A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Küldöm a táblát!
Noémi
Vendég

Minyu, hogy tudod az excelt beszúrni képként?
Nekem sehogy sem sikerül.

Noémi
Vendég

Sziasztok,

Kriszta, nagyon nagy gratula a 8mm-es babidhoz Kép
Nemsokára mindenkinek lesz ilyene Kép
Olyan rossz, hogy nem tudom mikor jön meg. Semmi jelét nem látom annak, hogy egyáltalán meg akarna jönni.
Az a teakeverék szerintetek hatásos lenne? Mikor kell inni és miből áll?
Addig amig a gyógyszert szedtem legalább ez az dolog normális volt.
Olvastam, hogy hormonális okai lehetnek ha valakinek ilyen össze-vissza jön meg és nehezebb a teherbe esés. Nem csak azért mert esetleg nem lehet kiszámolni a pé-t? Kép
K.
krinyoka

Kedves Orsi!

Köszi amit dr. Elekről írtál. Hát nem tudom... Tudod hogy van ez. Minden dokiról mondanak jót és rosszat. Igaz,hogy nekem is beírta a tel. számát a levélbe, de hat év után ő volt az első, aki felvetette (az összes hormon és uh eredményt beírtam a levélbe), hogy nincs pco-m. Erre Tatabányán senki nem jött rá, egy más típusú betegséggel keverték, amit elég lenne nekem gyógyszeresen kezelni. Egy pécsi orvossal is leveleztem a dr. Elekkel párhuzamosan, (a pécsi meddőgségi centrum orvosa) és ugyanezt írta le, hogy nincs pco-m a leletek alapján. Viszont ő a lapart nagyon hajtotta. Már túl vagyok egy éves hormonkezelésen, egy hsg-n, millió uh-n és vérvételen. Kicsit be vagyok sokkalva. A Kaáliban is voltam, ott azt mondták, szedjem pár hónapig a diane35-t (amit a lányom előtt), hogy rendbe tegyen. Ezt teszem 5 hónapja, közben ketyeg az idő. De közben az itteni dokinak mondtam a dianet, hogy azt írtak fel, ő azt mondta hülyeség.

Én úgy gondoltam, elmennék a dr. Elekhez, viszem az összes leletemet, közben nem lennék szívbajos tőle egy ultrahangos vizsgálatot kérni. Okt. elején hagyom abba a dianet. Arra gondoltam, felír valami gyógyszert (aminek utánanéznék a neten) és mielőtt elkezdem szedni, csináltatok itt Tbányán az sztkban egy hormonvizsgálatot, melynek az eredményét megvitatom vele is és mással is. Talán így kivédhetem magam.

Nagyon tanácstalan vagyok. Nincs pco-m, nincs szervi bajom, nincs a férjemnek baja, átjárható a petevezetékem. Nincs az országban egy doki aki segíteni tudna???

Gondoltam, hogy megkeresem a Jánosban dr. Koncz Jánost. Őróla is hallottam jót és rosszat is. Kész vagyok.

Tudtok tanácsot adni?

emeseanyu

StellaKépés akik még érdeklődtekKép
Újra net közelben vagyok, ismét dolgozok. A babával minden rendben van, szépen fejlődik, növöget. Már betöltöttük vasárnap a 13. hetet Kép.
Az émelygés és hányás még nem nagyon akar elhagyni. Reggel rendszeresen rohanok a wc-re, napközben émelygés és ha netalán délután ennék valamit, na az távozik is. Így este korgó gyomorral fekszem le mindig és alig várom a másnap délelőttöt amikor végre ehetek. Azért kívánom ám ezt mindenkinek KépKépKép!!
Lujza
lujza

Emese
A dianet szedte egy barátnőm is, és állandóan menstruált tőle, gyakorlatilag 1 hónapból pár nap volt vérzésmentes. Ő csak 3 hónapig bírta, aztán visszament a dokihoz, hogy írjon fel mást, mert elege van abból, hogy folyamatosan vérzik. Kapott mást. Neked nincs ilyen következménye a dianenak?

Lujza
Te szedsz valami magzatvédőt? Ha igen, akkor annak ellenére vannak a rosszulléteid? Azért jó ám neked, még ha ilyen ínséges idők is vannak Kép

Tündi
Vendég

Lujza Kép jó hallani rólatok! További még kellemesebb Kép babavárást nektek!

