A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo ha a dobolásról van szó elsőként ül le :D

Olyan álmosság van rajtam,ez az idő miatt van..

Iszok valami gyorsított.. :lol: :arrow:
varga tünde

Jó reggelt,

csak életjel erejéig:-( komoly mellgyuszim van :evil: csak tudnám mi a fenétől :evil: , Áron szopizott rendesen :roll:

Csak feszes melltartóban birok lenni, minden mozdulat fáj, a szopi is, de hősiesen birom, Áron is sziv, pedig nem jön semmi, nagyon eldugult :cry: :cry: :cry:

Heni
KépKép
heni81

Heni: :-( jobbulást!

KépKép
kaqk
Debrecen

Jobbulást Heni!!!!!
varga tünde

Jobbulást Heni!
Vendég

Sziasztok!

Heni jobbulást neked+++++++++

Tündi jó mozgalmas hétvégétek volt :lol:
nagyon ügyes a fiad :lol:

Fleur jó utat nektek.
Gréti belemászott a táskába amit hoztál. Fel akarta próbálni a ruhákat. Mondtam neki, hogy azok Pöti ruhái. Aztán közölte, hogy biztos nem mert Pöti a hasamban lakik és ott nem kell felöltözni. Így azok az övéi. Majd sírt mert nem bírta felvenni :lol:

Viranka jó pakolászást
Mírának gyógypuszik a sebére.

:arrow: iszok egy kis kávét

KépKép
Kép Kép
l.móni

Helló, drágák,
gyorsan jelentkezem: nem tűntünk el, csak megint összejöttek a dolgok.
Szomorúan olvastam a sok betegeskedőről, remélem, mielőbb meggyógyul mindenki!!!
A fotók csodásak voltak, hatalmasak a gyerekek már mindenhol.
Ádi vasárnap megint belázasodott (a hónapban negyedszerre), aztán keddre valahogy rendeződött az állapota. Hát már nem bírtam volna itthon úgy, hogy szegénykém folyamatosan beteg és közben azt kell hallgatnom a-tól, hogy egész éjjel nem aludtak apámmal és a bibliát olvasgatta és imádkozott Ádiért. :shock: irtó konstruktív...
A köv. másfél hónap nagyon húzós lesz, de igyekszem jönni Hozzátok.
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Vindo, nem fura, hanem édes dolgokat művel a gyereked! :D

Heni, jobbulást! Sajnálom...

Fleur! Én is rosszul lettem az Avataron, olyan hányingerem lett, hogy pihennem kellett, de lecsuktam párszor a szemem, hogy épphogy ne legyen tényleg baj, és végignéztem. :)

Irina! Ki az az "a"??? Örülök, hogy Ádám jobban lett.

Gréti nagyon drága. :) Pocakban nem kell ruha... :)

Emese, remélem, sikerül kezelni a hiszti-ügyet ügyesen!

Tünde, tényleg nem unatkoztatok... :)

Na, megyek. Jó éjt mindenkinek!

Ha túl leszünk a vasárnap esti önálló koncertjén a kórusnak, akkor egy kicsit megint nyugisabb időszak jön, talán kevésbé beteg gyerekekkel, és készüléssel az érettségire... Kicsit tartok tőle...

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt :D !

Életjel :oops: ...bár félholt vagyok a fáradtságtól :roll: .

Móni, ügyes vagy, tényleg jó áron vetted a fát. Bár látom, felétek sokkal drágább a fa, mint erre (mint minden, Bp. felé közeledve). Nekünk is sok tüzelőnk volt sufnik elbontásából, és még mindig van egy lebontásra váró.

Vindo, nálunk is akác van, de már az is drága, a tölgyet itt aranyáron mérik :D .

Kaqk, örülök, hogy jól van Emmácska :D . Panka is sír a dokinál (és enyhén fejeztem ki magam :oops: ), de csak a mienknél...

Kaqk, mi a barátnőmmel általánosba jártunk együtt, azóta tartjuk a kapcsolatot. Ritkán találkozunk, de 2-3 havonta mindig szervezünk valami közös programot, nyáron gyakrabban összejárunk, néha gyerekekkel (egy séta az erdőben, amíg a gyerekek rohangálnak, mi dumálunk), néha gyerekek nélkül (elmegyünk bulizni, vagy összeülünk borozni valamelyikőnknél), és úgy fizettünk elő, hogy ingyen tudjunk telefonon beszélni, úgyhogy van, hogy minden héten egy órát is dumálunk. Neki 7 és 13, nekem 9 és 2,5 éves gyerekeim vannak, akik nagyon jól elvannak együtt.
Szerintem beszéljétek meg, hogy nem jó ez így, csináljatok vmi. közös programot, és a barátnőd is rá fog jönni, hogy neki is szüksége van egy kis kikapcsolódásra veletek :) .

