Csicsy: nekem már 8 éves korom óta mindig van hörim, és mindig más színű, idáig ált. fekete vagy fekete fehér volt, és mindig fiú!!!!!!!!!!!
Most a tipikus arany hörsögöm van csak hosszú szörű és kislány...sajnos nem vagyunk valami jóban a kislányok ált, jobban félnek és harapnak is
Volt egy egyszínű feket hörim az orra fehér volt 4 évet élt velem és még velem is aludt
Ja és vettem neki egy palotát amiben minden van
Tyuntyi: Ügyes vagy
Durcipók: Rendeződtettek??? Én is tuti úgy csináltam volna a dolgokat, ahogy mondtad...Egyaltalán nem reagáltad túl, tuti én is elkeztem volna bőgni...nekem semm eset volna jól...és bizti hozzá vágtam volna az ajcsit...Az meg a másik, hogy azt ki nem állhatom, ha azt mondják ránk: már megint mitpuffogsz, mi nem tetszik, mért vagy megsértődve, és akkor áljunk ketté, mert én erre nem vagyok kiváncsi...Hát kösz, az anyádat!!!
Ja és úgy láttszik még rá is éreztél, hogy volt valami...iwiw...hogy megnézzted az előzményeket...na Én arra tudok a legjobban berágni, volt barátnő???Fuuuuuuuu bejelölgetése???whhhhhááá
Én úgy megmondanám neki, hogy mit képzel, meg, hogy arra nem gondol, hogy ez neked, hogy esik???
Ülj le vele beszélni és mondd meg neki, hogy neked ez kurvára fájt, és nem ezt vártad el tőle...Meg mit szólt volna, ha fordítva történik????
Hkitty: Ezen a héten, hogy melozzol???
Pinkiné: Melovalmi a hleyzet?nem találtál azóta???
Henne: akkor apára fel!!!
Kriszti: na nálad mi történt megint???Apával???
Na mi van ezekkel a Férfiakkal???Mindegyik azt mondja, hogy gyereket akar azt még semm csinának semmi???Azt hiszik, hogy heti 1 sexből gyerek lesz???
most már nem csak nálam meg Krisztinél, hanem Csisynél is gondd ez???
Megáll az eszem...
De nem tom kiírta, talán Tyuntyi???Neked most lesz Márciusban a szülinapod???nekem is??neked mikor???
amúgy már lassan Én semm vezetem a ciklus.hu...mert most már elegem lett...tudjátok már írtam...és Én már egyaltalán nem fogok ezen görcsösködni meg stresszelni, mert addig gysemm leszek terhes!!!!
Kriszti: azon Én is gondolkodtam, hogy szedjem a barátcserje kapszulát, talán azt még megprobálom...de a teát is megvettem, de nem iszom!!!ja és már a vitamint semm szedem, direkt, mert így legalább nem foglalkozzom ezzel minden reggel, és nem gondolkodtata el a gyerek dolog...