Kriszta Kép sok sok gratula a már biztosan kicsit nagyobb, mint 8 mm-es (Kép) babókádhoz! Remélem minden rendben lesz. Mi is igyekszünk felzárkózni, becsszó! Kép

AnnaKép nagyon helyes, csak így tovább! Mikor kapod vissza a babókákat? három hét múlva legyen neked is egy (vagy két) 5 mm-es! Kép

Viki Kép nagyon szorítok a laparhoz. Mikor mész? (lehet, hogy lemaradtam, ne haragudj) Én is szívdobogásnéző UH-ra küldelek jövő hónapban! A beutalót most küldöm! Kép

MinyuKép úgy olvastam, hogy otthon vagy most, de lehet, hogy félrenéztem. Az új lakás különben milyen? Sok dolgod van még? ÉS benn tudják már a nagy hírt?! Meddig fogsz várni?

Puszi
Noémi

Zituska Kép Nekem mindig 28 nap, soha sem ittam cickafark teát, egyszerzűen csak így állt be tizenévesen. Múlt hónapban volt 30-31 nap, na akkor még a tesztet is megcsináltam. Az elrettentőt Kép És is nagyon remélem, hogy nem fog megjönni, pláne az inszem miatt is.
Azért neked sem kéne megjönnie vagy 9 hónapig, nagyon szorítok! Kép

Emeseanyu Kép mi Konc dokihoz járunk a János kórházba (BMC-be). A szaktudása vitathatatlan, a modora érdekes, a bánásmódja attó függ jársz-e magánrendelésre. Mi csak egyszer voltunk. De azért ajánlom. A BMC-ben mehetsz Zekéhez is, róla is hasonlókat hallottam, csak talán könnyebben be lehet kerülni hozzá. És Cat babái is Zeke-bébik! Kép
Vendég

KrinyokaKép
A teakeverék, ami nekem hazsnált:
cickafark-palástfű-zsálya tea. Este és reggel 2-2 deci. Ízesítheted citromlével, édesítővel, mézzel. Én a mézet javaslom mindenkinek, mert az önmagában is csodaszer!

LujzaKép
többször átlesetm az utóbbi időben a babás topikba, hogy tudjam mi van veletekKép!
Örülök, hogy szépen fejlődtök és,hogy a hányingert leszámítva minden rendben.
További jó pocakosodást!
Még mindig a te történeted és kitartásod ad erőt a talpraállásraKép!
Jó pocakosodást! Tényleg, látszik már valami rajtad?

Stella

Kép
stella9

Köszi a hozzászólásokat. Lehet,hogy megpróbálom a Koncot.
Tünde: nem a diane nálam ilyet nem okozott. Az első hónapban nem jött meg, csak menst. görcs volt. De utána rendben volt minden. Most az ötödik levélnél tartok, okt. elején hagyom abba. Remélem végleg. Én ezt szedtem a kislányom előtt is (három éves), de ott sem emlékszem ilyen panaszokra.
Sok sikert mindenkinek.

emeseanyu

Sziasztok lányokKép

Sajna ma reggel megjöttKépKép

KrisztaKép
Nagy nagy gratula és jó egészséget a további hónapokban isKépKépKép

Ildikó
És mindenkinek kitartástKép
ildikó_4

Tündi
Szedek rögtön az elejétől Maternát. Az Elevittől hasmenésem volt, így át kellett térnem a Maternára, azzal minden OK. Hányinger-hányásra B6-ot szedtem, nem használt, szedtem homeobogyót is, az két napig jó volt, utána újra hánytam. Most Magne-B6-ot szedek. Lassan majdcsak megszűnik.
Stella
Bízom benne, hogy reményt adhatok minden reménykedőnek.Én így inszemek és négy lombik után 35 évesen teljesen feladtam...nem kellett volna Kép
Most a héten kezd már látszani, hogy az ott nem a jóllakottság jele Kép
Lujza
lujza

Lányok!
Ha hétfőn este 8-kor kaptam Choragont nincs egy kicsit későn a szerda dél és egy közötti inszem? Három szép tüsző van. Nem lógnak meg a petécskéim a kishuszárok elől?