Viranka, jujj, Mira :? . És esés után mer majd bicajra ülni? (Bár Mirát ismerve igen :wink: :lol: ).

V.Tündi, ilyen nálunk is van. Pl. egy csaj itt jár el a ház előtt, ennyire ismerem. Bejelölt, rányomtam, hogy ismerem, és azóta sem köszön, na töröltem is az ismerőseim közül...Én sem jelölök be senkit, akit csak láttam már 8) .

Fleur, hah de édes Lilla :D . Hamipipőke :lol: .
Szerintem az Avatart én sem tudnám moziban megnézni. Egy szimpla filmen is rosszul tudok lenni Multiplex moziban, nem bírom a hanghatásokat :? .

Heni, jobbulást!!

Lmóni, hát Gréti is tud ám kombinálni :lol: :lol: :lol: :lol: !!!

Irina :shock: , elhiszem, hogy nehezen bírod már :? , de hamarosan minden szuper lesz :D ! Remélem, jön a jó idő, és Ádi nem lesz beteg mostanában.

Panka is belázasodott péntek este, szombaton még kis hőemelkedése volt, aztán semmi :shock: :D .

Nálunk megszorítások és leépítések vannak, de csak 1-2 hónapra, mert akkor megint beindul majd a gépezet. 6 éve vagyok a cégnél, ezt szinte minden tavasszal eljáttszák :? . Szerencsére mindkettőnknek megmaradt az állása, de hétfőtől Pisti 4 helyett 3 műszakban fog dolgozni (ami jelentős anyagi visszaesés lesz :? ), én viszont 1 helyett fogok 3 műszakban dolgozni, ami nekem idő és pénz szempontjából is jó, csak hozzá kell szoknom az éjszakázáshoz 8) . Remélem, nem tart sokáig, de ha vége lesz, akkor is műszakban kell majd maradnom, csak akkor már én is folyamatos 4 műszakban fogok dolgozni, tehát lesz, amikor hétvégén is dolgoznom kell majd. Na azt nem tudom, hogy fogom majd megoldani, de ráérek majd akkor gondolkodni rajta :roll: .

Mindenkinek szép napot!
Betegeknek gyógypuszi!
dettyk

Elfelejtettem leírni, hogy Ili néni közölte a héten, hogy a lányom maximálisan óvódaérett, de szeptemberig nem adják :lol: :lol: ! Nagyon büszke voltam ám :oops: 8) . Azt mondta olyan szépen formálja a szavakat, és fejezi ki magát, mint egy felnőtt. És tényleg, kopp-kopp, mostanában kevesebb a hiszti is, és kezelhetőbb. Kis háziasszony, jön-megy, intézkedik, pakolászik, a múltkor összesöpört az apja után a konyhában egy kis lehullott lisztet stb. :lol: .
Nem tudom, emlékeztek-e, de talán írtam, hogy Bence 5 éves volt, amikor azt mondtam, hogy most minden jó, és élvezem az anyaság minden pillanatát, és tök jó, hogy ekkora a gyerekem. Panka mindent korábban csinál, mint Bence, már nem is emlékszem a pelusos időszakra :lol: , ezer éve nincsenek kommunikációs akadályaink (kivéve a nőcis hisztiket :wink: ), szerintem nála ez a mondat is korábban fog elhangzani a számból 8) . Akkor majd Bencével leszek gondban, mert kezdi a kiskamasz dolgait 8) .
dettyk

Napsugarast :)

Dóri!
látom beengedett banyanet :) :) :9 pedig kimásoltam az üzeneted :)
Irina "a"-ja anyukája gondolom én,mert férje S :wink:

Irina!
áááááááá kicsi Ádi,no meg Ti. kívánom gyógyuljatok meg gyorsan :) :) s legyen zökkenőmentes a költözés :)

Detty!
ügyes csajszi vagy Te nagyon,tuti megoldod a dolgokat :) max P. nem megy focizni hvén :) :) Panka :) :) nemhiába van egy okos (no és helyes) bátyja akitől sokmindent elles :)

Gréta de édes :) :) és miért nem mentek rá a ruhák :) :) ez felfoghatatlan :) :)

én meg kitaláltam(na jó csak hülyeség) h. csinálok egy csanát ahol hajnal 5től jöhetnek a gyerekek :) :) :) B. úgyis felkel korán akkor hasznosítsuk az időt :) :)

:arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok, van egy kis kavar Böszörményben,
így beteszem Rugót az autóba, és indulunk is.

