Hát ezek a pasik!!!
Irtó figyelmetlenek tudnak lenni.Sokszor érzem úgy ,ha Patrik megszületik,akkor nelem már 3 fiam lesz.
Gigi!
Azt kell mondjam,hogy engem ez a szitu hormontúltengés nélkül is idegesítene!Kitartás!Meddig maradnak?Ugye nem alszanak ott?
Mert nálunk,ha ilyen van,akkor itt is alszanak.
Györesz!
Coli
. Tényleg jó,hogy most már hamarosan abbahagyhatod a gyógyszereket!Olyan gyorsan repül az idő,mintha nemrég írtad volna,hogy majd a 36.héten,erre tessék...már mindjárt itt is van!
Anikó!
Jobbulást!
Majd tegyél fel képet a gyerekszobáról!
Szopi-párna engem is érdekel!
Dia!
Hogy vagy,Te vérbeli friss kismama?
Mennyi valósult meg a mai programból?
Remélem nem hajtottad túl magad!
Tök jó,hogy végre találkoztok Gigivel!
Fúúúú,de irigy vagyok!Fránya távolság!
Barbara!
Párod régóta dohányzik?Remélem ügyes lesz és sikerül leszoknia,drukkolok Neki!
Te nem is dohányoztál?
Párom "koca bagós",mindig zavarta,hogy hamutartó szagú voltam,ötszöri fogmosás után is érezte.
Remélem ma jobban alszol.
Tök jó lehetett a szoba csinosítgatás!
Zsófi!
Na,azt hittem,hogy csak nekem vannak ilyen gondolataim!De jó,hogy nem csak én rágódok időnként olyan dolgokon,amiknek végül is semmi értelme!De olyan idegesítő tud lenni!
Azt mondják jó,ha szülés előtt minden zavaró dolgot igyekszel magaddal"megbeszélni",lerendezni,mert a szülőszobán minden kis apró,gyötrő dolog nagyobbnak látszik.
Kívánok Nektek még nagyon sok,szeretetben eltöltött évet!

Azért,tudjátok kicsit megnyugodtam.
A tévében,könyvekben,játszótéri beszélgetésekben mindekinek a férje álompasi,aki csak a felesége kívánságait lesi.Szóval olyan tündi-bündi,kifogástalan.
Most már látom,hogy vannak nem nyálas férjek is,hasonlóak,mint az enyém,akinél jobban eddig senki nem tudott kiakasztani,de azért nem cserélném le.Most még.

Puszi mindenkinek!
Kata
31+2