a macsekokat( a kutyámmal egyetértésben) Úgyhogy nekünk nem lesz soha. Hacsak majd a kisfiam ki nem sírja magának ha nagyobb lesz. Örülök, hogy neked is visszatért az életkedved!
Nem tudom,hogy mikor lesz ultrahang megint! Szerinted így a vége felé szokott még lenni. Vagy csak már nagyon a szülés elött?? Igaz, hogy szerdán megyünk a dokihoz, de akkor szerintem csak kenetvizsgálat lesz. (húúú már alig várom)
2004.09.20 08:51
Igen,ők ott laknak vidéken.Nem ültem fel a hintára,mert amikor néztem már szédült a fejem.
Milyen az amikor picur csuklik?Ma reggel olyan szabájos mozgást észleltem a hasamban,mint amikor ver a szív.Az csuklás lehetett?Mert a szive gyorsabban ver.Kaptunk édesanyától 30eft-ot,így már be is jelentkeztem a Praxisba szombatra.
Már nagyon várom.
Ja!A búcsúban találkoztam egy volt általános osztálytársammal tolta a 2 hónapos kisfiát.Gyerekek!4kiló 55 dekával született és simán megszülte a csaj.Le esett az állam.
"Igaz,szegénynek olyan nagy feje volt.
"Ez a csaj mindig egy mimóza, szerencsétlen,sete-suta csaj volt.Mondtam is a páromnak,hogy ha ő megtudta szülni azt az óriási gyereket,akkor én is megtudom picurt.
Na pusz!Legyetek jók!
Dia 27+5 
2004.09.20 09:26
2004.09.20 09:30
Le a kalappal! 
2004.09.20 09:51
Nem semmi, hogy milyen árak vannak! Remélem a baba börzén sok mindent meg tudunk majd venni, és olcsóbban.
Hétvégén voltunk anyuéknál, és amíg apu állt ki a kocsival mi is terelgettük a kutyákat. Nekem van kettő, és anyuéknak is kettő.
Az is jó poén volt!
Egyébként a férjem egy álom férfi. Rengeteget segít, kedves, gyengéd, odaadaó, meg minden. Imádom.
Persze mi még csak másfél éve leszünk együtt novemberben, és júni 26. óta vagyunk házasok. Azért remélem nem fog sokat változni!
De szerintem el kell nekik mondani, hogy mire vágyik az ember lánya, és előbb utóbb biztos lesz hatása.
2004.09.20 10:36
Hát ezek vagyunk mi! Szerencsére nem szokott bántani, és ha nyügtet is - azt is csak poénból. Én meg minden marhaságán röhögök! Másképp állandóan pityeregnék. Ez valamiféle védelmi-reflex! 2004.09.20 11:25
Barbi!
Általában te vagy az első.
Én nem tudok ilyeneket produkálni a géppel.
"Örülök ha írni tudok."
"Persze azért sajnálom picurt."De én még ilyet sose éreztem.

Puszi mindenkinek,Dia2004.09.20 12:46

Teljesen abba a hitben voltam,hogy Panna a keresztlányod. Lehet,hogy azért mert a nővérem kisfia az én keresztfiam.Na mindegy. Nem ezen múlik a szeretet. A mi kisfiunk nem is lesz megkeresztelve. Ha neked jó akkor esetleg csütörtök délelött találkozhatnánk. Szerdán megyek a dokihoz, majd ő megmondja, hogy mi újság. Oké?
De majd megkérem a férjem,hogy fényképezzen le.

2004.09.20 13:23
És a babuknak nem rossz érzés a csuklás állítólag (bár nem tudom, hogyan állapították ezt meg), de nagyon sokat csuklanak még pici csecsemőkorban is, de ilyenkor nem kell velük itatni semmit, mert ez olyan élettani dolog, legalábbis ezt olvastam
Most meg azért csuklik, mert gyakorolja a légzést, és magzatvizet nyel.
2004.09.20 14:05
2004.09.20 15:04
2004.09.20 15:55
2004.09.20 17:29
2004.09.20 18:05
) Azért vagyok erre mérges, mert egész nap egyedül vagyok, legalább este lennénk együtt. (már ha haza jön kilenc elött) Meg kinek van kedve egy idegennel állandóan bájológni?? 2004.09.20 18:40
2004.09.20 18:57
2004.09.20 19:08
Tényleg szar lehet,mert ilyenkor már elég a magad baja nem hiányzik még egy pár idegen is akihez alkalmazkodni kell.Ez monjuk tipikus férfi hozzáállás,hogy fel sem merül bennük,hogy esetleg téged zavarnak.Szóval nyugi,ha van otthon csoki,majszoljál egy kicsit,az felszabadítja a boldogság hormonokat,úgy talán könnyebben átvészeled. 2004.09.20 19:38
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|