Maggie, Irina, az Agora nagyon jó film, de álmatlan éjszakátok lesz utána, az tuti :shock:

Ádinak jobbulást!

Viranka, hajnali csana :lol:

Dóri, mikor érettségizel majd?

Dettyk, Panka nagyon ügyes :P
Mi még ettől nagyon távol vagyunk :roll:

Rohanok is :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Viranka jó ötlet :lol: :lol:
szép hétvégét nektek :D

Irina sajnálom, hogy Ádó megint belázasodott.
a-val ne törödj kérlek.
Mihelyst elköltöztök sokkal jobb lesz minden.
így, hogy már közel van a cél sokkal nehezebb az biztos.
Már csak pár hét. Kitartás drága.

Dettyk biztos meg kell szervezni de a te talpraesettségednek köszönhetően könnyen fog menni :wink: :lol:
Panka nagyon ügyes :lol: :lol:

Dori szerintem a könnyen megcsinálod :wink:
tuti :lol:

Vindo hova tüntél????
Ma reggel be se köszöntél :roll:

Heni javulgatsz?

Na megyek felteszem a brokkolit levesnek. A másodikat még nem találtam ki :roll:
Esetleg valami ötlet?
Mondjuk jó helyen kérem. Talán holnapra kapok választ amilyen nagy itt a forgalom :roll:
De sebaj ,remélem mindenki azért nem ír mert kintvan a kissé hűvös de azért napsütötte udvaron :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo azért óvatosan

KépKép
Kép Kép
l.móni

sziasztok!

reggeli bölcsi járat után takarítás..de kész :-) most szusszanok egy cseppet.

Irina: szegénykém..Ádo..remélem hamar vége ennek a betegségsorozatnak! "a" val meg próbálj meg ne törődj! hamarosan elköltöztök!!!

Dettyk: biztos megoldjátok majd! Ügyes a csajszid!

Vindo: huh csak óvatosan!

Móni: brokkoli leves..mmmmjammy..emma nagy kedvence
túrós tészta? gombás spagetti..most ezeket kívántam meg!
Gréta és a ruhácskák! :-)

Heni: hogy vagy?

Viranka: korai csana..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni!
jobbulást!

Móni!
most jöttünk be :) :) megnéztük a kukásautókat is :)
mondjuk grízestészta :) :) de ennék most azt :) vagy palacsinta?
én egy krumplifőzeléket dobtam össze az gyorsan megvan és szeretik :)

Vindo!
lett egy plusz órád? nem tudnak Nélküled létezni?

:arrow:

KépKép
viranka

Helló!

Irina jobbulást Ádinak!!! Kitartás szemed előtt lebegjen a cél,és ne foglalkozz semmi mással! :)

Móni én cukorborsólevest csináltam,meg lángost.Míg kelt addig csináltam fokhagyma savanyút.Már jó ideje szemezgettem vele,ma megcsináltam.Nagyon jó illata van,remélem fini is lesz. Te is szeretsz finomságokat készíteni adok egy linket,tegnap kaptam,de már meg is vettem a hozzá valókat,bár azt mondtam kizárólag csak a gyerkőcöknek csinálom,de biztos bekapok belőle pár falatot na csak kóstolónak :oops: itt a link: http://hungariancook.blogspot.com/2009/ ... allow.html

Domival mentünk vásárolni,hát minden félét pakolt volna a kosárba.. Két boltban voltunk és hamar végeztünk ahhoz képest.. háromnegyed nyolctól- kilencig voltunk el.. Lassan gurulok Beniért..

Annyira fúj a szél,nem szeressem idő....
varga tünde

Halihó,

némileg jobban vagyok, még érzem, de nem annyira rossz mint tegnap. Hozott apa homeós bogyókat, meg meleg zuhany, maszirozás, meg a sok szopi lehet hatásos lesz.

Szerencsére gyerekek jól vannak, elvannak magukban is. Apa is később ment ma be, hogy reggel segitsen. Remélem előbb is jön, hogy Péterkével ki tudjon menni, mert ki nem vittem ma őket, pedig süt a nap.

Köszi csajok:-) édesek vagytok. de ez már nem is tudom a hányadik

:evil: nem tudom mit csinálok rosszul :?

Heni
KépKép
heni81

Életjel! :)

Heni!
Ó jaj, ez a mellgyuszi nem hangzik jól. Jobbulást!

Irina!
Kitartás, hamarosan külön lesztek! Ezt még bírd ki valahogy!
Ádónak jobbulást!

Mesi!
Nagyon ügyesek vagytok a hiszti kezelésében! CSak így tovább!!
Üzlet?

