A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 februári babák

Lara!

Halvány gőzöm nincs meddig hordd! Ameddig jólesik... :twisted: :twisted: Én a felpróbálásig jutottam. Nekem ennyi esett jól belőle! :lol:
EU-TAJ mittudom én minek kell. Gondolom olyan, mint az az izé nyomtatvány, csak nem egyszeri kiutazásra jó. Sürgősségi ellátást, meg egy csomó mindent fedez és nem kell kifizetni a helyszínen. Gondoltam jó ha van!

Adókártya: babakötvényhez kell(ene) de Lucáét sem váltottam ki. 30eFt vagy mi jár rá? 18év múlva. VICC. De talán azért kéne, mert Budaörs tesz rá zsét. És amíg papíron itt lakunk, addig kéne intézni!
Vendég

Nincs itthon kaja. Illetve főzni kéne, de azt nem akartam ma. Ma nem csináltam semmit. Még hálóingben vagyok. Gyanítom így is maradok már... :oops: Úgyhogy ma 2sor Milka csokit ettem. Kezdek fölfordulni!!! :lol: Kértem az Uramtól Hamburgert. Jó parasztos csalamádés, fagyasztott husis verziót. De kértem hozzon vagy 4-5darabot! :lol:
Vendég

aludtam délután egy órácskát, valami isteni volt - baba is aludt, anyukám is aludt mellettem :)

Nóri, köszi a szopis írást, csak olyan hülyén érzem magam tőle, hogy rosszul csinálom - meg önző is vagyok, és nem szeretném, ha éjjel is óránkén ébredne enni - nappa még csak OK, de éjszaka aludjon legalább 2 órát ....

boruska

Olyan hajmeresztő göncöket lehet kapni, de ez a ruha nagyon kis finom.

Kattkat

Kép
kattkat

stephie: Hát ha a szilva fosat, akkor már tudom mi csalogatta ki a kakit. Nálunk bevált és most jól is jött. Barbus nekünk is fent volt fél 2-től fél 5-ig. Tényleg lehet valami a levegőben. Nagyon szép a babód ezen a képen.

zarja: Barbus most még azt a tejet sem itta, ami a szájába folyt. Én úgy szoktam rendesen lefejni, hogy a másik kezemmel nyomorgatom a csöcsömet. Így egész puhára tudom fejni. Sajnálom a ti éjszakátokat is, nem is sopánkodom. Mi hozzátok képest még sokat is alszunk.

bea: Akkor ez a robbanós kaki nálatok is van úgy látom. Én még el tudtam ugrani előle, nem kellett átöltöznöm, csak bemosakodnom mint a dokiknak műtét előtt. A varrataimmal én sem találkoztam, egyszer csak már nem voltak meg. De nekem csak kívül volt. Oxyval nekem is a hasam alja fájt és az nagyon. Én 4 órával később kaptam edát, addig bírtam nélküle.

reni: Mennek a drukkok ezerrel, lassan meg kell lennie annak a porontynak.

nóri: Ez a ruci gyönyörű. Én is akarok majd venni Barbusnak valami elegáns rucit, mert augusztusban esküvőre megyünk és szeptemberben meg szeretném a névadóját elintézni.
vicky79
Budapest III. kerület

