Köszönöm, hogy gondoltatok rám. Én meg olyan hülye vagyok. Képzeljétek el, hogy szombaton hajnalban felkeltem, mert eszembe jutott, hogy bekapcsolva hagytam a mobilt. Utána meg elmentem pisilni. Na ezek után hogy lázmérőzzek? És kipisiltem a lényeget a WC-be. Ja, és csak jóval később jutott eszembe, hogy mit tettem.
Na mindegy, ami késik, nem múlik, ma reggel megcsináltam a tesztet (bár akármelyik napszakban is csinálhattam volna, de én tutira akartam menni). És zebrás lett!!!
Igaz, hogy nem olyan erős mint a tesztcsík, de egyértelműen pozitív. Tehát tényleg jó ez a Medi-lab.
És még olcsóbb is mint a többi. Hőmérő eldobva, lelkileg megkönnyebbülve. De még mindig nem jár át a boldog "kettős anyaság" érzése. Inkább nagyon izgulok, hogy hogyan fogok bírni két aprósággal, főleg az elején stb. stb. Igaz, van még néhány hónapom, de kicsit félek. Ahelyett, hogy én hülye, örülnék mint majom a farkának, hiszen annyira akartuk. Na aztán meg a másik pillanatban majd kirepülök az ablakon. Értitek ezt?
Hát mindenkinek azt kívánom, hogy értse ezt meg mielőbb!!!
Vagy legalábbis élhesse át!!! Még jelentkezem, mert valamikor dokihoz is el akarok menni, hogy UH-val is megbizonyosodjunk a második emberpalántáról.
Addig is kitartást Mindenkinek.
Dórinak
és Annának
külön küldöm a +++++ energiákat, bennem épp most szabadult fel egy csomó! Pilinke