Vindo!
Mi volt Böszben? REmélem nincs semmi komoly!

Viranka!
Hajnali csana nem is roszz ötlet! :)

Móni!
Mi lett végül az ebéd?
Pocaklakó jól van?

Detti!
Ez az éjszakázás azért kemény lesz, nem? Sajnos ilyen világot élünk, a pénz nagy úr!
Pankához gratulálok, büszke lehetsz a kis cserfeshez! :)

Bocsánat, de kicsit eltűntem. úgy elmennek a napok, sokat vagyunk kinn, délelőtt és most már délután is.
Játszótér, séta, bevásárlás stb.
Mostanában új módi van nálunk. Hozzák a babakocsijaikat. Még karácsonyra kapták (igen, Gergő is :wink: ), de a hóban, latyakban nem hoztuk ki. Na a héten előkerült, és abban hozzák az állataikat. És ami a legérdekesebb, kettő kerül mindig bele. Zsuzsu a játszón szépen beletette az egymás melletti hintákba és elkezdte hintáztatni őket. Annyira aranyos volt. :)

Most két hétig nemigen tudok jönni, mert elutazunk anyáékhoz, úgyhogy pihenőidő köszönt rám! :)

Ha gépközelben leszek persze mindenképpen jövök!

Puszi
Gica

Kép
gica1

mm palacsinta...nyami..:-)

nálunk is krumpli főzi van ..:-)

Ja nem is írtam de ma van a napja hogy 12 éve összejöttünk és szeretjük egymást I-al.!
:-)

Haza is jött hamarabb..:-) megyünk együtt Emmáért.

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Csak egy gyors bejelentkezés erejéig. Jó sok dolgom van, holnap suliba megyek, ilyenkor azt csinálom, mint a mérgezett egér. :lol:

Hú, nagyon fáj a fejem, biztosan ez az idő kavarja a dolgokat. Közben meg Bercót állandóan figyelem, hogy betaknyosodik-e. Homeós bogyókat adogatok neki és reménykedem, hogy megússzuk.

Heni, jobbulást Neked! Mit csinálhatnál rosszul? Szerintem semmit.

Irina, ez nagyon rosszul hangzik. Gyors gyógyulást kívánok Ádinak, Neked/Nektek meg kitartást! Hamarosan új fejezet kezdődik.

Vindo, köszi, bár fogalmam sincs, hogy mikor tudok majd esetleg megnézni egy filmet. :oops: :lol: Hogy csinálod???? :roll:

Lassan nekem is felpörögnek majd a dolgok. Gyakorlat, szakdolgozat, vizsgák, záróvizsga. Egyszerűen nem tudom, hogy mikor fogok ennyi mindent megcsinálni. Annyira fáradt vagyok, hogy este már nem bírok ébren maradni. Na jó, 10-ig kb. háromszor alszom el és ébredek fel, mire Bercó hajlandó elszunnyadni. Tegnap is már vacogva mostam meg a fogamat. Valamit ki kell találnom. :roll:

Zdori, nem akarlak elkeseríteni, de mesélt nekem a Kedves az infos érettségiről. Hú!!!! Nem egyszerű a dolog. Közben meg rájöttem, hogy közepet csinálsz valószínűleg, mert az emelthez kell programozás is. Bár nem tudom, hogy Te milyen szinten vagy. :wink: :lol:

Móni, édes Cicusod nagyon!!! :lol: :lol: :lol:

Bercó ma reggel Dávidot faggatta arról, hogy milyen "bugyija" van. Dávid gyorsan közölte, hogy nem bugyiban jár. :lol:
dmaggie

Csak egy gyors bejelentkezés.

Megvagyunk,Berta elkapta a náthát tőlem,nekem nagyon végem volt,szerencsére ő sokkal jobban viselte,bár az első esténk iszonyat volt,éjjel alig aludtunk.
Most mesét néz és azt mondogatja,hogy anya gyere hamar,nem tudom mi lehet olyan sürgős neki :D

Takarítanom kéne,az alsó szinten végeztem de még itt az emelet és olyan lusta vagyok,pedig meg kell csinálnom mert apa holnap is dolgozik,szóval nem tud nekem segíteni :? Akkor meg minek halogassam.

Látom megint sok a betegeskedő,mindenkinek jobbulást!

Irina!
Kitartás nektek,nagyon sajnálom Ádit,remélem most már minden rendben lesz!
És nemsokára költöztök:D

Na lassan rábeszélem magam a takarításra,de marha nehezen megy :roll:

juba0

Sziasztok, ma jó későn aludtak el az ifjak :?
Péterke kreativ korszakát élte, egy trikóval a fején szaladgált, majd a pelenkázó szivacsán csúszkált :shock:
Áron pedig aktakukac lett, minden papirt jól megrágott.

