Ágica! A véres-nyákos dolog az a sz.r, amit elkapott, megy át a hurutos betegség a belecskéjén. Én Normaflore-t is adnék neki, hogy helyrejöjjön. A hűtőfürdő jó ötlet, mi csak Nurofent használtunk idáig, azonban mikor Zsozsinak volt a három napos láza, a dokinéni mondta, hogy ez a kúp nem elég neki. Valami kék dobozost adtunk neki, az jó volt.
Ha az ember beteg, nem eszik. Nincs ezzel semmi gond, mert a szervezet az energiát a vírus/bacilusok legyőzésére fordítja, nem az emésztésre. Ez teljesen normális dolog. Emésztésre ilyenkor nincs kapacitás. Inni azonban kell!!! Ha karikás a szeme, bágyadt, állandóan aludni akar, petyhüdt, ráncos a bőre, akkor a kiszáradás fenyegeti. Vidd be még egyszer ügyeletre, esetleg kap egy kis infúziót, amiben tápanyag is van.
Vidd el másik dokihoz, több szem többet lát.
A fejbeverés utáni hányás utalhat agyrázkódásra, jó, hogy ezt kizárták, de ez esetben inkább a vírus okozza a hányást.
Főtt, sós krumpli is jó, illetve amit megkíván.
Kitartás, gondolok rátok!!!
(Lehet rota is, de lehet másmilyen sz.r. Zsozsi megkapta a rota elleni oltóanyagot, mégis elkapott egy huszonakárhányadik hányós-fosóst jó anno).
Tegnap, a tavasz első napján történelmet írtunk.
Zsozsikám, amióta megszületett (kivéve 3 hós korától 6 hós koráig) mellettem alszik éjjel. Illetve aludt.
Most, hogy betegek voltak, újra visszaááltnuk (hála égnek) a délutáni alvásra. Ráadásul "nem" tudom őket letenni egyszerre.
Tegnap este közölte, hogy ő az ágyában alszik.
Mondom, jó. Letettem őket, és kijöttem. És elaludt. Reggelig.
Olyan fura volt...
MErt éjjel mindig megfogtam a kezét, úgy aludtunk.
De tudom, ennek már itt volt az ideje, és jó is így.
Most azonban következetes leszek, és az ágyában fog aludni éjjel is.
Azért is jó, mert így nem fekszik rám, és nem tud annyit forgolódni, amint a nagy ágyon, így nem kell állandóan takargatnom.
Minitali: Kb. két hét múlva tervezek egyet nálunk. Tiramisu lesz, az tuti. Majd ha konkretizálódik, szólok!
Heni! Kálcium jó ötlet, ha görcsöl valami, annak az oka a kálcium hiány. Tünetileg lehet kezelni magnéziummal, az okot kálciummal lehet megszüntetni.
(Esetleg adj neki banánt, abban kálium van, az is jó).
Maggie! A gyerekvédő az autóba szuper ötlet, már mi is agyaltunk rajta.
Fleur! Én orvost váltanék!