Hat, nekem volt mar jobb napom is. A tegnapitol is. Tegnap fajni kezdett a fogam es Egesznap fajt, de csak tompan, este bealudtam mellette. Reggel ugy ebredtem, hogy nem faj, mondtam is Ferinek, hogy hanyagoljuk ma a fogorvososdit inkabb, mert neki is mennie kellett autoszerelohoz, szoval inkabb setaljunk el vasarolni, ne menjunk a rendelobe ucsorogni.
Aham, szerintetek ahogy Feri es az auto mogott becsukodott a kapu, abban a pillanatban ismet fajni kezdett??? De nem ugy, ahogy tegnap, hanem durvan, nyilalosan, elesen, orjitoen. Minden kis moccanasomra belehasitott a fajdalom. Birtam kb ket oran at, akkor jott a sogornom, megkertem, hogy vigyen el fogdokihoz. Aranyos volt, elvitt. Meglepo modon idopont nelkul is negyed oran belul bejutottam.
A doki is aranyos, meg akarja menteni a bolcsessegfogamat, mert szerinte a lyuk ellenere szep allapotban van, illetve elotte mar hianyzik egy orlofog es tul nagy lenne a foghiany. Szoval elkezdte betomni. Fajdalomcsillapito nelkul. Majdnem elszaladtam, mert jar a pofam, hogy nekem szuleshez nem kell eda, de bevallom, hogy fogaknal meg olyan pojaca vagyok, hogy konkretan egy kocogtatast nem birok ki zsibbasztas nelkul.
Hat, most nem kaptam.
Ami meg jobban meglepett az az, hogy berakta a doki a probatomest es nem is fajt semmi. Oblitesnel raszivtam, erre majd beszartam a fajdalomtol. Mondta is a doki, hogy szerinte felette faj, de most mar nem piszkal kettot, ha tovabbra is faj es rajovok, hogy melyik, akkor menjek vissza hamarabb, mint egyebkent hivott.
Hazajovok, ugyanugy faj, majd bekakkantok. Piszkalodok, erre rajovok, hogy tenyleg egy felso faj.
Tok hulyenek erzem magam. Ott voltam a dokinal, bejutottam, minden OK, erre nemtom megmondani, hogy mi a bajom???
Most benyomtam ket paracetamolt, mert nem birtam tovabb. Fujtam egy kis lidocaint is. Igy most perpillanat OK.
Szoptathatok ezektol?
Bar oszinte leszek, annyira fajt egesz nap, hogy most siman felaldoznek fel napnyi szoptatast is, csak hogy enyhuljon a fajdalom.

ERrol jut eszembe. Reggel lemertem a gyereket, mi most jarunk 3280 grammnal. Szoval alakulgat a sulya szepen.
Azutan gondoltam lemerek egy szoptatast is. Hat, nem kellett volna.
Vagy en vagyok hulye, vagy a merleg, de fel ora es egy cici teljes kiuritese utan (kiuritette, mert elotte kemeny volt, utana puha, kozben ereztem is a szoptatos csikis bizsergest, o is bealudt utana, el sem fogadta a masikat), szoval ezek utan azt mutatta a merleg, hogy konkretan 5 grammal nott Erik sulya.
Hat, nem is kommentalom.
Ennyit az en szoptatasomrol.
Nem baj, tobbet meg sem merem, ertelme nem sok van. Az en gyerekem nem errol fog felnoni. Legalabb elmarad a honapokon at tarto idegeskedes amiatt, hogy eleg-e a tej, taplalo-e, begyullad-e a cickom, sebes lesz-e a mellbimbom, sorolhatnam. Bocsi lanyok, nem rosszindulatbol mondom, hanem mert ugy latom, hogy ezek elegge kozponti kerdesek, amik egy eloszor szoptato anyukanal nap, mint nap elokerulnek. Nekem meg vigasztalnom kell magam valamivel.

Edit:
Ez a dolog tenyleg nem hangzik jol... Nekem van egy olyan erzesem, hogy nem a merlegkulonbseg a hibas, mert ez tul sok kulonbozo merleg ahhoz, hogy mindegyik tevedjen.
Kivancsi vagyok, hogy mit mond a doki.
Nem tudod megbeszelni a health visitorral, hogy holnap szoptatas elott latogasson meg teged a merlegevel, varja meg es utana is merjetek egy sulyt? Vagy esetleg te menj be hozzatok, vonulj el egy szobaban es ugy merjetek szopit?
Amig meg nem jon a merleged, addig talan ez is jo lenne, hogy tobbet tudjatok.
Vendég

Nori!