7. fogacska mára kibújt :D remélem jön a 8. is gyorsan utána és egy kis pihi következik. Olyan érdekes, hogy nem nyüglődik, csak cicizne állandóan :roll: itt jön elő a cumi hiány :roll: pedig találkozik a mai napig cumival, de nem tudja mire való :shock:

Maggie bugyi:-) Péterke is bugyinak hivja:-) buji:-) Kitartás!

Juba
takaritás megvár! a kosz nem szalad el :wink:

Én ma egy kicsit , téli dekort elpakoltam, előszedtem a nyuszikat :roll: tavasziasabb hangulat lett benn is:-) kint isszépen süt a napocska, de hideg van:-(

Gica jó pihenést! édesek lehetnek az ikrek a babakocsikkal:-) pláne, hogy 2 baba/ plüss kerül egy egy kocsiba:-) majd készits sok sok képet nekünk!

Irina jubbulást!!!!!+++++++

Móni mi lett a második???? Nálunk tegnap volt palacsinta:-) Péterke imádja:-)

Heni
KépKép
heni81

Micsoda finomságokat írtatok :D Sajna nekem most egy darabig a rizses, krumplis, lisztes kaják kilőve :( Határértéken lett a cukorterhelés eredménye. Dokival jövőhéten beszélek. A védőnővel azt beszéltük, hogy most egy kis diéta és aztán az eéllenörző vérvételnél hátha jó lesz az eredmény. Majd kiderül. Most szenvedek mert nem ehetek csokis sütit :(
Végülis fokhagymás tejszínes csirkét csináltam :D
Cicusnak meg sütöttem csirkemájat.

Heni örülök, hogy jobban vagy :D

Gica jó pihenést nektek :D
édesek a gyerekek :D

Juba jó takarítást :)

Tündi ez a pillecukor nagyon jól hangzik.
Lehet megcsinálok majd egy kisebb adagot cicuséknak. Tuti hamar eltüntetnék :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok, itt vagyunk!

Semmi komoly nem volt, csak volt egy kis gubanc, hogy tömbösítünk-e vagy sem... És bár mára nem beszéltünk meg órát, be kellett mennem, mert ha egy hallgató arra vetődik, aztán nem talál meg, megy a Tanulmányi Osztályra :roll: Tegnap este kaptuk meg a dékán levelét ugyanis, hogy a tömbösítést nem engedélyezték. Mi meg már le is fixáltuk az időpontokat :roll:
Szóval volt egy kis kavar 8)

Maggie, angyalom, hát, olyan két hetente szoktam egy filmet megnézni. Kizárólag akkor, ha Rugó nem alszik nappal, nyolckor kidől, aztán egy film, és ha dolgozni kell, még az is belefér utána :wink:
Másnap viszont kicsit fáradtka vagyok :roll:
Bercó a bugyival :P

Heni, örülök, hogy jobban vagy :P
Ez a csúszkálás olyan rugó-szerű :roll: Ő is ilyen érdekes módon játszik :lol:

Móni, ezzel a diétával :? Szegény...
Rugó nem nagyon eszi meg a májat, csak az egyik pizzériában a csirkemájas pizzát, de azt imádja :roll:

Gica, aranyosak lehetnek az ikrek a két plüssállattal :lol:
Pihenjétek ki magatokat :!:

Juba, alvás alatt szoktál takarítani vagy együtt nyomultok?
Én mindig akkor igyekszem csinálni valamit, ha leül tévézni :roll:

Kaqk, boldog évfordulót :wink:

Mi a kezdőidőpontra nem emlékszünk, csak arra, hogy az első etap 1995 nyarán kezdődött, a második meg 1998-ban a MÁS Klub farsangján. Totál be voltam állva mind a kétszer. Ja, és a farsangon én indián lány voltam, G. meg Saddam Hussein.

Tünde, ja, Rugó is telepakolja a kosarat. Szokott óvszert is beletenni, mindig röhögünk rajta, ott ácsorog az óvszeres pult előtt percekig :lol:

Délután elmentünk Gáborért, aztán a munkahelyén tettünk-vettünk. Hazajöttünk, pakoltunk, átültettük a nagy banánfát, G. fát vágott. Rugó meg végre leült mesét nézni, reggel óta rohangált megállás nélkül :roll:

Holnap vizsgáztatni megyek, megkezdődik a levelezős vizsgaidőszak. Most már cseles vagyok, három vizsgát is teszek egy napra, így kevesebbszer kell mennem.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Na, kicsit szusszanok.