Köszi
teknõc

Lujza Kép olyan jó hallani amiket írsz, mondasz Kép
hány év telt már el azóta, hogy elkezdtetek próbálkozni? Nagyon örülök, hogy a hányingerektől eltekintve minden rendben. A munkahelyeden szóltál már? Most már letelt a 12 hét, talán már észre is lehet venni. Kép
További jó pocakosodást, és gyarapodást!
Vendég

Teknőc, én múltkor szerda este kaptam egy péntek 14 órai inszemhez. És nem volt késő. Ha jól tudom, akkor kb 36-40 óra múlva esedékes találkozni a kiskatonákkal, és az még belefér. És utána még 1 napig van esély a megtermékenyítésre, ezért javasolják majd, hogy csütörtökön még legyetek együtt a pároddal, illetve valahol másnap is megcsinálják az inszemet.
Nagy -nagy drukk megy neked!!!!!!
és sok-sok randis és babatapasztós energia! Hova jársz?? Lehet, hogy lemaradtam, ne haragudj. +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi
Noémi
Vendég

Emese Kép
Max. meg tudlak érteni. Amit írtam, legikább azért írtam, hogy légy résen... de látom, hogy Te enélkül is résen vagy Kép Ez jó!
Nem elkeserítésként írom, de itt többen voltak, akiknél senkinél sem volt probléma, és mégsem jött a babó. A meddő párok 20%ra igaz, hogy senkinél semmi sem mutatható ki.

Teknőc Kép
Teljesen jó az időpont. Az inszem más, mint a lombik. Inszemnél az a jó, ha épp akkor reped meg a tüsző, amikor történik, vagy minimális idővel előtte. Lombiknál meg az a lényeg, hogy épp ne repedjen meg a leszívás előtt.
Egyébként a petesejt a tüszőrepi után még 72 óráig megtermékenyíthető, így este még szokták javasolni a "rádolgozást" Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ja, most látom, hogy nem frissítettem az oldalt, és Noémi Kép ugyanazt írta, mint én.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Emese, mindenképp menj el egy meddőségi szakemberhez, még akkor is, ha semmi pozitív eredményt sem találtak eddig. És ráadásul lehet, hogy nem is fognak. Nálunk sem igazán talátak. Hadd idézzem egy régebbi beírásomat, Konc doki ugyanis azt mondta nekünk, (miután azért hónapról hónapra reménykedtünk a babaáldásban) hogy a reményt soha senki sem adja fel, de ami eddig nem jött össze, azzal kár tovább várakozni, akkor, amikor ők tudnak is segíteni. És akkor miért várnánk tovább? A segítség nem szégyelnivaló, ők ezért dolgoznak. Úgyhogy ne bízzuk a természetre, bízzuk inkább rájuk. Hiszen nagyobb az esély, mint eddig.

Én is ezt tudom mondani neked. A BMC ráadásul TB által támogatott vizsgálatokat tartalmaz 100%-ban. Olvasd el a www.lombik-baby.hu oldalt, ott mindent megtalálsz.

És soha se add fel! Tényleg sokat vártál már, úgyhogy itt az ideje, hogy kezedbe vedd a dolgokat.

Puszi
Noémi
Vendég

Kagyló! Kép
Írj mailt: dieneso@freemail.hu Ott megírom! Kép
Noémi22 Kép Köszi, hogy mindig gondolsz rám, nagyon jól esik. Igyekezni fogok holnap, hogy megtapadjanak. Dél körül megyünk.
Kriszta Kép Kép Kép Kép gratulálok és sok boldogságot kívánok!! Remélhetően a nyomodba lépünk hamarosan!
Lujza drága Kép Kép Nagyon jó,hogy visszanéztél, már régen hallottunk felőled. Ha tudsz, mindig számolj be a növekedésetekről, jó?
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Anna, ezerrel küldöm a babatapasztó energiákat! Nagyon jó helyük lesz nálad, úgyhogy valaki hármójuk közül biztosan úgy dönt, hogy ott marad legalább még 8 hónapig!
Küüüüldööööööööööööööm............ Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Noémi
Vendég

Lányok! Kép

Teknőcnek és Annának megy a drukk ezerrel holnapra!

Kép

Előre az ikrekért!
Vendég

Sziasztok!

