Boo!
Majd nézek neked

. Legutóbb a Scontoban láttam olyasmit, ami tetszett, de sztem ők nem árulják, csak dekorként volt.
Nyuszi!
Igen, csináltam, és ettem is

. Az első pár hónapban én sem mertem enni, de most már mindent eszem, mióta Botond is vegyes kaját kap. Egyrészt itt mondták a csajok,másrészt a védőnéni is áldást adta. Egyrészt nagyon kicsi az esélye, hogy fertőzött husit egyek (faluban lakunk, megbízható hentestől veszem a húst, és mindig én készítem, frissen

). Másrészt nem is biztos, hogy kiválasztódik a tejben. Harmadrészt elég kevés tejet kap már Botond ahhoz, hogy az elég legyen a fertőzéshez.... Szóval én ettem, és Isteni volt

.
Ja, és borsófőzeléket is ettem, pedig féltem tőle, de fel sem tűnt Bobónak, szóval most már tényleg hajrá kaják

.
Ezt Bucus írta, de megismételném

:
Agmano? O.heni? Jimbone? Csibe83? Krikalap? Anitja? Krissy? Szkarabeusz? Nellike? Gumilany? Bertina? Minimano? Kita? Tabati? Moncsy78? Lidike? Lola29?
Ja es Breki Te is nagyon reg nem adtal jelet magatokrol. Osszejott mar a kisteso???
Bucus!
Már egy hete késik, de csináltam tesztet, nem jön még a kistesó. Szóval nyilván még a ciklusom se rendeződött ( a késés alapján), ami nem is csoda, hiszen szoptatok.
de pont most beszéltük, hogy talán várni kéne még pár hónapot a következők miatt:
1. Elvileg jövő februárban befejezem a sulit, és pár hetes babával nem túl örvendetes végigcsinálni egy vizsgaidőszakot. A nagy pocak viszont általában garantálja a sikeres államvizsgát

.
2. Elég valószínűnek tartom a kormányváltást, és sztem ezesetben elég hamar visszahozzák a 3 éves GYED-et. Pár hónapon belül kiderül, hogy érdemes-e rá várni. Nem mindegy egy év ide, vagy oda. Ráadásul minél előbb szülök, annál kevesebbet lehetek velük itthon összesen.
3. Másfél-két évesen Botond valószínüleg tökéletesen meg tudja majd magát értetni. Ennek előnyeit nem részletezem

.
4. Meg kell csináltatnom a fogaimat (töméscsere, bölcsességfog-kihuzatás), mert most még nem fájnak, de ez is kész csoda.
5. Császár után "illene" egy évet várni a következő teherbeesésig.
6.Kislány koromban mindig tavaszi esküvőről, és tavaszi babáról álmodtam. Az esküvő már öszejött...

.
Szóval lehet, hogy most egy kicsit leállunk (mármint védekezünk

), de nagyon max. fél évre.
Én Béres cseppből 1*5 cseppet adtam, Cebionból 1*8-at, mikor influ volt. Most csak alkalomszerű már.
KAty!
Bölcsi: Jól hangzik

!
Takarítás: Én nem vagyok rendmániás (mondjuk apa örülne

), de így is kellett a robot, mert tényleg sok egyedül egy nagy ház

. Főleg babával. Takarítónőm meg alkalomszerűen sem lehet, mert apa heppje, hogy ide nem jöhet

. Persze kerítést mással festet, és az idénymunkákat is másra bízza

. Szerintem azért jutott eszébe a robot, mert látta, hogy jóval kevesebb az időm. Én meg mondtam neki, hogy nem kell nekem takarítónő, de akkor segítsen be ő.

Kaptam egy porszívórobotot

. (Apropó, még mindig imádom

)
Sillia!
Nekem ilyen könyvötleteim vannak:
Boo: Békülő falatok
Boo: Betört férjek kedvencei
Boo: Parasztvakítás percek alatt
Norkili!
Fogacska:
Nyuszi!
Mi mindkettőt kipróbáltuk. Ha "csak" nyűgösebb volt, és sokat forgológott, akkor Viburcolt kapott, elég volt. Ha többször fájdalmasan felsírt, esetleg hőemelkedése volt, jött a Germicid C. De az csak éjszakára jó

.
Bond!
1. Apaszternák a krumpli?

Én külön nem adtam. Ja, látom nem, de ezt se adtam külön, fúúúúj

.
2. Most nagyon dícséretes, hogy fogyott. Sokkal csinosabb! Én korábban azt hittem ő dögös (mondjuk nekem sose tetszett, de hogy pasi szemmel biztos az), erre nemrég mondta apa, hogy számára annyi erotikus kisugárzása van, mint egy kilincsnek, és bottalsem piszkálná meg

. És az hogy rátesz, nemhogy dögösebbé teszi, hanem baromi kiábrándító én nevetséges

. Akitől még totál kivan, az az Orosz Barbara, de tőle én is falra mászom! Azt hiszi magáról, hogy ő az ízig-vérignő, csak mert van ideje kétnaponta fodrászhoz menni, folyton a szexről beszél, és fejhangom vonyít. Szerintem is inkább közönséges, mint szexi

. Mondjuk apa a sztriptízt se szereti, sőt szerinte totál gáz, és lealacsonyító

. Szóval én nem lejtem itthon esténként

.
Neki pl. Jessica Alba a favorit, meg Shakira (de az ő táncát is utálja)

.
PAgika!
Már ettől elfáradtam

. Azért jó, hogy van hova átjárni

. És gondolom főznöd sem kell

.
Gabi!
Na jóóó, a miénk jóval kisebb, de az átlaghoz képest azért nagyobb. De én még ezzel sem bírok időnként

. Bénalustadodi
Boo!
Alice: Énisénisakaroooom

! Gyorsanmenjetekmárottvagytokmár?!!!!

Tudni akarom milyen, aztán elrángatom apát (nehéz lesz, mert nem igazán érdelki a film, messze van az Aréna, és amúgy sebírja a 3D-t

). De úgyis kipillogom

.
Buton egy idióta! Dea képi világ brutál jó lesz, az tuti, én meg még nem voltam imax-ben.