Várom, hogy kisüljön az első adag kakaós csiga. Gergő ezt rendelt holnapra. Utána meg pizzás muffint sütök. Tegnap is sütöttem, aztán annyira bejött, hogy újabb adagot csinálok. (Legalább viszek holnap magammal.) :oops:
Aztán már csak a frankfurti levest kell összeütnöm és készen is van holnapra a menü. :wink:

Vindo, értem. Mondjuk nekem hv-n lenne rá esetleg lehetőségem, amikor B. délben alszik, de akkor is bealszom a legtöbbször. :oops:
Hehe, nagyon rutinosan oldod meg a vizsgáztatást. Furcsa nekem azért ez a korai vizsga. Hiszen még javában tart, sőt nemrég kezdődött a szorgalmi időszak.
Takarítást nálunk meg lehet oldani Bercóval is. Szerintem ez a bölcsi hatása, hogy egyre jobban el tud magában is szöszmötölni, elég, ha a közelében vagyok. Már nyugodtan lehet akár vasalni is mellette.
Nekünk az első hivatalos randink, le sem merem írni, de 1988. január 28-án volt.

Juba, gyógyuljatok meg gyorsan!!!!

Heni, örülök, hogy jobban vagytok. De jót talált ki Péterke. :lol:

Móni, én ezt a husit elcserélném a palacsintáért.
Jaj, meg kell néznem a csigákat.
dmaggie

Milyen csigákat, Maggie? :shock: :roll:
:lol:

Kép
vindolanda

Vasalni nem lehet Rugótól :roll: Ezért nem is vasaltam ki december óta :roll: :oops:
De tény, hogy sokat fejlődnek. Általában megy már vele a portörlés is. A fürdőszobánál próbálom tévéztetni, mert akkor a tisztítószerek miatt büdös van, és ott totyog mögöttem.

Kép
vindolanda

Mikor kicsi voltam, gyűjtöttem a csigákat. Kimentem, sokszor még pizsamában az udvarra, összegyűjtöttem őket a meggyfa alá, az volt a csigatelep. Ott álltam felettük, és ha elmásztak, mindig visszavittem őket.

Kép
vindolanda

Persze tudom, hogy Te nem ilyen csigákat nézel meg 8)

Kép
vindolanda

Mindig tudtam oldalt kezdeni :roll:

Nincs vonalzóm.

Vacsorát keresek :arrow:

Tényleg, G. gondolkozott a múltkor, hogy csigát fog enni :roll:

Kép
vindolanda

Mónikám, sajnálom a diabéteszt. :cry: :cry:
Állítólag a terhesség alatt cukros mamáknak nagyobb súlyú babájuk születik. Már nem emlékszem, hogy Gréti mekkora volt, de nálam bejött a dolog. (4,45 kg; a 37. héten 3,45 kg; majd 4,07 kg)
Egyébként szerintem ehetsz egy kis csokit, csak úgy, ahogyan az update engedi, tehát de. Én legalábbis akkor engedélyeznék magamnak egy kicsit.
Itt gondolkodtam, hogy mikor lesz legközelebb uh-od. a 28. héten? Talán akkor van, de már nem tudom biztosan. :oops:
Na, közben meg hallom, hogy apa horkol. :shock:

Bercó: reggel Gergő még aludt volna, mert ma nem kellett suliba mennie, erre ő teli torokból üvöltötte, hogy éééébreeesztőő. :lol:
dmaggie

Vindo, :lol: :lol: :lol:

Egyébként mostanában tanulunk a gyerekekkel a védett állatokról (bár szerintem nem sokat jelent a halmozottan sérült gyereknek), gyűjtöttem anyagot a neten, azzal is szórakozunk, ott láttam, hogy a csiga is védett, eszmei értéke 2000 forint. :shock:

Bercó és Gergő már kóstolja a csigát. 8) :lol: :lol: Nagy a csend, gondolom ízlik nekik.

Gica, tényleg milyen édesek lehetnek, de nekik ugye ez a természetes. Nem szoktak csodálkozni az ikreitek, hogy máshol nincs két majdnem egyforma gyerek?
Jó kikapcsolódást Nektek!
dmaggie

Újra itt.
Takarítás kipipálva,végreeeee :D
De sok hajlongástól feljött a gyomorsavam,vettem be reenit de annyi mint halottnak a csók :?
Bertától lehet takarítani csak az a baj,hogy én szépen felrakom az állatkáit a polcra,kimegyek a szobából és mire körülnézek már megint szanaszétt van minden :?
De ezt leszámítva többnyire megtudom csinálni a dolgomat,sokat okosodott és ha lát végig akkor nincs gond! :D

Jajj Móni! Én is úgy félek a cukorterheléstől,szeretek sokat nassizni,és a péksütiket is nagyon csipázom :oops:
Mi lesz velem ha engem is diétára fognak?! :shock:

Berta egy percet nem aludt ma,mindjárt viszem fürcsizni,akkor felpörög megint ezerrel aztán bízom benne,hogy fél kilenckor beájul!