A 17. napon vagyok. Az mitől lehet, hogy PG53-at használok és ha nyállal nézem meg, akkor pár napja páfrányos, ha hüvelyváladékkal, akkor nem. Figyelek arra is, hogy már órákkal előtte ne egyek és igyak semmit. Most van peteérésem, vagy nincs?
szilvi26

Noémi!Kép

Kicsit összekevertem a dolgokat, azt hittem Te ittad a teát! Bocsiii!Kép Olyan sokan lettünk hirtelen, hogy nem is tudom követni a dolgokat!Kép Remélem hamarosan azt nem fogom tudni követni, hogy ki hány hetes babás!Kép

Anna!Kép

NAGGGGGGYON DRUKKOLOK!!!!!!!KépXKépXKépXKépXKépXKépXKépXKép

Lujza!Kép

Klassz, hogy benéztél hozzánk!Kép
Örülök, hogy minden okés, a hányingert leszámítva!Kép Bár én nagyon várom már AZT a hányingert!Kép

Szilvi!Kép

A PG53 semmire sem jóKép Teljesen megbízhatatlan eredményt mutat. Sajnos én is több hónap után jöttem erre rá, csak megkeserítette a napjaimat...
Inkább vegyél ovulációs tesztcsíkot, ami a vizeletből mutatja ki, hogy mikorra várható a tüszőrepi! Nem olcsó, 2800 Ft körül van egy csomag, de sokkal megbízhatóbb!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Lujza!

Úgy izgultam már érted! Jó hogy írtál! Nagyon sok boldogságot és gondtalan pocakodást, babásodást kívánok!
Anna!
Babatapasztó sugik ezerrel! +++++++++++++++
Nagyon izgulok!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok! Kép

Megbeszéltük a Kaáliban a lombikot és az előtte lévő kezelést! Háromféle injekciót fogok kapni, naponta, így fogamzásgátlót nem is kell szednem.
(A ciklus 24. napjától fogom kapni a Suprefact-ot, az csak utólag jutott eszembe, hogy mi van, ha esetleg közben mégis... szóval tudjátok?... ha esetleg mégis közben véletlenül odaköltözik valaki... akkor az nem árt? Tudja ezt valaki közületek?)
És október végén, mához körülbelül öt hétre már BE IS ÜLTETHETIK A KIS EMBRIÓKAT A HASAMBA, hacsak közbe nem jön valami váratlan bonyodalom!!! Kép Kép Kép Ez olyan hihetetlen!

Kriszta Kép
Megpróbáltam elképzelni, milyen, amikor az ember már ott tart, ahol Te, de én már a Kezdettől el vagyok varázsolva!
További sok szép UH-t kívánok Neked, amíg nincs ott eredetiben!

Vikimi Kép
Nekünk megvolt a 6 inszem, ezután már egyenes út vezet a lombikhoz, de akinél találnak olyan okot, ami miatt máshogy - szerintük - nem mehet, azt egyből lombikra küldik.

Anna Kép

Megyek utánad, úgyhogy törd nekem az utat, légy szíves! Megnéztem a profilodat, februárban én is 30 éves leszek (bár szerintem itt valami tévedés van Kép ), úgyhogy nem lógsz ki azért itt a sorból! És ma a Kaáliban csupa-csupa harmincöt fölötti nőt láttam. Az ő korosztályuknak még rosszabb volt szerintem, mert akkor még sokkal tovább húzták az időt az orvosok, mert kevésbé voltak kidolgozva a protokollok, mint ma.

szia mindenkinek
Milena
milena

Sziasztok lányok
Már régóta olvasom a fórumot, és lenyűgőz a kitartásotok, energiátok. Utólag szeretném megköszönni nektek a sok hasznos info-t, amit tőletek kaptam, nagyon sokat segített.(PCT vizsgálat, hőmérőzés stb.) Az én esetem is hasonló a tietekhez. Több mint egy éve próbálkozunk a férjemmel, de orvoshoz csak most május végén mentünk el. A férjemnél minden ok, nálam viszont a progi alacsony volt. Ezt a dokim duphastonnal kezelte, azaz hónap elején serophene-t szedtem, hónap közepén szuri, aztán pedig duphaston.Ezt ismételtük 4 hónapon keresztül sikertelenül. A férjem és én ma voltunk PCT vizsgálaton. A férjem spermáját is megnézték immunológiai szempontból, amit értek is meg nem is.
A kérdésem az lenne, hogy mi az IgA, illetve IgG. A férjem esetében 75 % az élő, illetve mozgó, és ez a százalék IgA esetén 60 %-re esett le, IgG esetén pedig 20 %-ra, amire azt mondta a doki, hogy nem jó.
A válaszotokat előre is köszi.
Móni
mokuci28