Szep a ruci, de erosen gondolkodoba ejtett, hogyha mi jo sokara, tiz ev mulva bevallalunk egy harmadik gyereket es esetleg lany lesz, akkor en hogyan fogom szegenykemet oltoztetni??? :shock:
En fius anyukakent mar annyira nagyon kifinomult izlessel rendelkezem a fiu-cuccok teren, hogy egyszeruen komplett benanak erzem magam, ha lany ruhaval talalom szembe magam. Nemtok veluk mit kezdeni. Meg azt sem tudom megmondani, hogy melyik tetszik, melyik nem, merthogy hiaba nezem, ugysem tudok vele mit csinalni.
Az unokahugaimnak hoztam mindig valami ruhafelet kintrol, de ott is szetbenaztam magam rendszerint. Csak alltam a rozsazsin-osztalyon es forogtam korbe, kerestem, hogy mi lenne jo, meg esetleg praktikus, vegul atrobogtam a fiu osztalyra, vettem valamit Kristofnak, majd fejlehajtva visszasetaltam a lany-reszlegre es erovel probaltam venni valamit, ami jo lehet.
Gondolom ez visszafele is igy van, tehat lanyos anyukak nem szeretnek fiu ruhat vasarolni. Ugye?

Es baromira ehes vagyok. Reggeliztem ugyan, de az mar regen volt. Azutan ebedelni nem tudtam, mert fajt a fogam, nem is tudtam az evesre gondolni. Most epp hatnak a gyogyszerek, igy nem faj, zabalnek, erzem az ehseget, de a friss probatomes miatt nem lehet.
Mar erzem, hogy kezd visszaterni a fajdalom. Mire lejar a tilalmi ido mar megint nem fogok tudni enni. Fasa.
Vendég

Reni:

Kornél vagyok. megérkeztem 2010.03.03-án 16.32-kor 3300 g és 54 cm

Gratulálunk Kornél babának és sokat szenvedett anyukájának!!!

zarja

Nagyon gratulálok Kornél babához!!!
zuzmooo

Nagy-nagy gratula Reninek! :D
Vendég

Gratulálok Kornél babához!

Nóri: az adókártyát az APEH automatikusan megküldni, mi tegnap kaptuk meg. Nagyon vicces, ahogy a háromhetes nevére küldemény érkezik az adóhatóságtól :lol: Mondjuk a babakötvény tényleg röhej.

Kép
juci-77

Juci!

Lucánál még nem küldtek semmit automatikusan. Neki azért kellett igényelni!

RENI!!!! HATALMAS GRATULA KORNÉLHOZ!!! VÉGÜL CSAK KORNÉL LETT A BEFUTÓ!!! :lol: :lol: 03.03? irigy a dátum miatt!!
Vendég

Bea!

Én azért tudok válogatni. Csak győzzem zsével:
http://www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/3/5
http://www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/18/7
http://www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/31/5
http://www.next.co.uk/shopping/girls/newarrivals/2/
http://www.next.co.uk/shopping/girls/newborn/5/

De kisfiúcuccban is tudnék mazsolázni. Imádom a mini ingeket, a galléros teniszpólókat, kapucnis pulcsikat és falatnyi zsebes gatyákat... :lol:
Vendég

De talán most jut eszembe, hogy gondolom nem nekem szólt, hogy nehezen vásárolnék bármit is!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

nóri: Jók ezek a cuccok.

Reni: Nagyon jó egészséget és sok tejcsit kívánok. Gratulálok nektek és minden tiszteletem a tiéd.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2010.03.03 19:15-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Nori!

Next cuccokat nem er linkelni. Azok kozott talan meg en is talalnek lanyka rucikat is. :lol: :lol:
Mielott jottunk haza be akartam vasarolni Kristofnak es Eriknek a Nextnel, rendelni akartam, mert utalom, hogy uzletben beleszeretek valamibe es epp nincs meret.
Hat, vegul nem rendeltem semmit, mert annyi minden tetszett es annyi mindent gyujtottem ki (kb harom napig vagy neten neztem, vagy a katalogussal mentem meg a klotyora is), hogy kb mar az autot is odaadhattuk volna a ruhaert cserebe. Feri mondta, hogy le kellene redukalni az osszarat. Hat, nekem nem ment. Egyszeruen nem tudtam donteni, hogy mit szedjek ki. Inkabb nem vettem semmit. :oops: :oops:
Most meg eselyem sincs ra. :evil:
Tudom, lenne, aki hozza. Sajna nem is logisztikai problema van. Hanem penzugyi. :x
Vendég

Végre valahára! :D
Sok boldogságot és tejecskét kívánok Kornél babához!