Gica!Cukor falatok az ikrek! :D Képet szívesen néznék már róluk!!

Maggie!De ügyes vagy!Én még törhetem a fejem a holnapi menün,válogatós kisasszonnyal mindig élmény kitalálni mit enne meg :?

Péterke édes lehetett a trikóval a fejecskéjén! :D

juba0

Basszus a padlóra locsolja a teáját és zsepivel törölgeti fel :twisted:

juba0

A menün én is szoktam törni a fejemet, mindig elfelejtem, mit rendeltem :roll: :wink:

Juba, akkor Bertus kis ügyes baba :D Aztán óvatosan a hajlongással :roll:
Hátha nem kell majd diétáznod.
Bertussal kellett?

Maggie, egy csiga 2000 Ft :shock:
Akkor szólok Gábornak, hogy ne fogdossa, ha megéhezik :roll:
Életed párja felébredt már?

Kép
vindolanda

De legalább feltöröli :wink:

Kép
vindolanda

Bertus :lol: :lol: :lol: Tök rendes gyerek!
Cukorterheléshez már most küldöm a +++++-okat. :lol: :lol:

Vindo, fel, kezdődött egy meccs. :lol:
Egyszer régen az egyik kollégám állt neki a gyerekekkel csigát főzni. Olyan jó kis mocsárszag terjengett mindenfelé. Az asszisztense szerint olyan is volt az íze. De volt olyan gyerek, akinek ízlett. :lol:

Na, végre fő a leves, mindjárt készen van a sütés, már az utcsó adag muffin van bent. De közben lejárt a mosógép.

Megyek is tovább. :lol:
dmaggie

Jaj, de balga vagyok. :oops: :oops:

Kaqk, nagyon gratulálok!!!! Volt valamilyen ünneplés? Egyébként, ha látlak titeket olyanok vagytok, mint a borsó meg a héja. Jól összeilletek.
dmaggie

Kééészen vagyok. Éljen, éljen.

Már csak el kell pakolgatnom, meg fel kell vinnem a ruhákat. Ja, meg a szárítót kell majd kiszednem. Azért van még mit tennem.
No, meg össze kell pakolnom a cuccomat holnapra. Hoppá, még fel kell írnom egy cd-t is.
dmaggie

Maggie! Holnap ebédre rendelhetek egy adagot Tőled? :D
Olyan jól hangzik ez a menüsor!
Köszi,azt hiszem szükségem is lesz azokra a + enerdzsikre,jöhetnek már most! :wink:

Vindó!Nem,Bertával nem volt gondom szerencsére!
De most a fehérvérsejtem is sokkal magasabb mint akkor,mondhatni az egekbe :roll:
Remélem a cukrom azért nem kúszik fel olyan magasra :? :wink:

Kaqk!Én is gratulálok Nektek!!

juba0

bakker mennyi pénzt kaptunk volna 20 évvel ezelőtt :) annyi csigát gyűjtöttünk a kertben :) de azok a kis dögök nem kimásztak a kartondobozból :lol: :lol: :lol: pedig direkt leadásra szedtük őket össze :) :)

Maggie!
Bercó :lol: :lol: de aranyos lehet :)
én még akkor 10 éves sem voltam :oops: :lol: 8)

vittem M-t jazz balettra,kocsi defektes volt miért is ne,szerencsére családi gumis fogadott megcsinálta :) menni akartam Keresztpapámhoz fel végre :?

szinte minden bepakolva :9
B egész nap Dede megyünk vévizre pihenni,pancsolni :) anya hova megyünk,hol van kulcs kérdéseivel szórakoztatott :) :)

:arrow: s azért 10 oldalt ne írjatok tele 5 nap alatt :wink: :wink:

KépKép
viranka

Maggie de ügyes vagy, hogy ennyi finomságot csináltál :lol:
kakós csigát meg tudnám enni 8) na meg a muffint is :lol:
ne ijesztgess cajszi, Grétim 3810-el született.
Pötinek mondogatom, hogy max 4,5 kiló lehet :)
Holnap megyünk 4D-re. Apa ezt kapja tőlem a névnapjára :D

Csigát én is gyűjtöttem, jó sok meló kicsi pénzért :roll:
de zsebpénz kiegészítésnek jó volt :wink: :lol:

Juba nyugi, nálad minden rendben lesz

Viranka de édes Báló :lol: :lol:

Vindo én is hajlok ám, hogy szülés után hozatom a kaját.
Van itt a sarkon egy étterem szerű. Ott van menü, egész jó áron.
kipróbáljuk és aztán meglátjuk :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na, eléggé rendben minden, már csak Bercót kellene ágyba csalogatni. :lol: Még a levest kell kivinnem a teraszra, ott hűtöm majd.