Sziasztok!
Már évek óta olvasgatlak benneteket és ma először írok is. Mi 4 éve próbálkozunk sikertelenül a babagyártással és ez idő alatt sok orvosnál és meddőségi centrumban jártunk, mig végül múlt év októberében - Úr Isten már egy éve! - a BMC-ben kötöttünk ki. Sok mindenen keresztül mentünk, megjegyzem így utólag nagyon sok felesleges és megalapozatlan dolgot végeztek velem, de most azt hiszem, jó helyen vagyunk, nagyon meg vagyok elégedve a centrummal. Én sajnos már tudomásul vettem, hogy természetes úton - úgy látszik - nem lehet gyermekünk és ez nagyon nehezen ment, mert ugye az ember mindig hall a meddőség problémájáról, de hát miért is velünk esne ez meg? Nehéz volt elfogadni, de már kezdem 4 év dac után. Ráadásul június óta nap mint nap látom, hogy a hugom mennyire élvezi a nem is tervezett terhességét és hogy a családban én aztán azóta végképp fekete bárány lettem. Addig is sírva fakadtam időnként, ha terhes nőt láttam - ez főleg akkor szokott lenni, ha a reményteli napok után MEGINT MEGJÖN! Na szóval örülnöm kellene a boldogságuknak és én próbálok is, de sokszor titokban a szobámban ez sok könnyel jár. Na szóval lányok! Az én orvosom Wiegandt Péter a BMC-ben és az lenne a kérdésem, hogy van-e köztetek valaki, akinek ő az orvosa, és mi a tapasztalatok vele kapcsolatban? Van valaki, akinek sikerült nála valami? Annyira szeretnék bízni benne - ez sokat jelentene nekem pszichésen és talán ezáltal eredményekben is - de egyenlőre még senkitől semmit nem hallottam róla. Kérem, írjatok!
Köszönettel:
Jázmin
jazmin

Sziasztok!

MinyuKép
Holnap ugyanazt fogod latni,amit enKépKépKépKépHanyra mesz??Aztan szamolj am be rogton!!Sajnos en csak 5 utan tudok netkozelbe kerulni,de egesz nap szoritok am!!!!!!!!

StellaKépTuni30KépKrinyokaKép

KoszonomKépKépKép

LujzaKép
Gratula a 13. hethez!!Kép

AnnaKép
KoszonomKépHolnap delben ezerrel gondolok RatokKépKépKépEs amint tudod,ird meg,mi voltKép

TeknocKép
DRUKK!!!!!!!Kép

MilenaKép
Neked is koszonomKépValoban hihetetlen,de hamarosan, TE is ateled majd eztKépKépKép

Zsu!Kép
Mi van Veled??

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!
Köszönöm a sok "gyógyítást", már sokkal jobban vagyok/vagyunk.
Hogy itt mennyi babás van? Kép És még milyen sok lesz? Kép Kép Kép
Üdv, Pilinke
pilinke

Milena!

Én is tegnap voltam a Kaáliban! A Pestibe jársz te is? Én 3-4 ig csücsültem ott.

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

AnnaKép
Drukkolok ezerrrel, hogy nagyon jól érezzék magukat nálad a babók és ne is váljatok el kb. 38-40 hétigKép!

MilenaKép
mindent bele a happy end-ért. Olvasom a sztoridat, még közel sem vagyok a végéhez, de szeretném ha addigra boldog sorokat írogatnál a sztori végéreKép! Nagyon drukkolok!

SzilviKép
a Pg 53 engem is megviccelt már párszor. Lehet, hogy az a baj, hogy hüvelyváladékkal nézed és csak nyállal és méhnyakváladékkal "működik".
De nem bízz nagyon benne. Talán hőmérővel együtt nyújthat támpontot, de ki tudja.