Kattkat

Kép
kattkat

Amugy en nagyon meg voltam dobbenve a hazi gyerekruha arakon, amikor decemberben korbeneztem. Azert en szemely szerint kicsit undoritonak tartom azt, hogy nem egeszen profi minosegu cuccokat arusito bolthelyek verik a kinti next arakat. Holott az mind minosegben, mind designban az egyik legjobbszerintem. A gap mellett. OK, a gap dragabb is. Nah, meg lenne meg par, de az nem ez az arkategoria mar.
De baromira nem vagom, hogy itthon miert akar mindenki a babazokon meggazdagodni.
Vendég

HURRÁ!
GRATULA KORNÉL BABÁHOZ!!!!!!!!!!

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Reni: gratulálunk Kornél babához, csak ügyesen Mami :)

(az feltünt bárkinek, hogy Kornél baba Kornélia névnapján született? :)

Nóri. ha holnap is ugyanígy vérzek, felhívom a Nőgyógyászt.
Holnap megyünk vissza Levivel kontrolra, drukkoljatok

Ma egyébként hiper nyűgös volt, egész nap semmit nem aludt, csak délután amikor kitettem szellőzni egy kicsit, Állandóan a mellemen lenne, de nem sok jön belőle :(
stephie

Anita: nagyom szorítok, hogy minden rendben legyen Levi leleteivel!

babaruhák: sógornőm rendszeresen jár turkálni a csajoknak és mostanában nekünk is mindig szerez valamit. Next-es cuccok is szoktak lenni. Nagyon szuper kis ruhákat lehet kifogni, teljesen újszerű állapotban. Ma is kaptunk egy nagyon édes kis tigrises rugdalózót. :)
zuzmooo

Kornél nap is van ma. Csak nem ezen a napon fogják ünnepelni, különben jó kiszúrás a gyerekkel. :D
vicky79
Budapest III. kerület

http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp? ... ssion=true

Megérkeztem nézzétek meg az iwiw profilom.

Anyu jól van!!!
Apa egy óra múlva már nem hiszem, hogy ezt majd elmondhatja magáról...pfff

bellerreni
Eger

Reni!
Gratulálunk Zsubikához!
Hajszálpontosan akkora, mint Lili volt születésekor! :D
Jó egészséget és sok tejcsit - apának meg kellemes józanodást!
:lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hogy mondta Reni, hogy Kornél napon szül!!!! Reniboszi, nagyon helyes a kiskirályfi!!!!!
Vendég

reni: Kornél nagyon édes.
vicky79
Budapest III. kerület

RENI ÓRIÁS GRATULÁCIÓ!!!!!

Jó ez a dátum tényleg!! Nekem is tetszett.. de Balázs még jól érzi magát.. ahogy a képen is látszik ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.09 17:15-kor.
Vendég

SZERKESZTVE

Sorry! Kiakadtam! Moderáltam a hsz-emet...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kakti 2010.03.03 23:04-kor.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Bocsi...
Kicsit ki vagyok bukva...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri!
Küldtem képet Neked! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti what"s a problem?

Reninek hatalmas gratula!!!!!Ja és persze apának is!
Aranyos a kisfickó!!! :D :D :D

Funky ez te?De aranyos!!!! :D :D :D

Kép
Kép
szintus

Köszi szintus! :D A nővérem festette :D :D

Kakti mi volt a baj? csak nem a kép? :oops: :oops: pont utána írtad.. :?
Vendég

Funky nagyon ügyi a nővéred! :wink:
Ja és szép nevet választotattok!
Ha nekünk fiú lett volna,akkor ezt a nevet kapja.
Még kisnagylány koromban megtetszett!
No de majd a 3.-dik! :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
szintus

Hy Banyanet!

Köszönjük a gratulációkat!

Megúsztam 4 üveg pezsgővel!!!
Már itthon Rencsi jól van, bizti várja már a pillanatot, hogy visszaolvashassa az üzeneteiteket úgyhogy így tovább!
Hamarosan ő is bekapcsolódik.