Látom, felcsigáztam mindenkit. :wink: :lol: :lol: Gondolom, azért azoknak, akik gyűjtögetik a csigákat nem fizetnek annyi pénzt.

Móni, akkor erre ráéreztem. :wink: De jó!!! Annyira élveztem, amikor mi mentünk 4D-re. Csoda egy dolog.
Mondjuk én azt is szívesen figyelem, amikor a nődokim mutogatja, hogy éppen mit lát.
A kaja rendelése meg áldásos tud lenni szerintem. Most a fiúk menzán esznek, de a biztonság kedvéért hozok egy adag másodikat haza, hogy legyen itthon mindig valami. Én magam miatt nem nagyon főzök, pontosabban azt, amit éppen megenged a diétám.

Viranka, érezzétek nagyon jól magatokat!!!! Jó nagy az izgalom. :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Móni! Tegyél majd 4D-s képeket!!!!
Lehet a lelkem 4,5 kiló, csak a feje ne legyen nagy. :) Bár Geginél biluxoltam rendesen a szülőágyon, mikor kint volt a feje, és utána jött még csak a java. (36-os fej, 38-as mellkas).

Csak egy szösszenet erejéig ugrottam be, hogy élünk, gyerekek még mindig taknyik, ez lassan múlik náluk. :?

Zsozsi aranyköpés:

Ül a kocsiban, egy idősebb hölgyön sötétbarna állatszőr bunda, nyakától a bokájáig ért.
Erre mit mond az én kis Szerelmem:
- A néni beöltözött majomnak! :shock:

Jó éjt! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

A többiek még alszanak, én meg rohanok éppen. Hétkor indulnom kell, olyan fél háromra jövök haza, akkor Gábornak kell indulnia :roll: :roll:

Csigák: nekem azért volt olyan könnyű dolgom velük, mert a szemben lévő házban felvevőhely volt, a kicsiket pedig mindig elengedték. Így nálunk sokan voltak - már amelyek átértek az aszfaltúton :roll:

Főzni, remélem, nem itt fogja Gábor, ha egyszer megint eszébe jut.

Juba, értem :wink:
Hátha nem lesz baj.

Majom :lol:

mennem is kell :arrow:

Kép
vindolanda

Mesi 8) csúcs ez a Zsozsi 8)

Vindo jó munkát mára! 8)

MAggie ügyesen vezeted a háztartást!

Móni hidd el nem is olyan rossz a diéta :wink: nekem szénhidrát volt, de megérte, én sem hiztam, meg Péterke sem lett csak 3.9. na viszont Áronnál zaba volt 9 hónapo keresztül és csak 3.5 lett. Szerintem alkat függő, Péterke most is erősebb, mig Áron szálkásabb :roll:

Heni
KépKép
heni81

:) Sziasztok! :)

Nagyon gáz nap volt tegnap, nem bírtam írni már, csak olvasni.

Nagy szeretettel várunk mindenkit holnap délután 5kor a Fasori Református Teplomba (VII. kerület, Városligeti fasor 7.) a kórusunk önálló koncertjére zenés áhítat keretében. Nagyon remélem, hogy jól fog sikerülni, elvileg már mindent szépen tudunk, csak mivel a társaság amatőr, ezért nem lehet 100%ig biztos benne az ember, hogy úgy sikerül, ahogy sikerülhetne. :)

Jaj, kicsilány aranyköpése nagyon vicces... :) :)

Heni, a te két kisfiad jellemben is különbözik nagyon?

Viranka, jó utat!!!
Hévízre megy (és kedden érkeznek) a májusiak közül is az egyik család. Vajon találkozni fognak?

Megyek, mert nyüszi van. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Móni! Köszi, hogy érdeklődtél, kedden 9-re megyek a következő körre (ez lesz az utolsó). Hát nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a vége... :roll:
Sajnálom a diabéteszt! :( De nézd a jó oldalát, kevesebb kiló fog rádmenni! ;)

Ma még fogok jönni, és visszaolvasok!
Ma Szeli a Mamánál alszik.

Kép

Kép
regcsiken14

REgi drukk+++++++

Dóri igen nagyon különböznek:-) Nálatok?????

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?