Sziasztok!
Szünetelek, meg főznöm is kellene még, mielőtt Levi kel.
Vera, meg tudod mondani mennyi felnőtteknek? Ezt elfelejtették a honlapon közölni....
Kozmetikus: Nekem érdekes módon sokkal rondább lett Levipocakkal az arcom, most sem szép, de az arcélemen végig még nem rügyeztem ki, remélem most nem is fogok.
De ettől függetlenül azért jólesne, csak nekem is 3 óra kb.
Babakocsi: szeretem a bergont, bár a bevásárlókosarához nehéz hozzáférni, így pl. a kismotort nem tudom majd betuszakolni. Illetve ez bolygókerekes, mert anno mindenki erre beszélt rá, de én utálom a bolygósat!
Tesóbabakocsira meg sztem totál felesleges beruháznom, mert addigra nem hiszem, hogy Levi megülne benne. De persze ez lehet, hogy nem így van, de én inkább úgy vagyok vele, hogy 2 évesen leszoktatnám a csücsülésről, inkább menjen, motorozzon. Persze egyszerűbb a csücs, de a mozgásigénye meg csak nő, aztán nem alszik nekem délután, mert nem fárad ki....de ez csak egy teória a sok közül.
Mecsi, graco tetszik, de ugye van egy esernyő pegperego, amihez talán még megvan a mózes keresztanyumnál. Egyszerűbb lenne ehhez egy hordozó,mint egy újabb márka a peg perego és a bergon mellé. Aztán már lassan kiállítást nyithatok babakocsiból!
Barbi, furi ez a betörős sztori, meg hogy nem is akartak szólni a gyerkők.
A kisfiús történet meg....szomorú, bár ha jön, Lucám is tudna mesélni, meg én is, mert sajna ahol felnőttünk, ott is voltak horror történetek, hogy miket csináltak a tetves szülők a gyerekeikkel, amíg be nem zárták őket...

Komolyan nem is értem hogy az ilyen embernek nem nevezhető vadállatok minek szülnek.
Víz: sztem így is úgy is elég méreganyag jut a szervezetünkbe, ez csak egy a sok közül, ha mindenre odafigyelnénk és megpróbálnánk kiiktatni, akkor jön a fényevők klánja.
De persze érdekes elméletek ezek, csak nem tudom mennyiben van és kinek igaza. Mi is ásványvizezünk, bár van, hogy csapvizet kap Levi, ha épp az van kéznél.
És tényleg sokszor
büdike, nálunk azért a kifolyatás használ rá.
Niki, Te mersz még szolizni? Vagy mindig is mertél? Én vacillálok, akárhányszor megyek fodrászhoz, de aztán inkább hazamegyek és nem merek bemenni. Főleg, mert nekem nagyon szétrepedt a bőröm és nem tudom, arra milyen hatással lenne.
Mecsi, most olvasom az nózifolyást. Jobbulást Nektek. Alium cepa tényleg szuper!
Mosható pelus:én az időtől nem félek, csak az áztatástól, mert a vödröt nem tudom elzárni és nem akarom, hogy Levi belepacsáljon, amikor épp szoptatok mondjuk.
Sziszka, köszi a dvd-ket előre is!
Illetve Zsófi, Neked akartam még, hogy ha Nektek nem jön be, akkor köszönettel kipróbáljuk.
De akkor ha ugyanaz van meg, mint Sziszéknek, akkor viszont duplán nem kell. Kinek melyik van?
Illetve Nektek van meg a csiribiri is, igaz Zsófi?
Eredményed meg nagyon örülök!!!