Üsv mindenkinek Zsolti alias Zsubi Apuka

bellerreni
Eger

Reni már otthon???? :shock: :shock: :shock:
Vagy én nem jól értelmezem Zsolti üzenetét? :lol: 8) :oops:

4 üveg pezsgő?Hát az elég laza! 8) :lol:

Kép
Kép
szintus

Reni!!! nagy-nagy gratula Kornélkához!!!! nagyon szép kis pasi! :lol:
Alig várom már, hogy mesélj, hogy hogy volt, mint volt... :lol:

Nekünk fájt éjjel a pocink.. 10től 1ig.. sab simplex nem használt.. ma lehet vetetek egy szélcsövet, megnézem hátha használ.. éjjel arra múlt el, hogy pelenkázáskor megmértem a "hőjét" és a lázmérő megindította a puki-kakit.. és ennyi pont elég volt. utánna 5kor keltettem reggelizni, azóta meg megint alszik.jól elfáradt,nincs ő hozzá szokva az éjszakai ébrenléthez..
ronci

segitsetek nekem!

Egesz ejszaka szenvedtem a fogfajastol, betoltam este ota negy szem paracetamolt, plusz kb ket orankent fujtam a lidocaint. Nah, igy is annyit ertem el, hogy kb ket orat sikerult aludnom hat reszletben.
Ejszaka a gyogyszerek miatt mar nem mertem szoptatni, ma reggel is csak fejtem es sikerult olyan mennyiseget produkalni, amilyet eletemben soha, konkretan 100 ml-t, ami nalam nagy-nagy mennyiseg.
Es most nem tudom, hogy mit csinaljak vele???
Oda merjem adni Eriknek a fajdalomcsillapito miatt?
A szivem szakad meg, ha ki kell ontenem, de a babanak sem akarok rosszat.

Ma mar tulvagyok nehany bogesen, egyreszt a fajdalom es a kimerultseg kikeszitett, masreszt letancolt a kenyersutom a konyhapultrol, darabokra tort az ajtaja, meg is sirattam, mert szulinapomra kaptam, masreszt nem is egy olcso szerkezet, esely nincs ra hogy potoljuk most. Meg amugy is, az enyem, szep volt, jo volt es most torott. :cry: :cry:
Lelogott a zsinor, valoszinuleg a kutya lerantotta az ejszakai turaja soran.
Huzta a bebiort is, azt meg ki sem mertuk probalni, hogy mukodik-e.

Es volt egy oromsirasom is, mert Kristof eleteben eloszor mondta, hogy kaka (a nem-en es kezdetleges anya-apan kivul mast meg nem mondott eddig). Rakerdeztem, hogy kaka van a pelusban? Mire tisztan es erthetoen mondta, hogy Igen.
Olyan jo volt hallani a hangjat! Jol meg is rikatott.
Vendég

Azt hiszem ma délután nekem sem ártana majd egy picit aludnom...
Bea! 1paracetamoltól még adhatod..most a lidocainon gondolkodom, hogy mennyi szívódik abból fel, de jelenleg még elég üres a fejem..

Kép
Kép
ronci

most megyek elindítom a mosógépet, addig gondolkodok.. :lol:

Kép
Kép
ronci

Na ez a vonalzó is tudja, hogy hány napos február!!!! még csak 8naposak vagyunk..

Kép
Kép
ronci

Koszi a valaszt Ronci!
Az a helyzet, hogy en nem egy szemet vettem be, hanem negyet osszesen, kettesevel. Kettot kora este, kettot 10-11 korul. 500 mg-ost.
Legszivesebben fejbecsapnam most magam valamivel, hogy tuleljem a napot ajultan (holnap reggel tudok visszamenni dokihoz).
De meg ezt sem tehetem meg, mert ma Feri nem lesz itthon, szoval toppon kell lennem. :cry:
Vendég

Jah es a fejes reggel het korul volt, ha ez szamit.
A lidocaint utoljara negy korul fujtam, elotte kb ket orankent.
Most tartom magam, azota se gyogyszer, se lidocain. Igy is faj, ugy is faj, csak a merteke mas.
Hat, most szivesebben vajudnek ket-harom orat, minthogy folyamatosan fajjon a fogam.
Vendég

Jajj Bea
ez nagyon rossz lehet...jobbulást!
paracetamolt nem tom. nálunk a kórházban Panadol mehetett.
de hétfőn meg a védőnő azt mondta a mellgyulámnál hogy nem szerencsés hogy panadolt vettem be, vegyek algopyrint...

