Sziasztok,
rég jártam itt
A vissza olvasásban is utol értem magam.
Ez idáig dolgoztam, így nem volt túl sok időm.
De szerencsére február végén letettem a lantot, most már tudok pihenni is.
Vikci: nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgok. Abban biztos vagyok, hogy akihez átirányított a dokibácsink, abban az emberben maximálisan megbízik.
Elhiszem, hogy rosszul érintett a dolog, nekem sem esne jól, ha ezt mondaná.
Figyelembe kell vennünk, hogy ő is egy ember és ugyanúgy lehetnek egészségügyi problémái, mint bármelyikünknek.
Zsani: ez a vesetágulat dolog nem hangzik túl jól. Régebben írtam, hogy nálunk is felmerült ez a dolog, de a picurkánk kinőtte. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy még a pocakban ki fogja nektek is nőni ezt a problémát, mi 24 hetesen voltunk vissza a Hajdú doktornőnél és akkor már nem látott semmit.
Labkat: tündériek a kisfiaid. A kislányodra leadtam a szavazatot, nagyon édesen adta elő
Mi a jövőhéten szerdán megyünk dokinkhoz. Remélem minden rendben lesz. Kis pocaklakó rengeteget mocorog, rugdos és mindig a jobb oldalamra helyezkedik. Kicsit deformált is a pocakom emiatt
Sajnos az utóbbi időben egyre többet érzek fájdalmakat a pocakomban,néha bele is szúr. Két hete mikor voltunk nála, már akkor is tapasztaltam hasonlókat, de szerencsére a méhszáj rendben volt.
Bízom benne, hogy Manócska még nem akar kijönni.