Jaj, csajok, de jó, hogy írtatok a nyügire néhány dolgot. én néha olyan fáradt vagyok, hogy azon sincs erőm agyalni, hogy hogyan kreatívkodjak valami új megoldást...
SZóval, Goldplast, Bori, köszi a tippeket!! Ma bevetem.... Jesszus, hetek óta eszembe sem jutott, hogy zenével is lehetne nyugtatni. Mindig csak a hülye rádiót kapcsolom, hogy itt-ott lopjak némi életinfót....
Piroska

nekem még nem jött meg, pedig mi gyúrunk a tesóra már egy ideje!!!
Oui

Egész jól hangzik, hogy 2 gyerkőccel könnyebb. Mondjuk nem értem, hgoyan, hacsak nem amiatt, hgoy eljátszanak ketten...
Bikmakk

Hát, az etetések nálunk sem percnyi pontosságra történnek. De: a délelőtti alvás (ami most van) után kap gyümit, és kél és 2 között van valamikor a főzelék, hogy tényleg ebédnek lehessen nevezni, és ha nem jó a gyomrocskának, akkor még estig esetleg fel tudja dolgozni.... A szopik meg nagyjából 3 óránként. nem ritkultak nálunk. Sőt, lehet, hgoy a hozzátápi óta még jobban eszik??????
Fogacskák: hát, mi már a 4.-nél tartunk, eddig minden kín nélkül. Bár, lehet, hogy a mostani nyügik egy része nem is a betegsége, hanem a fogacskák miatt van.... SZóval, kibukkantak a fenti lapátocskák is!!!!! Pedig még csak most töltötte a 6 hónapot...
fodrász: hozzám házhoz jön, mert ismerős.. Lassan aktuális lesz, mert a lenőtt frufrumtól néha ordítani tudnék, úgy idegesít. mÁr mondtam neki (f.) telefonba, hogy ha nem jön hamarosan, magam állok neki.........
Linácska

Hát, szerintem jobb is, hogy Lilit elhozzátok onnan!!!! A lényeg --és akkor nem fogja a lelkére venni---, hogy Ti ne éreztessétek, hogy ez most egy
kirúgás volt. Inkább valami olyasmit, hogy sok a gondjuk és ez a legjobb megoldás! A rajz pedig szuper ötlet, mert a gyerekek így dolgozzák fel legkönnyebben az őket ért sérelmeket!!!!!! A lényeg, hogy ne szídjátok az óvónőt előtte, hanem kedvesen mondjátok, hgoy majd jobb/másik helyre fog menni és lesznek új barátai vagy: itthon lesz, és rengeteget fogtok játszani, gyúrmázni, rajzolni stb...... Tényleg, az ovi-tervvel mi a helyzet???? NEm indítod el????
Flake_ Tünde

Nálam a futás totál bejött!!! Úgyhogy újra ajánlom!!! Kezdek a régi formámba kerülni, már a 4. hetet fejezem be!! két hét, és lefutom az 5 kilcsit!!!!!!!!!!!!!! Szerintem a gyaloglógép-futógép is jó!!! A neten egyébként iszonyat sok edzéstrev fent van!!!!