Zsubika nagyon szép kiskrapek:)))) Reni is milyen jól néz ki a szülőágyon:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Jo reggelt!
NAGY GRATULA RENINEK KORNEL BABAHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bea: 4 paracetamollal mar nem tartanam meg a tejet, de vigasztaljon, hogyha egyszer osszejott ennyi, ezutan is sikerulni fog. Jocoval is jartunk igy, hogy kiszedette velem az ideget egy felso fogabol es az also fajt neki... Nincs a kornyeken surgossegi ellatas, ahova barmikor lehet menni? A sutonek meg hatha ki lehet cserelni az ajtajat, es mentheto. Biztos nagyon jo erzes lehetett, hogy Kristof kimondott egy szot, vagy 2 napja Abel gugyogott egyet, hat egesz nap el voltam olvadva.
geri79

A spraybol nem sok szivodik fel- kulonben elmulna a fogfajasod is tole, de sajnos nem igy van, -kulonben sem hiszem, hogy az nagyon artana, mert a kenocsokbe fogzaskor is altalaban lidocain van. De az erzestelenitok altalaban 4 ora alatt urulnek ki a keringesbol, tehat miutan hasznaltad 4 orara ra kell fejni, azt sajnos el kell dobni, biztos ami biztos, foleg szurinal, es ami azutan termelodik mar mehet a babanak. ezt jol korulirtam, de remelem ertheto...
geri79

Funky- nagyon szep a pocakrajz. De, rendes furdesre gondoltam, tudom, hogy a legtobben csak a nyalukat csorgathatjak utana, de en mar 2 hete elvezkedem, az a nap fenypontja. Elotte 9 honapig nem furodhettem nagy kad forro vizbe, ugyhogy ki vagyok ehezve...
geri79

Nagy nagy gratula Reninek és Kornélnak!
Látod milyen ügyesen végigcsináltad?
Gondolom nem Reni, hanem Zsolti ért már haza, csak lemaradt a pont, 4 üveg pezsgő után.... :D
pammut

Reni
GRATULA!!!!
hmm, szerintetek van olyan hogy minden átmenet nélkül elfogy a tej a cicimből??
ez este volt, ilyen még sosem volt hogy tökszárazra szívta volna-igy is összejött neki 140 gramm, de ezt nekem 1 mellem szokta produkálni alkalmanként.
mind1 hajnalra meg reggelre lett rendesen, le is tudtam fejni,de még mindíg nem az igazi-igazi, hogy nyugodtan fejegetném.
azt nem tudom eldönteni, hogy etessek 1x az egyikből, 1x a másikból és a maradékokat fejjem-ha van, vagy etessek 1 alkalommal mindkettöből és ha elég az egyik is akkor a másikat fejjem közbe??????????
ez veletek hogy van?
kiv.i vagyok, másnak is ilyen ingadozó-e??

zsó
Kép
pcd1985

Koszonom Geri a segitseget! Erthetoen fogalmaztal. Ugyhogy en bizom benne, hogy ma lesz meg egyszer negy ora, amikor nem szoptathatok, mert nagyon szeretnek ma orvoshoz bejutni es nagyon szeretnem, ha injekcio mellett piszkalna azt a fogamat, aminek szintev kint log a bele. Kulonben belehalok.
A tegnapi bacsi jo fej volt, de esze agaban sem volt injekciot adni, meg semmit sem. Az elottem levo noci sem kapott, pedig neki is igen fajhatott a foga, amivel odajott, mert ki volt sirva a szeme.
Ha ma is o lesz, akkor nemtom, hogy bemenjek-e.
De legkorabban csak delutan tudunk menni, mert Ferimost ment allasinterjura.
Jellemzo a mai napra: szerintetek defektet kapott meg itt Maglod szelen??? Szerencse, hogy eleve korabban indult. Igy meg odaert keses nelkul.
Szerintem ma nekunk be kellene fekudni az agyba, becsukni az ajtot es nem csinalni semmit, nehogy valami leessen, elromoljon, kidurranjon, megfajduljon. :twisted:
Vendég

Reni, hatalmas gratula Nektek :lol:

Bea, hajrá pihenj, remélem elmúlik hamar a fogfájásod.

KépKép

KépKép
beneildi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?