Mindenkinek jó babásodást és szép napot!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok, tudna valaki segíteni nekem abban, hogy amikor április 14-én megvolt akkor utána 6 terheségi tesztet csináltam a harmincadik naptol folyamatosan és csak a hatodik mutatta ki a terheséget junius 4-én. Tegnap sokat gondolkodtam , hogy mikor lettem babás???
Köszi a segítséget. Kriszti
krinyoka

Sziasztok!
Már régóta olvaslak titeket, de még csak most írok először. Mi a párommal egy éve próbálkozunk a babával, de még eddig sajnos nem jött össze.
Az orvosom most küldött el hormonvizsgálatra.
Elkezdtem inni a palástfű-cickafark keverékét, amit itt sokan ajánlanak. Remélem jó hatása lesz.

Mókuci28!
Én is nyh-i vagyok.Ki az orvosod?

Judyt
KépKép
judyt

Kriszti Kép
A terhességi tesztek alapján semmi sem határozható meg arról, hogy melyik nap fogant a baba, mert mindenkinek máskor mutatja ki.
Egy példa. Mi Cattel Kép mindketten lombikkoztunk, és iker babákat várunk. Elvileg a HCG szint a vérünkben mindkettőnknél az egekben volt, amit a vérvétel meg is erősített. Nekem kb. 5 nappal korábban már kimutatta a teszt a manókat, mint neki.
Az, hogy mennyi HCG van a vizeletben (mert a teszt ugye ezt mutatja ki) nagyon egyéni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya,
köszi a választ. Akkor ezen nem is gondolkodom többet. Kép
Előbb utóbb csak sikerül megint.
Már várom hogy megjöjjön, mert akkor lehetőségünk lenne megint, de miután múlt hét óta akciózhatunk élesben most tuti nincs semmi...
krinyoka

Kriszta Kép
17:40-re megyek a dokihoz, de sajna este már nem tudok jönni netezni, mert egyelöre csak a munkahelyemen tudok, azt is csak sutyiban. De reggel ez lesz az elsö, amint beérek,irok Kép

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok Csajok!

Minden áldott nap elolvaslak titeket, hogy kivel mi történt. Nagyon szurkolok nektek. El sem tudjátok képzelni milyen boldog vagyok mikor valaki bejelenti hogy két csíkos a tesztje. Olyan is előfordult már velem hogy majdnem a könnyem is kicsordult egy-egy siker hallatán. Most biztos hülyének néztek...
Minyu, Kriszta
Nagyon szurkoltam nektek.
Orsi
Tőled rengeteget tanultam/tanulok. Köszi
Stella, Noémi
Most nektek szorítok a legjobban!!!!

Rólam annyit, hogy ma veszem be az utolsó fogigátló tabimat, és utána abbahagyom.
2-3 hónapot pihizünk, aztán szeretnénk próbálkozni. Remélem minden rendben lesz, bár elég kettős érzéseim vannak most mert több dokinál is voltam már és mind mást mondott.
Szóval hátrahajló méhem van. Erre az egyik doki azt mondta: "Úristen, jó nehéz lesz teherbe esnie! Lehet hogy nem is kellett volna fogamzásgátlót szednie soha!"
A másik meg: Áh, semmi gond nem lesz!
Most akkor??
Majd kiderül. De annak mindenképp örülök, hogy ha valami problémám lesz tudom, hogy ha ide benézek tudtok és fogtok is segíteni nekem.
Előre is köszönöm Nektek!
Vigyázzatok magatokra

Andi
andi81

AndiKép
Nekem két kolléganőm és egy barátnőm van, akiknek szintén hátrahajló a méhük.
Ketten már voltak terhesek.
Ha adsz egy e-mail címet, vagy küldesz valamit az enyémre (lásd a profilomban), akkor adhatok néhány tippet kifejezetten neked.

Köszi a drukkot!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!
Annyi levél van itt, hogy képtelenség visszaolvasni benneteket Kép

Andi
Sok sikert a próbálkozáshoz! Remélem, a 2. dokinak volt igaza a hátrahajló méhhel kapcsolatban! Kép

Jázmin
4 év? Az rettentő sok! Csodálom a kitartásod, én biztosan 6-szor feladtam volna már. Sok sikert és mielőbbi babásodást kívánok neked!

Minyu
Köszi, hogy beraktál a táblázatba, nagyon jó ott olvasni a nevem, hamarosan remélem egy zebárt is kérhetek a nevem mellé Kép

Krinyoka
Bocs, elvesztettem a fonalat. Nyár elején babás voltál. Aztán most már megint nem?

Tündi
Vendég

Andi Kép
Ezzel a hátrahajló méh témával ne foglalkozz. Nem jelent semmi, vagyis ezen semmi sem fog múlni.
De Stella Kép tippjeit mindeképp hallgasd meg!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok lányok!
Végre eljött nálunk is a tettek ideje, jövő kedden megyek HSG-re! Azt tudom, hogy valakinek csak "kellemetlem", valaki meg csillagokat látott közben, erre úgy kb. felkészültem. Viszont az még rejtély számomra, hogy mi lesz a kontraszt anyaggal? Felszívódik a hasüregben/kifolyik/...??? Légyszi, ha van tapasztalatotok, írjátok meg, mert akkor úgy készülök fel rá. Ja meg hogy vérzés is lehet utána? Bocsika, ha túl lököttet kérdeztem! Kép
Hajni
hajnesz

Hajni Kép
A kontrasztanyag a hasüregből felszívódik a szöveteken keresztül.
Vérzés lehet utána. Ez megint egyéni dolog. De ha van, az alár 1-2 napig is normális. (Nem erős vérzés, inkább barnás folyás-szerű)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Tündi30,
voltam már terhes, de juliusban elvetéltem. Sajna Kép
De hülye időpontben lettem terhes, (gondolom mert rendszertelen a ciklusom) ezért kicsit félek, hogy most mi lesz, mert most van (lesz) az első próbálkozos hónapunk.
Múltkor több mint 50 napra mutatta ki a teszt...
Most megint a 32-napon tartok. De semmi jele annak hogy meg akarna jönni, pedig most nagyon várom.
krinyoka

Köszi szépen Orsi!!!Kép
Hajni
hajnesz

Stella
Ha adsz tanácsokat, azt igazán megköszönném.
e-mail címem: cs_andi81@hotmail.com

Tündi30
Én is azt remélem. Köszi hogy írtál nekem.

Orsi
Az már jelent valamit, hogy te is ezt mondod. Te nekem olyan vagy mint egy "mindenkit jó tanácsokkal ellátó, szakértő, kedves doki".

Köszi mindenkinek aki szánt rám is 1 percet.

Andi
andi81

Andi!

A családomban több rokonomnak is van / volt hátrahajló méhe, teljesen problémamentesen zajlott mind a teherbeesés, mind a terhesség.
Ezzel szemben itt vagyok én, "normál" méhhel, mégis nehezen esem teherbe.

Azt mondom neked, előre nem hogy nem érdemes, nem is szabad aggódnod! Minden a lehető legnagyobb rendben lesz Kép Drukk neked KépKépKép

Brahy
brahy

Krinyoka
Sajnálom! Kép És most történik valami a ciklusod beállítása érdekében?

Tündi
Vendég

Szia Judith

Az orvosom Dr. Orosz László. Jó fej, csak egy kicsit drága, de mindent a babáért. És neked?

Móni
mokuci28

Bocs rosszul írtam Judit, mert gondolom ez a neved.
mokuci28

Zsu! Kép

Mi fél négyre mentünk! Megnéztem a fényképedet a profilodban, de szerintem nem láttalak. Csomó idősebb nő volt Debrecenből, meg egy roma házaspár. Ahogy őket megláttam, majdnem sírtam. Nekik még sz.rabb lehet. Náluk aztán biztos nem is nő, aki nem tud szülni.

Stella Kép
Köszi a drukkot (viszontdrukk Neked)! Az biztos, hogy muszáj happy endet írnom - aki ilyen hosszú szöveget elolvas, már megérdemli!

Milena
milena

LányokKép
Ha valaki tud segitsen .Tegnap jött meg reggel és azóta csak 2csepp volt csak az is olyan rózsaszines , és még a hasam sem fájj ami mindig szokot.
És nem tudom hogy mittöl lehet.
Szerintetek?Ja 29 napra jött meg.

Kösszike a segitséget IldikóKép
ildikó_4

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?